Φαγητοδοχεία-Παγούρια-Υδροδοχεία-Θερμός-Προετοιμασία Γεύματος

Εμφάνιση 1 έως 47 από 47 (1 Σελ.)

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 500ml

rating

30.00€

Το Esbit Food Jug 0,5 l θερμό θα σας κάνει να πάρετε ένα ζεστό γεύμα μαζί σας που θα επαναφορτίσει τις φυσικές σας μπαταρίες έτσι ώστε να αποκτήσετε δύναμη για περαιτέρω δραστηριότητα. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί εύκολα κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος στην εργασία, σε ένα τουριστικό ταξίδι ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαύσετε τη φυσική γεύση των προηγουμένως παρασκευασμένων πιάτων.Το Esbit Thermos διακρίνεται για την ευελιξία χρήσης και τις παραμέτρους συντήρησης υψηλής θερμοκρασίας. Χάρη σε αυτό, τόσο για καλοκαιρινές π..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 1L

rating

35.00€

Το θερμός  Esbit Iso  1L διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε επίσης μοντέλο κάθε μέρα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Το θερμός  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπε..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 500ml

rating

28.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,500 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 750ml

rating

30.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,750 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,55 L

rating

35.00€

Το ανοξείδωτο θερμός Esbit Pictor  Standard 550 ml είναι ένα τουριστικό μοντέλο που λειτουργεί εξαιρετικά σε καθημερινή βάση στην πόλη και στο δρόμο. Με αυτό, μπορούμε να πάρουμε ένα μέρος ζεστό τσάι ή καφέ, αλλά όχι μόνο, γιατί τις ζεστές μέρες διατηρεί επίσης χαμηλότερη θερμοκρασία δροσερών ποτών.Η διάσημη εταιρεία Esbit είναι διάσημη για τα προϊόντα της, τα οποία είναι γνωστά και εκτιμώνται όχι μόνο στο περιβάλλον των οπαδών του βουνού, αλλά και άλλων τουριστών και κατασκηνωτών. Θερμικές κούπες, θερμότητες ή τουριστικά μπουκάλια με το λογότυπο της εταιρείας είναι τέλεια στην πράξη, ανε..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,35 L

rating

30.00€

Νέο άθραυστο θερμός Esbit  από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 0,350 L. Είναι όμορφο αν κάτι είναι απλά όμορφο. Και ακόμη περισσότερο αν είναι πολύ πρακτικό. Όπως αυτή η ανθεκτικά σχεδιασμένη φιάλη κενού για περιπέτειες στην πόλη ή την ύπαιθρο. Κάθε φορά που λιώνετε  από δίψα, θα λατρέψετε το μεγάλο άνοιγμα του, κάτι  που καθιστά τον καθαρισμό αργότερα πιο εύκολο.Είναι επίσης υπέροχο ότι, χάρη στη δομή του διπλού τοιχώματος, διατηρεί ζεστά ροφήματα όπως καφές και τσάι ζεστά για περισσότερο - ή κρύα ροφήματα δροσερά. Το πρακτικό κλείσιμο βρόχου το καθιστά βολικό στη μεταφορά κα..

SILVA

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,75 L

rating

40.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel θερμό 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Το Esbit Pictor Insulated Bottle Standard 750 ml είναι ένα μοντέλο χάρη στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε ζεστό τσάι ανεξάρτητα από το αν πηγαίνουμε στο δρόμο για εργασία ή πεζοπορία στο βουνό. Θα διασφαλίσει επίσης τη βέλτιστη θερμοκρασία των δροσερών ποτών, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες.Τα προϊόντα Esbit έχουν πολύ καλό επίπεδο στεγαν..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 350ml

rating

20.00€

Το ανοξέιδωτο παγούρι Esbit Pictor 350 ml είναι μια ευέλικτη προσθήκη στον αστικό, τουριστικό και αθλητικό εξοπλισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να ενυδατώσετε το σώμα και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες εποχές χάρη στον ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι από τον οποίο κατασκευάστηκε.Η πιο ανθεκτική δομή της φιάλης θα λειτουργήσει, π.χ. κατά την αναρρίχηση. Συνδέστε το στο λουρί και κερδίστε την ευκαιρία να γεμίσετε υγρά στις πιο απαιτητικές στιγμές. Ταυτόχρονα, όταν αυτό το μοντέλο πιάνει ένα βράχο, δεν θα σπάσει όπως το κλασικό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό και η χρήση του είνα..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 550ml

rating

22.00€

Το Esbit Pictor από ανοξείδωτο ατσάλι μπουκάλι 550 ml είναι μια εξαιρετική λύση για ένα ταξίδι. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό τόσο για πεζοπορία στο βουνό, κατά τη διάρκεια του οποίου θα το τοποθετήσουμε άνετα στο σακίδιο, αλλά και όταν θα κάνουμε μια βόλτα στο δάσος και θα ταιριάξουμε στο εσωτερικό.Εάν δεν είστε αδιάφοροι για την προστασία του περιβάλλοντος, μπορείτε εύκολα να το φροντίσετε μόνοι σας. Αντί να χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μοντέλα όπως αυτά που προτείνει η Esbit, τα οποία σίγουρα θα εκπληρώσουν τη λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το&n..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 750ml

rating

25.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel Bottle 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Ένα τουριστικό μπουκάλι 750 ml είναι ιδανικό ως εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή πλαστική συσκευασία. Χρησιμοποιώντας μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα μπουκάλι, δεν παράγουμε μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών, τα οποία για πολλά χρόνια πρέπει να αποσυντεθούν στο φυσικό περιβάλλον.Το  Esbit Pictor 750 ml είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 1L

rating

40.00€

Το Thermos Esbit Food Jug 1 l διακρίνεται από την ευελιξία χρήσης και τις εξαιρετικές παραμέτρους διατήρησης της θερμοκρασίας. Επομένως, μπορείτε εύκολα να το πάρετε σε ένα ορεινό μονοπάτι, να εργαστείτε ή στο γυμναστήριο, όταν μετά από σωματική προσπάθεια είναι απαραίτητο να επαναφορτίσετε τις εσωτερικές σας μπαταρίες.Το Thermos Esbit επιλέξτε ένα δώρο για τον εαυτό σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο που εκτιμά τις λειτουργικές λύσεις. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του μονώνει τέλεια τα τρόφιμα που αποθηκεύονται εδώ, ώστε να έχετε πάντα ένα ζεστό δείπνο. Το σύνολο είναι ανθεκτικό, επειδή ήταν κατασκευασ..

Esbit Εστία Αλκοόλης

rating

18.00€

Η εστία αλκοόλης  Esbit Alcohol Burner είναι μια ελαφριά εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σόμπα υγρού αερίου ή δοχείου. Το μετουσιωμένο αλκοόλ είναι εύκολο να βρεθεί και φθηνότερο στη χρήση από τις εναλλακτικές. Οι σόμπες με αλκοόλ είναι η σόμπα επιλογής για backpackers υπεριωδών και μεγάλων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη ή καυστήρες για φθορά ή θραύση. Απλώς γεμίστε το και ανάψτε το. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αρκεί να έχετε κάποιο είδος υποστήριξης ποτ μαζί σας. Μερικοί υπερφωτιστές χρησιμοποιούν πασσάλους σκηνών για να στηρίξουν τα δοχεία για να εξοικονομήσουν βάρος. Χρ..

Esbit Εστία Σετ Μαγειρέματος

rating

65.00€

Το Esbit Cookset είναι ένα πλήρες σετ μαγειρέματος για δύο άτομα. Αποτελείται από μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, καθώς και αλκοολούχο καυστήρα και σταθερή βάση, που θα επιτρέψει βραστό νερό ακριβώς δίπλα στο μονοπάτι.Τα καλά επιλεγμένα τουριστικά σκεύη είναι η βάση κάθε ταξιδιού αρκετών ημερών στο μονοπάτι. Μία από τις δημοφιλείς λύσεις είναι η χρήση ενός εύχρηστου καυστήρα, για τον οποίο είναι εύκολο να βρεθεί καύσιμο ακόμη και στο τέλος του κόσμου.Το Esbit Cookset είναι ένα φανταστικό σετ για κάθε  περιπλανώμενο που σας επιτρέπει να προετοιμάσετε ένα ζεστό ποτό..

Esbit Εστία Σετ Μαγειρέματος

rating

35.00€

Όταν το βάρος είναι σημαντικό, αυτό το σετ μαγειρικής είναι η σωστή επιλογή. Ζυγίζοντας περίπου 287g μόνο, κατασκευασμένο από σκληρό, ανοδιωμένο αλουμίνιο, αυτό το σετ μαγειρέματος μπορεί εύκολα να πυροδοτηθεί χρησιμοποιώντας δισκία στερεού καυσίμου Esbit. Το δοχείο περιέχει περίπου 585 ml. Παρέχεται με καπάκι και βάση, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί στην κατσαρόλα για εξοικονόμηση χώρου. Το δοχείο έχει ένδειξη χωρητικότητας σε λίτρο και ουγκιά, οι λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι μπορούν να διπλωθούν για εξοικονόμηση χώρου. Eίναι το ιδανικό σετ για το μαγείρεμα για ένα άτομο, για την παρασκευή του..

Esbit Εστία Στερεού Καυσίμου Με Ανεμοθώρακα

rating

14.00€

Η εστία στερεού καυσίμου της Esbit είναι ελαφριά και εξαιρετικά ανθεκτική. Μπορείτε να μαγειρέψετε με κατσαρόλα, με κούπα ή με τηγάνι, ρυθμίζοντας αντίστοιχα το ύψος της. Είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο ατσάλι και είναι αξιόπιστη στη λειτουργία της. Περιλαμβάνει ανεμοθώρακα για να μπορείτε να μαγειρέψετε ακόμα και με αέρα. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο κατά τη μεταφορά της, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και ταμπλέτες μέσα σε αυτή. Περιλαμβάνονται 2 ταμπλέτες των 27 γραμμαρίων με τις οποίες μπορείτε να μαγειρέψετε από 12 λεπτά. Οι ταμπλέτες είναι συσκευασμένες σε αδιάβροχη συσκευασία.Χαρακτηρ..

Esbit Πλάκες Στερεών Καυσίμων 12 x 14g

rating

9.50€

Οι πλάκες στερεών καυσίμων Esbit Solid  της υψηλότερης ποιότητας - για έναν λόγο που συχνά ονομάζεται Esbit καύσιμο.Η Esbit είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή στερεών καυσίμων. Για πάνω από 70 χρόνια, η εταιρεία εργάζεται για την αναζήτηση και την εφαρμογή του καυσίμου υψηλής ποιότητας.Η δραστική ουσία σε αυτόν τον τύπο καυσίμου είναι η εξαμεθυλενοτετραμίνη - μια ετεροκυκλική χημική ένωση, που λαμβάνεται από την αντίδραση φορμαλδεΰδης ("αφυδατωμένη φορμαλίνη") και αμμωνία. Έχει τη μορφή λευκών κρυστάλλων και, αφού πιέσει σε μεγαλύτερους κύβους, χρησιμεύει ως "ένθετο καυσίμου" για ειδικ..

Ανοξείδωτο Θερμός 0,5 L

rating

12.00€

Θερμός 0,5 litra με αποδεδειγμένο σχεδιασμό συστήματος ασφάλισης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με προστατευτική, αντι-ανακλαστική επίστρωση σε OD Green.Το προϊόν διασφαλίζει τη διατήρηση της θερμοκρασίας των υγρών, τόσο ζεστού όσο και κρύου. Έχει ένα πρακτικό, πολυμερές βύσμα με κλειδαριά πρέσας, τοποθετημένο πάνω στο σπείρωμα. Το μεγάλο νήμα επιτρέπει τη γρήγορη πλήρωση και τον εύκολο καθαρισμό της φιάλης. Ένα χαλύβδινο καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδια κούπα.Η ανθεκτική επίστρωση ελιάς καθιστά εύκολη τη συγκράτηση και την προστασία του μπουκαλιού από ζημιές.Χαρακτηριστικά:..

Ανοξείδωτο Θερμός 1 L

rating

15.00€

Θερμός 1 l με αποδεδειγμένο σχεδιασμό συστήματος ασφάλισης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με προστατευτική, αντι-ανακλαστική επίστρωση σε OD Green.Το προϊόν διασφαλίζει τη διατήρηση της θερμοκρασίας των υγρών, τόσο ζεστού όσο και κρύου. Έχει ένα πρακτικό, πολυμερές βύσμα με κλειδαριά πρέσας, τοποθετημένο πάνω στο σπείρωμα. Το μεγάλο νήμα επιτρέπει τη γρήγορη πλήρωση και τον εύκολο καθαρισμό της φιάλης. Ένα χαλύβδινο καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδια κούπα.Η ανθεκτική επίστρωση ελιάς καθιστά εύκολη τη συγκράτηση και την προστασία του μπουκαλιού από ζημιές.Χαρακτηριστικά:- Ανθε..

Ασκός Υδροδοχείου 2.5l

rating

15.00€

Ένας  ασκός υδροδοχείου των 2.5 λίτρων ο οποίος είναι απαραίτητος για τις ανάγκες ενυδάτωσης σας. Κατασκευασμένος από πολυμερή TPU, που είναι ασφαλής για χρήση με τρόφιμα.Έρχεται ως σύνολο με τον ασκό, τον εύκαμπτο σωλήνα και την βαλβίδα με το κάλυμμά της. Ταιριάζει σε κάθε σακίδιο.Χαρακτηριστικά:Μήκος σωλήνα: 1000 mmΜικρό άνοιγμα με βιδωτό πώμαΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑποσπώμενος, επικαλυμμένος εύκαμπτος σωλήνας με βιδωτό σύνδεσμοΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 4,5 cmΔιαστ..

Γκαζάκι Μαγειρέματος Αερίου NGT

rating

30.00€

Αυτό το γκαζάκι μαγειρέματος της NGT έρχεται να κάνει την επιβίωση σας ευκολότερη, αφού έχετε μια πλήρως λειτουργική εστία για να μαγειρέψετε οτι επιθυμείτε γρήγορα και οικονομικά!! Το μικρό του μέγεθος, η εργονομική θήκη μεταφοράς του και η έντονη αλλά ρυθμιζόμενη φλόγα των 2600w που μπορεί να παράγει το καθιστούν ιδανικό συνοδοιπόρο στις εξορμήσεις σας. Διαθέτει διπλή στεγανωτική σφραγίδα αερίου από σιλικόνη για επιπλέον ασφάλεια και όλα αυτά με βάρος μόλις 80 g...

Δοχείο Φαγητού 3 Τεμαχίων

rating

17.00€

Δοχείο φαγητού τριών τεμαχίων από αλουμίνιο καλυμμένο με ελαιόχρωμα. Ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Το σετ αποτελείται από: ένα δοχείο, μια κούπα, ένα τηγάνι. Το σετ επιτρέπει τη θέρμανση του νερού και την προετοιμασία ενός απλού γεύματος κατά τη διάρκεια πολυάριθμων περιηγήσεων. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι εξοπλισμού κάθε λάτρη της επιβίωσης...

Θήκη Για Μπουκάλι Χωρητικότητας 600ml

rating

6.00€

Θήκη molle για μπουκάλια χωρητικότητας 600ml.Χαρακτηριστικά:- κατάλληλο για μπουκάλι κατανάλωσης 600 ml- με κορδόνι περίσφιξης για τη στερέωση αθλητικών μπουκαλιών- σύστημα molle100% πολυεστέραςΤαπετσαρία: 100% πολυαιθυλένιοΎψος: 20 cmΕσωτερική διάμετρος: ~ 8-9 cm..

Θήκη Για Παγούρι

rating

6.00€

Μία θήκη για κάθε παγούρι. Κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα και επικαλυμμένη με χλωριούχο πολυβινύλιο, η θήκη αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή γα κάθε παγούρι στρατιωτικό και μη. Διαθέτει σύστημα πρόσδεσης και βρόγχο για να μπορείτε να την προσαρμόσετε όπου θέλετε...

Παγούρι Διάφανο Με Ποτήρι

rating

38.00€

Η δεύτερη γενιά από το θρυλικό  φλασκί!!! Με διαφανές παγούρι νερού που σας εξασφαλίζει έτσι τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή και εύκολα την καθαρότητα του νερού σας. Διαθέτει βάση αλουμινίου με πτυσσόμενα χερούλια, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν ποτήρι αλλά και σαν σκεύος φαγητού μιας και είναι κατάλληλο για χρήση σε φωτιά. Το φλασκί είναι κατάλληλο ακόμη και για κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Ανθεκτικό και με σύνθεση που αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές.Το παγούρι διαθέτει και θήκη μεταφοράς.Xαρακτηριστικά:Καραβάνα:100% TritanΘήκη:10..

Παγούρι Με Θήκη

rating

8.00€

Παγούρι με βιδωτό καπάκι και θήκη. Έχει χωρητικότητα 1 λίτρο. Διαθέτει κάλυμμα από νάιλον με μικρή εξωτερική τσέπη καθώς και  2 κλιπ για να στερεώνεται στη μέση, σε ζώνη ή σε σακίδιο.Χαρακτηριστικά:Παγούρι με βιδωτό καπάκιΚαπάκι που συνδέεται με το μπουκάλιΕνισχυμένο κάλυμμα Μικρή θήκη με κλείσιμο velcro2 κλιπ συγκράτησης για στερέωση σε ιμάντεςΧωρητικότητα: περίπου. 1 ltrbpa-freeΥλικό:μπουκάλι: 100% πολυαιθυλένιοκάλυψη: 100% πολυεστέρας..

Παγούρι Με Ποτήρι Και Θήκη

rating

14.00€

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παγούρι για κάθε στρατιωτικό, ορειβάτη, ψαρά ή λάτρη των εξορμήσεων. Το νερό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε όταν βρίσκεστε στην ύπαιθρο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι να το μεταφέρετε!Χαρακτηριστικά:Ασφαλίστε τη στερέωση του πείρου πάνω στο κάλυμμαΜεγάλος βρόχος ζώνης (6 cm) - ALICE κλιπΣκληρό, ελαφρύ κύπελλο αλουμινίουΣακούλα δισκίων καθαρισμού νερούΟπή στο κάτω μέρος του καλύμματοςΜικρή πλαϊνή τσέπηΧωρητικότητα 1 λίτροΤο μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό βαρέως τύπου (πολυαιθυλένιο)Κάλυμμα από πολυεστέρα..

LIGHT MY FIRE

Παγούρι Μπουκάλι LightMyFire

rating

17.00€

Ένα μπουκάλι παγούρι, μεγάλο όταν το χρειάζεστε και μικρό όταν δεν το χρειάζεστε. Αυτό είναι το απαραίτητο παγούρι  για το σοβαρό λάτρη της υπαίθρου, καθώς και για τον κάθε πρακτικό κάτοικο της πόλης. Πτυσσόμενο σε τρία μέρη, το Pack-Up-Bottle είναι εύκολο να γεμίσει και να καθαρίσει. Ένας κανονικού μεγέθους λαιμός σας επιτρέπει να προσθέσετε άλλα αξεσουάρ, όπως π.χ. ένα φίλτρο νερού, ενώ η ανθεκτική πλαστική θηλιά φροντίζει να μην χάσετε το καπάκι. Από την ίδια θηλιά το κρατάτε στο χέρι ή το κρεμάτε από το λουράκι του σακιδίου σας. Χαρακτηριστικά: Εύκολο στον καθαρισμό, πτυσσόμενο για εύ..

Πλαστικό Παγούρι US Με Θήκη Και Κύπελλο Αλουμινίου

rating

20.00€

Πλαστικό παγούρι US με θήκη και κλιπ στερέωσης. Σχεδιασμένο σύμφωνα με στρατιωτικές οδηγίες. Προϊόν με κάλυμμα σε χακί χρώμα και δύο συνδετήρες ALICE. Βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου παγουριού είναι ο αριθμός σήμανσης του, αφού είναι το πλαστικό του εγκεκριμένο. Κατασκευασμένο από μαύρο ανθεκτικό και μη τοξικό ABS. Συμπεριλαμβάνεται το κύπελλο από αλουμίνιο...

PENTAGON

Ποτήρι Τηλεσκοπικό Από PVC Σετ 2 τμχ

rating

4.00€

Ποτήρι τηλεσκοπικό από την Pentagon σε σετ των δύο τεμαχίων. Ιδανικό αξεσουάρ για τις outdoor εξορμήσεις σας!!! Μπορείτε να το συνδυάσετε με το Σετ Μαχαίρι Κουτάλι Πιρούνι PVC της  ίδιας εταιρίας...

Πτυσσόμενο Κύπελο Coghlans

rating

8.00€

Λειτουργικά κύπελλα που διαχωρίζονται για χρήση. Διαφορετικά μικρό και βολικό, με καπάκι, σε συσκευασία των δύο.Χαρακτηριστικά:ΠολυπροπυλένιοΒάρος 32 g133 ml ανά ποτήρι ζέσεωςØ 6,7 x Υ 7 εκΎψος συσκευασίας 3 cm..

Πτυσσόμενο Κύπελο Με Καπάκι Από Ανοξείδωτο Ατσάλι

rating

10.00€

Λειτουργικά, πτυσσόμενα κύπελα με καπάκι για κάθε outdoor ή tactical απόδραση σας!!Χαρακτηριστικά:Αναδιπλούμενο για εξοικονόμηση χώρου με καπάκιΧωρητικότητα περίπου. 40 mlΜέγεθος συσκευασίας: περίπου 5 x 2 cm (Β x Υ)Διαστάσεις: περίπου 4,7 x 6 cm (Β x Υ)Βάση διαμέτρου: περίπου. 5 εκΒάρος: περίπου. 80 γρΥλικό: 100% ανοξείδωτο ατσάλι..

Σετ Καθαρισμού Για Παγούρι

rating

15.00€

Αυτό το σετ καθαρισμού περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε το παγούρι σας.Το σετ περιλαμβάνει:Βούρτσα ακροφύσιοΒούρτσα σωλήναΒούρτσα του παγουριούΚρεμάστρα για την ξήρανσηΟι βούρτσες είναι νάιλον με άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα..

Σετ Κουτάλι Μαχαίρι Πιρούνι 6 Σε 1

rating

7.00€

Ένα πολυεργαλείο σε σετ, 6 σε 1, είναι το προϊόν αυτό της miltec. Πρόκειται για ένα σετ που διαθέτει 6 διαφορετικά κομμάτια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει κρίκο για να περνάτε κορδονάκι μεταφοράς. Αποτελείται από: μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι, ανοιχτήρι κονσέρβας, ανοιχτήρι μπουκαλιού, τριμπουσόν. Συμπεριλαμβάνεται η θήκη μεταφοράς...

Σετ Κουτάλι Μαχαίρι Πιρούνι Πτυσσόμενα

rating

9.00€

Σετ κουτάλι, μαχαίρι, πιρούνι πτυσσόμενα.Χαρακτηριστικά:Περιλαμβάνονται μέσα σε θήκη που προσαρμόζεται στη ζώνηΜεταφέρονται εύκολα και δεν πιάνουν χώρο κατά τη μεταφοράΙδανικά για Camping, κυνηγούς κ.α...

Σετ Κύπελλα 4 Τεμαχίων Με Θήκη Μεταφοράς

rating

20.00€

Σετ κύπελλων, 4 τεμαχίων, από ανοξείδωτο ατσάλι, σε θήκη μεταφοράς...

Σετ Μαγειρέματος 3 Τεμαχίων

rating

40.00€

Αυτό το σετ μαγειρέματος, 3 τεμαχίων, έρχεται να λύσει τα χέρια σας στο camping, την ημερήσια απόδραση αλλά και την tactical αποστολή σας!!! Όλα τα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, ελαφρύ  ανοδιωμένο αλουμίνιο και μπορούν να αποθηκευτούν το ένα μέσα στο άλλο,  προσφέροντας σας πλήρη άνεση κατά τη μεταφορά τους. Το σε τ περιλαμβάνει έναν βραστήρα, μία κατσαρόλα και ένα τηγάνι. Τα καπάκια προσαρμόζονται σε όλα τα σκεύη.Χαρακτηριστικά:Βραστήρας:1.1 L, 152 x 68 mm Βάρος: 170gΚατσαρόλα: 1.5 L, 174 x 90 mm Βάρος: 312gΤηγάνι: 0.60 L, 178 x 40 mm Βάρος: 180g..

Σετ Μαγειρικών Σκευών Σε Βαλίτσα Μεταφοράς

rating

35.00€

Ένα σετ μαγειρικών σκευών για οποιαδήπορε εξόρμηση σας στη φύση.Περιεχόμενα:2 Δοχεία για ζάζαρη και αλάτι ή πιπέρι, από ανοξείδωτο χάλυβα2 κούπες από ανοξείδωτο χάλυβα2 x Μαχαίρια2 x Πιρούνια2 κουτάλια τσαγιού2 x πιάτα1 x Πετσέτα Θήκη μεταφοράς..

LIGHT MY FIRE

Σετ Φαγητοδοχείο LightMyFire MealKit

rating

25.00€

Σχεδιασμένο ειδικά για την Light My Fire από τον Σκανδιναβό σχεδιαστή Joachim Nordwall, αυτό το σετ φαγητοδοχείου είναι τέλειο για το σακίδιο σας, για την βάρκα σας ή και το καλάθι  του picnic σας. Το MealKit περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε και να φάτε ένα γεύμα οπουδήποτε και αν είστε.Περιεχόμενα:1. Πιάτο – καπάκι  (600 ml)2. Πιάτο βαθύ (900 ml)3. SnakBox – αδιάβροχο (170 ml)4. SnakBox oval  – αδιάβροχο (320 ml)5. Πτυσσόμενο Ποτήρι με γραμμές μέτρησης (260 ml)6. Δίσκος κοπής-τρυπητό7. Spork Original8. ΙμάνταςΧαρακτηριστικά:Υλικό κατασκευής: Το Spork είναι κατασ..

Σκεύος Μαγειρέματος 3 Θέσεων Με καπάκι Και Πτυσσόμενη Λαβή

rating

25.00€

Το πιο δημοφιλές σκεύος μαγειρέματος, 3ων θέσεων, έρχεται να λύσει τα χέρια σας στο camping, την ημερήσια απόδραση αλλά και την tactical αποστολή σας!!! Αυτή η νέα έκδοση COMPACT είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιο ανθεκτική από την αντίστοιχη μεγαλύτερη.  Με μια μη κολλητική επίστρωση, μια γρήγορη πτυσσόμενη λαβή, ένα καπάκι και ένα τρισδιάστατο τμήμα, δεν θα σταματήσετε να έχετε το απόλυτο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο!Χαρακτηριστικά:Μέγεθος: 373 x 227 mmΒάρος: 1,6 κιλά..

Τσαντάκι Με Παγούρι

rating

12.00€

Τσαντάκι για μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, με παγούρι.Διαθέτει μεγάλο κύριο διαμέρισμα και μία πλευρική τσέπη με φερμουάρ.Η χωρητικότητα του μπουκαλιού είναι 1 λίτρο...

Υδροδοχείο 2,5 LT

rating

25.00€

Υδροδοχείο για την πλάτη, με ιμάντες μεταφοράς για τον ώμο και ρυθμιζόμενο στο στήθος.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις : περίπου 45 cm x 22 cm x 3 cmΒάρος : 540 grΥλικό : 100 % πολυεστέραςΧωρητικότητα 2,5lt..

Υδροδοχείο Outac Hydro Back 3lt V-CUT Defcon 5

rating

40.00€

Αυτό το σύστημα ενυδάτωσης της Defcon 5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υδροσοχείο σε οποιοδήποτε πακέτο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη σακίδιο πλάτης.Διαθέτει  βαλβίδα ενυδάτωσης με στόμιο.Χαρακτηριστικά:Χωρητικότητα: 100 oz. ή 3 λίτρα.ΜolleΚατασκευασμένο από 600D polyΒάρος: 0,95 KgΔιαστάσεις: 24 cm x 8 cm x 48 cmΒάρος: 0,65 Kg   ..

Υδροδοχείο Με Σύστημα Molle 2.5l Με Θήκη TPU

rating

25.00€

Υδροδοχείο με σύστημα molle και θήκη TPU 2.5l. O ιδανικός και αχώριστος σύντροφος σας σε κάθε εξόρμηση!!!Χαρακτηριστικά:Τσέπη στο πίσω μέρος με συνδετήρα VelcroMolle θηλιές στο μπροστινό  και πίσω  μέρος2 βρόχοι στερέωσης Molle με ασφαλιστικό συνδετήρα στο πίσω μέροςΣυμπεριλαμβανομένης της τσάντας TPU  και επιστόμιο Διαστάσεις: περίπου 18 x 45 x 3 cm (Π x Υ x Β)Βάρος: περίπου 450 γρΥλικό:100% πολυεστέρας..

Υδροδοχείο Παγούρι 2.5l

rating

20.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 2.5 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 8,5 cmΔιαστάσεις:  40 x 17 εκΒάρος: 230 g..

Υδροδοχείο Παγούρι 3L

rating

25.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 3 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 9,5 cmΔιαστάσεις:  45 x 20 εκΒάρος: 250 g..

Φλασκί Μεταλλικό

rating

10.50€

Ένα φλασκί  αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις μεγάλου:9,7 x 2,3 x 13 cmΧωρητικότητα μεγάλου: 8 oz (220 ml)Διαστάσεις μεσαίου: 9,7 x 2,3 x 9,5 cmΧωρητικότητα μεσαίου: 5 oz (140 ml)..

MIL-TEC

Φλασκί Χακί

rating

5.00€

Ένα φλασκί (110ml), καλυμμένο με ειδική ματ ελαιώδη βαφή. Αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Χάρη σε μια μοναδική εμφάνιση,λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ή άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν καμουφλάζ. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Το χακί χρώμα δεν αντικατοπτρίζει τις ακτίνες του ήλιου. Βάρος: 94gr..

Εμφάνιση 1 έως 47 από 47 (1 Σελ.)