CAREPLUS

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)

CAREPLUS

Γέλη Careplus Για Μετά Το Τσίμπημα

rating

8.00€

Ειδική γέλη για μετά από τσίμπημα κουνουπιών ή τσιμπήματα από σφίγγα, μέλισσα, σκορπιό, αλογόμυγα, μέδουσα (τσούχτρα )  και γενικά όλα τα τσιμπήματα. Περιέχει εκτός των άλλων και αμμωνία και καμφορά.Περιεχόμενο: 25 gr...

CAREPLUS

Κιτ Πρώτων Βοηθειών Careplus Light Traveller

rating

8.00€

Η Careplus παραθέτει το κιτ πρώτων βοηθειών Light Traveller. Πρόκειται για ένα συμπαγές και ιδανικό φαρμακείο που μπορείτε να έχετε μαζί σας σε κάθε σας εξόρμηση, αφού είναι εύκολο να το μεταφέρετε στο σακίδιο, την τσάντα ή ακόμη και την τσέπη σας. Περιέχει τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών για μικροτραυματισμούς στο σπίτι, στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε εν κινήσει και στα ταξίδια ημέρας. Περιεχόμενα κιτ:4  μαντηλάκια χωρίς οινόπνευμα12 αδιάβροχα επιθέματα2 επιθέματα για εγκαύματα2 ταινίες σύγκλισης τραυμάτωνΔιαστάσεις: 95 x 125 x30 mm..

CAREPLUS

Κιτ Πρώτων Βοηθειών Careplus Light Walker

rating

8.00€

Η Careplus παραθέτει το κιτ πρώτων βοηθειών Light Walker. Πρόκειται για ένα συμπαγές και ιδανικό φαρμακείο που μπορείτε να έχετε μαζί σας σε κάθε σας εξόρμηση, αφού είναι εύκολο να το μεταφέρετε στο σακίδιο, την τσάντα ή ακόμη και την τσέπη σας. Περιέχει τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών για μικροτραυματισμούς στο σπίτι, στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε εν κινήσει και στα ταξίδια ημέρας. Περιεχόμενα κιτ:2  μαντηλάκια me οινόπνευμα5 αδιάβροχα επιθέματα3 αυτοκόλλητες γάζες για φουσκάλες1 τσιμπιδάκι για τσιμπούρια1 καταπραϋντικό μαντηλάκιΔιαστάσεις: 95 x 125 x30 mm..

CAREPLUS

Κουβέρτα Επιβίωσης Careplus

rating

6.00€

Η κουβέρτα Careplus Emergency Blanket μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα στον τομέα των τραυματικών καταστάσεων όπως  στην βιομηχανία, σε ατυχήματα οδικά, ή ατυχήματα στο βουνό ή στο Σκι, ή σε πυρκαγιές ή κακοκαιρίες και άλλες έκτακτες συνθήκες. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο επεξεργασμένο με ατμό φύλλο PE και δεν αφήνει την θερμοκρασία του σώματος να βγει προς τα έξω, αλλά την αντανακλά ξανά στο σώμα, με αποτέλεσμα το σώμα να διατηρείται ζεστό. Σε περίπτωση χρήσης ο ανακλαστικός (σε φως ηλίου ή φακού την νύκτα) χρυσαφί χρωματισμός αποτελεί στοιχείο που μπορεί να θεωρεί..

CAREPLUS

Κουνουπιέρα Κεφαλής Careplus

rating

19.00€

Ένα καπέλο για τον ήλιο με αυτόματο άνοιγμα και με ενσωματωμένη κουνουπιέρα . Εύκολο στο άνοιγμα, έρχεται αμέσως στην σωστή του θέση. Σας προστατεύει από τις μέλισσες και από άλλα επιθετικά έντομαΧαρακτηριστικά:Πολύ φιλικό στον χρήστη.Ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλουςΧωρίς εμβάπτισηΜε τσάντα συμπίεσης900 τρύπες ανά τετραγωνική ίντζα..

CAREPLUS

Τεστ Για Τσιμπούρια Care Plus

rating

10.00€

Το τεστ για τσιμπούρια της Care Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το δάγκωμα του τσιμπουριού, το οποίο σας ενημερώνει σε 10 λεπτά για το αν πρέπει ή όχι να αναζητήσετε την προσοχή του επαγγελματία υγείας.Εάν το τσιμπούρι έχει προσκολληθεί στο δέρμα σας περισσότερο από οκτώ ώρες, μπορεί να είναι ήδη πρησμένο. Χρησιμοποιήστε τη δοκιμασία Care Plus® Tick για να προσδιορίσετε αμέσως αν το τσίμπημα μεταφέρει βακτήρια Borrelia, το οποίο προκαλεί νόσο Lyme. Αυτή η δοκιμή (αυτο-) διάγνωσης παρέχει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα εντός 20-30 λεπτών. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, ο γιατρός σας μπορεί..

CAREPLUS

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

rating

25.60€

H Venimex έρχεται να προσφέρει την τρόμπα αφαίρεσης δηλητηρίων για να σας απαλλάξει από το άγχος ενός ενδεχόμενου τσιμπήματος!!!Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές  αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό. Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα. Βέβαια πολλά τσιμπήματα   μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimex της Ca..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Compact

rating

27.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Compact First Aid Kit περιέχει όλα όσα περιέχονται στο κιτ πρώτων βοηθειών, αλλά σε ελαφρώς μεγαλύτερες ποσότητες. Περιέχει επίσης τον οδηγό πρώτων βοηθειών Care Plus - ένα πολυγλωσσικό φυλλάδιο για να σας..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Emergency

rating

35.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελεί  βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Όλα τα κιτ πρώτων βοηθειών είναι συσκευασμένα σε ανθεκτικά νάιλον κόκκινα τσαντάκια τα οποία είναι εύκολα στη μεταφορά τους σε ταξίδια ακόμα και αν ο διαθέσιμος χώρος είναι μειωμένος. Οι συσκευασίες έχο..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Mountaineer

rating

63.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την Careplus ειδικά για τους λάτρεις των εξορμήσεων. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Mountaineer είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Περιεχόμενα κιτ:1  Βιβλίο οδηγιών Α’ Βοηθειών σε διάφορες γλώσσες5 Αποστειρωμένες γάζες  5x5 cm4 Γάζες ταχείας επούλωσης πληγής 10x10 cm1 Επίδεσμο  5x4 cm1 Επίδεσμο 7.5x4 cm5 Αυτοκόλλητες γάζες 19x38 mm5 Αυτοκόλλητες γάζες 25x72 mm5 Αυτοκόλλ..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Professional

rating

60.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Professional είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Care Plus First Aid Kit Professional είναι κατάλληλο για 2 ή περισσότερα άτομα, περιέχει 90 είδη και ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το περιεχόμενο έχει βελτιστοποιηθεί για προορισμούς με κακές συνθήκες υγιειν..

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)