Οικογενειακές

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)

Οικογενειακή Σκηνή 6 Ατόμων Oztrail Sundowner

rating

249.00€

Οικογενειακή σκηνή, δύο δωματίων για 6 άτομα της Oztrail, μοντέλο Sundowner. Όλα τα πλαϊνά μέρη μπορούν να μετατραπούν σε τέντες για περισσότερη σκιά ή αερισμό. Χαρακτηριστικά:1)Χρώμα: Κρεμ / Ευκάλυπτος2)Σχέδιο: Μια σκηνή θόλου 2 δωματίων που συνδυάζει το ελαφρύ βάρος και την εύκολη ρύθμιση μιας σκηνής θόλου και με τη βεβαιότητα πως θα χωρέσει σε ένα συμπαγές κάμπινγκ. Η ευέλικτη διάταξη σημαίνει ότι τα 2 δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υπνοδωμάτια, καθιστικό ή αίθουσες προβολής. Εύκολο να ρυθμίσετε το σχεδιασμό με τοίχους κοντά στο κάθετο χάρη στο σύστημα πόρτας Portico. Μεγάλες μπ..

Σκηνή 10 Ατόμων OZtrail Seacape Dome

rating

300.00€

Η Oztrail παρουσιάζει μία ευρύχωρη, ευάερη σκηνή10 ατόμων, ιδανική για οικογένειες. Τα υπνοδωμάτια είναι αντικρυστά για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Η σκηνή με τις περισσοτερες πωλήσεις για το 2018, θα καλύψει ολες σας τις ανάγκες, θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και άνεση!Περιεχόμενα:- Κάλλυμα- Πασαλάκια  σκηνών- Σκοινιά - Πόλοι από γυαλί από ίνεςΧαρακτηριστικά:- Διανυκτέρευση: 10 ενήλικες με άνεση- Φερμουάρ: No.5 Φερμουάρ για τα παράθυρα, 5 Φερμουάρ για την πόρτα- Τρεις πλήρως ξεχωριστές και ξεχωριστές καθιστικές περιοχές ή υπνοδωμάτια- Front D-Doors για εύκολη και απλή πρόσβαση, καθώ..

Σκηνή 3 Ατόμων Oztrail Tasman 3P Dome

rating

60.00€

Σκηνή 3Ατόμων Genesis 3P Dome από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ή ως  σκηνή γρήγορης απόδρασης. Πρόκειται για μία καλά αερι..

Σκηνή 3 Ατόμων Oztrail Tasman 3V

rating

80.00€

Σκηνή 3 Ατόμων Tasman 3V από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ή ως  σκηνή γρήγορης απόδρασης.Χαρακτηριστικά:1)Χρώμα: Μπλε..

SNUGPAK

Σκηνή 3 Ατόμων Scorpion 3 Snugpak

rating

415.00€

Η Snugpak παρουσιάζει την Scorpion 3. Πρόκειται για τον απόγονο της Scorpion 2 και αποτελεί μία σκηνή 3 ατόμων. Ιδανική για την περίπτωση εκείνη όπου απαιτείται ημιμόνιμη λύση εγκατάστασης κατά τη διάρκεια αποστολών ή εξορμήσεων. Μία σκηνή 4 εποχών, με χαμηλό προφίλ και εύχρηστη και εύκολη στο στήσιμο σε οποιαδήποτε περιοχή και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ανθεκτική τόσο στους θυελλώδης ανέμους όσο και σε οποιεσδήποτε αντίξοες καιρικές συνθήκες οι οποίες μπορεί να επικρατούν σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές. Μπορεί να κρατήσει μακρυά σας μεγάλες ποσότητες βροχής και να κρατήσει εσάς ..

Σκηνή 4 Ατόμων Oztrail Tasman 4V Plus Dome

rating

170.00€

Σκηνή 4 Ατόμων Tasman 4V από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Εύκολη στο στήσιμο. Ιδανική για ζευγάρια/παρέες που ζητούν άνεση χώρου και μεγάλο ύψος ή για μικρές οικογέν..

Σκηνή 4 Ατόμων Oztrail Tasman 4V Dome

rating

125.00€

Σκηνή 4 Ατόμων Genesis 4V από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ή ως  σκηνή γρήγορης απόδρασης.Χαρακτηριστικά:1)Χρώμα: Μπλε2)Σχ..

Σκηνή 6 Ατόμων Oztrail Tasman 6V

rating

195.00€

Σκηνή 4 Ατόμων Tasman 6V από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ή ως  σκηνή γρήγορης απόδρασης.Χαρακτηριστικά:1)Χρώμα: Ευκάλυπτο..

Σκηνή 6 Ατόμων Oztrail Tasman 6V Dome

rating

195.00€

Σκηνή 4 Ατόμων Tasman 6V Dome από την Oztrail. Η Oztrail είναι μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία. Έχει 20 χρόνια που το όνομα της είναι συνώνυμο των διακοπών και των outdoor αποδράσεων τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.H Oztrail παρέχει σκηνές ξεχωριστές, ανθεκτικές και με εργονομικό σχεδιασμό. Καμία άλλη εταιρία δεν διαθέτει ενιαίο εσωτερικό πλέγμα για τα έντομα, πέρα από τις σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα. Η σκηνή αυτή συνδυάζει μια μεγάλη ισορροπία χαρακτηριστικών και απλότητας. Μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ή ως  σκηνή γρήγορης απόδρασης.Χαρακτηριστικά:1)Χρώμα: μπλε..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)