Κράνος Αλεξιπτωτιστών Paratrooper W/RAIL

50.00€

Το κράνος αυτό αποτελεί ένα πιστό αντίγραφο του US Paratrooper Fast Helmet.  Είναι κατασκευασμένο  από 100% πλαστικό ABS και ταιριάζει και σε μεγαλύτερες κεφαλές χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής του. Το κράνος έρχεται με δύο σετ μαξιλαριών, με τα οποία το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί. Επιπλέον, το μέγεθος είναι ρυθμιζόμενο με ένα δακτύλιο ρύθμισης στο πίσω μέρος του κράνους. Έρχεται επίσης με αυτοκόλλητες επιφάνειες Velcro, οι οποίες μπορούν να κολληθούν στην κορυφή του κράνους όπου είναι επιθυμητό.Διαθέτει και μπροστά ράγες από Fiberglass Το υποσιάγωνο είναι κατασκευασμένο από 70% ..

  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 500
  • Κατασκευαστής: manufacturer
  • Κωδικός Προϊόντος: 712701
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: κράνος

Το κράνος αυτό αποτελεί ένα πιστό αντίγραφο του US Paratrooper Fast Helmet.  Είναι κατασκευασμένο  από 100% πλαστικό ABS και ταιριάζει και σε μεγαλύτερες κεφαλές χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής του. Το κράνος έρχεται με δύο σετ μαξιλαριών, με τα οποία το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί. Επιπλέον, το μέγεθος είναι ρυθμιζόμενο με ένα δακτύλιο ρύθμισης στο πίσω μέρος του κράνους. Έρχεται επίσης με αυτοκόλλητες επιφάνειες Velcro, οι οποίες μπορούν να κολληθούν στην κορυφή του κράνους όπου είναι επιθυμητό.

Διαθέτει και μπροστά ράγες από Fiberglass Το υποσιάγωνο είναι κατασκευασμένο από 70% πολυεστέρα και 30% βαμβάκι Εσωτερικά είναι ενισχυμένο με αφρώδες υλικό EVA για πλήρη προστασία της κεφαλής.

Ένας φακός  ή ακόμα και κιάλια  μπορούν να τοποθετηθεί στις ράγες στις πλευρές του κράνους! Το μπροστινό μέρος του κράνους έχει επίσης ένα σημείο σύνδεσης για ένα Mount NVG. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στηρίγματα για κάμερες, για παράδειγμα για τη δημοφιλή κάμερα GoPro, που μπορούν να συνδεθούν με το στήριγμα NVG!


Χαρακτηριστικά:

Μεμονωμένο ρυθμιζόμενο εσωτερικό τμήμα

Ρυθμιζόμενος ιμάντας για το λαιμό και το πηγούνι

Συμπεριλαμβάνονται λωρίδες velcro για να κολλήσετε στο κράνος

Ράγες αριστερά και δεξιά για τη στερέωση του εξοπλισμού

Κατασκευασμένο από πλαστικό ABS

Διαθέτει και μπροστά ράγες από Fiberglass

Εσωτερικά Pads: EVA

Βάρος: 1kgΓράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή