Ιματισμός

Προηγμένη Αναζήτηση

Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Softie Elite 4

rating

173.00€

Οι υπνόσακοι Softie® Elite EPS Expander Panel System) που μόνον η Snugpak έχει μελετήσει, σας δίνουν την ικανότητα της μετατροπής, ώστε να μπορείτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος ταξιδιού. Το κλειδί είναι η δυνατότητα σας, να ελέγχετε τη θερμοκρασία και την άνεση, με άλλα λόγια με το να είσθε σε θέση να μετασχηματίζετε ένα ζεστό υπνόσακο σε ένα δροσερό και ευρύχωρο. Ο Softie® Elite καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός παραδοσιακού sleeping bag, αλλά το μεγάλο διπλωμένο επιπλέον κομμάτι, που ανοίγει με φερμουάρ όποτε εσείς θέλετε, δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο στο σώμα σας. Ο ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Softie Elite 5

rating

189.00€

Οι υπνόσακοι Softie® Elite EPS Expander Panel System) που μόνον η Snugpak έχει μελετήσει, σας δίνουν την ικανότητα της μετατροπής, ώστε να μπορείτε αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος ταξιδιού. Το κλειδί είναι η δυνατότητα σας, να ελέγχετε τη θερμοκρασία και την άνεση, με άλλα λόγια με το να είσθε σε θέση να μετασχηματίζετε ένα ζεστό υπνόσακο σε ένα δροσερό και ευρύχωρο. Ο Softie® Elite καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός παραδοσιακού sleeping bag, αλλά το μεγάλο διπλωμένο επιπλέον κομμάτι, που ανοίγει με φερμουάρ όποτε εσείς θέλετε, δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο στο σώμα σας. Ο ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Snugpak Special Forces Complete System

rating

460.00€

Ο υπνόσακος Special Forces Complete System της Snugpak έχει σχεδιαστεί για την απόλυτη ευελιξία και για να ταιριάζει σε κάθε ταξίδι σας και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο υπνόσακους της Snugpak, τον Special Forces I και τον Special Forces II. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους υπνόσακους με πολλούς τρόπους. Αρχικά μεμονωμένους ή ακόμη και σαν στρώμα αφού ανοιχθούν. Η πρόκληση όμως είναι να τους χρησιμοποιήσετε μαζί. Χρησιμοποιώντας το Συνδετικό Φερμουάρ Snugpak Special Forces που διατίθεται σαν extra αξεσουάρ, το Snugpak Special Forces I μπαίνει μέσα ..

Υπνόσακος Tactical 4 (T4)

rating

160.00€

Εξαιρετικό αντίγραφο του υπνόσακου του αμερικανικού στρατού.Χαρακτηριστικά:Άνω: 100% νάιλον, Teflon® με επικάλυψη DuPont ™Επένδυση: 100% νάιλον, Teflon® με επικάλυψη DuPont ™Πλήρωση: 100% πολυεστέρας (Thermolite®, 250 g / qm)Τσάντα μεταφοράς: 100% Nylon (Oxford), με επικάλυψη πολυουρεθάνηςΔιαστάσεις: 230 x 80 (περιοχή ώμου) cmΜέγεθος συσκευασίας: 43 x 25 cmΒάρος: 2,100 gΘερμοκρασία άνεσης: -10 ° C / 14 ° FΑκραία θερμοκρασία: -20 ° C / -4 ° FΕπίστρωση Teflon®, υγρό σε νερό και λάδιθερμολίτη υψηλής τεχνολογίας μόνωση για τη διατήρηση της εξωτερικής ζεστασιάς (εξαιρετική θερμική ικανότητα σε χαμη..

Υπνόσακος Tactical 5 (T5)

rating

180.00€

Εξαιρετικό αντίγραφο του υπνόσακου του αμερικανικού στρατού.Χαρακτηριστικά:Άνω: 100% νάιλον, Teflon® από DuPont ™ με επικάλυψηΕπένδυση: 100% Nylon, Tefron® by DuPont ™ με επικάλυψηΠλήρωση: 100% πολυεστέρας (Thermolite®, 300 g / qm)Τσάντα μεταφοράς: 100% Nylon (Oxford), με επικάλυψη πολυουρεθάνηςΔιαστάσεις: 230 x 80 (περιοχή ώμου) cmΜέγεθος συσκευασίας: 43 x 28 cmΒάρος: 2.300 gΘερμοκρασία άνεσης: -20 ° C / -4 ° FΑκραία θερμοκρασία: -30 ° C / -22 ° FΕπίστρωση Teflon®, υγρό σε νερό και λάδιθερμολίτη υψηλής τεχνολογίας μόνωση για τη διατήρηση της εξωτερικής ζεστασιάς (εξαιρετική θερμική ικανότητα ..

SNUGPAK

Υπνόσακος The Navigator (Basecamp) Snugpak

rating

56.00€

Μακριά από τα φώτα της πόλης, η νύχτα και το περιβάλλον της μπορούν να προσφέρουν την πιο συναρπαστική εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε εσείς είναι να παραμείνετε ζεστοί, στεγνοί και άνετοι με το The Navigator ( Basecamp ). Ο υπνόσακος Navigator είναι η ιδανική εισαγωγή στην γκάμα υπνόσακων της Snugpak. Αυτά οι κοντόχοντροι, ζεστοί και άνετοι υπνόσακοι έχουν κατασκευαστεί ακριβώς με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως και οι υπόλοιποι της σειράς, με Supersoft επένδυση που προσφέρει απαλότητα στην αφή και παρέχουν σημαντική ζεστασιά. Το Navigator μπορεί ακόμη και να ανοίξει για να γ..

SNUGPAK

Υπνόσακος The Sleeping Bag Snugpak

rating

56.00€

Μακριά από τα φώτα της πόλης.. η νύχτα και το περιβάλλον της μπορούν να σας προσφέρουν την πιο συναρπαστική εμπειρία!! Το μόνο για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε είναι πως θα παραμείνετε ζεστοί, στεγνοί και άνετοι. Ο υπνόσακος The Sleeping Bag έρχεται να συστηθεί σαν το ιδανικό προϊόν από την γκάμα των υπνόσακων της Snugpak. Αυτός ο ζεστός και άνετος υπνόσακος, με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως και τα υπόλοιπα  της σειράς, είναι επενδυμένος με Supersoft. Είναι πανομοιότυπος με τον Navigaton με τη μόνη διαφορά πως αυτός έρχεται σε σχήμα μούμιας. Δεν μπορεί να ανοιχθεί και να χρησιμοπ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 1 Snugpak

rating

56.00€

Το  Travelpak 1 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 1 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 8..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 2 Snugpak

rating

58.00€

Το  Travelpak 2 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 2 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 1..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 3 Snugpak

rating

76.00€

Το  Travelpak 3 της Snugpak ολοκληρώθηκε με την  προσθαφαιρούμενη κουνουπιέρα  που προστατεύει το πρόσωπο σφραγίζοντας τον υπνόσακο, τα  υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και τη σακούλα συμπίεσης που εξοικονομεί χώρο. Τώρα είστε έτοιμοι να φύγετε!Ο Travelpak 3 είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο ταξιδιώτης μπορεί επίσης να το αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι υπέροχη αν δεν χρειάζεστε έναν πλήρη υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και αν προτιμάτε να επιτρέπετε να κυκλοφορεί ψυχρότερος αέρας γύρω από το σώμα σας. ΧαρακτηριστικάΒάρος: 1..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak 4 Snugpak

rating

93.00€

Αντιβακτηριακό, ελαφρύ και χωρίς κουνούπια! Όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι όπου η νυχτερινή θερμοκρασία μπορεί να πέσει κάτω από το μηδέν, το Travelpak 4 δεν θα σας αφήσει να τα βγάλετε έρα μόνοι σας. Θα παραμείνετε ζεστοί, άνετοι, ξεκούραστοι και έτοιμοι για τις περιπέτειες της επόμενης ημέρας.Η πιο ζεστή γκάμα της σειράς Travelpak, αυτός ο υπνόσακος είναι ιδανικός για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ψυχρότερα κλίματα, αλλά τους δίνουν επίσης το πλεονέκτημα των υγιεινών, αντιβακτηριδιακών υφασμάτων μας και της δυνατότητας χρήσης του ενσωματωμένου δικτύου αντικουνουπιών. Επίσης έρ..

SNUGPAK

Υπνόσακος Travelpak Traveller Snugpak

rating

65.00€

Ολοκληρωμένο με την ενσωματωμένη κουνουπιέρα, τα υγιεινά αντιβακτηριακά υφάσματα και το σάκο για την αποσυμπίεση, είστε έτοιμοι να αρπάξετε τον traveller υπνόσακο σας και  να πάτε στο καλό! Όπως και το Travelpak 1, αυτός ο εκπληκτικά μικρός υπνόσακος είναι ιδανικός για τα ζεστά ή τροπικά κλίματα. Ο υπνόσακος  μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί για να σχηματίσει μια κουβέρτα που είναι εξαιρετική αν δεν χρειάζεστε ένα γεμάτο υπνόσακο όταν ταξιδεύετε και εάν προτιμάτε να αφήσετε περισσότερο αέρα ψύξης για να κυκλοφορήσει στο σώμα σας.Αντιβακτηριακό, ελαφρύ και χωρίς κουνούπια! Το Travelpak εί..

BCB

Υπνόσακος Επιβίωσης

rating

7.00€

Yπνόσακος επιβίωσης, πολυαιθυλενίου, πλήρους μεγέθους. Συμπαγές και ελαφρύ, είναι ιδανικό ως ασπίδα έναντι των στοιχείων ή ως αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα για υπνόσακο.Χαρακτηριστικά:160 gauge (μεσαίο) πολυαιθυλένιοΣυσκευασία κενούΒάρος: 140g (5oz)ΝΑΤΟ : NSN-8465-99-138-3533..

Υπνόσακος Με Μαξιλάρι (0 / +20 °C)

rating

20.00€

Υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορεί να συμπιεστεί ο όγκος του.Χαρακτηριστικά:Γέμιση: 200grΔιαστάσεις: 2.20 X 0.75 mΘερμοκρασίες 0/+20 °C..

Υπνόσακος Στρατιωτικός Υπερμέγεθος -20 / + 10 ° C

rating

35.00€

Στρατιωτικός υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κλειστός όσο και ανοιχτός σαν πάπλωμα μιας και τα φερμουάρ του ανοίγουν ολόκληρα. Τα διπλής όψεως φερμουάρ του σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ενώσετε δύο μονούς υπνόσακους και να κάνετε έναν διπλό, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορ..

ARMYMANIA

Υπνόσακος Χειμερινός (-8 / +10 °C)

rating

29.00€

Υπνόσακος με μαξιλάρι κουκούλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κλειστός όσο και ανοιχτός σαν πάπλωμα μιας και τα φερμουάρ του ανοίγουν ολόκληρα. Τα διπλής όψεως φερμουάρ του σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ενώσετε δύο μονούς υπνόσακους και να κάνετε έναν διπλό, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.Το εξωτερικό του υλικό είναι από αδιάβροχο νάιλον και το εσωτερικό του από 100% βαμβακερό υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε τόσο την προστασία σας από την υγρασία όσο και την πλήρη αναπνευσιμότητα του σώματος σας κατά τη χρήση του. Διαθέτει εξωτερικό σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώστε να μπορεί να συμπιεσ..

ELVITEX

Υπνόσακος Χειμερινός Ε.Σ Ισχυρού Ψύχους Elvitex

rating

150.00€

Η Ελληνική εταιρία Elvitex που εξειδικεύεται στα προϊόντα του Ε.Σ παρουσιάζει έναν υπνόσακο ισχυρού ψύχους, με κουκούλα και στα χρώματα τις ελληνικής παραλλαγής. Πρόκειται για έναν υπνόσακο πλήρως προβλεπόμενο για τον Ε.Σ αλλά και ιδανικό για όλους εσάς που επιθυμείτε ένα εξαιρετικό και ανθεκτικό προϊόν. Κατασκευασμένος από ύφασμα nylon επικαλυμμένο με PU και πλήρως αδιαβροχοποιημένος. Οι ραφές του φέρουν ειδική στεγανοποίηση με ειδικές ταινίες(seam sealing). Διαθέτει διπλή στρώση βάτας για δημιουργία κενού αέρος. Η εσωτερική του φόδρα είναι προσθαφαιρούμενη επιτρέποντας σας έτσι τον σωστ..

Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)