Ισοθερμικά-Αντιιδρωτικά

Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)

PENTAGON

Γυναικείο Κολάν Foxie Pentagon

rating

28.90€

Η Pentagon απευθύνεται στο γυναικείο κοινό της με το κολάν Foxie!!Χαρακτηριστικά:63% Ραγιόν 32% Νάυλον 5% Eλαστίνη 400γρμ Push Up τεχνολογίαΣτεγνώνει γρήγορα Ελαστική μέση για άνεση Επίπεδες ραφέςΣχεδιασμός body shapingΘυλήκια ζώνης κατάλληλα για tactical ζώνες Κρυφή χρηστική τσέπη στον μηρό Φαρδύ θυλήκι ζώνης πίσω για να μπαίνει πετσέτα γυμναστηρίου ..

PENTAGON

Ισοθερμική Μπλούζα Olympos Pentagon 1/2 Φερμουάρ

rating

20.00€

Η ισοθερμική μπλούζα Olympos της Pentagon είναι κατασκευασμένη για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η Grid-Tech τεχνολογία που διαθέτει αποτελεί ένα καινοτόμο βήμα στον τομέα του ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος. Το ύφασμα με την τεχνολογία αυτή διαθέτει εγκάρσιους οδούς μεταφοράς αέρα, σχηματίζοντας ένα κανάλι εξαερισμού για τον κρύο αέρα και τους ζεστούς υδρατμούς. Αυτό σας προσφέρει άνεση κατά την κίνηση αλλά και σωστή εξισορρόπηση της θερμοκρασίας.Το Olympos φέρει μισό φερμουάρ στο μπροστά μέρος για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία κατά τη χρήση του. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται και η από..

PENTAGON

Ισοθερμική Μπλούζα Pindos 2.0 Pentagon

rating

28.90€

Εάν χρειάζεστε μια ιδιαίτερη ισοθερμική μπλούζα τότε η νέα PINDOS είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!!! Εξελιγμένη και με πιο μοντέρνο design έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα της Pentagon. Είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς ακόμη και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκοινάκια, την υπηρεσία, το κυνήγι αλλά και κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα!! Η πλέξη του υφάσματος είναι τέτοια ώστε να στεγνώνει πολύ γρήγορα και επιτρέπει την γρήγορη απομάκρυνση του ιδρώτα. Οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες εμποδίζουν τα..

PENTAGON

Ισοθερμική Μπλούζα Pindos Pentagon

rating

20.00€

Εάν χρειάζεστε μια ιδιαίτερη ισοθερμική μπλούζα τότε η  PINDOS είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!!Είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς ακόμη και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκοινάκια, την υπηρεσία, το κυνήγι αλλά και κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα!!Η πλέξη του υφάσματος είναι τέτοια ώστε να στεγνώνει πολύ γρήγορα και επιτρέπει την γρήγορη απομάκρυνση του ιδρώτα.Οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες εμποδίζουν τα βακτήρια να αναπτυχθούν και έτσι προστατεύετε το σώμα σας όχι μόνο από την κακοσμία αλλά και ..

PENTAGON

Ισοθερμικό Pindos Με Φερμουάρ Pentagon

rating

31.90€

Το Pentagon Pindos με φερμουάρ  είναι ένα άνετο θερμομονωτικό μπλουζάκι, σχεδιασμένο να φοριέται ως μονωτικό στρώμα επιπέδου ΙΙ. Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από υλικό ταχείας ξήρανσηςΙδανικό ως πρόσθετο φούτερ που μεταφέρεται σε σακίδιοΑναπνεύσιμο υλικό με αντιβακτηριακές ιδιότητεςΜικροσυντονιστική υποστήριξηΣχεδιασμένο ως μονωτικό στρώμα επιπέδου ΙΙΣύντομο φερμουάρ για εύκολη τοποθέτηση και απογύμνωση του φούτερΥλικό: 88% Πολυεστέρας 12% Spandex..

HERCULES ARMY ACTION

Ισοθερμικό μπλουζάκι Hercules Army Action

rating

15.00€

Η εταιρία μας ,στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών  και έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο, παρουσιάζει ένα ισοθερμικό μπλουζάκι από την ‘HERCULES ARMY ACTION’, Ελληνικής ραφής, σε χρώμα πράσινο για στρατιωτικούς ή μαύρο για αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες.Είναι άριστο προϊόν και ειδικά κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκηνάκια ή στην υπηρεσία.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:1) Ελαφρύ σε βάρος2) Άνετο 3) ..

HERCULES ARMY ACTION

Ισοθερμικό Μπλουζάκι Με Ζιβάγκο Hercules Army Action

rating

20.00€

Η εταιρία μας ,στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών  και έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο, παρουσιάζει ένα ισοθερμικό μπλουζάκι με ζιβάγκο από την ‘HERCULES ARMY ACTION’, Ελληνικής ραφής.Είναι άριστο προϊόν και ειδικά κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκηνάκια ή στην υπηρεσία.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:1) Ελαφρύ σε βάρος2) Άνετο 3) Αφήνει το σώμα να αναπνέει4) Εξασφαλίζει τη γρήγορη απομάκρυνση των υγρών5) Βέλτιστος έλεγχος τ..

HERCULES ARMY ACTION

Ισοθερμικό Μπλουζάκι Με Μπαλακλάβα

rating

25.00€

Η εταιρία μας ,στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών  και έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο, παρουσιάζει ένα ισοθερμικό μπλουζάκι με μπαλακλάβα από την ‘HERCULES ARMY ACTION’, Ελληνικής ραφής.Είναι άριστο προϊόν και ειδικά κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκηνάκια ή στην υπηρεσία.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:1) Ελαφρύ σε βάρος2) Άνετο 3) Αφήνει το σώμα να αναπνέει4) Εξασφαλίζει τη γρήγορη απομάκρυνση των υγρών5) Βέλτιστος έλεγχο..

HERCULES ARMY ACTION

Ισοθερμικό παντελόνι Hercules Army Action

rating

15.00€

Η εταιρία μας , στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών  και έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο, παρουσιάζει ένα ισοθερμικό παντελόνι σε χρώμα πράσινο για στρατιωτικούς ή μαύρο για αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες.Είναι άριστο προϊόν και ειδικά κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκηνάκια ή στην υπηρεσία.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:1) Ελαφρύ σε βάρος2) Άνετο 3) Αφήνει το σώμα να αναπνέει4) Εξασφαλίζει την γρή..

PENTAGON

Ισοθερμικό Παντελόνι Kissavos 2.0 Pentagon

rating

26.90€

Εάν χρειάζεστε ένα ιδιαίτερο ισοθερμικό παντελόνι τότε το νέο KISSAVOS είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!! Πήρε το όνομα του από το γνωστό βουνό της Θεσσαλίας.Στην Ελληνική λαογραφία ο Κίσσαβος εμφανίζεται σαν το αντίπαλο δέος του Ολύμπου.Εξελιγμένο και με πιο μοντέρνο design έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα της Pentagon. Είναι προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς ακόμη και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκοινάκια, την υπηρεσία, το κυνήγι αλλά και κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα!! Η πλέξη του υφάσματος είνα..

GREEK FORCES

Ισοθερμικό Σετ Performance Greek Forces

rating

25.00€

Πιστή στην ποιότητα η Greek Forces σας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ισοθερμικό σετ!!! Κατασκευασμένο από 85% Micro Polyester και 15% Spandex, τεσσάρων κατευθύνσεων, σε διπλο ύφασμα 180gsm. Εξασφαλίζει, πέρα από τη σωστή θερμοκρασία στο σώμα σας, μέγιστη άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Αποτρέπει την δημιουργία βακτηρίων αφού έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την υγρασία μακρυά!! Χαρακτηριστικά:85% Micro Polyester 15% Spandex τεσσάρων κατευθύνσεωνΔιπλο ύφασμα 180gsmΈλεγχος υγρασίαςΑντιμικροβιακό..

PENTAGON

Κοντό Παντελόνι Δραστηριοτήτων Plexis Pentagon

rating

17.90€

Κοντό παντελόνι δραστηριοτήτων Plexis από την Pentagon. Πρόκειται για λειτουργικά αθλητικά εσώρουχα, σχεδιασμένα για υπαίθρια και σπορ χρήση. Κατασκευασμένα από  πλεκτό ύφασμα με ειδικές διαδικασίες πλεξίματος προσφέρουν βέλτιστη ισορροπία θέρμανσης ή ψύξης, βοηθώντας τη διαφυγή της υγρασίας όταν συσσωρεύεται περισσότερο, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος σας ισορροπημένο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με την μπλούζα δραστηριοτήτων κοντομάνικη Plexis ή με την μακρυμάνικη μπλούζα δραστηριοτήτων Plexis Χαρακτηριστικά:60% Πολυεστέρας34% Πολυαμίδιο6% ΕλαστίνηΥλικό γ..

PENTAGON

Κοντομάνικη Μπλούζα Plexis Pentagon

rating

22.90€

Μπλούζα δραστηριοτήτων κοντομάνικη Plexis από την Pentagon. Πρόκειται για λειτουργικά αθλητικά εσώρουχα ,σχεδιασμένα για υπαίθρια και σπορ χρήση.Κατασκευασμένα από  πλεκτό υφασμά με ειδικές διαδικασίες πλεξίματος προσφέρουν βέλτιστη ισορροπία θέρμανσης ή ψύξης, βοηθώντας τη διαφυγή της υγρασίας όταν συσσωρεύεται περισσότερο, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος σας ισορροπημένο. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το Κοντό παντελόνι δραστηριοτήτων Plexis ή ακόμη και με το  Παντελόνι δραστηριοτήτων Plexis.Χαρακτηριστικά:60% Πολύεστέρας34% Πολυαμίδιο6% Ελαστίν..

PENTAGON

Μπλούζα Plexis Pentagon

rating

24.90€

Μπλούζα δραστηριοτήτων Plexis από την Pentagon. Πρόκειται για λειτουργικά αθλητικά εσώρουχα ,σχεδιασμένα για υπαίθρια και σπορ χρήση.Κατασκευασμένα από  πλεκτό υφασμά με ειδικές διαδικασίες πλεξίματος προσφέρουν βέλτιστη ισορροπία θέρμανσης ή ψύξης, βοηθώντας τη διαφυγή της υγρασίας όταν συσσωρεύεται περισσότερο, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος σας ισορροπημένο. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το Κοντό παντελόνι δραστηριοτήτων Plexis ή με το μακρύ παντελόνι δραστηριοτήτων PlexisΧαρακτηριστικά:60% Πολυεστέρας34% Πολυαμίδιο6% ΕλαστίνηΥλικό γρήγορου στεγνώματοςΧ..

PENTAGON

Μπλούζα Αντιιδρωτική Body Shock Pentagon

rating

24.90€

Νέα, άριστη ποιοτικά αντιιδρωτική μπλούζα  από την εταιρία Pentagon. Είναι  κατασκευασμένη από 100% Polyester, με κοντό μανίκι, για να ταιριάζει άριστα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Το ύφασμα της έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες  και στεγνώνει πολύ γρήγορα, ενώ απωθεί γρήγορα και τον ιδρώτα. Διαθέτει ελάχιστα σημεία ραφής για μην προκαλεί ερεθισμούς με την τριβή.Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση σε όλες τις υπηρεσίες της αστυνομίας, του στρατού και του λιμενικού. Πέρα από αυτό όμως είναι ένα υπέροχο μπλουζάκι για κάθε είδους δραστηριότητα. Μπορείτε να το..

PENTAGON

Μπλούζα Αντιιδρωτική Body Shock Pentagon

rating

21.90€

Νέα άριστη ποιοτικά αντιιδρωτική μπλούζα  από την εταιρία Pentagon. Είναι  κατασκευασμένη από 100% Polyester, με κοντό μανίκι, για να ταιριάξει άριστα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Το ύφασμα της έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες  και στεγνώνει πολύ γρήγορα ενώ απωθεί γρήγορα και τον ιδρώτα. Διαθέτει ελάχιστα σημεία ραφής για μην προκαλεί ερεθισμούς με την τριβή.Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλες τις υπηρεσίες της αστυνομίας, του στρατού και του λιμενικού. Πέρα από αυτό όμως είναι ένα υπέροχο μπλουζάκι για κάθε είδους δραστηριότητα. Μπορείτε να το φ..

PENTAGON

Μπλούζα Δραστηριοτήτων Apollo Tac-Fresh Pentagon

rating

24.90€

Η μπλούζα  δραστηριοτήτων Apollo είναι το νέο απόκτημα της Pentagon!!!Η Pentagon εκφράζοντας ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελληνική μυθολογία την ονόμασε  έτσι από τον Θεό της χαράς και του κεφιού, τον Απόλλωνα! Είναι κατασκευασμένη από 92% Polyester και 8% Elastane με ιδιότητες Quick Dry. Αυτό εξυπηρετεί στην γρήγορη απομάκρυνση της υγρασία. Επίσης σας προσφέρει εγγυημένη  άνεση σε  ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις όπου επικρατεί έντονη δράση ή άσκηση. Διαθέτει σημεία από ύφασμα με την τεχνοτροπία laser cut  με ελάχιστα σημεία ραφής. Έτσι δ..

PENTAGON

Μπλούζα Δραστηριοτήτων Με Μακρύ Μανίκι Apollo Tac Fresh Pentagon

rating

26.90€

Η μπλούζα  δραστηριοτήτων μα μακρύ μανίκι Apollo Tac Freshείναι το νέο απόκτημα της Pentagon!!!Η Pentagon εκφράζοντας ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελληνική μυθολογία την ονόμασε  έτσι από τον Θεό της χαράς και του κεφιού, τον Απόλλωνα! Είναι κατασκευασμένη από 92% Polyester και 8% Elastane με ιδιότητες Quick Dry. Αυτό εξυπηρετεί στην γρήγορη απομάκρυνση της υγρασία. Επίσης σας προσφέρει εγγυημένη  άνεση σε  ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις όπου επικρατεί έντονη δράση ή άσκηση. Διαθέτει σημεία από ύφασμα με την τεχνοτροπία laser cut  με ελάχ..

PENTAGON

Παντελόνι Plexis Pentagon

rating

21.90€

Παντελόνι δραστηριοτήτων Plexis από την Pentagon. Πρόκειται για λειτουργικά αθλητικά εσώρουχα , σχεδιασμένα για υπαίθρια και σπορ χρήση. Κατασκευασμένα από  πλεκτό ύφασμα με ειδικές διαδικασίες πλεξίματος προσφέρουν βέλτιστη ισορροπία θέρμανσης ή ψύξης, βοηθώντας τη διαφυγή της υγρασίας όταν συσσωρεύεται περισσότερο, διατηρώντας έτσι τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος σας ισορροπημένο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με την μπλούζα δραστηριοτήτων κοντομάνικη Plexis ή με την μακρυμάνικη δραστηριοτήτων Plexis .Χαρακτηριστικά:60% Πολύεστέρας34% Πολυαμίδιο6% ΕλαστίνηΥλικό γρήγορου..

HERCULES ARMY ACTION

Σετ Ισοθερμικό Hercules Armyaction

rating

30.00€

Η εταιρία μας ,στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών  και έχοντας γνώση από την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν στην προστασία ενάντια στο κρύο, παρουσιάζει ένα σετ με  ισοθερμικό παντελόνι και μπλούζα της εταιρίας HERCULES ARMY ACTION, Ελληνικής ραφής, σε χρώμα πράσινο για στρατιωτικούς ή μαύρο για αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες.Είναι ένα ισοθερμικό σετ άριστης ποιότητας  και ειδικά κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα στην σκοπιά, την περίπολο, στα σκηνάκια ή στην ..

PENTAGON

Σορτσάκι Δραστηριοτήτων Apollo Pentagon

rating

18.90€

Το σορτσάκι δραστηριοτήτων Apollo είναι το νέο απόκτημα της Pentagon!!! Η Pentagon εκφράζοντας ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελληνική μυθολογία το ονόμασε Apollo από τον Θεό της χαράς και του κεφιού, τον Απόλλωνα !Είναι κατασκευασμένο από από 92% Polyester και 8% Elastane με ιδιότητες Quick Dry. Αυτό εξυπηρετεί στην γρήγορη απομάκρυνση της υγρασίας. Επίσης σας προσφέρει εγγυημένη  άνεση σε  ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις όπου επικρατεί έντονη δράση ή άσκηση.Διαθέτει σημεία από ύφασμα με την τεχνοτροπία laser cut  με ελάχιστα σημεία ραφής. Έτσι δεν π..

Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)