Προσανάμματα-Θέρμανση-Σπινθηριστές-Αναπτήρες-Σπίρτα

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)

Esbit Solid Fuel Cookset Από Ανοξείδωτο Ατσάλι

rating

35.00€

Το σετ μαγειρέματος από ανοξείδωτο χάλυβα Esbit Solid Fuel Cookset είναι ένα σετ που, όταν διπλώνεται, καταλαμβάνει ένα μικρό μέγεθος, χάρη στο οποίο θα βρει τη θέση του σε κάθε σακίδιο για τους λάτρεις των βουνών ή τους λάτρεις του κάμπινγκ.Επιλέγοντας πεζοπορία στο βουνό ή κάμπινγκ με φίλους, έχοντας αυτό το σετ θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε εύκολα και βολικά γεύματα, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την άνεση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας. Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και μια ειδική βάση θα εξασφαλίσει μια ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, η οποία θα κάνει την π..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 750ml

rating

35.00€

Το θερμό Esbit Food Jug 0,75 l είναι ένα μοντέλο στο οποίο μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα τρόφιμα απολαμβάνοντας τη θερμοκρασία του και έτσι τη φυσική γεύση. Η εξαιρετικά αποτελεσματική μόνωση που προσφέρει αυτή η κατασκευή λειτουργεί εξίσου καλά σε ορεινό μονοπάτι όπως και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων όταν θέλετε να επαναφορτίσετε τις φυσικές σας μπαταρίες.Η μάρκα Esbit είναι διάσημη για τις κατασκευές της, οι οποίες με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο διατηρούν τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων τροφίμων. Αυτό είναι σημαντικό επειδή σας επιτρέπει να έχετε ένα ζεστό δείπνο ανεξάρτητα από ..

Esbit Εστία Αλκοόλης

rating

18.00€

Η εστία αλκοόλης  Esbit Alcohol Burner είναι μια ελαφριά εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σόμπα υγρού αερίου ή δοχείου. Το μετουσιωμένο αλκοόλ είναι εύκολο να βρεθεί και φθηνότερο στη χρήση από τις εναλλακτικές. Οι σόμπες με αλκοόλ είναι η σόμπα επιλογής για backpackers υπεριωδών και μεγάλων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη ή καυστήρες για φθορά ή θραύση. Απλώς γεμίστε το και ανάψτε το. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αρκεί να έχετε κάποιο είδος υποστήριξης ποτ μαζί σας. Μερικοί υπερφωτιστές χρησιμοποιούν πασσάλους σκηνών για να στηρίξουν τα δοχεία για να εξοικονομήσουν βάρος. Χρ..

Esbit Εστία Στερεού Καυσίμου Με Ανεμοθώρακα

rating

14.00€

Η εστία στερεού καυσίμου της Esbit είναι ελαφριά και εξαιρετικά ανθεκτική. Μπορείτε να μαγειρέψετε με κατσαρόλα, με κούπα ή με τηγάνι, ρυθμίζοντας αντίστοιχα το ύψος της. Είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο ατσάλι και είναι αξιόπιστη στη λειτουργία της. Περιλαμβάνει ανεμοθώρακα για να μπορείτε να μαγειρέψετε ακόμα και με αέρα. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο κατά τη μεταφορά της, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και ταμπλέτες μέσα σε αυτή. Περιλαμβάνονται 2 ταμπλέτες των 27 γραμμαρίων με τις οποίες μπορείτε να μαγειρέψετε από 12 λεπτά. Οι ταμπλέτες είναι συσκευασμένες σε αδιάβροχη συσκευασία.Χαρακτηρ..

Esbit Πλάκες Στερεών Καυσίμων 12 x 14g

rating

9.50€

Οι πλάκες στερεών καυσίμων Esbit Solid  της υψηλότερης ποιότητας - για έναν λόγο που συχνά ονομάζεται Esbit καύσιμο.Η Esbit είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή στερεών καυσίμων. Για πάνω από 70 χρόνια, η εταιρεία εργάζεται για την αναζήτηση και την εφαρμογή του καυσίμου υψηλής ποιότητας.Η δραστική ουσία σε αυτόν τον τύπο καυσίμου είναι η εξαμεθυλενοτετραμίνη - μια ετεροκυκλική χημική ένωση, που λαμβάνεται από την αντίδραση φορμαλδεΰδης ("αφυδατωμένη φορμαλίνη") και αμμωνία. Έχει τη μορφή λευκών κρυστάλλων και, αφού πιέσει σε μεγαλύτερους κύβους, χρησιμεύει ως "ένθετο καυσίμου" για ειδικ..

Αδιάβροχα Και Αντιανεμικά Σπίρτα BasicNature

rating

3.50€

Αυτά τα σπίρτα με τη μακριά κεφαλή θείου αψηφούν επίσης τους ισχυρότερους ανέμους και είναι αδιάβροχα με προστατευτικό στρώμα.  Κάψτε μόνο σε πυρίμαχη βάση! Χρησιμοποιήστε μόνο σε εξωτερικούς χώρους! Η παράδοση επιτρέπεται μόνο σε κλειστή αρχική συσκευασία! ..

Αδιάβροχα Σπίρτα Coghlan's

rating

3.00€

Ειδικά σε εξωτερικό χώρο, σε οποιαδήποτε outdoor απόδραση ή tactical αποστολή σας η φωτιά αποτελεί πολλές φορές τον πιστό σας σύντροφο!!! Ενας αναπτήρας  εξαφανίζεται γρήγορα αρκετές φορές  ή δεν λειτουργεί πλέον με υπερβολική υγρασία. Ακριβώς για αυτήν την περίπτωση, τα αδιάβροχα σπίρτα είναι κατάλληλα, χάρη στην προστατευμένη από το νερό κεφαλή αντιστοίχισης με την πιο αληθινή έννοια της λέξης ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο η βροχή. Εύκολο στη χρήση, επειδή εάν η περιοχή του ταμπλό στο κουτί βραχεί, απλώς την σκουπίζετε με το πουκάμισο ή την πετσέτα σας και μπορείτε να ξεκινήσετε τον αγ..

TRUE UTILITY

Αδιάβροχο Μπρελόκ Αναπτήρας True Utility FireStash +

rating

14.50€

FireStash + - Μικρός, αδιάβροχος αναπτήρας μπρελόκΤο FireStash Plus είναι ένα απίστευτα μικρό αδιάβροχο δοχείο με δακτυλίους που στεγάζει έναν πλήρως λειτουργικό αναπτήρα που είναι έτοιμος να ανάψει με κάθε εντολή σας. Συνδέστε το δαχτυλίδι με το κλειδί σας, για την απαραίτητη εξωτερική χρήση. Επαναπληρώστε με το κανονικό καύσιμο.Ο αναπτήρας FireStash +, είναι μικρός, αδιάβροχος και ανθεκτικός. Τοποθετώντας τον την τσάντα ή το μπρελόκ σας και χρησιμοποιώντας ένα καπάκι κλιπ γρήγορης αποδέσμευσης, δεν θα χρειαστείτε ποτέ να ανησυχείσετε για τον αναπτήρα σας. Λόγω του μικρού μεγέθους του αναπτήρ..

Αδιάβροχο Σετ Ανάφλεξης Coghlans

rating

12.00€

Ένα ασφαλές κιτ εκκίνησης πυρκαγιάς έκτακτης ανάγκης που ξεκινά πυρκαγιές χωρίς αγώνες.Το Tinder θα ανάψει ακόμα και όταν είναι βρεγμένο και δεν είναι τοξικό ενώ παράλληλα είναι και άοσμο.Περιέχεται σπινθηριστής για να δώσει την σπίθα.Κάθε κομμάτι καίει 5-7 λεπτά.Βάρος: 2 ουγκιές (60 γραμ.)Περιέχει: 8 κομμάτια αδιάβροχου πλέγματος, 1 αδιάβροχο σπίρτο...

Αναπτήρας Αντιανεμικός Easy Torch Camouflage

rating

5.00€

Aντιανεμικός αναπτήρας λειτουργεί με αντίσταση και είναι κατάλληλος για όλες τις καιρικές συνθήκες. Με ματ ανθεκτικό λαστιχένιο περίβλημα και δυνατή Jet φλόγα. Είναι κομψός, με βολικό μέγεθος και εύχρηστος. Ξαναγεμίζει με βουτάνιο...

Αναπτήρας Αντιανεμικός Easytorch Freestyle Rubber

rating

5.00€

Η easytorch παρουσιάζει έναν αντιανεμικό αναπτήρα που λειτουργεί με αντίσταση και είναι κατάλληλος για όλες τις καιρικές συνθήκες. Έρχεται με ματ ανθεκτικό λαστιχένιο περίβλημα και δυνατή Jet φλόγα.Είναι κομψός, με βολικό μέγεθος και εύχρηστος. Ξαναγεμίζει με βουτάνιο.Διαστάσεις: 8 cm..

Αναπτήρας Αντιανενικός Easytorch Asterix Και Ovelix

rating

5.00€

Αναπτήρας θυέλλης με τους θρυλικούς κι αγαπημένους ήρωες Asterix και Ovelix. Ένα υπέροχο, πρακτικό δώρο για όλους!!!..

TRUE UTILITY

Αντιανεμικός Αδιάβροχος Αναπτήρας True Utility Windproof TurboJet® Flame

rating

15.00€

Ισχυρή αδιάβροχη αντιανεμική φλόγαΈνας κομψός αναπτήρας με αθόρυβη τεχνολογία TurboJet® Flame. Με μηχανισμό ανοίγματος ενός χεριού, ρυθμιζόμενη φλόγα. Επαναπληρώστε με αναπτήρα αερίου.ΔιαστάσειςΜήκος: 70mmΠλάτος: 35mmΒάθος: 25mmΒάρος: 73gΥλικόΚράμα αλουμινίουΧαρακτηριστικάΑδιάβροχη φλόγα TurboJet®Δυνάμενος να ξαναγεμισθήΡύθμιση ύψους φλόγας..

Γκαζάκι Μαγειρέματος Αερίου NGT

rating

30.00€

Αυτό το γκαζάκι μαγειρέματος της NGT έρχεται να κάνει την επιβίωση σας ευκολότερη, αφού έχετε μια πλήρως λειτουργική εστία για να μαγειρέψετε οτι επιθυμείτε γρήγορα και οικονομικά!! Το μικρό του μέγεθος, η εργονομική θήκη μεταφοράς του και η έντονη αλλά ρυθμιζόμενη φλόγα των 2600w που μπορεί να παράγει το καθιστούν ιδανικό συνοδοιπόρο στις εξορμήσεις σας. Διαθέτει διπλή στεγανωτική σφραγίδα αερίου από σιλικόνη για επιπλέον ασφάλεια και όλα αυτά με βάρος μόλις 80 g...

Θερμάστρα Σόμπα Θέρμανσης Με Υγραέριο

rating

30.00€

Ξεχάστε τα σχοινάκια μες το κρύο..!! Ξεχάστε τις tactical αποστολές σας κάτω από αντίξοες συνθήκες..!! Μην διστάζετε να κάνετε χειμερινές αποδράσεις με τη σκηνή σας..!! Μην σκέφτεστε τίποτα..!! Ένα ξεχωριστό σύστημα θέρμανσης έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη..!! Πρόκειται για ένα σύστημα θέρμανσης το οποίο συνδέεται σε μποτίλια αερίου. Η σόμπα αυτή υγραερίου είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρεται με ιδιαίτερη άνεση. Παράγει άμεση θερμότητα εντός λίγων δευτερολέπτων. Συνοδεύεται από μικρή θήκη μεταφοράς και τρίποδα τοποθέτησης.Χαρακτηριστικά:Περίβλημα: Αλουμίνιο, ΧάλυβαςΚατανάλωση αερίου..

Θερμάστρα τσέπης με στικ κάρβουνου

rating

5.00€

Θερμάστρα ‘τσέπης’ η οποία λειτουργεί με στικ κάρβουνου. Σας προσφέρει ζεστασιά για αρκετές ώρες. Είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες για τις κρύες μέρες ή για τη νυχτερινή εργασία. Κάθε ράβδος παρέχει θερμότητα για περίπου 9-10 ώρες με απλή καύση και 4-5 ώρες όταν καίει και από 2 πλευρές. Μόλις η ράβδος έχει καεί, η τέφρα που απομένει μπορεί να αδειάσει και να τοποθετηθεί νέα ράβδος θέρμανσης στη θερμάστρα. Πωλούνται χωριστά πλάκες στερεών καυσίμων για να είστε πάντα εξοπλισμένοι!!!..

PENTAGON

Θήκη Φύλαξης Σπίρτων Pentagon

rating

3.00€

Μια θήκη φύλαξης και προστασίας των σπίρτων από την Pentagon.Αποθηκεύστε και φυλάξτε με ασφαλή τρόπο τα σπίρτα σας σε κάθε εξόρμηση σας .Όμορφη σχεδιαστικά και με καπάκι ασφαλείας...

Ισχυρή Τσακμακόπετρα Mε Σπινθηριστή

rating

7.00€

Η τσακμακόπετρα είναι μια ειδική πέτρα, που θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Ο όρος τσακμακόπετρα, αναφέρεται σε συγκεκριμένο είδος πετρώματος, αλλά επειδή και άλλα είδη πετρωμάτων πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις, μπορούμε να πούμε ότι ο όρος αυτός αναφέρεται σε όλα αυτά τα πετρώματα. Ο σπινθηριστής είναι το καλύτερο μέσο για το άναμμα φωτιάς. Παράγει σπίθες σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες .Σας παραθέτουμε μια τσακμακόπετρα μεσαίου μεγέθους με σπινθηριστή για εύκολο και άνετο ξεκίνημα φωτιάς. Κατάλληλη και για περιβάλλον με έντονη υγρασία. Διατίθεται σε δύο μεγέθη..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Φακός Και Αναπτήρας Firelite True Utility

rating

18.00€

Το μπρελόκ φακός και αναπτήρας Firelite True Utility είναι ένας εύχρηστος συνδυασμός φακού και αναπτήρα, συγκεντρωμένος σε κομψή σχεδίαση. Αυτό το εργαλείο τσέπης φιλοξενεί ένα πλήρους μεγέθους αναπτήρα FireStash στο ένα άκρο του περιβλήματος του βουρτσισμένου κράματος.Η λειτουργία του φακού είναι μια πολύ χρήσιμη προσθήκη σε ένα μπρελόκ. Με ένα απλό συνημμένο καραμπίνερ για κλειδί και μικρό μέγεθος, είναι εύκολο να έχετε αυτό το εργαλείο τσέπης δίπλα σας. Χρησιμοποιώντας μια λειτουργία ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, το FireLite είναι εξοπλισμένο με έναν εντυπωσιακό λαμπερό λευκό λ..

PENTAGON

Μπρούτζινο Καμινέτο Παραφίνης Pentagon

rating

5.50€

Μπρούτζινο καμινέτο παραφίνης από την Pentagon για να θερμαίνεται το φαγητό σας ,το νερό ή ακόμα και την σκηνή  σας !Ιδανικό για την κατασκήνωση. Σας λύνει  τα χέρια από το άναμμα φωτιάς και την ταλαιπωρία ...

Πλάκες Στερεών Καυσίμων

rating

3.00€

Πλάκες στερεών καυσίμων σε σετ των 12 τεμαχίων.Αντικαθιστά τις χρησιμοποιημένες ράβδους στις θερμάστρες τσέπης. Κάθε ράβδος παρέχει θερμότητα για περίπου 9-10 ώρες με απλή καύση και 4-5 ώρες όταν καίει και από 2 πλευρές. Μόλις η ράβδος έχει καεί, η τέφρα που απομένει μπορεί να αδειάσει και να τοποθετηθεί νέα ράβδος θέρμανσης στη θερμάστρα.Είναι ασφαλή , άοσμο και μπορεί να κάψει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα...

ZIPPO

Προσάναμμα Zippo

rating

4.00€

Προσάναμμα συμπυκνωμένου κέδρου με πριονίδια και κερί( ανάβει πολύ γρήγορα ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι βρεγμένο)της εταιρείας Zippo αδιάβροχο, ειδικό για υπαίθριες εκδηλώσεις και καταστάσεις ανάγκης. Κατασκευάζεται από 100% φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά και διαθέτει άρωμα κέδρου. Στο πίσω μέρος του έχει χαραγμένες γραμμές που μπορεί να κοπεί σε 4 τεμάχια για οικονομία...

GERBER

Σπινθηριστής Gerber Με Σφυρίχτρα

rating

25.00€

Ο σπινθηριστής αυτός της Gerber αποτελεί ένα συμπαγές, εύχρηστο εργαλείο επιβίωσης το οποίο είναι εύκολα προσαρμόσιμο  σε ένα σακίδιο ή μπρελόκ με ένα κορδόνι, εξασφαλίζοντας σας έτσι την ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή μιας και αποτελεί μια αυτοτελής, αδιάβροχη μονάδα παραγωγής σπινθήρα!!Με την ενσωματωμένη υδατοστεγή θήκη του, την εύκαμπτη ράβδο σιδήρου, το ανθεκτικό μέταλλο επιτάχυνσης και τη σφυρίχτρα έκτακτης ανάγκης 100dB, είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση στην άγρια ​​φύση!!ΣΥΜΠΑΓΕΣ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΕΥΧΡΗΣΤΟ.Ο σπινθηριστής αυτός αποτελεί μια αυτοτελή, αδιάβροχη μονάδα παραγωγής σπινθήρα. Στην..

LIGHT MY FIRE

Σπινθηριστής LightMyFire Army 2.0 Fire Steel

rating

20.00€

Σπινθηριστής LightMyFire Scout Fire Steel. Μελετήθηκε αρχικά για τον Σουηδικό στρατό. Βγάζει σπινθήρα 3000 °C κάτω από όλες τις συνθήκες καιρού ή υψόμετρου. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει για να ανάψετε φωτιά, είτε είστε κυνηγός, ψαράς, κατασκηνωτής, διασώστης ή φανατικός των extreme sports. Χρησιμοποιήστε τον για να ανάψετε φωτιά σε ξύλα, σε ξερά χόρτα ή στις συσκευές υγραερίουΧαρακτηριστικά:Μακράς διάρκειας  3000, 12000 ανάματα ( Scout, Army)Δίνει σπινθήρα ακόμη και βρεγμένοΠρώτης ποιότηταςΕγκεκριμένο από την Διεθνή Ένωση καθηγητών ΕπιβίωσηςΠαράγει θερμοκρασία 3000 °CΔεν ανήκει στην κατηγορ..

LIGHT MY FIRE

Σπινθηριστής LightMyFire Scout Fire Steel

rating

12.00€

Σπινθηριστής LightMyFire Scout Fire Steel. Μελετήθηκε αρχικά για τον Σουηδικό στρατό. Βγάζει σπινθήρα 3000 °C κάτω από όλες τις συνθήκες καιρού ή υψόμετρου. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει για να ανάψετε φωτιά, είτε είστε κυνηγός, ψαράς, κατασκηνωτής, διασώστης ή φανατικός των extreme sports. Χρησιμοποιήστε τον για να ανάψετε φωτιά σε ξύλα, σε ξερά χόρτα ή στις συσκευές υγραερίουΧαρακτηριστικά:Μακράς διάρκειας  3000, 12000 ανάματα ( Scout, Army)Δίνει σπινθήρα ακόμη και βρεγμένοΠρώτης ποιότηταςΕγκεκριμένο από την Διεθνή Ένωση καθηγητών ΕπιβίωσηςΠαράγει θερμοκρασία 3000 °CΔεν ανήκει στην κατηγορ..

BCB

Σπίρτα Αδιάβροχα Και Αντιανεμικά

rating

7.00€

Το νέο BCB σχεδιασμένο Pot All Survival Match Pot: Το ονομάσαμε "The Perfect Match" επειδή δεν θα σας απογοητεύσει!Αυτά τα σπίρτα όλων των καιρικών συνθηκών έχουν πολύ μεγάλα κεφάλια για να τα κάνουν πιο ασφαλή και ευκολότερα στο φως, ειδικά σε σκοτεινές συνθήκες ή σε κακές καιρικές συνθήκες όπου ο φωτισμός μπορεί να γίνει πιο δύσκολος. Είναι ισχυρότερα και πιο αποτελεσματικα από τα τυπικά σπίρτα, μπορούν να καίνε συνεχώς μέσα από σκληρές καιρικές συνθήκες, όπως ισχυρό άνεμο και βροχή.Αυτά τα σπίρτα επιβίωσης είναι εγκεκριμένα από το ΝΑΤΟ και έρχονται πλήρεις με ένα αδιάβροχο δοχείο που περιέχ..

UCO

Σπίρτα Επιβίωσης UCO Stormproof Titan Match Kit

rating

18.00€

Όταν η υπαίθρια περιπέτειά σας απαιτεί εφευρετικότητα ως δεξιότητα επιβίωσης, συσκευάστε στον εξοπλισμό σας και  το κιτ σπίρτων  UCO Titan Stormproof. Τα αντιανεμικά, μακράς καύσης  και αδιάβροχα  σπίρτα της Uco Titan αποτεφρώνουν τον ανταγωνισμό!!!Κάθε τροχόσπιτο, πεζοπόρος, σακίδιο πλάτης και κυνηγός θα πρέπει να μεταφέρει κάποια αντικείμενα που τους βοηθούν να περάσουν από μια κατασκήνωση μίας νύχτας, να μαγειρέψουν φαγητό, να παραμείνουν ζεστά και σε πιο επείγουσες στιγμές να σηματοδοτήσουν διάσωση.Τα πιο όμορφα, μακρύτερα, αντιανεμικά, μακράς καύσης  και αδιάβροχα..

UCO

Σπίρτα Μακράς Καύσης Uco Long-Burn

rating

8.00€

Τα UCO Long-Burn σπίρτα έχουν σχεδιαστεί για να ανάβουν φωτιά σε υλικά που χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προθέρμανσης. Φωτιές, μπάρμπεκιου αλλά και κεριά γενεθλίων χρειάζονται συνήθως ένα μεγάλο αριθμό σπίρτων για να ανάψουν, ενώ με το  Long-Burn  ανάβουν πολύ πιο γρήγορα και δεν χρειάζεται να παιδεύεστε. Χρησιμοποιούνται και στο σπίτι και στο Camping.ΧαρακτηριστικάΣπίρτα ασφαλείας που διαρκούν 45 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό ανάλογα με τις συνθήκες -5 φορές περισσότερο από τα κανονικάΠλεονεκτήματαΜεγαλύτερο μήκος ( 9,5 cm ) κρατά τα δάκτυλα σας μακριά από την φωτιά..Ανθρακούχος επικάλυψη..

Τσακμακόπετρα Μαγνησίου

rating

7.00€

Τσακμακόπετρα μαγνησίου από την mil-tec. Αν ετοιμάζεστε με ασκήσεις  επιβίωσης , η φωτιά θα είναι ένα από τα προβλήματα που θα πρέπει να λύσετε. Πρόκειται για μια ειδική πέτρα, που θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Ο όρος τσακμακόπετρα, αναφέρεται σε συγκεκριμένο είδος πετρώματος, αλλά επειδή και άλλα είδη πετρωμάτων πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις, ο όρος αυτός αναφέρεται σε όλα αυτά τα πετρώματα.Οδηγίες χρήσης για την τσακμακόπετρα:Τρίβετε με το ειδικό μαχαιράκι την πλάκα μαγνησίου και δημιουργείτε ρινίσματα.Αφού συγκεντρώσετε όλα τα ρινίσματα,τρίβετε την πλάκα νικελίου για ..

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)