Η εταιρία Hercules Army Action δημιουργήθηκε από τον Ηρακλή Μιχαηλίδη το 1990. Μέσα σε αυτά τα χρόνια με προσωπική φροντίδα και μεράκι έχει δημιουργήσει τρία ολοκληρωμένα καταστήματα  λιανικής πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας αλλά επίσης όλα τα κλασσικά προϊόντα που χρειάζονται για το στρατιωτικό, τον αστυνομικό ή όποιον ασχολείται με τη δράση. Τα καταστήματα μας βρίσκονται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, το Βαρδάρη, επάνω στο βασικό κεντρικό άξονα της πόλης, τη Μοναστηρίου & την Οδυσσεως, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να επισκεφθεί τα καταστήματα μας  από κάθε κατεύθυνση χωρίς κόπο αλλά και με εύκολη πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης στη περιοχή.

Το online κατάστημα μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο άμεσα και με ασφάλεια καθώς συνεργάζεται με τις σημαντικότερες μεταφορικές εταιρίες και έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αποστολής.

Η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών με ποιοτικά προϊόντα και στις πιο λογικές τιμές. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ κ.α από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες όλου του κόσμου.

Η Hercules Army Action είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!!!!