Καθαρισμός Νερού

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)

Δισκία Katadyn Micropur Forte MF 1T

rating

30.00€

Η Katadyn παρουσιάζει τα χάπια Micropur Forte MF 1T. Πρόκειται για έναν ασφαλή και απλό τρόπο απολύμανσης του νερού. Τα αντιβακτηριακά δισκία με ιόντα αργύρου από το εμπορικό σήμα Katadyn είναι απολυμαντικό πόσιμου νερού υπό μορφή δισκίων. Η μάρκα katadyn κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας κατάλληλα για τις ανάγκες της υπαίθριας ζωής, του αθλητισμού. Οι ειδικοί από τα εργαστήρια Katadyn σχεδιάζουν επίσης θεραπείες για ευεξία και υγεία.Το προϊόν που σχεδιάστηκε από τους ειδικούς της Katadyn είναι μια αντιβακτηριακή θεραπεία για την απολύμανση του τρεχούμενου νερού χάρη στην παρουσία ιό..

Σετ Καθαρισμού Για Παγούρι

rating

15.00€

Αυτό το σετ καθαρισμού περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε το παγούρι σας.Το σετ περιλαμβάνει:Βούρτσα ακροφύσιοΒούρτσα σωλήναΒούρτσα του παγουριούΚρεμάστρα για την ξήρανσηΟι βούρτσες είναι νάιλον με άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα..

Συμπυκνωμένο Οικολογικό Απολυμαντικό Νερού Και Σώματος Rafilythe

rating

15.00€

Πολύ αποτελεσματικό βιοαποικοδομήσιμο απολυμαντικό νερού και σώματος. Καταπολεμά τη Legionella, τα μικρόβια, τους ιούς, τα φύκια και τα βακτήρια γρήγορα και αποτελεσματικά. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό αλάτι και νερό και δεν περιέχει άλλες επιβλαβείς ουσίες. Ιδιαίτερα κατάλληλο για επιφανειακή απολύμανση, απολύμανση δέρματος και χεριών, απολύμανση βιομηχανικού νερού και για τη διατήρηση πόσιμου νερού. Η θεραπεία είναι από το TrinkwV. §11 εγκεκριμένο και πιστοποιημένο βιολογικό. Είναι επομένως ακίνδυνο για τους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά. Κατασκευασμένο στη Γερμανία.Τι κάνει ..

BCB

Ταμπλέτες Καθαρισμού Νερού Aquatabs®

rating

5.00€

Το Aquatabs® είναι ένα δισκίο που προστίθεται στο πόσιμο νερό για να σκοτώσει τους περισσότερους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Το δισκίο διαλύεται διαυγές εντός λεπτών και απολυμαίνει το νερό εντός 30 λεπτών.Τα δισκία Aquatabs® διατίθενται σε μέγεθος δισκίου 8,5 mg, χρήση ανάλογα με τον όγκο και τη φύση του νερού που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία, τα παραπάνω μεγέθη δισκία είναι κατάλληλα για όγκους νερού από 1 λίτρο έως 2.000 λίτρα. Τα δισκία παρουσιάζονται σε λωρίδες των 10 δισκίων με διάρκεια ζωής 5 ετών ή μπανιέρα γεμάτη με διάρκεια ζωής 3 ετών.Τα Aquatabs θα οδηγήσουν σε μείωση 99,..

Ταμπλέτες Καθαρισμού Νερού Oasis Highlander

rating

10.00€

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσετε το νερό σας. Τα δισκία καθαρισμού νερού Oasis καταστρέφουν επιβλαβή βακτήρια και μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο μολυσμένο νερό και προστατεύουν από ασθένειες που προκαλούνται από ιούς  που μεταδίδονται στο νερό, όπως η δυσεντερία, η διάρροια, η χολέρα, ο τυφοειδής πυρετός κ.λπ.Αυτά είναι τα ίδια δισκία που εκδίδονται στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις!Τα δισκία επεξεργασίας νερού λειτουργούν με βάση το χλώριο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ταξίδια σε χώρες όπου το πόσιμο νερό δεν είναι προσβάσιμο. Προστατεύει από τα μικρόβια και εξαλείφει τα βακτήρι..

Υγρό Διατήρησης Νερού Dr.Keddo Mikrosept

rating

20.00€

Ο νικητής του τεστ Mikrosept είναι ένας υγρός παράγοντας διατήρησης φρεσκάδας για πόσιμο νερό με βάση ασημένια ιόντα. Το ασήμι έχει εγκριθεί ως πρόσθετο τροφίμων σύμφωνα με το ZZulV Παράρτημα 6α 2007. Το Mikrosept προστατεύει από βακτηριακές παθήσεις του εντέρου και είναι άγευστο και άοσμο στην καθορισμένη δοσολογία, χωρίς χλώριο και νιτρικά άλατα. Τα ασημένια ιόντα δεν είναι κατάλληλα για μεταλλικές δεξαμενές.Η φιάλη των 100 ml με σιφώνιο είναι κατάλληλη για μικρές δεξαμενές εως και 50 λίτρα...

MIL-TEC

Φακελάκια Πόσιμου Νερού

rating

5.00€

Αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα της λήψης νερού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αν και αυτό διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση (κλίμα, απώλεια υγρών, κούραση, κτλ.). Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ορίζει πως ελάχιστη ποσότητα λήψης νερού είναι 2 λίτρα ανά ημέρα. Προσοχή! Αυτό είναι το ελάχιστο, όχι το προτεινόμενο.  Είναι δυνατόν ένας ανθρώπινος οργανισμός να ζήσει χωρίς τροφή για δύο εβδομάδες ή περισσότερο αλλά χωρίς επαρκή ποσότητα νερού είναι δύσκολο να επιβιώσει για περισσότερο από 3 ή το πολύ 4 ημέρες.Το θέμα του νερού στην επιβίωση είναι υψίστης σημασίας ζήτημα και όσο περισσότερ..

Φίλτρο Νερού Katadyn "Tactical BeFree" 1 l

rating

60.00€

Με το υπερσύγχρονο BeFree 1.0L Tactical, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε περιπέτεια, ανεξάρτητα από το μέγεθος, χωρίς να ανησυχείτε για καθαρό πόσιμο νερό. Είτε πρόκειται για ένα απομακρυσμένο ταξίδι, ποδηλασία βουνού, ή σε ένα μικρό basecamp από τη λίμνη. Απλώς γεμίστε την εύκαμπτη, αναδιπλούμενη δεξαμενή με νερό και συνεχίστε να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Το BeFree 1.0L Tactical είναι ο ιδανικός σύντροφος για πεζοπορίες, ταξίδια ή για καθημερινή χρήση. Για να απολαύσετε τη μέγιστη απόλαυση από το φίλτρο, απλά ανακινήστε το φίλτρο μεμβράνης EZ-Clean. Όσο λιγότερο ανησυχείς τόσο περισσότ..

Φίλτρο Νερού Origin Outdoors BasicNature

rating

40.00€

H  BasicNature παρουσίασε στους λάτρεις του Outdoor το καινούργιο φίλτρο νερού, τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζεται ως το τελειότερο της νέας εποχής. Απλά συμπληρώστε στον παρεχόμενο σάκο, νερό από μια λίμνη ή ποτάμι ή ρυάκι, βιδώστε το  πάνω στο σακουλάκι και πιέστε το ώστε να περάσει το νερό μέσα από αυτό. Η συσκευασία περιλαμβάνει εύκαμπτο σάκο  χωρητικότητος περίπου ενός (1) λίτρου, κατασκευασμένο από ανθεκτικό φύλλο Mylar και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί εκατοντάδες φορές. Το φίλτρο νερού BasicNature είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να φιλτρ..

Φίλτρο Νερού Origin Outdoors UV Water Filter Fairbanks

rating

99.99€

Το φίλτρο νερού  Fairbanks χρησιμοποιεί τη δύναμη του υπεριώδους φωτός και σκοτώνει το 99,9% όλων των βακτηρίων, των παρασίτων, των πρωτόζωων και ακόμη και των ιών (συμπεριλαμβανομένων των Giardia και Cryptosporidia, βακτηρίων και ακόμη και ιών εντός 50 δευτερολέπτων)σε μια πολύ γρήγορη επεξεργασία του πόσιμου νερού.  Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε το καθαρισμένο νερό απευθείας από το μπουκάλι. Το καλύτερο από όλα, σε αυτό το μοντέλο, ο καθαριστής UV είναι ενσωματωμένος στο μπουκάλι νερό, οπότε θα έχετε μια λύση all-in-one για τις ανάγκες καθαρισμού νερού. Το κάτω μέρος της φιάλης ..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)