Φαρμακεία-Πρώτες Βοήθειες-Tourniquet

Εμφάνιση 1 έως 43 από 43 (1 Σελ.)

Gel Εγκαυμάτων Σε Σπρέι Blue Lion Burn Gel 125 ml

rating

12.00€

Το gel εγκαυμάτων της Blue Lion, σε μορφή σπρέι, είναι μια αποτελεσματική άμεση θεραπεία για ήπια έως μέτρια εγκαύματα. Η γέλη καύσης θα προσφέρει άμεση ανακούφιση όταν εφαρμόζεται ελεύθερα πάνω στο κάψιμο ενώ ελαχιστοποιεί οποιοδήποτε τραύμα ή συνεχιζόμενη βλάβη ιστού. Αυτή η ζελατίνη είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δεν χρειάζονται επίδεσμοι. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη πρόσθετου πηκτώματος σε πιο σοβαρό έγκαυμα, εκεί όπου έχει ήδη τοποθετηθεί επίθεμα εγκαυμάτων...

Tac Med K9 Tourniquet Για Σκύλους Και Ζώα

rating

45.00€

Το K9 Tourniquet έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά στην κωνική ανατομία, όπως το πόδι του K9 σας, και έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται ψηλά στο άκρο. Έχει ενσωματωμένη τεχνολογία έλξης που εμποδίζει την ολίσθηση του κάτω από το πόδι του ζώου, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα απώλεια συμπίεσης. Η ολίσθηση ενισχύεται όταν το ζώο αρχίζει να κινείται και να εκβάλλεται. Η ολίσθηση είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο όταν τα tournique ή οι ιμάντες πίεσης που έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους χρησιμοποιούνται σε μια τέτοια κωνική ανατομία. Το K9 Tourniquet αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα και ..

Tourniquet Ταχείας Απελευθέρωσης

rating

10.00€

Υψηλής ποιότητας ελαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση.Με πόρπη ταχείας απελευθέρωσης. Απελευθέρωση με το ένα χέρι..

Αιμοστατική Σκόνη Πρώτων Βοηθειών Celox 15gr

rating

30.00€

H αιμοστατική σκόνη των 15gr της Celox έρχεται να λύσει τα χέρια σας σε δύσκολες και ίσως επικίνδυνες για την υγεία σας καταστάσεις. Είτε είστε σε tactical αποστολή είτε σε outdoor εξόρμηση, τα ατυχήματα συμβαίνουν.. οι μικροτραυματισμοί μπορεί να προκύψουν.. το celox όμως είναι εδώ και είναι η άμεση λύση..!!!Σταματήστε την αιμορραγία από μικρές περικοπές, τραυματισμούς και εκδορές στο σπίτι, στην εργασία, στις εξορμήσεις σας για αναψυχή και σε οποιαδήποτε tactical  αποστολή. Προνοήστε έχοντας μαζί σας τους  κόκκους πρώτων βοηθειών Celox.Έχει αποδειχθεί πως η αιμοστατική σκόνη της Ce..

Ατραυματικό Ψαλίδι Α' Βοηθειών 15 cm

rating

8.00€

Ατραυματικό ψαλίδι για την ασφαλή κοπή επιδέσμων, tape και ρουχισμού με πλαστική μαύρη λαβή. Ανοξείδωτο ατσάλι και ανατομική λαβή υψηλής αντοχής. Είναι σχεδιασμένα με μια ιδιαίτερη κλήση στον άξονά τους, έτσι ώστε να ασκούν μεγαλύτερη δύναμη και να κόβουν εύκολα σκληρά υφάσματα όπως ζώνες ασφαλείας, δέρμα και μπλουτζίν. Τελευταία τα διασωστικά ψαλίδα αποτελούν βασικό εξοπλισμό και στα ατομικές συλλογές μάχης (IFAK) και στα ποιοτικά First Aid Kit.Με δυνατότητα αποστείρωσης σε νερό έως 143 ° C.Μήκος: 15cm..

CAREPLUS

Γέλη Careplus Για Μετά Το Τσίμπημα

rating

8.00€

Ειδική γέλη για μετά από τσίμπημα κουνουπιών ή τσιμπήματα από σφίγγα, μέλισσα, σκορπιό, αλογόμυγα, μέδουσα (τσούχτρα )  και γενικά όλα τα τσιμπήματα. Περιέχει εκτός των άλλων και αμμωνία και καμφορά.Περιεχόμενο: 25 gr...

Επιχειρησιακό Special Operation Forces Tactical Tourniquet WideGeneration 4

rating

50.00€

Το SOF® Tourniquet Generation 4 (SOF®TT-W) είναι μια πραγματική γενιά αναβάθμισης στο πιο αποτελεσματικό tourniquet  στην αγορά με 4 βασικές αναβαθμίσεις:TRAC - Κλιπ βοήθειας διατήρησης Tourniquet Το TRAC βοηθά σε εφαρμογές παρέχοντας ένα προσωρινό σημείο ελέγχου για να συγκρατεί το μοχλό σύσφιξης ενώ εμπλέκεται ο τρι-δακτύλιος, με αποτέλεσμα γρηγορότερους χρόνους εφαρμογής και διπλασιασμό της ασφάλειας της συσκευής σε συνδυασμό με τον τρι-δακτύλιο κατά τις κινήσεις του ασθενούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογές με το ένα χέρι και για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στη..

Επιχειρησιακό Tourniquet Combat C-A-T®

rating

20.00€

Αποδεδειγμένο να είναι 100% αποτελεσματικό στην απόφραξη της ροής αίματος τόσο στα άνω όσο και στα κάτω άκρα, από το Ινστιτούτο Χειρουργικής Έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ, το tourniquet αυτό ήρθε για να αποτελέσει βασικό κομμάτι του εξοπλισμού σας.Με νέα  πόρπη μονής δρομολόγησης για ταχύτερη εφαρμογή, μειωμένη απώλεια αίματος, αποτελεσματική αφαίρεση χαλαρών, λιγότερες στροφές παρμπρίζ και απλοποιημένη εκπαίδευση με πρότυπα εφαρμογής ενός πρωτοκόλλου.Περιλαμβάνει ενισχυμένο αλεξήνεμο, πλάκα σταθεροποίησης, κλιπ ανεμοθώρακα και εγγράψιμο ιμάντα ασφαλείας.Διαθέτει ελλειπτική καρτέλα Red Tip ..

Θήκη Για Tourniquet Tac Med

rating

30.00€

Θήκη Tourniquet της Tactical Medical Solutions USA των υψηλότερων δυνατών προδιαγραφών σε θέματα αντοχής και ευχρηστίας. Molle compatible.Συνδυάστε την με τo tourniquet SOF της ίδιας εταιρείας ή οποιοδήποτε άλλο tourniquet...

Θήκη Με Φαρμακείο IFAK 25TLG Laser Cut

rating

35.00€

Το  IFAK Pouch 25TLG Laser Cut είναι ένα μεμονωμένο ιατρικό κιτ που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε και να μεταφέρετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή βασικών πρώτων βοηθειών. Η κλασική τσέπη ενός θαλάμου κρύβει έναν αριθμό διοργανωτών, κατασκευασμένων από εύκαμπτες ταινίες διαφόρων μεγεθών. Η κατασκευή του "Clam Shell" με πλευρικά ραμμένα φερμουάρ σας επιτρέπει να ανοίξετε εντελώς το κιτ πρώτων βοηθειών και εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενά του. Επιπλέον, το επάνω πτερύγιο είναι διπλό ασφαλισμένο με Velcro και κοντό λουράκι. Συνδέουμε το κιτ πρώτων βοηθειών σε γιλέκο, σακίδιο ή ζώνη ..

Καπνογόνο Έκτακτης Ανάγκης Και Εκπαίδευσης

rating

45.00€

Τα φυσίγγια καπνού είναι ιδανικά ως σηματοδοτικά μέσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αλλά και για τον έλεγχο συστημάτων εξαερισμού, ως εκπαιδευτικό εργαλείο για πυροσβεστικές υπηρεσίες και άλλες υπηρεσίες διάσωσης. Ασφαλές στη χρήση. Προσέξτε τους κανονισμούς αποθήκευσης!Χαρακτηριστικά:Υ 6,2 εκΒάρος 60 gΛεπτομέρειες ανά κασέτα Ø 3,2 cmΠοσό καπνός περίπου. 55 m³Διάρκεια καπνού 3 - 4 λεπτάCE-0163-P1-4580Πώληση μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών..

BCB

Κιτ Εξόρυξης Ναρκών Και Βομβών

rating

40.00€

Ένα συμπαγές ελαφρύ κιτ εξόρυξης ναρκών. Σχεδιασμένο για να το μεταφέρουν όλα τα άτομα (και τα οχήματα), ανά πάσα στιγμή όταν ταξιδεύετε σε μια περιοχή της χώρας όπου μπορεί να παραμονεύουν νάρκες ή  IED. Αυτό το κιτ θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!Το κιτ PMEK περιλαμβάνει: • Μη μαγνητική ξύστρα για να αφαιρέσετε προσεκτικά και από απόσταση οποιαδήποτε χαλαρή γείωση που καλύπτει τη νάρκη ή την βόμβα.• Ένας μη μαγνητικός παραγωγός ορυχείων διαφορετικού μήκους που ταιριάζει, μήκους έως 40 cm (16 ίντσες). Αυτό είναι αιχμηρό και δυνατό για να διεισδύσει πιο σκληρά συμπιεσμένο έδαφος.• 25 χρωμ..

Κιτ Πρώτων Βοηθειών

rating

30.00€

Αδιάβροχο κιτ πρώτων βοηθειών που περικλείεται σε ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο κιβώτιο με σταθερό κλείσιμο.Κουτί:- Αδιάβροχo με IP68- Αντοχή σε βάρος μέχρι 1000kg- Προστατεύει το περιεχόμενο από το νερό και τις δονήσεις- Πλήρωση αφρού- Ιδανικό για τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, πορτοφόλια, ραδιόφωνα, κινητά τηλέφωνα κλπ- Βολική λαβή μεταφοράςΠεριεχόμενο:1x κουβέρτα έκτακτης ανάγκης 130x210 cm5x Συγκολλητικές λωρίδες γύψου4x μαξιλάρια γάζας 5x5 cm (2 τεμ. Σε συσκευασία)2x Επίστρωση γάζας 7,5x450 cm1x ψαλίδι3x καθαριστικά μαντηλάκια3x αποστειρωμένα μαντιλάκια1x ταινία μικροπόρων σε ρολό1x Ζεύγ..

Κιτ Πρώτων Βοηθειών BasicNature Family

rating

40.00€

Κουτί πρώτων βοηθειών με περιεχόμενο Made in Germany. Με εκτεταμένο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την πρωτοβάθμια φροντίδα. Περιέχει σπρέι πληγών και απολυμαντικών (Octenisept), ψυχρή συμπίεση, έμπλαστρο δακτύλων, οδηγίες πρώτων βοηθειών για παιδιά κ.λπ. Το σετ γύψου έχει σχεδιαστεί για παιδιά και ενήλικες. Πρόκειται για μία στιβαρή τσάντα από υδατοαπωθητικό νάιλον με διπλό φερμουάρ για γρήγορο άνοιγμα των ειδών έκτακτης ανάγκης. Οι βρόχοι προσάρτησης είναι εξοπλισμένοι με ισχυρά κουμπιά για σύνδεση σε ζώνες, καρότσια ή σακίδια. Ιδανικό για καθημερινή ζωή, πεζοπορία ή ταξίδια.Χαρακτηριστ..

CAREPLUS

Κιτ Πρώτων Βοηθειών Careplus Light Traveller

rating

8.00€

Η Careplus παραθέτει το κιτ πρώτων βοηθειών Light Traveller. Πρόκειται για ένα συμπαγές και ιδανικό φαρμακείο που μπορείτε να έχετε μαζί σας σε κάθε σας εξόρμηση, αφού είναι εύκολο να το μεταφέρετε στο σακίδιο, την τσάντα ή ακόμη και την τσέπη σας. Περιέχει τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών για μικροτραυματισμούς στο σπίτι, στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε εν κινήσει και στα ταξίδια ημέρας. Περιεχόμενα κιτ:4  μαντηλάκια χωρίς οινόπνευμα12 αδιάβροχα επιθέματα2 επιθέματα για εγκαύματα2 ταινίες σύγκλισης τραυμάτωνΔιαστάσεις: 95 x 125 x30 mm..

CAREPLUS

Κιτ Πρώτων Βοηθειών Careplus Light Walker

rating

8.00€

Η Careplus παραθέτει το κιτ πρώτων βοηθειών Light Walker. Πρόκειται για ένα συμπαγές και ιδανικό φαρμακείο που μπορείτε να έχετε μαζί σας σε κάθε σας εξόρμηση, αφού είναι εύκολο να το μεταφέρετε στο σακίδιο, την τσάντα ή ακόμη και την τσέπη σας. Περιέχει τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών για μικροτραυματισμούς στο σπίτι, στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε εν κινήσει και στα ταξίδια ημέρας. Περιεχόμενα κιτ:2  μαντηλάκια me οινόπνευμα5 αδιάβροχα επιθέματα3 αυτοκόλλητες γάζες για φουσκάλες1 τσιμπιδάκι για τσιμπούρια1 καταπραϋντικό μαντηλάκιΔιαστάσεις: 95 x 125 x30 mm..

MIL-TEC

Κιτ Πρώτων Βοηθειών Mil-Tec

rating

12.00€

Κιτ πρώτων βοηθειών Snake Mountain Sea Soft Air Force  από την mil-tec. Πρόκειται για έναν εξωλκέα δηλητηρίου  για τσιμπήματα από έντομα όπως, μέλισσες, σφήκες, αλογόμυγες και  κουνούπια, καθώς και για τα τσιμπήματα από σκορπιούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες κ.λ.π. Μπορείτε επίσης  να το μεταχειριστείτε  για την αφαίρεση των δηλητηρίων από κτυπήματα ψαριών όπως οι δράκαινες και οι σκορπιοί. Ο εξωλκέας  δηλητηρίου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση δηλητηρίου από δαγκώματα φιδιών. Δεδομένου ότι η δράση της αντλίας εκτίναξης είναι τόσο ισχυρή, δεν ..

Μάσκα Ανάνηψης Πρώτων Βοηθειών Με Αντεπίστροφη Βαλβίδα (CPR Pocket Mask) και Θήκη SP

rating

10.00€

Η μάσκα ανάνηψης πρώτων βοηθειών  είναι η λύση σας σε δύσκολες στιγμές. Η ασφάλεια σας εν ώρα καθήκοντος ή επιβίωσης αποτελεί  και πρέπει να αποτελεί βασικό σας μέλημα. Οι δύσκολες συνθήκες προκύπτουν αλλά εσείς είστε πια έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.Αυτή η μάσκα έχει σχεδιαστεί για χρήση κατά την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε άτομα κάθε ηλικίας και αποτρέπει την επαφή στόμα με στόμα κατά την παροχή των στοματικών εμφυσήσεων.  Η προσαρτημένη βαλβίδα εξασφαλίζει ότι η αναπνοή μπορεί να δοθεί με έλεγχο και περισσότερη ακρίβεια. Κατασκευασμένη από διάφανο υλικό που επ..

BCB

Ολοκληρωμένο Κιτ Επιβίωσης BCB

rating

35.00€

Ένα ευέλικτο και ελαφρύ κιτ επιβίωσης. Η εξαιρετικά ελαφριά στεγανή σακούλα διατηρεί το βάρος κάτω και βοηθά στη διατήρηση του κιτ ασφαλούς και στεγνού. Μια ανθεκτική αγκράφα ασφαλίζει το κλείσιμο από πάνω και λειτουργεί ως χειρολαβή.Κατασκευασμένο από αδιάβροχο εξαιρετικά ελαφρύ υλικό, σχιστό ύφασμα με ραφές με ταινία, το περιεχόμενο οποιουδήποτε σακιδίου θα παραμείνει στεγνό στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.ΠεριεχόμεναΈνα ζευγάρι στρογγυλά κορδόνια Μικρός φακός LEDΚουβέρτα υποθερμίαςMini Multi-εργαλείοFireball flint και striker (Grand)Λευκό νάιλον κορδόνιΦωτάκι νυκτόςΣετ ραπτικήςΣετ ψα..

BCB

Πτυσσόμενο Φορείο Μεταφοράς Τραυματία

rating

40.00€

Αυτό το πτυσσόμενο φορείο μεταφορά τραυματία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του εξοπλισμού σας τόσο σε tactical επιχερήσεις όσο και σε outdoor εξορμήσεις!! Βοηθήστε  στην εκκένωση ασθενοφόρων από επικίνδυνες καταστάσεις και στη μεταφορά ασθενών εντός και εκτός φορείου ασθενοφόρων. Μεταφέρετε έναν τραυματία σε ασφαλές σημείο μέχρι να καταφθάσει η βοήθεια!!ΧαρακτηριστικάΚρατά έως 1.000 κιλάΤο φύλλο μεταφοράς επιτρέπει έως και έξι άτομα να μετακινήσουν εύκολα τον ασθενή με το βάρος που κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ τους100% νάιλον ripstop με επίστρωση PU για προστασία από την αποσύνθεση. τ..

Σετ Πρώτων Βοηθειών 43 Τεμαχίων

rating

30.00€

Μεγάλο σετ πρώτων βοηθειών 43 τεμαχίων με ιατρικό εξοπλισμό από την εταιρεία Leina-Werke GmbH. Το σετ έρχεται στο Molle Belt Pouch Large σε χρώμα χακί  και μαύρο..Περιεχόμενα:- αποστειρωμένο επίδεσμο συμπίεσης μικρού μεγέθους 6 x 8 cm- 2 αποστειρωμένο επίδεσμο συμπίεσης 8 x 10 cm- αποστειρωμένο επίδεσμο συμπίεσης 10 x 12 cm- αποστειρωμένο ύφασμα επίδεσμου 40 x 60 cm- αποστειρωμένο ύφασμα επίδεσμου 60 x 80 cm- 6 αποστειρωμένες ιατρικές γάζες 10 x 10 cm- 2 μαντηλάκια δέρματος- γύψος 5 m x 2,5 cm- σετ γύψου:(4x αυτοκόλλητοι επίδεσμοι 10 x 6 cm, 2x επίδεσμοι δακτύλων, 2x επίδεσμοι δακτύλων 12..

BCB

Σετ Πρώτων Βοηθειών Lifesaver 2

rating

10.00€

Το κιτ πρώτων βοηθειών BCB Lifesaver No.2 περιέχει 18 είδη συσκευασμένα σε μια μεγάλη, πτυσσόμενη θήκη αποθήκευσης κατασκευασμένη με ύφασμα 500D νάιλον με αδιάβροχο φερμουάρ. Διαθέτει λαβή και βρόχους υψηλής ασφάλειας εύκολη και ασφαλή μεταφορά.Αυτή η σκληρή και ανθεκτική θήκη ξεδιπλώνεται σε πολλαπλά διαμερίσματα ιδανικά για εύκολη πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Στο πίσω μέρος της θήκης υπάρχει μια σαφής θήκη που έχει σχεδιαστεί για την αποθήκευση ενός βιβλίου πρώτων βοηθειών. ΠεριεχόμεναΑντισηπτικά μαντηλάκια x 5Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι  x 10 Επένδυση ραψίματοςΕπίδεσμος μεσαίου τ..

Σετ Πρώτων Βοηθειών Midi

rating

10.00€

Σετ πρώτων βοηθειών από την mil-tec, με κλιπ στερέωσης. Πρόκειται για ένα τσαντάκι με πολλαπλές θήκες στο εσωτερικό του για την άνετη τοποθέτηση των αναλώσιμων σας. Η θήκη προσαρμόζεται σε ζώνες μέχρι 5 εκατοστά πλάτος μέσω ενός ιμάντα που ασφαλίζει με Velcro και με κουμπί.Υλικό: 100% πολυεστέραςΤο σετ περιλαμβάνει:1 επίθεμα τραύματος (5 x 5 cm)6 παραμάνες5 καθαριστικά υγρά μαντηλάκια1 λευκοπλάστ (4 cm x 1 m)2 ελαστικοί επίδεσμοι (7,5 cm x 4,5 m)1 crepe ελαστικός επίδεσμος (7,5 cm x 4,5 m)1 ταινία1 ζευγάρι γάντια βινυλίου1 ψαλίδι..

Σετ Πρώτων Βοηθειών Mini

rating

8.50€

Σετ πρώτων βοηθειών από την mil-tec, με κλιπ στερέωσης. Πρόκειται για ένα τσαντάκι με πολλαπλές θήκες στο εσωτερικό του για την άνετη τοποθέτηση των αναλώσιμων σας.Υλικό: 100% πολυεστέραςΤο σετ περιλαμβάνει:1 ταμπόν για  πληγή (5 χ 5 cm)6 παραμάνες5 μαντιλάκια υγιεινής1 ελαστικό επίδεσμο(4 cm x 1 m)1 επίδεσμο (7,5 cm x 4,5 m)1 έμπλαστρο1 ζευγάρι γάντια βινυλίου1 ψαλίδι..

Στρατιωτικό Αυχενικό Ρυθμιζόμενο Κολάρο Ambu Perfit Ace Military

rating

20.00€

Το στρατιωτικό, αυχενικό, ρυθμιζόμενο κολάρο εξαγωγής Ambu® Perfit ACE Military έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη διατήρηση της ουδέτερης ευθυγράμμισης, την πρόληψη της πλευρικής κλίσης και της εμπρόσθιας-οπίσθιας κάμψης και επέκτασης της αυχενικής μοίρας κατά τη μεταφορά και την τακτική φροντίδα ή κίνηση των ασθενών. Τόσο στις tactical αποστολές σας όσο και στις outdoor εξορμήσεις σας, η σωστή οργάνωση του εξοπλισμού σας για έκτακτες περιπτώσεις, θα φανεί σωτήρια την στιγμή που θα το χρειαστείτε.Το Ambu Redi-ACE Military είναι ένα μοναδικό ρυθμιζόμενο κολάρο. Διαθέτει ειδικούς ρυθμιστές και ευ..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος FCP-01 Israeli 4''

rating

14.00€

Ο στρατιωτικός αιμοστατικός επίδεσμος  FCP-01 Israeli 4'' είναι  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένος από τον FDA. Ο  επίδεσμος αυτός  είναι η ιδανική λύση για θεραπεία έκτακτης ανάγκης όταν μετρά κάθε δευτερόλεπτο. Η άμεση και αποτελεσματική άμεση πίεση σε ένα τραύμα είναι ο πρωταρχικός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο της αιμορραγίας.. Ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων από αιμορραγίες οφείλονται στο γεγονός πως δεν κατάφερε κανείς να ελέγξει άμεσα την αιμορραγία μέχρι να καταφθάσει ιατρική βοήθεια. Ο επίδεσμος επείγουσας ανάγκης εισάγει σημαν..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος FCP-02 Israeli 6''

rating

18.00€

Ο στρατιωτικός αιμοστατικός επίδεσμος  FCP-02 Israeli 6'' είναι  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένος από τον FDA. Ο  επίδεσμος αυτός  είναι η ιδανική λύση για θεραπεία έκτακτης ανάγκης όταν μετρά κάθε δευτερόλεπτο. Η άμεση και αποτελεσματική άμεση πίεση σε ένα τραύμα είναι ο πρωταρχικόςκαι πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο της αιμορραγίας.. Ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων από αιμορραγίες οφείλονται στο γεγονός πως δεν κατάφερε κανείς να ελέγξει άμεσα την αιμορραγία μέχρι να καταφθάσει ιατρική βοήθεια. Ο επίδεσμος επείγουσας ανάγκης εισάγει σημαντικά ν..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος FCP-05 Israeli 6''

rating

20.00€

Ο στρατιωτικός αιμοστατικός επίδεσμος  FCP-05 Israeli 6'' είναι  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένος από τον FDA. Ο  επίδεσμος αυτός  είναι η ιδανική λύση για θεραπεία έκτακτης ανάγκης όταν μετρά κάθε δευτερόλεπτο. Η άμεση και αποτελεσματική άμεση πίεση σε ένα τραύμα είναι ο πρωταρχικός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο της αιμορραγίας.. Ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων από αιμορραγίες οφείλονται στο γεγονός πως δεν κατάφερε κανείς να ελέγξει άμεσα την αιμορραγία μέχρι να καταφθάσει ιατρική βοήθεια. Ο επίδεσμος επείγουσας ανάγκης εισάγει σημαντικά ..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος Olaes Blast

rating

28.00€

Ο επίδεσμος BLAST® σχεδιάστηκε για να παρέχει τη δυνατότητα ταχείας συσκευασίας τραυματικών ακρωτηριασμών, εγκαυμάτων και τραυμάτων μεγάλης μορφής με ελάχιστη χρήση προμηθειών και ελάχιστη προσπάθεια. Ο επίδεσμος BLAST® παρέχει μια περιοχή θεραπείας 20 "x 20", αλλά έρχεται σε συσκευασία περίπου το μέγεθος ενός επίδεσμου μάχης 4 ".Το μεγάλο μη κολλητικό μαξιλάρι πληγής μπορεί εύκολα να τυλιχτεί γύρω από τα άκρα και να ασφαλιστεί με το προσαρτημένο ελαστικό περιτύλιγμα. Παρέχει ένα μεγάλο αποστειρωμένο προστατευτικό κάλυμμα για τραύματα αιμορραγικά και τραύματα από εγκαύματα. Με μια τόσο μεγάλη ..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος Tactical Medical Solutions 4 "Olaes® Modular Bandage

rating

25.00€

Ο αιμοστατικός επίδεσμος Tactical Medical Solutions 4 "Olaes® Modular Bandage είναι η πιο πρόσφατη γενιά επιδέσμων- τραυμάτων και είναι επωφελής για όλα τα επίπεδα των παροχέων φροντίδας. Κατασκευασμένος με χαρακτηριστικά όπως 3 μέτρα γάζα, αφαιρούμενο αποφρακτικό πλαστικό φύλλο πίσω από το επίδεσμο και  πλαστικό διαφανές ημισφαιροειδές κύπελο που μπορεί επίσης να δράσει ως αυξητικό της πίεσης στο τραύμα, οι προηγμένες δυνατότητες του επιδέσμου είναι σωστά τοποθετημένες μακριά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να αγνοηθούν. Δεν υπάρχουν αγκίστρες ή κλιπ για να συγχέουμε ή να καθυστερή..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος TraumaFix

rating

12.00€

Ο επίδεσμος TraumaFix με Επίθεμα 20 x 19 cm έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευπροσάρμοστος και αποτελεσματικός. Κατάλληλος για μεγάλη ποικιλία τραυματισμών και ικανός να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Το TraumaFix βοηθάει στη γρήγορη ροή του αίματος και προστατεύει την περιοχή του τραύματος από μόλυνση.Το αποστειρωμένο στρώμα επίδεσμου TraumaFix έχει ένα στρώμα επαφής τραύματος με μονοκατευθυντική δράση, επιτρέποντας, πράγματι, την ενθάρρυνση των υγρών να περνούν μέσα στο ντύσιμο, αλλά εμποδίζοντας τους να επιστρέψουν στην περιοχή του τραύματος. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποι..

Στρατιωτικός Αιμοστατικός Επίδεσμος TraumaFix 10 x 19cm

rating

10.00€

Ο επίδεσμος TraumaFix με Επίθεμα 10 x 19 cm έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευπροσάρμοστος και αποτελεσματικός. Κατάλληλος για μεγάλη ποικιλία τραυματισμών και ικανός να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Το TraumaFix βοηθάει στη γρήγορη ροή του αίματος και προστατεύει την περιοχή του τραύματος από μόλυνση.Το αποστειρωμένο στρώμα επίδεσμου TraumaFix έχει ένα στρώμα επαφής τραύματος με μονοκατευθυντική δράση, επιτρέποντας, πράγματι, την ενθάρρυνση των υγρών να περνούν μέσα στο ντύσιμο, αλλά εμποδίζοντας τους να επιστρέψουν στην περιοχή του τραύματος. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποι..

Στρατιωτικός Νάρθηκας Αλουμινίου Ακινητοποίησης Καρπού Sam Splint 9''

rating

13.00€

Η ευελιξία είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα όλων των SAM® Splints. Ο διάσημος εμπειρογνώμονας επιβίωσης Peter Kummerfeldt λέει: "Έχω τροποποιήσει ένα SAM® Splint σε όλα, από ένα κάλυμμα σωλήνα λαδιού σε ένα χωνί, τζάμι και ακόμη και ένα πλαίσιο για νιπτήρα." Το 9 "SAM® Splint προσφέρει τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων μοντέλων μας σε μέγεθος ειδικά διαμορφωμένο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για" διπλασιασμό "με μεγαλύτερο μέγεθος για επιπλέον αντοχή. Ο εύπλαστος νάρθηκας SAM Splint (Structural Aluminum Malleable) κάνει την ακινητοποίηση του μέλους πολύ ευκολότερη και σωστότερη α..

Συσκευή Παύσης Κνησμού Zap-It 'No Scratch'

rating

11.00€

Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή με μέγεθος τσέπης που είναι άμεσα αποτελεσματική στην παύση του κνησμού και του πρηξίματος που προκαλείται από τσιμπήματα κουνουπιών και σχεδόν όλα τα άλλα έντομα που δαγκώνουν. Το Zap-χρησιμοποιεί το μικροσκοπικό ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται από πιεζοηλεκτρικό υλικό για να ανακουφίσει τον πόνο και τον κνησμό που προκαλείται από τσιμπήματα εντόμων - όπως αυτά από κουνούπια. Λειτουργεί επίσης με τσίμπημα μεδουσών και τσίμπημα τσουκνίδας. Zap-Μειώνει επίσης δραματικά τη φλεγμονή και το διογκωμένο πρήξιμο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους υποφέρουν από ..

Σύστημα Αντιμετώπισης Αιμορραγιών 4 Σε 1Cederroth Bloodstopper

rating

15.00€

Το Cederroth 4-in-1 είναι ένας αποστειρωμένος επίδεσμος γενικής χρήσης, ο οποίος αποτελείται από δύο ελαστικούς επιδέσμους και ένα σύστημα  συμπίεσης με ένα αντικολλητικό στρώμα επαφής τραύματος. Η συμπίεση είναι ραμμένη σε έναν από τους επιδέσμους.  Ο επίδεσμος Cederroth 4-σε-1 προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις πρώτων βοηθειών. Ο επίδεσμος έχει τέσσερις λειτουργίες και ως εκ τούτου αντικαθιστά μια ποικιλία παραδοσιακών επιδέσμων πρώτων βοηθειών και συμπιεστών:1)Αιμοστατικό επίθεμα συμπίεσης  για βαριά αιμορραγία2)Προστατευτικό επίθεμα για επιφανειακές πληγές3)Επιθέμα..

Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 IgG/IgM

rating

60.00€

Χρειάζομαι το τεστ  COVID-19;Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήπια συμπτώματα και είναι σε θέση να αναρρώσουν στο σπίτι. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δοκιμών μπορεί να είναι χρήσιμα για την ενημέρωση της λήψης αποφάσεων σχετικά με το ποιους έρχεστε σε επαφή. Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο δοκιμής εάν πληροί κάποιο από τα ακόλουθα κριτήρια:Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα συμπτώματα εάν COVID-19Εάν έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει COVID-19Εάν έχετε επιστρέψει από χώρα με υψηλή συχνότητα εμφάνισης COVID-19Οδηγίες χρήσηςΤοποθετήστε την κασέτα σε επίπεδη επιφάνεια σε θερμοκρασία δω..

CAREPLUS

Τεστ Για Τσιμπούρια Care Plus

rating

10.00€

Το τεστ για τσιμπούρια της Care Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το δάγκωμα του τσιμπουριού, το οποίο σας ενημερώνει σε 10 λεπτά για το αν πρέπει ή όχι να αναζητήσετε την προσοχή του επαγγελματία υγείας.Εάν το τσιμπούρι έχει προσκολληθεί στο δέρμα σας περισσότερο από οκτώ ώρες, μπορεί να είναι ήδη πρησμένο. Χρησιμοποιήστε τη δοκιμασία Care Plus® Tick για να προσδιορίσετε αμέσως αν το τσίμπημα μεταφέρει βακτήρια Borrelia, το οποίο προκαλεί νόσο Lyme. Αυτή η δοκιμή (αυτο-) διάγνωσης παρέχει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα εντός 20-30 λεπτών. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, ο γιατρός σας μπορεί..

CAREPLUS

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

rating

25.60€

H Venimex έρχεται να προσφέρει την τρόμπα αφαίρεσης δηλητηρίων για να σας απαλλάξει από το άγχος ενός ενδεχόμενου τσιμπήματος!!!Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές  αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό. Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα. Βέβαια πολλά τσιμπήματα   μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimex της Ca..

PENTAGON

Φαρμακείο Κιτ Πρώτων Βοηθειών Hippokrates Pentagon

rating

15.90€

Ένα νέο κιτ πρώτων βοηθειών από την Pentagon. Ονομάζεται Hippokrates από τον πατέρα της σύγχρονης Ιατρικής. Το κιτ περιλαμβάνει ακριβώς ότι χρειάζεστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και μέχρι να καταφέρετε να μετακινηθείτε σε κάποιο κέντρο υγείας. Μικρό, ελαφρύ και ευκολόχρηστο μπορείτε να το έχετε στο αυτοκίνητο σας και σε οποιαδήποτε απόδραση σας. Στο πίσω μέρος φέρει ιμάντες για να το τοποθετήσετε στην ζώνη σας ή να το προσαρτήσετε στο σακίδιο σας. Πρόκειται για ένα τσαντάκι που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν. Το κιτ περιέχει:ψαλίδιτσιμπιδάκιγάντια μιας χρήσηςμπατονέτεςγάζεςοινόπνευμα..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Compact

rating

27.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Compact First Aid Kit περιέχει όλα όσα περιέχονται στο κιτ πρώτων βοηθειών, αλλά σε ελαφρώς μεγαλύτερες ποσότητες. Περιέχει επίσης τον οδηγό πρώτων βοηθειών Care Plus - ένα πολυγλωσσικό φυλλάδιο για να σας..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Emergency

rating

35.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελεί  βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Όλα τα κιτ πρώτων βοηθειών είναι συσκευασμένα σε ανθεκτικά νάιλον κόκκινα τσαντάκια τα οποία είναι εύκολα στη μεταφορά τους σε ταξίδια ακόμα και αν ο διαθέσιμος χώρος είναι μειωμένος. Οι συσκευασίες έχο..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Mountaineer

rating

63.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την Careplus ειδικά για τους λάτρεις των εξορμήσεων. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Mountaineer είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Περιεχόμενα κιτ:1  Βιβλίο οδηγιών Α’ Βοηθειών σε διάφορες γλώσσες5 Αποστειρωμένες γάζες  5x5 cm4 Γάζες ταχείας επούλωσης πληγής 10x10 cm1 Επίδεσμο  5x4 cm1 Επίδεσμο 7.5x4 cm5 Αυτοκόλλητες γάζες 19x38 mm5 Αυτοκόλλητες γάζες 25x72 mm5 Αυτοκόλλ..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Professional

rating

60.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Professional είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Care Plus First Aid Kit Professional είναι κατάλληλο για 2 ή περισσότερα άτομα, περιέχει 90 είδη και ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το περιεχόμενο έχει βελτιστοποιηθεί για προορισμούς με κακές συνθήκες υγιειν..

Εμφάνιση 1 έως 43 από 43 (1 Σελ.)