Εργασίας-Ασφαλείας

Εμφάνιση 1 έως 35 από 35 (1 Σελ.)

Αθλητικά Παπούτσια Εργασίας Ασφαλείας Le Mans S3 Aboutblu

rating

116.00€

Αθλητικά παπούτσια εργασίας, κατηγορία S3 από την Ιταλική εταιρία Aboutblu. Πρόκειται για ένα υδατοαπωθητικό, αναπνεύσιμο, μη εύθρυπτο, κατασκευασμένο από πολυεστερικό ζακάρ, ανθεκτικό σε κόψιμο και τριβή. , αδιάβροχο παπούτσι εργασίας με προδιαγραφές.Προστασία ΔαχτύλωνΤο POWER CAP είναι το σύνθετο κάλυμμα των δακτύλων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μοντέλο αυτό. Είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικά υαλοβάμβακα και σωματίδια από καουτσούκ. Το καπάκι toe είναι ένα βασικό στοιχείο σε ένα παπούτσι ασφαλείας και το POWER CAP υπερβαίνει κατά πολύ τις απαιτήσεις του προτύπου EN12568. ..

Αθλητικά Παπούτσια Εργασίας Ασφαλείας Mugello S3 SRC

rating

120.00€

Αθλητικά παπούτσια εργασίας, κατηγορία S3 από την Ιταλική εταιρία Aboutblu. Πρόκειται για ένα υδατοαπωθητικό, αναπνεύσιμο, μη εύθρυπτο, κατασκευασμένο από πολυεστερικό ζακάρ, ανθεκτικό σε κόψιμο και τριβή. , αδιάβροχο παπούτσι εργασίας με προδιαγραφές.Προστασία ΔαχτύλωνΤο POWER CAP είναι το σύνθετο κάλυμμα των δακτύλων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μοντέλο αυτό. Είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικά υαλοβάμβακα και σωματίδια από καουτσούκ. Το καπάκι toe είναι ένα βασικό στοιχείο σε ένα παπούτσι ασφαλείας και το POWER CAP υπερβαίνει κατά πολύ τις απαιτήσεις του προτύπου EN12568. Χάρη ..

HAIX

Άρβυλα Ασφαλείας Haix Black Eagle Safety 50 High S3

rating

174.89€

Η Γερμανική εταιρία HAIX παρουσιάζει τα άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας  Black Eagle Safety 50 High S3. Είναι πιστοποιημένα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πρόκειται για αδιάβροχα, δερμάτινα άρβυλα τα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση καλείστε να αντιμετωπίσετε στην επαγγελματική σας ζωή ή τον ελεύθερο χρόνο σας. Ανθεκτικά και πολύ ελαφριά, σας παρέχουν όλη την απαιτούμενη προστασία και σας εξασφαλίζουν άνεση και στιλ, τόσο εν ώρα υπηρεσίας όσο και σε οποιαδήποτε εξωτερική σας δραστηριότητα. Διαθέτει ισχυρή ..

HAIX

Άρβυλα Ασφαλείας Υλοτομίας Δασοκομίας Haix Protector Alpin

rating

369.90€

Τα άρβυλα ασφαλείας υλοτομίας και δασοκομίας Haix Protector Alpin έρχονται να γίνουν αχώριστοι σύντροφοι σας εν ώρα εργασίας.  Σας προσφέρουν προστασία κοπής από αλυσοπρίονο Class 3 (EN ISO 17249:2007) . Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε δασική εργασία καθώς φέρουν πιστοποιήσεις CE EN ISO 20345:2011 SB E HRO HI CI WR WRU και από το KWF, τον αρμόδιο φορέα για δασικά έργα, την τεχνολογία δασοκομίας και τον εφοδιασμό ξυλείας στην Γερμανία αλλά και την Ευρώπη.Υλικό επάνω μέρουςΤα Haix Protector Alpin είναι κατασκευασμένα από  μαλακό, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα suede πάχους 2.8 - 3..

HAIX

Άρβυλα Ασφαλείας Υλοτομίας Δασοκομίας Haix Protector Forest

rating

279.90€

Τα άρβυλα ασφαλείας υλοτομίας και δασοκομίας Haix Protector Forest έρχονται να γίνουν αχώριστοι σύντροφοι σας εν ώρα εργασίας.  Σας προσφέρουν προστασία κοπής από αλυσοπρίονο Class 2 (EN ISO 17249:2007) . Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε δασική εργασία καθώς φέρουν πιστοποιήσεις CE EN ISO 20345:2011 SB E HRO HI CI WR WRU και από το KWF, τον αρμόδιο φορέα για δασικά έργα, την τεχνολογία δασοκομίας και τον εφοδιασμό ξυλείας στην Γερμανία αλλά και την Ευρώπη.Υλικό επάνω μέρουςΤα Haix Protector Forest είναι κατασκευασμένα από  μαλακό, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα suede πά..

HAIX

Άρβυλα Ασφαλείας Υλοτομίας Δασοκομίας Haix Trekker Mountain 2.0

rating

249.90€

Τα άρβυλα ασφαλείας υλοτομίας και δασοκομίας Haix  Trekker Mountain 2.0 έρχονται να γίνουν αχώριστοι σύντροφοι σας εν ώρα εργασίας.  Σας προσφέρουν προστασία κοπής από αλυσοπρίονο Class 1 (EN ISO 17249:2013 + AC:2014) . Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε δασική εργασία καθώς φέρουν πιστοποιήσεις CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC.Υλικό επάνω μέρουςΤα Haix Protector Trekker Mountain 2.0 είναι κατασκευασμένα από  μαλακό, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα suede(7,0 mg / cm² / h) πάχους 2.6 - 2.8 mm. Είναι μονοκόμματο, χωρίς ραφές και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στ..

HAIX

Άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας Haix Airpower P3

rating

164.90€

Η Γερμανική εταιρία HAIX παρουσιάζει τα άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας  Airpower P3. Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα των Σωμάτων Ασφαλείας. Ανθεκτικά και εξαιρετικά ελαφριά άρβυλα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για αστυνομικούς  και στρατιωτικούς οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες εν ώρα υπηρεσίας. Επιπλέον η άριστη εφαρμογή του και η πλήρης αναπνευσιμότητα τους τα καθιστούν ιδανική επιλογή και για όλους εσάς που λατρεύετε τις outdoor εξορμήσεις ή απλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην καθημερινότητα σας. Πρόκειται για το απόλυτο υπόδημα ασφαλείας, το..

HAIX

Άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας Haix Airpower P6 High

rating

179.90€

Η Γερμανική εταιρία HAIX παρουσιάζει τα άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας  Airpower P6 High. Πρόκειται για ανθεκτικά και εξαιρετικά ελαφριά άρβυλα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για αστυνομικούς και στρατιωτικούς οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες εν ώρα υπηρεσίας. Επιπλέον η άριστη εφαρμογή του και η πλήρης αναπνευσιμότητα τους τα καθιστούν ιδανική επιλογή και για όλους εσάς που λατρεύετε τις outdoor εξορμήσεις ή απλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην καθημερινότητα σας. Ψηφίστηκε ως το πιο δημοφιλές άρβυλο των Σωμάτων Ασφαλείας.Υλικό επάνω μέρουςΚατασκευασμένα απ..

HAIX

Άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας Haix Airpower P9 Desert

rating

199.90€

Τα άρβυλα Haix Airpower P9 Desert είναι ιδανικά για οποιαδήποτε tactical ή outdoor χρήση. Στρατιωτικοί αλλά και λάτρεις των εξορμήσεων και του κυνηγιού, βρήκαν σε αυτό το άρβυλο όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούσαν.Υλικό επάνω μέρουςΚατασκευασμένα από έναν συνδυασμό μαλακών και δερμάτινων υφασμάτων, υδρόφοβων, αναπνεύσιμων (5,0 mg / cm2 / h), πάχους 2,0-2,2 mm και από ύφασμα Micro-Dry ενώ εσωτερικά, έχουν επένδυση GORE-TEX® Extended.Πλήρης αδιαβροχοποίησηΗ 3ων στρωμάτων επένδυση Gore-Tex που διαθέτουν τα  Haix Airpower P9 Desert εμποδίζουν οποιαδήποτε διείσδυση υγρα..

HAIX

Αρβύλες Ασφαλείας HAIX Trekker Pro 2.0 S3

rating

209.90€

Τα άρβυλα εργασίας Trekker Pro 2.0 του Γερμανικού οίκου HAIX έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα προστασίας καθώς έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC.Υλικό Επάνω ΜέρουςΑνώτερο υλικό αδιάβροχο δέρμα, υδατοαπωθητικό, αναπνεύσιμο (5,0 mg / cm² / h), πάχους 2,5 - 2,7 mmΣτεγνά πόδια σε οποιαδήποτε θερμοκρασίαΕξωτερικά έχουν μαλακό, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα ταύρου άριστης ποιότητας και πάχους 2.5 - 2.7 mm ενώ εσωτερικά η επένδυση GORE-TEX® Performance ..

Δερμάτινα Μποτάκια Με Ανακλαστική Γραμμή Lima S3

rating

50.00€

Δερμάτινα μποτάκια της εταιρίας il mondo με ανακλαστικές ρίγες. Πρόκειται για ένα παπούτσι εργασίας S3 κατηγορία.Χαρακτηριστικά:Προστασία Δακτύλων ΠολυκαρβονικήΠροστασία Πέλματος ΠολυκαρβονικήΑδιάβροχαΑντιστατικάΑεροθάλαμοςΕσωτερική Αντιμικροβιακή ΠροστασίαΑνακλαστική λωρίδα στο πλάι για προστασίαΑνθεκτικά στα λάδια και τους υδρογονάνθρακεςΥψηλή αντοχή σε δύκολο εργασιακό χώροΣόλα: PU/Rubber, αντιολισθητική, αντικραδασμικήΠιστοποίηση: CE EN 20345:2012Κατασκευαστής: ILMONDO..

HAIX

Ημιάρβυλα Εργασίας Και Διάσωσης HAIX Nevada Pro Mid S3

rating

124.90€

Τα ημιάρβυλα  εργασίας και διάσωσης HAIX Nevada Pro Mid S3 έχουν κατασκευαστεί από την HAIX Γερμανίας με υλικά υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC και είναι σχεδιασμένα για ξεκούραστη πολύωρη χρήση σε απαιτητικές συνθήκες. Πέρα από τις προδιαγραφές αφαλείας όμως θα σας ενθουσιάσουμε με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε αυτές τις απαιτητικές συνθήκες του εργασιακού σας περιβάλλοντος.Υλικό επάνω μέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας και διάσωσης HAIX Nevada Pro Mid..

HAIX

Ημιάρβυλα Ασφαλείας HAIX Airpower XR26 S3

rating

154.90€

Τα μποτάκια ασφαλείας εργασίας Airpower XR26 της HAIX αποτελούν τη νέα έκδοση του Airpower R26 και προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα προστασίας σε κάθε περιβάλλον εργασίας που εγκυμονεί κινδύνους αφού έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC.Ανώτερο υλικόΔέρμα nubuck, υδρόφοβο, αναπνεύσιμο (5,0 mg / cm2 / h), 1,8 - 2,0 mmΕπένδυσηΦέρουν εσωτερική επένδυση GORE-TEX® Performance 4-στρώμα GORE-TEX® laminate, αδιάβροχο και αναπνεύσιμο. Πολύ ανθεκτική στην τριβή επένδυση με ενδιάμεσο..

HAIX

Ημιάρβυλα Ασφαλείας HAIX Airpower XR3 S3

rating

174.89€

Τα μποτάκια εργασίας Airpower XR3 του Γερμανικού οίκου HAIX έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC για να προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα προστασίας σε κάθε περιβάλλον εργασίας που εγκυμονεί κινδύνους.Ανώτερο υλικόΑδιάβροχο δέρμα, υδρόφοβο, αναπνεύσιμο (3,5 mg / cm² / h), πάχους 2,5 - 2,7 mmΣτεγνά πόδια σε οποιαδήποτε θερμοκρασίαΕσωτερικά, τα ημιάρβυλα εργασίας Airpower XR3 έχουν επένδυση GORE-TEX® Performance η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα. Τέσσερα (4) στρώματα υδ..

HAIX

Ημιάρβυλα Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40 Mid/Black- Black S3

rating

149.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα ημιάρβυλα εργασίας Black Eagle Safety 40 Mid/Black-Black S3. Πρόκειται για μποτάκια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα ημιάρβυλο.. το Haix Black Eagle Safety 40 Mid/Black-Black S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black Eagle Safety 40 ..

HAIX

Ημιάρβυλα Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40 Mid/Black-Silver S3

rating

149.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα ημιάρβυλα εργασίας Black Eagle Safety 40 Mid/Black-Silver S3. Πρόκειται για μποτάκια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα ημιάρβυλο.. το Haix Black Eagle Safety 40 Mid/Black-Silver S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας&..

HAIX

Ημιάρβυλα Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Blue S3

rating

149.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα ημιάρβυλα εργασίας Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Blue S3. Πρόκειται για μποτάκια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα ημιάρβυλο.. το Haix Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Blue S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας&..

HAIX

Ημιάρβυλα Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Mid/black-orange S3

rating

149.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα ημιάρβυλα εργασίας Black Eagle Safety 40.1 Mid/black-orange S3. Πρόκειται για μποτάκια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα ημιάρβυλο.. το Haix Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Orange S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΚατασκευασμένα από έναν ξεχωριστό συνδυασμό μικ..

HAIX

Ημιάρβυλα Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Red S3

rating

149.90€

Τα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black Eagle Safety 40.1 Mid/Black-Red S3 της Haix είναι κατασκευασμένα από έναν ξεχωριστό συνδυασμό μικροϊνών και υφάσματος και θα καταλάβετε τη διαφορά στο πόδι σας ακόμη και με την πρώτη δοκιμή. Η 3ων στρωμάτων επένδυση Gore-Tex που διαθέτουν, εμποδίζουν οποιαδήποτε διείσδυση υγρασίας στο εσωτερικό τους. Αυτό βέβαια εκτός από την πλήρη στεγανότητα εξασφαλίζει και την πλήρη διαπνοή τους αφού αποβάλει αξιόπιστα οποιαδήποτε εσωτερική υγρασία. Το ύφασμα της επένδυσης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρει επίσης βελτιστοποιημένη άνεση σε όλες τις..

HAIX

Ημιάρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας Haix Black Eagle Safety 50 Mid S3

rating

159.90€

Η Γερμανική εταιρία HAIX παρουσιάζει τα άρβυλα Σωμάτων Ασφαλείας  Black Eagle Safety 50 Mid. Είναι πιστοποιημένα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πρόκειται για αδιάβροχα, δερμάτινα άρβυλα τα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση καλείστε να αντιμετωπίσετε στην επαγγελματική σας ζωή ή τον ελεύθερο χρόνο σας. Ανθεκτικά και πολύ ελαφριά, σας παρέχουν όλη την απαιτούμενη προστασία και σας εξασφαλίζουν άνεση και στυλ, τόσο εν ώρα υπηρεσίας όσο και σε οποιαδήποτε εξωτερική σας δραστηριότητα. Διαθέτει ισχυρή εξωτερική σόλα η οποία π..

Μποτάκι Εργασίας Goall

rating

24.00€

 Μποτάκι Εργασίας GoallΧαρακτηριστικά:Μποτάκι κατάλληλο για εργασίες.Ανετο, σκληρό και ανθεκτικόΔιαθέτει Αντιολισθητική σόλαΔιαθέτει Επένδυση εσωτερικάΠιστοποίηση: CE EN 347 01..

Μποτάκι Εργασίας Ασφαλείας Goall S1 TECH

rating

38.00€

Μποτάκι Εργασίας Ασφαλείας Goall S1 «TECH»Χαρακτηριστικά:Μποτάκι κατάλληλο για εργασίες.Ανετο, σκληρό και ανθεκτικό.Διαθέτει Αντιολισθητική σόλαΔιαθέτει Επένδυση εσωτερικα.Σίδερο στην μύτηΑντιστατικότητα με απαιτούμενες ενδείξεις ηλεκτρ. αντίστασης 0,1 ΜΩ<ΡΑπορρόφηση ενέργειας στην περιοχή της πτέρνας μέχρι 20JΑντοχη σε  κρούση στα ακροδάχτυλα μέχρι 200JΑντοχή σε λάδια και οξέα ελαφρών διαλυμάτωνΠιστοποίηση:CE EN 345 S1..

Μποτάκι Εργασίας Ασφαλείας Goall S1P TECH

rating

25.00€

H DIMCO παρουσιάζει ένα μοναδικό μποτάκι ασφαλείας Goall συνδυάζοντας άνεση,ασφάλεια και design!!!Χαρακτηριστικά:Μποτάκι κατάλληλο για εργασίες.Ανετο, σκληρό και ανθεκτικό.Διαθέτει Αντιολισθητική σόλαΔιαθέτει Επένδυση εσωτερικα.Σίδερο στην μύτηΑντιστατικότητα με απαιτούμενες ενδείξεις ηλεκτρ. αντίστασης 0,1 ΜΩ<ΡΑπορρόφηση ενέργειας στην περιοχή της πτέρνας μέχρι 20JΑντοχη σε  κρούση στα ακροδάχτυλα μέχρι 200JΑντοχή σε λάδια και οξέα ελαφρών διαλυμάτωνΑντοχη σε διάτρηση μέχρι 1100ΝΠιστοποίηση:CE EN 345 S1..

HAIX

Μποτάκια Ασφαλείας CONNEXIS Safety GTX S3 mid black-silver Haix

rating

189.90€

Η καινοτομία στα εργατικά υποδήματα έχει πια όνομα και αυτό είναι το CONNEXIS Safety της Haix!!!Αντιστατικό χάρη στην ESDΜε το Connexis Safety GTX S3 mid έχετε την απόλυτη αίσθηση ότι είστε ασφαλείς, ακόμα και όταν εργάζεστε με ηλεκτρονικά εξαρτήματα, επειδή το Connexis Safety GTX S3 mid είναι ηλεκτροστατικά αποτρεπτικό. Αυτό διασφαλίζεται από την ESD σύμφωνα με το DIN-EN 61340-5.Αδιάβροχο χάρη στο καπάκι toe νανο-άνθρακαΗ ακεραιότητα των ποδιών σας είναι απαραίτητη, αλλά και εκτός από αυτό πρέπει να νιώθετε και άνετα!!! Το Connexis Safety GTX S3 mid είναι επομένως εξοπλισμένο με το φαρδύ..

Μποτάκια Ψύχους Ασφαλείας Verdi S3

rating

150.00€

ΑδιάβροχαΑντιστατικάΑναπνέονΑνατομικάΑντιβακτηριακή προστασία εσωτερικάΙδανικά για καταψύξεις (Εσωτερική μεμβράνη προστασίας από χαμηλές θερμοκρασίες CI)Αντοχή σε ζεστές επιφάνειες HI/HROΠροστασία δαχτύλων FIBER GLASS (200J) Πολυκαρβονικήκαι πέλματος Composite TEXON Enigma Zero HT2 ΠολυκαρβονικήΣόλα: PU/RUBBER,αντιολισθητική προστασία SRC, αντικραδασμικήΠιστοποίηση: CE UNI EN ISO 20345:2012Χώρα Κατασκευής: Ιταλία, AboutbluΒάρος (μέγεθος 42): 760gr..

Παπούτσι Ασφαλείας GOALL S1 Trekking

rating

35.00€

Παπούτσι Εργασίας Ασφαλείας GOALL S1 TREKKINGΧαρακτηριστικά:Μποτάκι κατάλληλο για εργασίες.Ανετο, σκληρό και ανθεκτικό.Διαθέτει Αντιολισθητική σόλαΔιαθέτει Επένδυση εσωτερικα.ΑδιάβροχοΣίδερο στην μύτηΑντιστατικότητα με απαιτούμενες ενδείξεις ηλεκτρ. αντίστασης 0,1 ΜΩ<ΡΑπορρόφηση ενέργειας στην περιοχή της πτέρνας μέχρι 20JΑντοχη σε  κρούση στα ακροδάχτυλα μέχρι 200JΑντοχή σε λάδια και οξέα ελαφρών διαλυμάτωνΠιστοποίηση:CE EN 345 S1..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Low/Black- Black S3

rating

139.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 40.1  Low/Black- Black S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 40  Low/Black- Black S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black ..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Low/Black- Blue S3

rating

139.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 40.1  Low/Black- Blue S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 40.1  Low/Black- Blue S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτ..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Low/Black- Red S3

rating

139.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 40.1  Low/Black- Red S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 40  Low/Black- Red S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black Eagl..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Low/Blue-Citrus S3

rating

139.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 40.1  Low/Blue-Citrus S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 40.1  Low/Blue-Citrus S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτ..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 40.1 Low/stone-citrus S3

rating

139.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 40.1 S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 40.1 Low S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black Eagle Safety 40.1 S3  της Haix είνα..

HAIX

Παπούτσια Ασφαλείας Εργασίας Haix Black Eagle Safety 41.1 Low/Black- Silver S3

rating

129.90€

Η Haix πρωτοπορεί ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα παπούτσια εργασίας Black Eagle Safety 41.1  Low/Black- Silver S3. Πρόκειται για παπούτσια εργασίας  τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πέρα από τις προδιαγραφές ασφαλείας όμως  θα σας ενθουσιάσουν  με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Άνεση, προστασία και design σε ένα παπούτσι.. το Haix Black Eagle Safety 41.1  Low S3..!!!Υλικό Επάνω ΜέρουςΤα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Black Eagle Safe..

Παπούτσια Εργασίας Tropea S3 Aboutblu

rating

70.00€

Παπούτσια εργασίας, κατηγορία S3 από την Ιταλική εταιρία Aboutblu. Πρόκειται για ένα δερμάτινο, αδιάβροχο παπούτσι εργασίας με προδιαγραφές.Προστασία ΔαχτύλωνΤο POWER CAP είναι το σύνθετο κάλυμμα των δακτύλων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μοντέλο αυτό. Είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικά υαλοβάμβακα και σωματίδια από καουτσούκ. Το καπάκι toe είναι ένα βασικό στοιχείο σε ένα παπούτσι ασφαλείας και το POWER CAP υπερβαίνει κατά πολύ τις απαιτήσεις του προτύπου EN12568. Χάρη στην POWER CAP τεχνολογία, η εταιρία αυτή  είναι ένας από τους λίγους ευρωπαίους κατασκευαστές που συμμορφώ..

HAIX

Παπούτσια Σωμάτων Ασφαλείας Haix Black Eagle Safety 50.1 Low S3

rating

144.89€

Η Γερμανική εταιρία HAIX παρουσιάζει τα υποδήμτα Σωμάτων Ασφαλείας  Black Eagle Safety 50 Low. Είναι πιστοποιημένα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας EN ISO 20345:2011 κατηγορίας S3 HRO HI CI WR SRC. Πρόκειται για αδιάβροχα, δερμάτινα άρβυλα τα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση καλείστε να αντιμετωπίσετε στην επαγγελματική σας ζωή ή τον ελεύθερο χρόνο σας.Ανθεκτικά και πολύ ελαφριά, σας παρέχουν όλη την απαιτούμενη προστασία και σας εξασφαλίζουν άνεση και στυλ, τόσο εν ώρα υπηρεσίας όσο και σε οποιαδήποτε εξωτερική σας δραστηριότητα. Διαθέτει ισχυρή εξωτερική σόλα η οποία ..

PENTAGON

Τζόκεϊ Raptor BB Pentagon

rating

9.90€

Το τζόκεϊ RAPTOR BB CAP της Pentagon έχει τις προδιαγραφές ενός tactical προϊόντος. Είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει ένα άνετο,καθαρό και μοντέρνο look!!! Κατασκευασμένο 50% από βαμβάκι και 50% από διάτρητο υλικό mesh με δεκάδες μικρές οπές για να αερίζεται το κεφάλι στο εσωτερικό. Με velcro στο εμπρόσθιο και επάνω τμήμα για τοποθέτηση σημαίας κλπ. Είναι ένα μέγεθος και ρυθμίζει με velcro που διαθέτει στο πίσω μέρος. Συνδυάζεται  άριστα με τα υπόλοιπα προϊόντα ένδυσης της εταιρείας για εναλλακτικό outdoor στυλ.Ένα τζόκεϊ για όλες τις ώρες!!!Προδιαγραφές προϊόντοςΣύνθεση 100% βα..

Εμφάνιση 1 έως 35 από 35 (1 Σελ.)