Camping

Προηγμένη Αναζήτηση

Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 500ml

rating

30.00€

Το Esbit Food Jug 0,5 l θερμό θα σας κάνει να πάρετε ένα ζεστό γεύμα μαζί σας που θα επαναφορτίσει τις φυσικές σας μπαταρίες έτσι ώστε να αποκτήσετε δύναμη για περαιτέρω δραστηριότητα. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί εύκολα κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος στην εργασία, σε ένα τουριστικό ταξίδι ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαύσετε τη φυσική γεύση των προηγουμένως παρασκευασμένων πιάτων.Το Esbit Thermos διακρίνεται για την ευελιξία χρήσης και τις παραμέτρους συντήρησης υψηλής θερμοκρασίας. Χάρη σε αυτό, τόσο για καλοκαιρινές π..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 1L

rating

35.00€

Το θερμός  Esbit Iso  1L διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε επίσης μοντέλο κάθε μέρα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Το θερμός  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπε..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 500ml

rating

28.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,500 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 750ml

rating

30.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,750 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,55 L

rating

35.00€

Το ανοξείδωτο θερμός Esbit Pictor  Standard 550 ml είναι ένα τουριστικό μοντέλο που λειτουργεί εξαιρετικά σε καθημερινή βάση στην πόλη και στο δρόμο. Με αυτό, μπορούμε να πάρουμε ένα μέρος ζεστό τσάι ή καφέ, αλλά όχι μόνο, γιατί τις ζεστές μέρες διατηρεί επίσης χαμηλότερη θερμοκρασία δροσερών ποτών.Η διάσημη εταιρεία Esbit είναι διάσημη για τα προϊόντα της, τα οποία είναι γνωστά και εκτιμώνται όχι μόνο στο περιβάλλον των οπαδών του βουνού, αλλά και άλλων τουριστών και κατασκηνωτών. Θερμικές κούπες, θερμότητες ή τουριστικά μπουκάλια με το λογότυπο της εταιρείας είναι τέλεια στην πράξη, ανε..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,35 L

rating

30.00€

Νέο άθραυστο θερμός Esbit  από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 0,350 L. Είναι όμορφο αν κάτι είναι απλά όμορφο. Και ακόμη περισσότερο αν είναι πολύ πρακτικό. Όπως αυτή η ανθεκτικά σχεδιασμένη φιάλη κενού για περιπέτειες στην πόλη ή την ύπαιθρο. Κάθε φορά που λιώνετε  από δίψα, θα λατρέψετε το μεγάλο άνοιγμα του, κάτι  που καθιστά τον καθαρισμό αργότερα πιο εύκολο.Είναι επίσης υπέροχο ότι, χάρη στη δομή του διπλού τοιχώματος, διατηρεί ζεστά ροφήματα όπως καφές και τσάι ζεστά για περισσότερο - ή κρύα ροφήματα δροσερά. Το πρακτικό κλείσιμο βρόχου το καθιστά βολικό στη μεταφορά κα..

SILVA

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,75 L

rating

40.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel θερμό 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Το Esbit Pictor Insulated Bottle Standard 750 ml είναι ένα μοντέλο χάρη στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε ζεστό τσάι ανεξάρτητα από το αν πηγαίνουμε στο δρόμο για εργασία ή πεζοπορία στο βουνό. Θα διασφαλίσει επίσης τη βέλτιστη θερμοκρασία των δροσερών ποτών, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες.Τα προϊόντα Esbit έχουν πολύ καλό επίπεδο στεγαν..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 350ml

rating

20.00€

Το ανοξέιδωτο παγούρι Esbit Pictor 350 ml είναι μια ευέλικτη προσθήκη στον αστικό, τουριστικό και αθλητικό εξοπλισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να ενυδατώσετε το σώμα και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες εποχές χάρη στον ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι από τον οποίο κατασκευάστηκε.Η πιο ανθεκτική δομή της φιάλης θα λειτουργήσει, π.χ. κατά την αναρρίχηση. Συνδέστε το στο λουρί και κερδίστε την ευκαιρία να γεμίσετε υγρά στις πιο απαιτητικές στιγμές. Ταυτόχρονα, όταν αυτό το μοντέλο πιάνει ένα βράχο, δεν θα σπάσει όπως το κλασικό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό και η χρήση του είνα..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 550ml

rating

22.00€

Το Esbit Pictor από ανοξείδωτο ατσάλι μπουκάλι 550 ml είναι μια εξαιρετική λύση για ένα ταξίδι. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό τόσο για πεζοπορία στο βουνό, κατά τη διάρκεια του οποίου θα το τοποθετήσουμε άνετα στο σακίδιο, αλλά και όταν θα κάνουμε μια βόλτα στο δάσος και θα ταιριάξουμε στο εσωτερικό.Εάν δεν είστε αδιάφοροι για την προστασία του περιβάλλοντος, μπορείτε εύκολα να το φροντίσετε μόνοι σας. Αντί να χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μοντέλα όπως αυτά που προτείνει η Esbit, τα οποία σίγουρα θα εκπληρώσουν τη λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το&n..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 750ml

rating

25.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel Bottle 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Ένα τουριστικό μπουκάλι 750 ml είναι ιδανικό ως εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή πλαστική συσκευασία. Χρησιμοποιώντας μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα μπουκάλι, δεν παράγουμε μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών, τα οποία για πολλά χρόνια πρέπει να αποσυντεθούν στο φυσικό περιβάλλον.Το  Esbit Pictor 750 ml είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/..

Esbit Solid Fuel Cookset Από Ανοξείδωτο Ατσάλι

rating

35.00€

Το σετ μαγειρέματος από ανοξείδωτο χάλυβα Esbit Solid Fuel Cookset είναι ένα σετ που, όταν διπλώνεται, καταλαμβάνει ένα μικρό μέγεθος, χάρη στο οποίο θα βρει τη θέση του σε κάθε σακίδιο για τους λάτρεις των βουνών ή τους λάτρεις του κάμπινγκ.Επιλέγοντας πεζοπορία στο βουνό ή κάμπινγκ με φίλους, έχοντας αυτό το σετ θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε εύκολα και βολικά γεύματα, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την άνεση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας. Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και μια ειδική βάση θα εξασφαλίσει μια ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, η οποία θα κάνει την π..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 1L

rating

40.00€

Το Thermos Esbit Food Jug 1 l διακρίνεται από την ευελιξία χρήσης και τις εξαιρετικές παραμέτρους διατήρησης της θερμοκρασίας. Επομένως, μπορείτε εύκολα να το πάρετε σε ένα ορεινό μονοπάτι, να εργαστείτε ή στο γυμναστήριο, όταν μετά από σωματική προσπάθεια είναι απαραίτητο να επαναφορτίσετε τις εσωτερικές σας μπαταρίες.Το Thermos Esbit επιλέξτε ένα δώρο για τον εαυτό σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο που εκτιμά τις λειτουργικές λύσεις. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του μονώνει τέλεια τα τρόφιμα που αποθηκεύονται εδώ, ώστε να έχετε πάντα ένα ζεστό δείπνο. Το σύνολο είναι ανθεκτικό, επειδή ήταν κατασκευασ..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 750ml

rating

35.00€

Το θερμό Esbit Food Jug 0,75 l είναι ένα μοντέλο στο οποίο μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα τρόφιμα απολαμβάνοντας τη θερμοκρασία του και έτσι τη φυσική γεύση. Η εξαιρετικά αποτελεσματική μόνωση που προσφέρει αυτή η κατασκευή λειτουργεί εξίσου καλά σε ορεινό μονοπάτι όπως και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων όταν θέλετε να επαναφορτίσετε τις φυσικές σας μπαταρίες.Η μάρκα Esbit είναι διάσημη για τις κατασκευές της, οι οποίες με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο διατηρούν τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων τροφίμων. Αυτό είναι σημαντικό επειδή σας επιτρέπει να έχετε ένα ζεστό δείπνο ανεξάρτητα από ..

Esbit Εστία Αλκοόλης

rating

18.00€

Η εστία αλκοόλης  Esbit Alcohol Burner είναι μια ελαφριά εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σόμπα υγρού αερίου ή δοχείου. Το μετουσιωμένο αλκοόλ είναι εύκολο να βρεθεί και φθηνότερο στη χρήση από τις εναλλακτικές. Οι σόμπες με αλκοόλ είναι η σόμπα επιλογής για backpackers υπεριωδών και μεγάλων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη ή καυστήρες για φθορά ή θραύση. Απλώς γεμίστε το και ανάψτε το. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αρκεί να έχετε κάποιο είδος υποστήριξης ποτ μαζί σας. Μερικοί υπερφωτιστές χρησιμοποιούν πασσάλους σκηνών για να στηρίξουν τα δοχεία για να εξοικονομήσουν βάρος. Χρ..

Μπαστούνια Πεζοπορίας Haidel Fox Outdoor

rating

40.00€

Ποιοτικά  και ισχυρά όλα τελεσκοπικά μπαστούνια για πεζοπορία από ελαφρύ κράμα αλουμινίου με τσάντα μεταφοράς. Διαθέτουν εργονομική λαβή φελλού με εύκολο χειρισμό και άνετο και ρυθμιζόμενο βρόχο καρπού που παρέχει στήριξη στον βραχίονα.Επιπλέον, τα μπαστούνια έρχονται με μηχανισμό αντι-κρούσης που απορροφά πλήρως τους κραδασμούς και μειώνουν έτσι  την καταπόνηση των αρθρώσεων. Επιπλέον  κάθε πόλος έχει μια άκρη Tungsten με εναλλάξιμη βάση για να αποτρέψει το ραβδί από το να βυθιστεί σε μαλακό χώμα ή άμμο. Αξίζει να προσθέσουμε ότι οι πόλοι πεζοπορίας μειώνουν την κούραση κα..

Τρόμπα Αέρος Bestway Sidewinter D Cell Air Μπαταρίας

rating

11.00€

Η τρόμπα αέρος Sidewinder λειτουργεί με μπαταρία διαθέτει 3 προσαρμογείς βαλβίδας για να φουσκώνει & να ξεφουσκώνει φουσκωτά στρώματα, βάρκες, γρήγορα & εύκολα. Χρησιμοποιεί μπαταρίες 4 "D" (δεν περιλαμβάνονται) δεν χρειάζεται άλλη παροχή ρεύματος, προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Εξαιρετική για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιήστε το στο σπίτι ή το πάρτε μαζί σας όταν πηγαίνετε κάμπινγκ ή στην θάλασσα. Χαρακτηριστικά:Φουσκώνει & ξεφουσκώνει3 προσαρμογείς βαλβίδων για την τοποθέτηση σχεδόν κάθε βαλβίδας πλήρωσηςΧρησιμοποιεί 4 μπαταρίες μεγέθους D (δεν περιλαμ..

Τρόμπα Αέρος Ποδιού

rating

6.30€

Ιδανική αεραντλία ποδιού από την Bestway. Διαθέτει τρία ακροφύσια διαφορετικής διαμέτρου. Μια αεραντλία που θα σας λύσει τα χέρια !!..

Τρόμπα Αέρος Χειρός Best way

rating

10.00€

Ιδανική τρόμπα αέρος από την Bestway. Φουσκώνει ή ξεφουσκώνει προς τα πάνω και προς τα κάτω. Η εναλλαγή από το φούσκωμα στο ξεφούσκωμα γίνεται εύκολα. Διαθέτει 3.5L αέρα στον κύκλο πατήματος. Με 3 προσαρμογείς βαλβίδας για σχεδόν κάθε βαλβίδα φουσκώματος.Μέγεθος: 48 x 20 x 10 cmΜια αεραντλία που θα σας λύσει τα χέρια !! ..

Τσαντάκι Με Παγούρι

rating

12.00€

Τσαντάκι για μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, με παγούρι.Διαθέτει μεγάλο κύριο διαμέρισμα και μία πλευρική τσέπη με φερμουάρ.Η χωρητικότητα του μπουκαλιού είναι 1 λίτρο...

Υδροδοχείο 2,5 LT

rating

25.00€

Υδροδοχείο για την πλάτη, με ιμάντες μεταφοράς για τον ώμο και ρυθμιζόμενο στο στήθος.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις : περίπου 45 cm x 22 cm x 3 cmΒάρος : 540 grΥλικό : 100 % πολυεστέραςΧωρητικότητα 2,5lt..

Υδροδοχείο Outac Hydro Back 3lt V-CUT Defcon 5

rating

40.00€

Αυτό το σύστημα ενυδάτωσης της Defcon 5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υδροσοχείο σε οποιοδήποτε πακέτο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη σακίδιο πλάτης.Διαθέτει  βαλβίδα ενυδάτωσης με στόμιο.Χαρακτηριστικά:Χωρητικότητα: 100 oz. ή 3 λίτρα.ΜolleΚατασκευασμένο από 600D polyΒάρος: 0,95 KgΔιαστάσεις: 24 cm x 8 cm x 48 cmΒάρος: 0,65 Kg   ..

Υδροδοχείο Με Σύστημα Molle 2.5l Με Θήκη TPU

rating

25.00€

Υδροδοχείο με σύστημα molle και θήκη TPU 2.5l. O ιδανικός και αχώριστος σύντροφος σας σε κάθε εξόρμηση!!!Χαρακτηριστικά:Τσέπη στο πίσω μέρος με συνδετήρα VelcroMolle θηλιές στο μπροστινό  και πίσω  μέρος2 βρόχοι στερέωσης Molle με ασφαλιστικό συνδετήρα στο πίσω μέροςΣυμπεριλαμβανομένης της τσάντας TPU  και επιστόμιο Διαστάσεις: περίπου 18 x 45 x 3 cm (Π x Υ x Β)Βάρος: περίπου 450 γρΥλικό:100% πολυεστέρας..

Υδροδοχείο Παγούρι 2.5l

rating

20.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 2.5 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 8,5 cmΔιαστάσεις:  40 x 17 εκΒάρος: 230 g..

Υδροδοχείο Παγούρι 3L

rating

25.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 3 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 9,5 cmΔιαστάσεις:  45 x 20 εκΒάρος: 250 g..

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Softie Elite 4

rating

173.00€

Οι υπνόσακοι Softie® Elite EPS Expander Panel System) που μόνον η Snugpak έχει μελετήσει, σας δίνουν την ικανότητα της μετατροπής, ώστε να μπορείτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος ταξιδιού. Το κλειδί είναι η δυνατότητα σας, να ελέγχετε τη θερμοκρασία και την άνεση, με άλλα λόγια με το να είσθε σε θέση να μετασχηματίζετε ένα ζεστό υπνόσακο σε ένα δροσερό και ευρύχωρο. Ο Softie® Elite καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός παραδοσιακού sleeping bag, αλλά το μεγάλο διπλωμένο επιπλέον κομμάτι, που ανοίγει με φερμουάρ όποτε εσείς θέλετε, δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο στο σώμα σας. Ο ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Softie Elite 5

rating

189.00€

Οι υπνόσακοι Softie® Elite EPS Expander Panel System) που μόνον η Snugpak έχει μελετήσει, σας δίνουν την ικανότητα της μετατροπής, ώστε να μπορείτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος ταξιδιού. Το κλειδί είναι η δυνατότητα σας, να ελέγχετε τη θερμοκρασία και την άνεση, με άλλα λόγια με το να είσθε σε θέση να μετασχηματίζετε ένα ζεστό υπνόσακο σε ένα δροσερό και ευρύχωρο. Ο Softie® Elite καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός παραδοσιακού sleeping bag, αλλά το μεγάλο διπλωμένο επιπλέον κομμάτι, που ανοίγει με φερμουάρ όποτε εσείς θέλετε, δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο στο σώμα σας. Ο ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Special Forces Complete System

rating

460.00€

Ο υπνόσακος Special Forces Complete System της Snugpak έχει σχεδιαστεί για την απόλυτη ευελιξία και για να ταιριάζει σε κάθε ταξίδι σας και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο υπνόσακους της Snugpak, τον Special Forces I και τον Special Forces II. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους υπνόσακους με πολλούς τρόπους. Αρχικά μεμονωμένους ή ακόμη και σαν στρώμα αφού ανοιχθούν. Η πρόκληση όμως είναι να τους χρησιμοποιήσετε μαζί. Χρησιμοποιώντας το Συνδετικό Φερμουάρ Snugpak Special Forces που διατίθεται σαν extra αξεσουάρ, το Snugpak Special Forces I μπαίνει μέσα ..

Υπνόσακος Tactical 4 (T4)

rating

160.00€

Εξαιρετικό αντίγραφο του υπνόσακου του αμερικανικού στρατού.Χαρακτηριστικά:Άνω: 100% νάιλον, Teflon® με επικάλυψη DuPont ™Επένδυση: 100% νάιλον, Teflon® με επικάλυψη DuPont ™Πλήρωση: 100% πολυεστέρας (Thermolite®, 250 g / qm)Τσάντα μεταφοράς: 100% Nylon (Oxford), με επικάλυψη πολυουρεθάνηςΔιαστάσεις: 230 x 80 (περιοχή ώμου) cmΜέγεθος συσκευασίας: 43 x 25 cmΒάρος: 2,100 gΘερμοκρασία άνεσης: -10 ° C / 14 ° FΑκραία θερμοκρασία: -20 ° C / -4 ° FΕπίστρωση Teflon®, υγρό σε νερό και λάδιθερμολίτη υψηλής τεχνολογίας μόνωση για τη διατήρηση της εξωτερικής ζεστασιάς (εξαιρετική θερμική ικανότητα σε χαμη..

Υπνόσακος Tactical 5 (T5)

rating

180.00€

Εξαιρετικό αντίγραφο του υπνόσακου του αμερικανικού στρατού.Χαρακτηριστικά:Άνω: 100% νάιλον, Teflon® από DuPont ™ με επικάλυψηΕπένδυση: 100% Nylon, Tefron® by DuPont ™ με επικάλυψηΠλήρωση: 100% πολυεστέρας (Thermolite®, 300 g / qm)Τσάντα μεταφοράς: 100% Nylon (Oxford), με επικάλυψη πολυουρεθάνηςΔιαστάσεις: 230 x 80 (περιοχή ώμου) cmΜέγεθος συσκευασίας: 43 x 28 cmΒάρος: 2.300 gΘερμοκρασία άνεσης: -20 ° C / -4 ° FΑκραία θερμοκρασία: -30 ° C / -22 ° FΕπίστρωση Teflon®, υγρό σε νερό και λάδιθερμολίτη υψηλής τεχνολογίας μόνωση για τη διατήρηση της εξωτερικής ζεστασιάς (εξαιρετική θερμική ικανότητα ..

SNUGPAK

Υπνόσακος The Navigator (Basecamp) Snugpak

rating

56.00€

Μακριά από τα φώτα της πόλης, η νύχτα και το περιβάλλον της μπορούν να προσφέρουν την πιο συναρπαστική εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε εσείς είναι να παραμείνετε ζεστοί, στεγνοί και άνετοι με το The Navigator ( Basecamp ). Ο υπνόσακος Navigator είναι η ιδανική εισαγωγή στην γκάμα υπνόσακων της Snugpak. Αυτά οι κοντόχοντροι, ζεστοί και άνετοι υπνόσακοι έχουν κατασκευαστεί ακριβώς με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως και οι υπόλοιποι της σειράς, με Supersoft επένδυση που προσφέρει απαλότητα στην αφή και παρέχουν σημαντική ζεστασιά. Το Navigator μπορεί ακόμη και να ανοίξει για να γ..

SNUGPAK

Υπνόσακος The Sleeping Bag Snugpak

rating

56.00€

Μακριά από τα φώτα της πόλης.. η νύχτα και το περιβάλλον της μπορούν να σας προσφέρουν την πιο συναρπαστική εμπειρία!! Το μόνο για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε είναι πως θα παραμείνετε ζεστοί, στεγνοί και άνετοι. Ο υπνόσακος The Sleeping Bag έρχεται να συστηθεί σαν το ιδανικό προϊόν από την γκάμα των υπνόσακων της Snugpak. Αυτός ο ζεστός και άνετος υπνόσακος, με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως και τα υπόλοιπα  της σειράς, είναι επενδυμένος με Supersoft. Είναι πανομοιότυπος με τον Navigaton με τη μόνη διαφορά πως αυτός έρχεται σε σχήμα μούμιας. Δεν μπορεί να ανοιχθεί και να χρησιμοπ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 1 Snugpak

rating

56.00€

Το  Travelpak 1 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 1 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 8..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 2 Snugpak

rating

58.00€

Το  Travelpak 2 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 2 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 1..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 3 Snugpak

rating

76.00€

Το  Travelpak 3 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 3 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 1..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 4 Snugpak

rating

93.00€

Αντιβακτηριακό, ελαφρύ και χωρίς κουνούπια! Όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι όπου η νυχτερινή θερμοκρασία μπορεί να πέσει κάτω από το μηδέν, το Travelpak 4 δεν θα σας αφήσει να τα βγάλετε έρα μόνοι σας. Θα παραμείνετε ζεστοί, άνετοι, ξεκούραστοι και έτοιμοι για τις περιπέτειες της επόμενης ημέρας.Η πιο ζεστή γκάμα της σειράς Travelpak, αυτός ο υπνόσακος είναι ιδανικός για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ψυχρότερα κλίματα, αλλά τους δίνουν επίσης το πλεονέκτημα των υγιεινών, αντιβακτηριδιακών υφασμάτων μας και της δυνατότητας χρήσης του ενσωματωμένου δικτύου αντικουνουπιών. Επίσης έρ..

BCB

Υπνόσακος Επιβίωσης

rating

7.00€

Yπνόσακος επιβίωσης, πολυαιθυλενίου, πλήρους μεγέθους. Συμπαγές και ελαφρύ, είναι ιδανικό ως ασπίδα έναντι των στοιχείων ή ως αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα για υπνόσακο.Χαρακτηριστικά:160 gauge (μεσαίο) πολυαιθυλένιοΣυσκευασία κενούΒάρος: 140g (5oz)ΝΑΤΟ : NSN-8465-99-138-3533..

Υπνόσακος Με Μαξιλάρι (0 / +20 °C)

rating

20.00€

Υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορεί να συμπιεστεί ο όγκος του.Χαρακτηριστικά:Γέμιση: 200grΔιαστάσεις: 2.20 X 0.75 mΘερμοκρασίες 0/+20 °C..

Υπνόσακος Στρατιωτικός Υπερμέγεθος -20 / + 10 ° C

rating

35.00€

Στρατιωτικός υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κλειστός όσο και ανοιχτός σαν πάπλωμα μιας και τα φερμουάρ του ανοίγουν ολόκληρα. Τα διπλής όψεως φερμουάρ του σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ενώσετε δύο μονούς υπνόσακους και να κάνετε έναν διπλό, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορ..

ARMYMANIA

Υπνόσακος Χειμερινός (-8 / +10 °C)

rating

29.00€

Υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κλειστός όσο και ανοιχτός σαν πάπλωμα μιας και τα φερμουάρ του ανοίγουν ολόκληρα. Τα διπλής όψεως φερμουάρ του σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ενώσετε δύο μονούς υπνόσακους και να κάνετε έναν διπλό, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορεί να συμπιεσ..

ELVITEX

Υπνόσακος Χειμερινός Ε.Σ Ισχυρού Ψύχους Elvitex

rating

150.00€

Η Ελληνική εταιρία Elvitex που εξειδικεύεται στα προϊόντα του Ε.Σ παρουσιάζει έναν υπνόσακο ισχυρού ψύχους, με κουκούλα και στα χρώματα τις ελληνικής παραλλαγής. Πρόκειται για έναν υπνόσακο πλήρως προβλεπόμενο για τον Ε.Σ αλλά και ιδανικό για όλους εσάς που επιθυμείτε ένα εξαιρετικό και ανθεκτικό προϊόν. Κατασκευασμένος από ύφασμα nylon επικαλυμμένο με PU και πλήρως αδιαβροχοποιημένος. Οι ραφές του φέρουν ειδική στεγανοποίηση με ειδικές ταινίες(seam sealing). Διαθέτει διπλή στρώση βάτας για δημιουργία κενού αέρος. Η εσωτερική του φόδρα είναι προσθαφαιρούμενη επιτρέποντας σας έτσι τον σωστ..

Υπόστρωμα Oztrail Earth Mat Deluxe

rating

9.00€

Αυτό το ελαφρύ, αφρώδες υπόστρωμα της Oztrail είναι τόσο για κάμπινγκ όσο και για γυμναστική. Κατασκευασμένο από φινιστό φύλλο αργύρου για πρόσθετη μόνωση σε κρύο ή παγωμένο και υγρό έδαφος.Εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα ενεργούν για να μονώσουν το σώμα σας από ζεστό και κρύο περιβάλλον. Όχι μόνο είναι το Earth Mat εξαιρετικό για κατασκήνωση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γιόγκα ή γυμναστήριο, σχολικά στρατόπεδα, να παρακολουθείτε αθλήματα και σε πολλές άλλες χρήσεις!Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις: 195 x 50 x 1 cm (L x Π x Υ)Μέγεθος συσκευασίας: 15 x 50 cmΒάρος: 410 gr..

Υπόστρωμα Oztrail Earth Mat Camper 8mm

rating

6.80€

Η Oztrail  παρουσιάζει ένα πρακτικό, ελαφρύ αφρώδες υπόστρωμα για κάθε χρήση. Οι διαστάσεις του είναι 195x50x0.8cm. και θεωρείτε ιδανικό για όλους εσάς που θέλετε να κοιμηθείτε σε σκηνή κατά την περίοδο του camping. Ιδανικό ακόμη και για χρήση σε γυμναστήριο. Εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα λειτουργούν για να μονώσουν το σώμα σας από τη ζέστη και το κρύο. Όχι μόνο είναι το Earth Mat εξαιρετικό για κατασκήνωση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γιόγκα ή γυμναστήριο, σχολικά στρατόπεδα, να παρακολουθείτε αθλήματα και πολλές άλλες χρήσεις!Ένα υπόστρωμα απαραίτητο στ..

Φλασκί Μεταλλικό

rating

10.50€

Ένα φλασκί  αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις μεγάλου:9,7 x 2,3 x 13 cmΧωρητικότητα μεγάλου: 8 oz (220 ml)Διαστάσεις μεσαίου: 9,7 x 2,3 x 9,5 cmΧωρητικότητα μεσαίου: 5 oz (140 ml)..

MIL-TEC

Φλασκί Χακί

rating

5.00€

Ένα φλασκί (110ml), καλυμμένο με ειδική ματ ελαιώδη βαφή. Αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Χάρη σε μια μοναδική εμφάνιση,λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ή άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν καμουφλάζ. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Το χακί χρώμα δεν αντικατοπτρίζει τις ακτίνες του ήλιου. Βάρος: 94gr..

Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)