Σχοινιά-Ιμάντες-Καραμπίνερ-Αρτάνι-Ποντσολάστιχα

Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)

Γάντζος Συγκράτησης Με 70 mm Ιμάντα

rating

3.90€

Γάντζος συγκράτησης με 70mm ιμάντα. Ιδανικός για να μεταφέρετε τμήμα του εξοπλισμόυ σας τόσο στη ζώνη σας όσο και στο γιλέκο σας.Χαρακτηριστικά:100% πολυπροπυλένιοΠλάτος: 2,5 εκατοστά..

Ελαστικό Σχοινί Με Μεταλλικούς Γάντζους Ποντσολάστιχα

rating

7.00€

Ελαστικό σχοινί με μεταλλικούς γάντζους, κατασκευασμένο από 100% latex. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Από το να στερεώσετε τα πράματα σας στην οροφή του αυτοκινήτου σας έως και να οργανωθείτε καλύτερα σε οποιαδήποτε εξόρμηση σας ή τακτική επιχείρηση.Ένα σχοινί για κάθε χρήσηΧαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: 100% ΛάτεξΜήκος: 75 cmΠάχος: 6 mmΧρώμα: Χακί..

Καραμπίνερ Grimloc Πλαστικά

rating

6.50€

Η VA παρουσιάζει τα Grimloc καραμπίνερ,τα οποία αντικαθιστούν τα μεταλλικά καραμπίνερ για οποιαδήποτε σύνδεση με κορδόνια, όπλα και αξεσουάρ. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής ελαφρύ πλαστικό και είναι ανθεκτικά στην ηλιακή θερμότητα. Το μάνταλο του έχει σχεδιαστεί με ένα  άγκιστρο για να μπορεί να διατηρείται ανοιχτή η θέση όποτε χρειάζεται και,ενώ είναι τόσο ισχυρό ώστε να μεταφέρει τον εξοπλισμό σας,παράλληλα μπορεί να απελευθερωθεί εύκολα με μια κίνηση έτσι ώστε να αποφύγετε πιθανο κίνδυνο τραυματισμού, σε περίπτωση που σκαλώσει κάπου κατά την εκστρατεία σας. ..

MIL-TEC

Καραμπίνερ Mil-Tec

rating

8.00€

Καραμπίνερ 60mm και 80mm της εταιρίας Mil-Tec®. Είναι ανθεκτικοί, ελαφροί μεταλλικοί κρίκοι με πύλες που ανοίγουν και χρησιμοποιούνται για να συνδέσουμε το σκοινί σε μέσα ασφάλισης όπως τα καρυδάκια ή φρεντάκια ή ασφάλειες.Χαρακτηριστικά: Υλικό Κατασκευής: Kράμμα αλουμινίουΜήκος:60mm και 80mmΧρώμα: Παραλλαγή Δάσους..

Καραμπίνερ Tactical Set

rating

5.00€

Το Ultimate Tactical Set είναι ένα κιτ στερέωσης που αποτελείται από τέσσερις κρίκους  καραμπίνερ και δύο περιστρεφόμενες βάσεις σχεδιασμένες για προσάρτηση σε ιμάντες molle.Χαρακτηριστικά:Σετ κατασκευασμένο από 4 S-carabiner καθώς και 2 δακτυλίους Duraflex D-ringΤο δακτύλιο στερέωσης Duraflex D μπορεί να στερεωθεί σε βρόχους molleΟ δακτύλιος D μπορεί να περιστραφεί κατά 360 °Ο δακτύλιος D μπορεί να αφαιρεθεί από τις συνδέσεις με το σύνδεσμο κλικ..

Καραμπίνερ πλαστικό ABS

rating

6.00€

Καραμπίνερ πλαστικό ABS . Eίναι ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τα πράγματα στο σακίδιο σας ή για να ασφαλίσετε  οτιδήποτε με σχοινί σε κάτι.Ευκολόχρηστο και πιο ελαφρύ από τις μεταλλικές εκδόσεις ενώ ένα ακόμη πλεονέκτημα τους είναι πως δεν κάνουν θόρυβο όταν είναι σε χρήση. Είναι ανθεκτικοί, ελαφροί πλαστικοί κρίκοι με πύλες που ανοίγουν και χρησιμοποιούνται για να συνδέσουμε το σκοινί σε μέσα ασφάλισης όπως τα καρυδάκια ή φρεντάκια ή ασφάλειες. ..

Λάστιχα Για Παντελόνι

rating

3.00€

Λάστιχα που συγκρατούν το παντελόνι πάνω στην αρβύλα. Σας διευκολύνει κατά τις επιχειρήσεις μιας και δεν επιτρέπει στο παντελόνι να καλύπτει το άρβυλο...

TRUE UTILITY

Μπρελόκ True Utility Shaklese Καραμπίνερ

rating

10.00€

Το Shakleset είναι ένα σετ από 2 ισχυρούς κρίκους ασφαλείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επέκταση και οργάνωση των κλειδιών ή των αξεσουάρ μας. Είναι κατασκευασμένο από ισχυρό ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να επισυναφθεί στη ζώνη, τα κλειδιά ή όπου αλλού χρειάζεται μεταφέροντας κάποιο USB flash, ένα φακό ή ότι άλλο κρίνουμε απαραίτητο. Συνοδεύεται από αεροστεγή και αδιάβροχη στο πέταγμα νερού θήκη η οποία μπορεί να χρησιμεύσει και σαν θήκη ασφαλούς μεταφοράς αντικειμένων όπως το κινητό μας. Χαρακτηριστικά:Μεγάλος κρίκος: 55mm x 25mmΜικρός κρίκος: 40mm x 20mmΒάρος: 112 gr..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ Connect Snaptrap Micro

rating

7.00€

Ισχυρό, μικρό, ασφαλές ...Συνδέστε το Snaptrap απευθείας στα κλειδιά σας ή χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα μικρό, ανθεκτικό και πρακτικό καραμπίνερ το οποίο θα καλύψει τις πρακτικές ανάγκες σας. Έχει στρατιωτικό ύφος και βασίζεται στη φιλοσοφία των αμερικάνικων κλιπ. Κατασκευασμένο από σκληρό μαύρο τιτάνιο και 420 βαθμού ανοξείδωτο χάλυβα  και με βάρος εξαιρετικά χαμηλό, 7.5gr, πράγμα που σημαίνει ότι αγνοείτε ακόμη και τη μεταφορά του.Εργαστηριακά δοκιμασμένο στέλεχος θραύσης μέχρι 75kg / 165lb!Το Snaptrap Micro είναι μια μικρή έκ..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ Doubletrap 1

rating

11.00€

Συνδέστε το  Doubletrap 1 απευθείας στα κλειδιά σας ή χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα μικρό, ανθεκτικό και πρακτικό καραμπίνερ το οποίο θα καλύψει τις πρακτικές ανάγκες σας. Το Doubletrap 1 είναι ένα μεγάλο, στρατιωτικού ύφους των Η.Π.Α., διπλό καραμπίνερ, διπλής ασφαλείας. Το Doubletrap 1 έχει μια απίστευτη εργαστηριακή δοκιμασία σπασίματος μέχρι 130kg / 287lb! Με βάση το πάντα δημοφιλές κλιπ "HK" που χρησιμοποιείται στα στρατιωτικά όπλα των Η.Π.Α., έχουμε διπλασιάσει την αποτελεσματικότητα του πρωτότυπου! ΔιαστάσειςΜήκος: 63mmΠλά..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ Doubletrap 2

rating

15.00€

Συνδέστε το  Doubletrap 2 απευθείας στα κλειδιά σας ή χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα μικρό, ανθεκτικό και πρακτικό καραμπίνερ το οποίο θα καλύψει τις πρακτικές ανάγκες σας. Το Doubletrap 2 είναι ένα μεγάλο, στρατιωτικού ύφους των Η.Π.Α., διπλό καραμπίνερ, διπλής ασφαλείας. Το Doubletrap 2 έχει μια απίστευτη εργαστηριακή δοκιμασία σπασίματος μέχρι 150kg / 300lb! Με βάση το πάντα δημοφιλές κλιπ "HK" που χρησιμοποιείται στα στρατιωτικά όπλα των Η.Π.Α., έχουμε διπλασιάσει την αποτελεσματικότητα του πρωτότυπου! ΔιαστάσειςΜήκος: 80mmΠλά..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ Snaptrap Range

rating

10.00€

Συνδέστε το Snaptrap απευθείας στα κλειδιά σας ή χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα μικρό, ανθεκτικό και πρακτικό καραμπίνερ το οποίο θα καλύψει τις πρακτικές ανάγκες σας. Έχει στρατιωτικό ύφος και βασίζεται στη φιλοσοφία των αμερικάνικων κλιπ. Κατασκευασμένο από σκληρό μαύρο τιτάνιο και 420 βαθμού ανοξείδωτο χάλυβα. Εργαστηριακά δοκιμασμένο στέλεχος θραύσης μέχρι 45kg / 100lb!ΔιαστάσειςΜήκος: 80mmΠλάτος: 30mmΒάθος: 7mmΒάρος: 24,0 gΥλικό: 420 βαθμού ανοξείδωτου χάλυβαΜαύρες πόρτες με επικάλυψη τιτανίουΧαρακτηριστικάΣτήριξη σ..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ Snaptrap Switch

rating

9.00€

Συνδέστε το Snaptrap απευθείας στα κλειδιά σας ή χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα μικρό, ανθεκτικό και πρακτικό καραμπίνερ το οποίο θα καλύψει τις πρακτικές ανάγκες σας. Έχει στρατιωτικό ύφος και βασίζεται στη φιλοσοφία των αμερικάνικων κλιπ. Κατασκευασμένο από σκληρό μαύρο τιτάνιο και 420 βαθμού ανοξείδωτο χάλυβα. Εργαστηριακά δοκιμασμένο στέλεχος θραύσης μέχρι 75kg / 165lb!ΔιαστάσειςΜήκος: 52mmΠλάτος: 13mmΒάθος: 7mmΒάρος: 8,0 gΥλικό: 420 βαθμού ανοξείδωτου χάλυβαΜαύρες πόρτες με επικάλυψη τιτανίουΧαρακτηριστικάΣτήριξη στρατιω..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ True Utility Doubletrap 2 Twin Gate

rating

15.00€

Συνδέστε το Doubletrap 2 απευθείας στα κλειδιά σας ή επισυνάψτε το σε οτιδήποτε άλλο. Έχει μια απίστευτη τάση σπασίματος εργαστηρίου έως 150 κιλά / 300 λίβρες. Μαύρο ανοξείδωτο 420 μοιρών με τιτάνιο. Το Πακέτο Οικολογικού Χαρτιού περιλαμβάνει ένα μεγάλο δώρο μπρελόκΜε βάση το πάντα δημοφιλές κλιπ «HK» που χρησιμοποιείται σε στρατιωτικά όπλα των ΗΠΑ, έχουμε διπλασιάσει την αποτελεσματικότητα του πρωτότυπου!Η σειρά Connect έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει καλύτερα με τα καθημερινά σας είδη, διατηρώντας τα τακτοποιημένα, ασφαλή και οργανωμένα.Χαρακτηριστικά:Μήκος: 80mmΠλάτος: 31mmΒάθος: 7mm..

TRUE UTILITY

Μπρελόκ Καραμπίνερ True Utility Infinity

rating

13.90€

Το infinity της True Utility είναι ένα διπλό και ασφαλές καραμπίνερ που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο πρακτική. Συνδέστε το στα κλειδιά σας ή συνδέστε το με οτιδήποτε άλλο εσείς χρειάζεστε.  Είναι κατασκευασμένο από ισχυρό ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να επισυναφθεί στη ζώνη, τα κλειδιά ή όπου αλλού χρειάζεται μεταφέροντας κάποιο USB flash, ένα φακό ή ότι άλλο κρίνουμε απαραίτητο. Συνοδεύεται από αεροστεγή και αδιάβροχη στο πέταγμα νερού θήκη η οποία μπορεί να χρησιμεύσει και σαν θήκη ασφαλούς μεταφοράς αντικειμένων όπως το κινητό μας. Χαρακτηριστικά:Διπλό κλιπ Στρατιωτικο..

GERBER

Πολυεργαλείο Καραμπίνερ Gerber Defender

rating

33.00€

Ο ανιχνευτής-ψαράς που περνάει από πυκνό μονοπάτι, βυθίζεται σε ένα ρεύμα που τον παρασύρει, ή πολεμάει μέσα σε ένα καγιάκ γι 'αυτό το αόριστο ψάρι απαιτεί περισσότερο από τα εργαλεία του να πρέπει να είναι πολυλειτουργικά και αξίζουν το βάρος τους. Ένας ιμάντας αλιείας έχει τελικά μια δουλειά - για να εξασφαλίσει ταχύτητα - αλλά αν αυτή η δουλειά έχει γίνει σωστά, μπορεί επίσης να προσφέρει ηρεμία και πρόσθετη λειτουργικότητα.Το Defender σχεδιάστηκε με γνώμονα τον έλεγχο. Αυτό το καραμπίνερ γλιστρά στο δάκτυλο για να απορροφήσει την τάση της γραμμής και να επιτρέψει την ευκολία χρήσης ότ..

Σετ Καραμπίνερ

rating

8.00€

Σετ καραμπίνερ κατασκευασμένο από 100% πολυοξυμεθυλένιο.Χαρακτηριστικά:Κουμπί απελευθέρωσης: ΑνοξείδωτοΜικρό Αντοχή Σε Βάρος: 35 kgΜεγάλο Αντοχή Σε Βάρος: 50 kgΤο σετ αποτελείται από 2 μεσαία και 1 μεγάλο καραμπίνερΝα μην χρησιμοποιείται για αποστολές διεκδίκησης ή διάσωσης..

Σχοινί Στρατιωτικής Χρήσης 5mm

rating

5.00€

Σχοινί  πάχους 5mm και μήκους 15 μέτρων για οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.ΧαρακτηριστικάΔιάμετρος σχοινιού :  5 mmΜήκος : 15 mΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Στρατιωτικής Χρήσης 7mm

rating

6.00€

Σχοινί  πάχους 7mm και μήκους 15 μέτρων για οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.ΧαρακτηριστικάΔιάμετρος σχοινιού :  7 mmΜήκος : 15 mΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Στρατιωτικής Χρήσης 9mm

rating

7.50€

Σχοινί  πάχους 9mm και μήκους 15 μέτρων για οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.ΧαρακτηριστικάΔιάμετρος σχοινιού :  9 mmΜήκος : 15 mΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Αρτάνι 5mm

rating

1.00€

Σχοινί αρτάνι πάχους 5mm με αντοχή σε βάρος ίσο με 100 κιλα!!! Ιδανικό για βραχιόλια επιβίωσης.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.Πωλείται με το μέτρο!!Χαρακτηριστικά Διάμετρος σχοινιού :  5 mm Μήκος : 70 mΑντοχή εφελκυσμού : 100 kgΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Αρτάνι 7mm

rating

1.50€

Σχοινί αρτάνι πάχους 7mm με αντοχή σε βάρος ίσο με 300 κιλα!!! Ιδανικό για βραχιόλια επιβίωσης.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.Πωλείται με το μέτρο!!ΧαρακτηριστικάΔιάμετρος σχοινιού :  7 mmΜήκος : 50 mΑντοχή εφελκυσμού : 300 kgΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Αρτάνι 9mm

rating

2.00€

Σχοινί αρτάνι πάχους 9mm με αντοχή σε βάρος ίσο με 380 κιλα!!! Ιδανικό για βραχιόλια επιβίωσης.Ιδανικό για σακίδια και κιτ έκτακτης ανάγκης. Αυτό το σχοινί είναι τοποθετημένο σε ένα μικρό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό καρούλι.Πωλείται με το μέτρο!!ΧαρακτηριστικάΔιάμετρος σχοινιού :  9 mmΜήκος : 30 mΑντοχή εφελκυσμού : 380 kgΥλικό: 100% πολυεστέρας / νάιλονΕλαφρύ & ΙσχυρόΧρώμα :ανθεκτικό στον ήλιο ,δεν θα ξεθωριάσει ή θα ξεβάψει στο πλύσιμο..

Σχοινί Αρτάνι Paracord Αλεξιπτώτου 15,24m

rating

10.00€

Σχοινί Αρτάνι Αλεξιπτώτου  από την TEESAR USA. Το paracord είναι ένα ανθεκτικό σκοινί που έχει μεγάλη αντοχή, έως και 249 kg (550 lb) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές και διάφορες καταστάσεις όπως στερέωση μια σκηνής ή ενός μεγάλου πασσάλου, σαν σκοινί για άπλωμα ρούχων, για προσαρμογή του εξοπλισμού σας σε μια τσάντα, σαν κορδόνια παπουτσιού κτλ.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή βραχιολιών επιβίωσης, για δημιουργία λαβής μαχαιριών, βελτίωσης λαβής αντικειμένων και φυσικά ως σχοινί διάσωσης σε επείγουσες καταστάσεις. Το Paracord 550 είναι το σχοινί αρτάνη που κ..

Σχοινί Αρτάνι Paracord Αλεξιπτώτου 30,48m

rating

20.00€

Σχοινί Αρτάνι Αλεξιπτώτου  από την TEESAR USA. Το paracord είναι ένα ανθεκτικό σκοινί που έχει μεγάλη αντοχή, έως και 249 kg (550 lb) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές και διάφορες καταστάσεις όπως στερέωση μια σκηνής ή ενός μεγάλου πασσάλου, σαν σκοινί για άπλωμα ρούχων, για προσαρμογή του εξοπλισμού σας σε μια τσάντα, σαν κορδόνια παπουτσιού κτλ.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή βραχιολιών επιβίωσης, για δημιουργία λαβής μαχαιριών, βελτίωσης λαβής αντικειμένων και φυσικά ως σχοινί διάσωσης σε επείγουσες καταστάσεις. Το Paracord 550 είναι το σχοινί αρτάνη που κατέκτ..

Σχοινί Αρτάνι Χακί 9mm

rating

0.80€

Σχοινί αρτάνι, 9 mm, για οποιαδήποτε tactical ή outdoor ανάγκη.Τιμή: 0.80€ το μέτρο..

Σχοινί Με Γάντζο 4 κορυφών

rating

25.00€

Εάν είστε κατασκηνωτές, πεζοπόροι, κυνηγοί καθώς και αν διαθέτετε  σκάφος ή απλά είστε λάτρεις των εξορμήσεων τότε το σχοινί αυτό της mil-tec θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ σας. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε το τελείωμα του να δέχεται γάντζο τεσσάρων κορυφών σας προσφέρει τη λύση που χρειάζεστε!!!Έρχεται πλήρης με 10mx10mm μαύρο  σχοινί.Χαρακτηριστικά:Διάμετρος: 22 cmΎψος: 26 cmΜήκος σχοινιού: 10mΒάρος: 1200gr Anchor υλικό: σίδεροΔιπλώνει για εύκολη αποθήκευση και εύκολη μεταφορά..

Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)