Μαχαίρια Ρίψης 3 Τεμαχίων

20.00€

Το kunai (苦 無 kunai) είναι ένα ιαπωνικό εργαλείο που προοριζόταν αρχικά για καλλιέργεια στην εποχή του Tensho της Ιαπωνίας (1573-1592). Αν και ένα βασικό εργαλείο, στα χέρια ενός εμπειρογνώμονα πολεμικών τεχνών, το kunai θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πολυλειτουργικό όπλο, δημοφιλές πριν από την ευρεία εξάπλωση των πυροβόλων όπλων.Αυτό το σετ μαχαιριών ρίψης, 3 τεμαχίων, αποτελεί ένα ξεχωριστό σετ μιας και και η ιδιαίτερη κατασκευή του το καθιστά ένα μοναδικό 'εργαλείο' στα χέρια σας! Η βαρία κατασκευή του και το αλυσιδωτό design του το καθιστούν ιδανικό kunai, με συμμετρικό σχέδιο..

  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 200
  • Κατασκευαστής: manufacturer
  • Κωδικός Προϊόντος: K-THR-757
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 2
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: μαχαίρι

Το kunai (苦 無 kunai) είναι ένα ιαπωνικό εργαλείο που προοριζόταν αρχικά για καλλιέργεια στην εποχή του Tensho της Ιαπωνίας (1573-1592). Αν και ένα βασικό εργαλείο, στα χέρια ενός εμπειρογνώμονα πολεμικών τεχνών, το kunai θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πολυλειτουργικό όπλο, δημοφιλές πριν από την ευρεία εξάπλωση των πυροβόλων όπλων.

Αυτό το σετ μαχαιριών ρίψης, 3 τεμαχίων, αποτελεί ένα ξεχωριστό σετ μιας και και η ιδιαίτερη κατασκευή του το καθιστά ένα μοναδικό 'εργαλείο' στα χέρια σας! Η βαρία κατασκευή του και το αλυσιδωτό design του το καθιστούν ιδανικό kunai, με συμμετρικό σχέδιο και ισορροπημένη ζυγοστάθμιση. Το φαινόμενο της αλυσίδας είναι ορατό και στις δύο πλευρές του κάθε μαχαιριού.


Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 99 g 

Μήκος: 227 mm

Μήκος λεπίδας: 11 mm

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή