Η εταιρία Hercules Army Action δημιουργήθηκε από τον Ηρακλή Μιχαηλίδη το 1990. Μέσα σε αυτά τα χρόνια με προσωπική φροντίδα και μεράκι έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο κατάστημα πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας αλλά επίσης όλα τα κλασσικά προϊόντα που χρειάζονται για το στρατιώτη, τον αστυνομικό ή όποιον ασχολείται με τη δράση. Το κατάστημα μας βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, το Βαρδάρη, επάνω στο βασικό κεντρικό άξονα της πόλης, τη Μοναστηρίου, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έρθει στο κατάστημα από κάθε κατεύθυνση χωρίς κόπο αλλά και με εύκολη πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης στη περιοχή.

Το κατάστημα μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο άμεσα και με ασφάλεια καθώς συνεργάζεται με τις σημαντικότερες μεταφορικές εταιρίες και έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αποστολής.

Η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών με ποιοτικά προϊόντα και στις πιο λογικές τιμές. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ κ.α από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες όλου του κόσμου.

Η Hercules Army Action είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!!!!