Αορτήρες-οπλοθήκες-Καθαρισμός όπλου-Θήκες Γεμιστήρων

Εμφάνιση 1 έως 93 από 93 (1 Σελ.)

Αμφιδέξια Πιστολοθήκη Defcon 5

rating

40.00€

Αμφιδέξια θήκη για πιστόλι εξοπλισμένο με σύστημα molle για τοποθέτηση στο πόδι. Παράλληλα μπορεί να αφαιρεθεί από το πάνελ και να τοποθετηθεί τόσο σε ζώνη όσο και σε γιλέκο.Χαρακτηριστικά:ΑδιάβροχοΥλικό - 100% νάιλον, 1000D denierΠόρτες DuraflexΣύστημα γρήγορης απελευθέρωσηςMolle σύστημαΜπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές, δεξιά και αριστεράΗ θήκη έχει άκαμπτη κατασκευήΗ θήκη μπορεί να αφαιρεθεί από το πάνελ και να στερεωθεί σε γιλέκο ή ζώνη εάν χρειάζεταιΟι ιμάντες των ποδιών έχουν ενσωματωμένες γραμμές από καουτσούκΜια θήκη για πιστόλι mag       &nb..

Ανοιχτή Διπλή Θήκη Για 4 Γεμιστήρες

rating

13.00€

Η διπλή, ανοιχτή θή γεμιστήρων με ανοικτή κορυφή αποτελεί βασικό στοιχείο του συστήματος molle,  χάρη στον ραμμένο ρακόρ και τους ισχυρούς ιμάντες από πολυεστέρα (ασφαλισμένοι με πιεστικές πιέτες).Aυτή η θήκη μπορεί εύκολα να συνδεθεί με πλατφόρμες molle, γιλέκα  και σακίδια. Έχει σχεδιαστεί για την αποθήκευση τεσσάρων τυποποιημένων γεμιστήρων και διαθέτει χαρακτηριστικά συγκράτησης bungee ταχείας αποδέσμευσης με κλειδαριές και γλωττίδες. Αυτά επιτρέπουν τη γρήγορη απελευθέρωση και την εξάλειψη της κίνησης και κουδουνίσματος των γεμιστήρψν. Αυτός ο ενιαίος θύλακας είναι απαραίτητος ε..

Ανοιχτή Διπλή Θήκη Γεμιστήρων

rating

10.00€

Υψηλής ποιότητας θήκη, ταχείας αποδέσμευσης, για γεμιστήρες πιστολιού,  με πίσω velcro. Το περίβλημα καθιστά εύκολη και γρήγορη την τοποθέτηση ή την αφαίρεση του περιβλήματος. αποσυνδέστε σε διάφορα τακάκια αντίστοιχα. άλλους τύπους εργαλείων συμβατού με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η θήκη έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί ταυτόχρονα 2 φυσίγγια του όπλου σας. Τα συρτάρια κρατούν σταθερά τα κορδόνια περίσφιξης και το εξολκέα από καουτσούκ στη θέση τους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του ποσού είναι επίσης το μικρότερο βάρος του χωρίς απώλεια της ποιότητας του προϊόντος.Χαρακτηριστικά:10..

Ανοιχτή Διπλή Θήκη Για Γεμιστήρες

rating

11.00€

Υψηλής ποιότητας θήκη, ταχείας απελευθέρωσης, για δύο  γεμιστήρες, με πλήρη πλάτη με Velcro fastener. Χάρη σε αυτό, η θήκη μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί και να αποσπαστεί από διάφορα τακάκια, αντίστοιχα. άλλα είδη κιτ συμβατών με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η θήκη χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία χάρη στα πλευρικά τοιχώματα από ελαστικό υλικό. Φυσικά υπάρχουν ρυθμιζόμενα κορδόνια περίσφιξης και ένας εξολκέας από καουτσούκ για τη σταθερή συγκράτηση του γεμιστήρα. Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο με μια μέθοδο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα μπαλώματα με V..

DEFCON 5

Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5

rating

15.00€

Ανοιχτή, μονή, θήκη γεμιστήρα Defcon 5. Η θήκη PA μπορεί να στερεωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα molle. Ο θύλακας έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται και  να είναι συμβατός με τους περισσότερους γεμιστήρες πιστολιών. Η θήκη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για  φακούς, μαχαίρια, πένσες πολλαπλών λειτουργιών κλπ. Η λαστιχένια ταινία με το ραμμένο ρακόρ, τοποθετημένη στην κορυφή της θήκης, προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη μεταφορά, καθιστώντας τη θήκη συμβατή για μονάδες TAP -ενώ  αποσυνδέεται γρήγορα. Τα αξεσουάρ, χάρη στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την εργονομία τους, είναι απ..

DEFCON 5

Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5

rating

24.00€

Η ανοιχτή θήκη γεμιστήρα της Defcon  είναι συμβατή με τους περισσότερους γεμιστήρες  για τα τουφέκια από 5.56x45 mm και 7.62x39 mm. Η αντίσταση στην εξαγωγή του γεμιστήρα ρυθμίζεται από μια λαστιχένια ζώνη. Η λαστιχένια ζώνη με την ραμμένη γλωττίδα, τοποθετημένη στην κορυφή της θήκης, προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη μεταφορά, καθιστώντας τη θήκη συμβατή με τις μονάδες TAP - ενώ αποσυνδέεται γρήγορα. Τα αξεσουάρ, χάρη στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την εργονομία τους, είναι απόλυτα συμβατά με τα γιλέκα μάχης  και τη ζώνη molle. Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από 900D αδιάβροχ..

DEFCON 5

Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5

rating

20.00€

Η ανοιχτή θήκη της Defcon 5 μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σύστημα molle. Πρόκειται για μία ανοιχτή θήκη γεμιστήρων, κατασκευασμένη από πολυεστερικό 1000D αδιάβροχη cordura για προσάρτηση σε σύστημα molle, με βρόχους molle και γρήγορη απελευθέρωση από ελαστικό, κατάλληλο για γεμιστήρες 5,56.Η λαστιχένια ζώνη με την ραμμένη γλωττίδα, τοποθετημένη στην κορυφή της θήκης, προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη μεταφορά, καθιστώντας τη θήκη συμβατή με τις μονάδες TAP - ενώ αποσυνδέεται γρήγορα.Τα αξεσουάρ, χάρη στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την εργονομία τους, είναι απόλυτα συμβατά με το γιλέκο μάχης..

Ανοιχτή Μονή Θήκη Γεμιστήρα Top Flex

rating

12.00€

Αυτή η μονή, ανοιχτή, θήκη γεμιστήρα  Top Flex έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει ένα γεμιστήρα τουφεκίου που είναι προσαρτημένος στο γιλέκο ή τη ζώνη molle και να μπορεί να το εκχυλίσει γρήγορα και χωρίς διακοπές. Κατασκευασμένο από 100% Polyester (Oxford) , αυτή η θήκη για γεμιστήρες διαθέτει ένα πλευρικό πλαίσιο από πολυμερές το οποίο συγκρατεί το γεμιστήρα ρυθμιζόμενο από έναν ελαστικό ιμάντα που ταιριάζει σε κάθε χρήστη.Στο πίσω μέρος υπάρχουν 2 ιμάντες molle anchor με μεταλλικό κουμπί για να τοποθετήσουν τον φορέα σε γιλέκο, ζώνη molle ή πλατφόρμα μηρού.Χαρακτηριστικά:Ρυθμιζόμενη συγκ..

Ανοιχτή Τριπλή Θήκη Γεμιστήρων Molle

rating

14.00€

Υψηλής ποιότητας, ανοιχτή, θήκη  για τρεις γεμιστήρες που χρησιμοποιούν πλάτη πλήρους περιοχής με συνδετήρα Velcro. Χάρη σε αυτό, η θήκη μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί και να αποσπαστεί από διάφορα τακάκια, αντίστοιχα με άλλα είδη κιτ συμβατών με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η θήκη χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία χάρη στα πλευρικά τοιχώματα από ελαστικό υλικό. Φυσικά υπάρχουν ρυθμιζόμενα κορδόνια περίσφιξης και ένας εξολκέα από καουτσούκ για τη σταθερή συγκράτηση του γεμιστήρα. Η μπροστινή πλευρά είναι κατασκευασμένη με μια μέθοδο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα μπαλώματα..

Αορτήρας 2 Σημείων Για G3

rating

15.00€

Αορτήρας 2 σημείων κατάλληλος για όπλο G3. Κατασκευασμένος από ιμάντα 1000D polyester..

Αορτήρας 2 Σημείων Με Μαξιλαράκι JKR

rating

23.00€

Αορτήρας 2 σημείων από την JKR. Κατασκευασμένος από ιμάντα πλάτους 1″ και ενισχυμένος στην θέση του ώμουΧαρακτηριστικά:Βάρος 130 γρΜήκος 95 cmΕύκολη και γρήγορη απασφάλιση..

Αορτήρας 3 Σημείων Defcon 5

rating

17.00€

Αορτήρας 3 σγμείων Defcon 5.Χαρακτηριστικά:Συμβατό με τα περισσότερα όπλα με σταθερό ή πτυσσόμενο υλικόΑγκράφα γρήγορης απελευθέρωσηςΡυθμιζόμενο μήκος - πλάτος 2,5 cm73 l min • 90 l max cmΒάρος: 0,20 Kg  ..

Αορτήρας 3 Σημείων Για G3

rating

18.00€

Αορτήρας 3 σημείων κατάλληλος για όπλο G3. Κατασκευασμένος από ιμάντα 1000D polyester..

PENTAGON

Αορτήρας Amma Pentagon

rating

17.90€

Αορτήρας όπλου από την Pentagon.Χαρακτηριστικά:Πλέγματα από νάιλονDuraFlex® UTX® Πόρπη..

Αορτήρας Defcon 5

rating

24.00€

Αορτήρας με τρεις πόρπες fastex για γρήγορη απελευθέρωση με μεταλλικό άγκιστρο για να το στερεώσετε στο όπλοΡυθμιζόμενο μήκος - πλάτος 3 cm73 l min • 90 l max cm  ..

Αορτήρας Ενός Σημείου Defcon 5

rating

21.00€

Αορτήρας ενός σημείου Defcon 5...

Αορτήρας Σπιράλ

rating

7.00€

Εάν έχετε σπαταλήσει αρκετή ώρα να ψάχνετε το όπλο σας, εν ώρα μάχης, γιατί έφυγε από τη θήκη του εν αγνοία σας, τότε γνωρίζετε σίγουρα την αναγκαιότητα ενός αορτήρα. Το ένα άκρο του συνδέεται με το όπλο σας και το άλλο με τη ζώνη ή το γιλέκο σας.Τώρα πια μπορείτε να διασχίσετε με ασφάλεια μια πυκνή, θαμνώδη περιοχή χωρίς να ανησυχείτε αν κατά την έξοδο σας από αυτή θα παραμείνει το όπλο σας στη θέση του!!! Ο αορτήρας  είναι κατασκευασμένος από 100%  πολυουρεθάνη. Το υλικό αυτό μπορεί να τεντωθεί για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή στάση βολής, διατηρώντας το πιστόλ..

KONUS

Βάση Στήριξης Για όλους Τους Τύπους Διόπτρας

rating

30.00€

Η Konus παρουσιάζει τη βάση στήριξης για όλους τους τύπους διόπτρας. Κατασκευασμένη από μαύρο αργίλιο τύπου αεροσκαφών. Οι βάσεις της Konus είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη δύναμη και την ανταγωνιστική τιμή. Εξοπλισμένη με ειδικές βίδες, το σωστό μήκος και δύναμη, σας εξασφαλίζει την σωστή στήριξη.Μια βάση απαραίτητη για τον εξοπλισμό σας !!Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο για φακούς 30mm και 25,4 mmΒάθος : 22,4 mmΎψος δακτυλίου : 25,5 mmΎψος 1 : 29 mmΎψος σύνολο :57 mmΔιάμετρος: 30mmΚαθολική διπλής χρήσης ..

CYTAC

Βάση Στήριξης Προσάρτησης Cytac Molle

rating

12.50€

Η βάση στήριξης Cytac Molle Attachment. Συμβατό με όλες τις θήκες Cytac Pistol. Μια καθολική εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να στερεώσετε τη θήκη σας σε οποιοδήποτε φορέα, γιλέκο, πλάκες, σακίδια κ.λπ.Λειτουργεί με θήκες Cytac - για να χρησιμοποιήσετε, να αφαιρέσετε το κουπί από τη θήκη Cytac και να το επισυνάψετε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε σε γωνία 360 ° οπουδήποτε στο τακτικό γιλέκο σας ή σε άλλο κομμάτι της πλατφόρμας γραναζιών Molle. Λειτουργεί με όλες τις θήκες Cytac.Η θήκη δεν περιλαμβάνεται (καμία θήκη Cytac θα λειτουργεί με αυτό). Περιλαμβάνει εργαλεία για εύκολη εγκατάσταση...

Γεμιστήρας Για Όπλο H&K G3

rating

20.00€

Γεμιστήρας για όπλο  H&K G3, κατασκευασμένος από ατσάλι...

DEFCON 5

Διπλή Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5

rating

30.00€

Η ανοιχτή διπλή θήκη M4 της Defcon 5 μπορεί να στερεωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα molle. Είναι συμβατή με τους περισσότερους γεμιστήρες  για τα τουφέκια από 5.56x45 mm.Η λαστιχένια ζώνη με την ραμμένη γλωττίδα, τοποθετημένη στην κορυφή της θήκης, προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη μεταφορά, καθιστώντας τη θήκη συμβατή με τις μονάδες TAP - ενώ αποσυνδέεται γρήγορα.Τα αξεσουάρ, χάρη στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την εργονομία τους, είναι απόλυτα συμβατά με το γιλέκο μάχης  και τη ζώνη molle.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από 900D αδιάβροχη CorduraΣύστημα molleΒάρος: 0,15 Kg..

AMOMAX

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα Amomax

rating

14.90€

Η θήκη διπλού γεμιστήρα Amomax διατίθεται σε  κλιπ ζώνης, πλατφόρμα  ποδιού και εξάρτημα MOLLE. Όλα τα εξαρτήματα μεταφοράς μπορούν να συνδεθούν σε πλήρη γωνία.Συνδέεται με ρυθμιζόμενης έντασης βίδα για πληρη επαφή. Με ανοιχτό σχεδιασμό, το shooter μπορεί να έχει γρήγορο και ομαλό σχέδιο σε στενές συνθήκες, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για λήψη.Η χυτευμένη θήκη εξασφαλίζει ότι οι γεμιστήρεςά παραμένουν άνετοι ακόμη και σε γρήγορη κίνηση...

AMOMAX

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα Amomax AM-MP-P2 Beretta / Sig Sauer

rating

14.90€

Η διπλή θήκη γεμιστήρων Amomax διατίθεται σε  κλιπ ζώνης, πλατφόρμα  ποδιού και εξάρτημα MOLLE. Όλα τα εξαρτήματα μεταφοράς μπορούν να συνδεθούν σε πλήρη γωνία.Συνδέεται με ρυθμιζόμενης έντασης βίδα για προτιμώμενη ένταση. Με ανοιχτό σχεδιασμό, ο Χρήστης μπορεί να έχει γρήγορη και ομαλή κλήρωση σε στενές συνθήκες, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για λήψη.Η διαμορφωμένη θήκη εξασφαλίζει ότι οι γεμιστήρες παραμένουν άνετοι ακόμη και σε γρήγορη κίνηση..

CYTAC

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα CY-MP Cytac

rating

23.00€

Μια διπλή θήκη γεμιστήρα από την Cytac. Ταιριάζει σε Beretta PX4, H&K P30, USP Compact (9/40), Ruger SR9, Steyr M Series, S&W Sigma, Taurus 24/7, PT840, PT845, Sig Sauer P250 FS/Compact 9mm/.40 Magazine, Jericho 941 RPL/RPSL/RBL.Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ..

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα Molle

rating

13.00€

Θήκη γεμιστήρα τύπου Molle Double. Κλείνει με ειδικό Velcro για μεγαλύτερη  ασφάλεια ενώ διαθέτει και ρυθμιζόμενο κλείσιμο ανάλογα με το ύψος. Τέλος έχει ενσωματωμένο λάστιχο για να συγκρατεί τους γεμιστήρες. Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε γιλέκο τύπου Molle.Χαρακτηριστικά:Υλικό: 100% πολυεστέρας με επικάλυψη χλωριούχου πολυβινυλίου.Γεμιστήρας διαστάσεις: περίπου 8 x 17 x 5 cm (Π x Υ x Β)Συνολικές διαστάσεις: περίπου 16,5 x 17 x 6 cm (Π x Υ x Β)..

DEFCON 5

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα Molle Qutac Defcon 5

rating

13.00€

Διπλή θήκη γεμιστήρα Qutac Defcon 5 για 9mm πιστόλι. Κλείστε τα πτερύγια για να προστατεύσετε τα περιοδικά από τη σκόνη ή την άμμο που μπορεί να προκαλέσει το μπλοκάρισμα του όπλου.Εισάγεται στη βάση των τρυπών για την αποστράγγιση οποιωνδήποτε υγρών ή σκονών.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από 1000D CorduraΣύστημα molleΓια γεμιστήρες 9mm πιστόλιΒάρος: 0,08 KgΔιαστάσεις: 9 cm x 5 cm x 15 cm..

CYTAC

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα MP-G3 Cytac

rating

24.00€

Μια διπλή θήκη γεμιστήρα από την Cytac. Ταιριάζει σε Sig Sauer SP2022, Glock 17, 19, 22, 23, 26, 27, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 39. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Είναι μία θήκη που σας προσφέρει ευελιξία αφού της επιτρέπεται η ρύθμιση της πολύ ε..

DEFCON 5

Διπλή Θήκη Γεμιστήρα Qutac Defcon 5 Double M4 - AK

rating

14.00€

Διπλή θήκη γςμισ΄τηρα Qutac Defcon 5 για M4  και AK 5.56 x 45 mm ΝΑΤΟ. Κλείστε τα πτερύγια για να προστατεύσετε τους γεμιστήρες  από τη σκόνη ή την άμμο που μπορεί να προκαλέσουν το μπλοκάρισμα του όπλου. Εισάγεται στη βάση των τρυπών για την αποστράγγιση οποιωνδήποτε υγρών ή σκονών.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από 1000D αδιάβροχη CorduraΣύστημα molleΓια γεμιστήρες 5.56 x 45 mm Βάρος: 0,15 KgΔιαστάσεις: 17 cm x 5 cm x 18 cm..

CYTAC

Διπλή Θήκη Για Γεμιστήρα Cytac CY-MP

rating

20.00€

Μια διπλή θήκη γεμιστήρα από την Cytac.Ταιριάζει σε διάφορους 1911 Single Stack γεμιστήρες. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Είναι μία θήκη που σας προσφέρει ευελιξία αφού της επιτρέπεται η ρύθμιση της πολύ εύκολα με το ειδικό κλειδί Allen που περιλαμβάν..

DEFCON 5

Διπλή Θήκη Για Γεμιστήρα Defcon 5

rating

26.00€

Εύχρηστη διπλή θήκη για γεμιστήρες από την Defcon 5.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από 100D αδιάβροχη CorduraΣύστημα molleΣχεδιασμένη για γεμιστήρες 9mmΠιστοποίηση NSN/NUC..

Διπλή Θήκη Για Γεμιστήρες M4/M16

rating

10.00€

Διπλή θήκη για γεμιστήρες  M4/M16. Ταιριάζει σε τέσσερις θήκες  M4 / M16, εναλλακτικά δύο M14 ή G36 mags ή οποιοδήποτε περιοδικό σε παρόμοιο μέγεθος.Χαρακτηριστικά:Πλέγμα MOLLEΑτομικά ρυθμιζόμενο ύψος κλεισίματοςΚλείσιμο VelcroΕλαστικοί βρόχοι ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΤρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέροςΥλικό: 100% πολυεστέρας, επικαλυμμένο με πολυβινυλοχλωρίδιοΔιαστάσεις: 16x17x5cmΒάρος: 265g..

DEFCON 5

Ελαστική Διπλή Θήκη Γεμιστήρα 5.56 Defcon 5

rating

15.00€

Ελαστική διπλή θήκη γεμιστήρα από την Defcon 5 για μεγάλα όπλα. Συμβατό με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ μεγέθους 5.56mm.Ελαστική δομή, η τσέπη κρατάει σταθερά τους γενιστηρες, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες απελευθερώσεις.Ολοκληρώνοντας χωρίς μεταλλικά μέρη, στο πίσω μέρος υπάρχει αρθρωτό σύστημα molle.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις: 18 Χ 17,5 Χ 0,5 εκΥφάσματα: Νάιλον + ElastanΒάρος: 0,20 Kg..

NITECORE

Επιχειρησιακή Θήκη Όπλων Nitecore

rating

149.00€

Η επιχειρησιακή θήκη MBR01 έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες σκοπευτές και κυνηγούς με βάση την εμπειρία και τις συστάσεις τους. Κατασκευασμένο από ελαφρύ αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό νάιλον 1000D, η θήκη είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη φθορά. Το τυπικό μήκος του MBR01 είναι 115 cm, αλλά για τη μεταφορά ενός πολύ μικρότερου όπλου μπορεί εύκολα να μειωθεί στα 85 cm. Στο εξωτερικό και στο πίσω μέρος της θήκης, καθώς και στις εσωτερικές τσέπες, υπάρχουν ιμάντες MOLLE για την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού και σακουλών.Το MBR01 διαθέτει μια τυπική λαβή μεταφοράς που μπορεί να επανατοποθετηθεί..

DEFCON 5

Επιχειρησιακή Θήκη Οπλων Outac Defcon 5

rating

55.00€

Τσάντα μεταφοράς όπλου , με επένδυση, για προστασία του όπλου από κραδασμούς. Είναι κατασκευασμένη  από πολυεστέρα 600D.Διαθέτει λαβή, ιμάντα μεταφοράς και πέντε εξωτερικές τσέπες για γεμιστήρες.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις: 100 * 28 cmΒάρος: 0,70 Kg..

Επιχειρησιακός Αορτήρας Δύο Σημείων

rating

15.00€

Ένας σωστός αορτήρας αποτελεί τη θεμελιώδη σχέση μεταξύ του σώματός σας και του τουφέκιου σας και αυτός ο αορτήρας, δύο σημείων, βελτιώνει αυτή τη σύνδεση. Ένα τέτοιο σύστημα για τη στερέωση όπλων σε μια στοιβαγμένη θέση ή όταν συνδυάζεται με αλεξίσφαιρο γιλέκο είναι ιδιαίτερα βολικό. Πρώτα απ 'όλα, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε κουρασμένοι, γιατί τα χέρια σας θα είναι ελεύθερα. Εάν είναι απαραίτητο, το όπλο τίθεται σε κατάσταση μάχης σχεδόν αμέσως. Όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά όπλα, το κύριο όπλο σας μεταφέρεται γρήγορα πίσω. Χρησιμοποιώντας μια ζώνη θα επιτρέπεται η σκοποβολή..

Επιχειρησιακός Αορτήρας Ενός Σημείου

rating

15.00€

Αορτήρας ενός σημείου, προσαρμοσμένος για να λειτουργήσει με οποιδήποτε σύστημα όπλων απαιτεί αορτήρα ενός σημείου. Διαθέτει δύο τμήματα bungee που θα απορροφήσουν το βάρος του πυροβόλου όπλου και θα βοηθήσουν τον χρήστη να το μεταφέρει όλη την ημέρα.Στο τέλος των ιμάντων υπάρχει ένας γάντζος τύπου HK που θα προσκολληθεί σε οποιαδήποτε βάση. Το άγκιστρο είναι καλυμμένο με ένα ελαστικό ιμάντα που θα αποτρέψει την άσχημη λάμψη, τη φθορά στο πιστόλι, τη βάση του sling και επίσης θα μειώσει τον ήχο.Είναι κατασκευασμένος από 100% πολυεστέρα που εξασφαλίζει ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή. Τα εξαρτ..

Επιχειρησιακός Επαγγελματικός Αορτήρας

rating

10.00€

Εάν έχετε σπαταλήσει αρκετή ώρα να ψάχνετε το όπλο σας εν ώρα μάχης, γιατί έφυγε από τη θήκη του εν αγνοία σας, τότε γνωρίζετε σίγουρα την αναγκαιότητα ενός αορτήρα. Με το ένα άκρο να συνδέεται με το πιστόλι σας και το άλλο να ασφαλίζει στη ζώνη ή στο γιλέκο σας μπορείτε να κινηθείτε ακόμα και σε περιβάλλον με πυκνή βλάστηση, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε αν πιστόλι σας θα εξακολουθεί να είναι μαζί σας.Εάν θέλετε να ασφαλίσετε ένα πιστόλι από τυχαία πτώση, θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με επαγγελματικό αορτήρα για όπλα. Το προσφερόμενο μοντέλο είναι ένα λεπτομερές αντίγραφο του εξοπ..

AMOMAX

Θήκη Amomax Για Φυσίγγια Καραμπίνας Amomax

rating

14.90€

Η θήκη γενικής χρήσης Amomax προσφέρει πρωτοποριακή ευελιξία σε δύο μόνο βίδες. Διατίθεται σε ρυθμιζόμενο εύρος από 60-76 mm, μπορεί να χωρέσει τέλεια 12GA βολές σε 2,75 "και 3".Για ρύθμιση, απλώς χαλαρώστε τις βίδες στο πλάι και στη συνέχεια αφήστε το χώρο να ταιριάζει στο κατάλληλο μήκος και τάση του κελύφους. Ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει επιπλέον κελύφη κατά τη λήψη, το κυνήγι κ.λπ.Η θήκη του κελύφους διατηρεί τα ευέλικτα χαρακτηριστικά σε περιστροφή 360 μοιρών και 5 τρόπους μεταφοράς...

DEFCON 5

Θήκη Defcon 5 Double Mix

rating

32.00€

Η θήκη έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των χειριστών εξοπλισμένων με δύο όπλα. Είναι συμβατό με τα περισσότερα κλιπ για τουφέκια 5,56x45 mm και 7,62x39 mm & 9 mm. Η μικτή τακτική θήκη M4 / PALC μπορεί να στερεωθεί σε κάθε σύστημα MOLLE. Η θήκη μπορεί επίσης να περιέχει φακούς, μαχαίρια, πολυλειτουργικές πένσες κ.λπ. Είναι δυνατόν να ρυθμιστεί η αντίσταση στην εξαγωγή από μια λαστιχένια ταινία. Η λαστιχένια ταινία με τη ραμμένη γλωττίδα, τοποθετημένη στο πάνω μέρος της θήκης, προσφέρει επιπλέον ασφάλεια κατά τη μεταφορά, καθιστώντας τη θήκη συμβατή για..

PENTAGON

Θήκη για χειροπέδες Nemesis Pentagon

rating

11.90€

Προδιαγραφές 100% Nάυλον 500 Cordura®Nάυλον κλωστήPrym® Snap κουμπίΣύστημα τοποθέτησης στη ζώνηΧωρητικότητα για 2 ζευγάρια χειροπέδεςΦxΥxΒ 6.5x13.5x3εκ..

PENTAGON

Θήκη Όπλου Nemea Pentagon 2.0

rating

26.90€

Θήκη όπλου από την Pentagon, μοντέλο Nemea. Πρόκειται για ένα τσαντάκι απόκρυψης το οποίο αρκετό χώρο για μεγάλα αυτόματα πιστόλια και δύο διαχωριστικές θήκες για σφαίρες. Επιπρόσθετα φέρει δύο θήκες χρησιμότητας στο εξωτερικό, μία μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και μία τσέπη εγγράφων στην πλάτη για να αποκρύψετε τα έγγραφα. Προδιαγραφές:600D 100% Πολυεστέρας  420  HD ΎφασμαΣύστημα γρήγορης πρόσβασης Εξαρτήματα DuraFlex®...

Θήκη Πολλαπλών Καθηκόντων Molle Large

rating

10.00€

Θήκη γενικής χρήσης με μικρό μέγεθος. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια με κανάλια τύπου molle. Μπορεί να δεχθεί διάφορα παρελκόμενα όπως παγούρια (του ενός λίτρου δεν χωράει), φαρμακείο,  ακόμα και 6 γεμιστήρες τύπου Μ4/16.Είναι κατασκευασμένη από ισχυρό Πολυεστέρα με επικάλυψη από Πολυβινυλοχλωρίδιο για προστασία από τα στοιχεία της φύσης.Στο στόμιο της θήκης υπάρχει ''μανίκι'' με ελαστικό κορδόνι για να αποτρέπει τα παρελκόμενα να αποσπαστούν ή ξένα σώματα να εισέλθουν σε αυτήν. Στο κάτω μέρος της υπάρχει οπή αποστράγγισης.Η θήκη κλείνει με τον λεγόμενο Βρετανικό τρό..

Μονή Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα

rating

10.00€

Αυτή η μονή, ανοιχτή, θήκη γεμιστήρα αποτελεί ένα βασικό στοιχείο του συστήματος molle, χάρη στον ραμμένο ρακόρ και τους ισχυρούς ιμάντες από πολυεστέρα (ασφαλισμένοι με πιεστικές πιέτες).H θήκη μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί σε πλατφόρμες molle, σακίδια και γιλέκα. Έχει σχεδιαστεί για την αποθήκευση τυποποιημένων γεμιστήρων, διαφόρων τύπων, και διαθέτει εσωτερικές λωρίδες  με βρόχο και ελαστικούς βρόχους ασφάλισης με γλωττίδες έλξης χωρίς ολίσθηση. Αυτά επιτρέπουν τη γρήγορη απελευθέρωση και την εξάλειψη της κίνησης και κουδουνίσματος των γεμιστήρων. Αυτός ο ενιαίος θύλακας γεμιστήρων είνα..

CYTAC

Μονή Θήκη Γεμιστήρα Cytac CY-MP-UB

rating

20.00€

Μονή Θήκη Γεμιστήρα από τη Cytac. Η πολυδύναμη Cytac® μονή θήκη γεμιστήρα προσαρμόζεται γενικά σε περιβλήματα 9mm, 40 και 45 πιστόλι διαμετρήματος και μπορεί να φιλοξενήσει μονές ή διπλές στοίβες. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Το εξάρτημα στις πλευρές και στον πυθμένα της θήκης του γεμιστήρα είναι ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη των γεμιστήρων...

Μονή Θήκη Γεμιστήρα Molle

rating

8.00€

Υψηλής ποιότητας θήκη, ταχείας απελευθέρωσης,  για ένα γεμιστήρα με πίσω πλάτη με Velcro fastener. Χάρη σε αυτό, η θήκη μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθεί και να αποσπαστεί από διάφορα τακάκια, αντίστοιχα. άλλους τύπους εργαλείων συμβατού με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η θήκη χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία χάρη στα πλευρικά τοιχώματα από ελαστικό υλικό. Φυσικά υπάρχουν ρυθμιζόμενα κορδόνια περίσφιξης και έναν εξολκέα από καουτσούκ για τη σταθερή συγκράτηση του γεμιστήρα. Η μπροστινή πλευρά είναι κατασκευασμένη με μια μέθοδο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα μπαλώματα με Velcr..

Μονή Θήκη Γεμιστήρα Για Πιστόλι

rating

7.00€

Μονή θήκη γεμιστήρα για πιστόλι, συμβατή με σύστημα molle. Είναι σχεδιασμένο για να δέχεται μια γεμιστήρα είτε μονής, είτε διπλής σειράς (signle/double stack), οπότε και είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις γεμιστήρες της αγοράς (Glock, Beretta, USP, 1911, κτλ). Χαρακτηριστικά:Είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής πολυεστέρα με επικάλυψη PVC.Είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται σε επιφάνεια τύπου MOLLE, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και στην πλειοψηφία των επιχειρησιακών ζωνών.Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει τμήμα που ασφαλίζει με Velcro και είναι ρυθμιζόμενο καθ'ύψος με αποτέλεσμα να αποτελεί μια π..

Οπλοθήκη Μασχάλης

rating

20.00€

Ξεφεύγοντας από τις κλασικές πιστολοθήκες και επιθυμώντας μια άλλου τύπου απόκρυψη, η θήκη μασχάλης αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς. Κατασκευασμένη από Cordura, υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό σε φθορά και νερό. Το υλικό αυτό παράλληλα δεν παρεμποδίζει τις κινήσεις σας. Μπορεί ταυτόχρονα να γίνει θήκη μηρού με ελαστικούς βρόχους.Χαρακτηριστικά:Θήκη ώμου με κατακόρυφη στήριξη και οριζόντιο τράβηγμαΤσέπη διπλού γεμιστήρα με κλείσιμο γάντζου και βρόχουΟ αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει την τοποθέτηση της θήκης για τους χρήστες με αριστερό και δεξί χέριΡυθμιζόμενο κλείσιμοΒάση ώμου με αναπν..

ARMYMANIA

Οπλοθήκη Armymania

rating

13.00€

Η Armymania παρουσιάζει μια οπλοθήκη, αρίστης ποιότητας, κατασκευασμένη από cordura. Είναι χρώματος μαύρου και διαθέτει ειδικό πιάσιμο του όπλου με Velcro, για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και  ρυθμιζόμενους καθ’ ύψος πλαϊνούς ιμάντες ασφαλείας που προσαρμόζουν ανάλογα με το μέγεθος του πιστολιού και στο μπροστινό της μέρος θήκη για τη μεταφορά γεμιστήρα.Μπορεί να τοποθετηθεί και δεξιά και αριστερά.Προσαρμόζεται σε όλες τις ζώνες, επιχειρησιακές και μη. ..

RADAR

Οπλοθήκη Concealment Radar

rating

40.00€

Νέα οπλοθήκη για απόκρυψη όπλου από την Ιταλική εταιρεία Radar. Μία θήκη εξαιρετικά συμπαγής, ελαφριά και άνετη για να μπορεί φορεθεί από όλους. Eίναι σχεδιασμένη για όπλο που φέρει κάτω κάλυμμα. Eίναι κατασκευασμένη με το τελευταίο σύστημα ασφαλείας Evolock-S και  προσφέρει υψηλότερο επίπεδο κράτησης και γρήγορη απόσυρση του όπλου ακόμα και στις πιο αγχωτικές και δύσκολες καταστάσεις. Ιδανική να φορεθεί και αριστερά αλλά και δεξιά. H ειδική κατασκευή της (ημιάκαμπτο πολυμερές) δίνει στη θήκη χαρακτηριστικά όπως αντοχή μακράς διάρκειας και αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες χρήσεις...

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Glock 19, 23, 32 CY-G19B

rating

30.00€

Η οπλοθήκη  Glock 19, 23, 32 είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των σκοπευτών: την ασφάλεια, την κάλυψη και την ευκολία την ώρα της χρήσης..!! Ο συνδυασμός της υψηλής αισθητικής και των προδιαγραφών σε αυτή τη θήκη, την καθιστούν ιδανική για όλους όσους θέτουν τον πήχη ψηλά. Ένα ενημερωμένο πτερύγιο προσαρμόζει καλύτερα τη θήκη κοντά στο σώμα του χρήστη, και η ανοικτή κορυφή επιτρέπει την ενστικτώδη χρήση του όπλου σας.Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία αλλά και στην κρούση, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Είν..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Fast Draw Glock 19, 23, 32

rating

20.00€

Η οπλοθήκη Fast Draw  Glock 19, 23, 32 είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των σκοπευτών: την ασφάλεια, την κάλυψη και την ευκολία την ώρα της χρήσης..!! Ο συνδυασμός της υψηλής αισθητικής και των προδιαγραφών σε αυτή τη θήκη, την καθιστούν ιδανική για όλους όσους θέτουν τον πήχη ψηλά. Ένα ενημερωμένο πτερύγιο προσαρμόζει καλύτερα τη θήκη κοντά στο σώμα του χρήστη, και η ανοικτή κορυφή επιτρέπει την ενστικτώδη χρήση του όπλου σας.Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία αλλά και στην κρούση, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε ..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Fast Draw Glock 17, 22, 31

rating

20.00€

Η οπλοθήκη Fast Draw  Glock  17, 22, 31 (Gen 1, 2, 3, 4) είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των σκοπευτών: την ασφάλεια, την κάλυψη και την ευκολία την ώρα της χρήσης..!! Ο συνδυασμός της υψηλής αισθητικής και των προδιαγραφών σε αυτή τη θήκη, την καθιστούν ιδανική για όλους όσους θέτουν τον πήχη ψηλά. Ένα ενημερωμένο πτερύγιο προσαρμόζει καλύτερα τη θήκη κοντά στο σώμα του χρήστη, και η ανοικτή κορυφή επιτρέπει την ενστικτώδη χρήση του όπλου σας.Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία αλλά και στην κρούση, η θήκη αυτή έρχετα..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Glock 19

rating

46.00€

Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες συνθήκες εν ώρα καθήκοντος, αυτή η οπλοθήκη της Cytac αποτελεί ιδανικό εξοπλισμό για στρατιωτικούς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή για προσωπική προστασία. Η οπλοθήκη της Cytac διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασφαλή χρήση τόσο εν ώρα καθήκοντος όσο και κατά την αποθήκευση του. Η θήκη διαθέτει κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης / γρήγορης ασφάλισης, το οποίο επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε αυτό όταν το απαιτούν οι συνθήκες αλλά και την αυτόματη ασφάλιση όταν το όπλο σας είναι εκτός χρήσης.Κατασκευασμένη από υψηλής..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Glock 19, 23, 32

rating

20.00€

Η οπλοθήκη  Glock 19, 23, 32 είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των σκοπευτών: την ασφάλεια, την κάλυψη και την ευκολία την ώρα της χρήσης..!! Ο συνδυασμός της υψηλής αισθητικής και των προδιαγραφών σε αυτή τη θήκη, την καθιστούν ιδανική για όλους όσους θέτουν τον πήχη ψηλά. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά. Είναι μια θήκη συγκράτησης που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει άνετα με πιστόλια αερίου τύπου  Glock 19, 23, 32 (Gen 1,2,3,4) και μπορεί να συνδεθεί στη ζώνη των χρηστών. Έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στο χρήστη να τραβήξει γρήγορα και αποτ..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Glock 21 Για Δεξιόχειρες

rating

29.50€

Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες συνθήκες εν ώρα καθήκοντος, αυτή η οπλοθήκη της Cytac αποτελεί ιδανικό εξοπλισμό για στρατιωτικούς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή για προσωπική προστασία. Η οπλοθήκη της Cytac διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασφαλή χρήση τόσο εν ώρα καθήκοντος όσο και κατά την αποθήκευση του. Η θήκη διαθέτει κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης / γρήγορης ασφάλισης, το οποίο επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε αυτό όταν το απαιτούν οι συνθήκες αλλά και την αυτόματη ασφάλιση όταν το όπλο σας είναι εκτός χρήσης. Κατασκευα..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Glock G34B

rating

35.00€

Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες συνθήκες εν ώρα καθήκοντος, αυτή η οπλοθήκη της Cytac αποτελεί ιδανικό εξοπλισμό για στρατιωτικούς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή για προσωπική προστασία. Η οπλοθήκη της Cytac διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασφαλή χρήση τόσο εν ώρα καθήκοντος όσο και κατά την αποθήκευση του. Η θήκη διαθέτει κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης / γρήγορης ασφάλισης, το οποίο επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε αυτό όταν το απαιτούν οι συνθήκες αλλά και την αυτόματη ασφάλιση όταν το όπλο σας είναι εκτός χρήσης.Κατασκευασμένη από υψηλής..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac USP Stand Και USP Com Για Δεξιόχειρες

rating

30.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία οπλοθήκη ιδανική για όπλα της H & K USP και της H & K USP Compact. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η οπλοθήκη της Cytac διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασφαλή χρήση τ..

CYTAC

Οπλοθήκη Cytac Βerreta 92F

rating

31.50€

Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες συνθήκες εν ώρα καθήκοντος, αυτή η οπλοθήκη της Cytac αποτελεί ιδανικό εξοπλισμό για στρατιωτικούς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή για προσωπική προστασία. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η θήκη διαθέτε..

FOBUS

Οπλοθήκη Fobus RH Paddle SWMP S&W M&P

rating

30.00€

Οπλοθήκη Fobus Standard Holster RH Paddle SWMP S&W M&P. Η σειρά Evolution είναι το επόμενο βήμα στην προώθηση της ανάπτυξης οπλοθηκών.Ένας ρυθμιστής της τάσης έχει συσταθεί για να επιτρέψει στο χρήστη να προσαρμόσει την ευκολία της παρουσίασης αλλά και της ασφάλειας κατά την τοποθέτηση, που λειτουργούν με την αποδεδειγμένη Fobus παθητική συγκράτηση του όπλου στη θέση του. Η νέα σειρά Ε2 διαθέτει μονοκόμματη κατασκευή σώματος θήκη και όπως όλες οι Fobus Θήκες, το Evolution, είναι ελαφρύ και με σχεδιασμό χαμηλού προφίλ όπως αναφέρει η εταιρία έτσι ώστε να αποκρύπτετε το όπλο σας.Ο ρυθμισ..

DEFCON 5

Οπλοθήκη Qutac Plus Defcon 5

rating

13.00€

Οπλοθήκη Qutac Plus από την  5. Μπορεί να στερεωθεί δεξιά ή αριστερά. Είναι συμβατή με τα περισσότερα όπλα που παρέχονται σε στρατιωτικές μονάδες. Συμβατή και με την πλατφόρμα μηρού Qutac Defcon 5.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από 900D αδιάβροχη CorduraΣύστημα molleΔιαστάσεις:12 x 22 x 4 εκΒάρος: 0,17 Kg..

PENTAGON

Οπλοθήκη Rinkhals Pentagon

rating

14.00€

Νέα οπλοθήκη  από την Pentagon. Λέγεται Rinkhals και είναι το νέο μας απόκτημα. Υπέροχο design, άνεση στην εφαρμογή και ευκολία στη χρήση!! Είναι κατασκευασμένη από 1000D νάιλον. Συνδέεται άμεσα με τη ζώνη σας και κατοχυρώνει τη θέση της με πρόσθετο λουρί -θηλιά που λειτουργεί ως γάντζος.Η οπλοθήκη είναι συμβατή με τα περισσότερα μεσαίου μεγέθους πιστόλια .Συνοδεύεται από προσαρμόσιμο ιμάντα ως προς το ύψος...

RADAR

Οπλοθήκη Thunder Radar

rating

54.00€

Μία νέα οπλοθήκη Thunder που εισάγει την έννοια FR3 και που διασφαλίζει την καλή απόκρυψη του όπλου από την Ιταλική εταιρία Radar, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό προϊόντων για αστυνομικούς και στρατιωτικούς. Είναι συμπαγής, εξαιρετικά άνετη και ελαφριά και είναι σχεδιασμένη με το νέο D-shel στυλ κατασκευής. Η θήκη 6355 είναι εξοπλισμένη με το Evolock-S σύστημα κλειδώματος.Το αυτόματο σύστημα συγκράτησης, με εσωτερικό σύστημα κλειδώματος εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις όσον αφορά την ασφάλεια σε συνδυασμό με την ταχεία απελευθέρωση και την εύκολη επανατοποθέτηση του όπλου στη θήκη αμέσω..

RADAR

Οπλοθήκη Ζώνης Concealment Radar

rating

55.00€

Οπλοθήκη ζώνης σε μαύρο χρώμα κατασκευασμένη από την Ιταλική εταιρία Radar.H θήκη αυτή είναι κατασκευασμένη από σκληρό και ανθεκτικό υλικό με εργονομικό σχεδιασμό για τους χρήστες της και θεωρείται χαμηλού προφίλ.Προσαρμόζεται στην ζώνη σας εύκολα και άνετα.Διαθέτει ασφάλεια που βοηθά στην ταχεία απελευθέρωση του όπλου όπου και όταν αυτό χρειαστεί  χάρη  στην εύκολη ασφάλεια που έχει στο πάνω μέρος.Είναι διαθέσιμη για δεξιόχειρες.Είναι συμβατή με τους τύπους πιστολιού H&K USP compact και Glock 17...

FOBUS

Οπλοθήκη Με Ράγες Fobus Tactical KMSP

rating

30.00€

Οπλοθήκη  με ράγες από διαμορφωμένο με έγχυση, υψηλής ποιότητας ανθεκτικό και ελαφρύ πολυμερές υλικό. Είναι εξοπλισμένη με ένα κουπί στερεωμένο στον ιμάντα, εμποδίζοντας να πέσει έξω. Στο πίσω μέρος έχει βάση από ελαστικό  αντιολισθητικόυλικό.Αναπτύχθηκε στο Ισραήλ για τις στρατιωτικές και τις ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο. H Βασική σειρά Holster της Fobus είναι ένα επαναστατικό βήμα μπροστά στο σχεδιασμό και την τεχνολογία holster. Υψηλής Πυκνότητας πλαστικά συνδυάζονται για..

Οπλοθήκη Μηρού

rating

20.00€

Οπλοθήκη μηρού για δεξιόχειρες . Κατασκευασμένο από πολυεστέρα, υλικό που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε μηχανικές βλάβες. Τα άκρα είναι με τέτοιο τρόπο κομμένα ώστε να μην δημιουργούνται  γωνίες για περισσότερη ασφάλεια. Η συγκεκριμένη  έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύσετε πιστόλια Glock  17 και 18, Luger P08 Parabellum ή Walther P99.Το όπλο ασφαλίζεται με ιμάντες που στερεώνονται με ασφάλειες με ρυθμιζόμενο μήκος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια θήκη για  μικροαντικείμενα η οποία ασφαλίζει με velcro. Προσαρμόζεται επάνω σας με τη βοήθεια ενός κεντρικού ιμάντα που ..

PENTAGON

Οπλοθήκη Μηρού Mamba Pentagon

rating

22.90€

Η οπλοθήκη Mamba είναι μία θήκη με μοναδικό σχεδιασμό, φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό 1000D Nylon. Ανήκει στη σειρά Tactical Duty Series (T.D. Series). Σε όλες τις κοινές πιστολοθήκες οι θύλακες του μηρού αλλάζουν θέση με την κίνηση του μηρού και πρέπει πάντα να τις προσαρμόζετε ανάλογα μετά από κάθε υπερβολική κίνηση, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Mamba. Οι περιστροφικές Duraflex πόρπες συνδέονται με τους ιμάντες του μηρού βοηθώντας τη θήκη να μετακινείται ελεύθερα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση του ποδιού σας, ενώ το εξωτερικό λουράκι κρατάει τη θήκη και το όπλο στη θέση τους. Η θήκ..

CYTAC

Πιστολοθήκη Μασχάλης Double Shoulder Cytac

rating

35.00€

Σχεδιασμένη για τις πιο δύσκολες συνθήκες, με κουμπί ταχείας απελευθέρωσης / γρήγορης ασφάλισης, ιδανική για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, επιχειρησιακούς, κτλ σκοπούς.Άνετη απόκρυψη στο καθήκον ή εκτός λειτουργίαςΜαύρο χρώμαΥλικό: Πολυμερές στρατιωτικής ποιότηταςΠεριστροφή 360 μοίρεςΕπίπεδο ΙΙΓρήγορη ασφάλιση: Απλά βάζεις το πιστόλι στην πιστολοθήκη και ασφαλίζει αυτόματαΠλήρως Ρυθμιζόμενος Ιμάντας Ώμου από Πολυμερές στρατιωτικής ποιότητας και νάυλον (συμβατός με όλες τις θήκες Cytac), με τον οποίο μπορείς να προσθέσεις και μία επιπλέον θήκη (π.χ. χειροπέδων, γεμιστήρα κτλ.)Αμφιδέξια..

CYTAC

Πιστολοθήκη Μασχάλης Για Cytac USP USPS

rating

40.00€

Σχεδιασμένη για τις πιο δύσκολες συνθήκες, με κουμπί ταχείας απελευθέρωσης / γρήγορης ασφάλισης, ιδανική για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, επιχειρησιακούς, κτλ σκοπούςΧαρακτηριστικά:Για USPΜαύρο χρώμαΥλικό: Πολυμερές στρατιωτικής ποιότηταςΠεριστροφή 360 μοίρεςΕπίπεδο ΙΙΠλήρως Ρυθμιζόμενος Ιμάντας Ώμου από Πολυμερές στρατιωτικής ποιότητας και νάυλον (συμβατός με όλες τις θήκες Cytac), με τον οποίο μπορείς να προσθέσεις και μία επιπλέον θήκη (π.χ. χειροπέδων κτλ.)Επιπλέον επιλογές τοποθέτησης πιστολοθήκης, αφού την βγάλεις από τον προσαρμογέα μασχάλης: προσαρμογέας MOLLE, προσαρμογέας ζώνης, πλατ..

CYTAC

Πιστολοθήκη Μασχάλης Για GLOCK 17, 22, 31 CYTAC G17S

rating

40.00€

Σχεδιασμένη για τις πιο δύσκολες συνθήκες, με κουμπί ταχείας απελευθέρωσης / γρήγορης ασφάλισης, ιδανική για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, επιχειρησιακούς, κτλ σκοπούς.Για Glock 17, 22, 31 (Gen 1, 2, 3, 4)Μαύρο χρώμαΥλικό: Πολυμερές στρατιωτικής ποιότηταςΠεριστροφή 360 μοίρεςΕπίπεδο ΙΙΠλήρως Ρυθμιζόμενος Ιμάντας Ώμου από Πολυμερές στρατιωτικής ποιότητας και νάυλον (συμβατός με όλες τις θήκες Cytac), με τον οποίο μπορείς να προσθέσεις και μία επιπλέον θήκη (π.χ. χειροπέδων κτλ.)Επιπλέον επιλογές τοποθέτησης πιστολοθήκης, αφού την βγάλεις από τον προσαρμογέα μασχάλης: προσαρμογέας molle, προσαρμο..

Πιστολοθήκη Μηρού Με Θήκες

rating

20.00€

Πιστολοθήκη μηρού, με θήκες, κατασκευασμένη από cordura, προσφέροντας άριστη εργονομία στους χρήστες της. Προσαρμόζεται στη ζώνη σας και δένει στο μηρό σας. Με ασφάλεια που εξασφαλίζει την ταχεία απελευθέρωση του όπλου σας...

AMOMAX

Πλατφόρμα Μηρού Amomax

rating

43.90€

Η πλατφόρμα Amomax drop leg διατίθεται σε 3 τακτικά γρανάζια. Ο χρήστης μπορεί να έχει περισσότερα mags έτοιμα για επαναφόρτωση.Διαφορετικό μέγεθος ποδιού μπορεί να καλυφθεί με ελαστικούς ιμάντες και εύκολα με την αγκράφα. Η πλατφόρμα drop leg είναι  ανθεκτική και διαπνέουσα...

CYTAC

Πλατφόρμα Μηρού Cytac DLP

rating

55.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία πλατφόρμα μηρού συμβατή με όλες τις θήκες Cytac. Μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 3 θήκες, 1 κεντρική, και δύο δεξιά αριστερά (πχ θήκη χειροπέδων, θήκη φακού, κτλ)Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Χαρακτηριστικά:Η πλατφόρμα Cytac Dro..

CYTAC

Πλατφόρμα Μηρού Cytac Glock 19

rating

60.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία πλατφόρμα μηρού ιδανική για όπλα Glock 19. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η πλατφόρμα μηρού της Cytac Drop Foot προσφέρει ευελιξία σε μια αρθρωτή πλατφόρμα η οποία διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασ..

CYTAC

Πλατφόρμα Μηρού Cytac Glock 21

rating

60.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία πλατφόρμα μηρού ιδανική για όπλα Glock 21. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η πλατφόρμα μηρού της Cytac Drop Foot προσφέρει ευελιξία σε μια αρθρωτή πλατφόρμα η οποία διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή και ασ..

CYTAC

Πλατφόρμα Μηρού Cytac Glock 22/23/26

rating

62.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία πλατφόρμα μηρού ιδανική για όπλα Glock 22/23/26. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η πλατφόρμα μηρού της Cytac Drop Foot προσφέρει ευελιξία σε μια αρθρωτή πλατφόρμα η οποία διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας εξασφαλίζοντας σας έτσι την σωστή ..

CYTAC

Πλατφόρμα Μηρού Cytac USP Stand Και USP Com Για Δεξιόχειρες

rating

60.00€

Η Cytac παρουσιάζει μία πλατφόρμα μηρού ιδανική για όπλα της H & K USP και της H & K USP Compact. Κατασκευασμένη από υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικά πολυμερή υλικά και με ακραία ανοχή στη θερμοκρασία, η θήκη αυτή έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μπορεί να εκτελεί άριστα το καθήκον της ακόμη και σε θερμοκρασίες από -30 ℃ έως 180 ℃ ενώ μπορεί άνετα να αποθηκευτεί σε περιβάλλον το οποίο καλύπτει επίσης ακραίες συνθήκες, όπως από -40 ℃ έως 200 ℃. Θα ζητούσατε κάτι άλλο;;Η πλατφόρμα μηρού της Cytac Drop Foot προσφέρει ευελιξία σε μια αρθρωτή πλατφόρμα η οποία διαθέτει μηχανισμό ασφαλε..

Πλατφόρμα Μηρού Molle

rating

12.00€

Πλατφόρμα μηρού, βαρέως τύπου, σχεδιασμένο ως βάση για την τοποθέτηση πρόσθετων σακουλών, τσεπών και δίσκων. Ο πίνακας μπορεί να στερεωθεί στο μηρό με 2 ρυθμιζόμενους και αφαιρούμενους ιμάντες ποδιών οριζόντια με αγκράφες γρήγορης απελευθέρωσης. Και οι δύο ιμάντες έχουν ελαστικό τμήμα για καλύτερη εφαρμογή και άνεση και διαθέτουν αντιολισθητική επίστρωση στις πλάτες που εξασφαλίζουν σταθερότητα. Ο πίνακας διαθέτει επίσης μια ευρεία ρυθμιζόμενη και αποσπώμενη κρεμάστρα ζώνης με μια ισχυρή αγκράφα γρήγορης απελευθέρωσης. Αυτή η κρεμάστρα ιμάντα μπορεί εύκολα να συνδεθεί με τον ιμάντα με Velcro ή..

PENTAGON

Πλατφόρμα Μηρού Molle Pentagon

rating

16.00€

Πλατφόρμα μηρού Molle, προϊόν της Ελληνικής εταιρίας Pentagon.Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα Cordura.Διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους ιμάντες που κουμπώνουν στο πόδι με ειδικό κλιπ ταχείας απελευθέρωσης.Προσαρμόζετε τους ιμάντες ανάλογα με το μέγεθος του ποδιού σας.Κουμπώνει εύκολα στη ζώνη σας.Επάνω στην πλατφόρμα μπορείτε να τοποθετήσετε οτιδήποτε κουμπώνει σε σύστημα Molle...

DEFCON 5

Πλατφόρμα Μηρού Qutac Defcon 5

rating

20.00€

Πλατφόρμα μηρού από την Defcon 5 με σύστημα MOLLE. μπορεί να τοποθετηθεί στον μηρό κάτω από τον ιμάντα. Κατάλληλη για θήκη μοσχεύματος και οποιαδήποτε άλλη θήκη με σύστημα MOLLE. Ιδανικά μπορεί να συνδυαστεί με την πιστολοθήκη μηρού Qutac Plus.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από 1000D αδιάβροχη CorduraΔιαστάσεις:24 x 26 χ 3 εκΒάρος: 0,33 Kg..

DEFCON 5

Πλατφόρμα Πάνελ Γεμιστήρων Defcon Thunder

rating

28.00€

Πάνελ συγκράτησης γεμιστήρων (διαμέτρου 5,56 και 9 mm), αποσπώμενο με αγκράφες Velcro και Duraflex.Το πάνελ είναι συμβατό με το επιχειρησιακό γιλέκο Thunder.Χαρακτηριστικά:Βάρος: 0,25 KgΑδιάβροχο900D CorduraDuraflex ΠόρπεςΠαίρνει 3 γεμιστήρες πιστολιού των 9mmΠαίρνει 3 γεμιστήρες 5,56    ..

CYTAC

Προσαρμογέας Αντάπτορας Molle Για Θήκες Cytac

rating

12.00€

Προσαρμογέας για γιλέκα  μάχης , σακίδια ή οπουσήποτε υπάρχει σύστημα molleΣύνθεση: Πολυμερές Μπαίνει σε όλες τις πιστολοθήκες, θήκες γεμιστήρα, θήκες φακού, θήκες φυσιγγίων, θήκες χειροπέδων κτλ της Cytac..

CYTAC

Προσαρμογέας Ζώνης Για Θήκες Cytac BC

rating

13.00€

Ευπροσάρμοστο και αξιόπιστο, το Belt Clip προσφέρει γρήγορη σύνδεση και αποκόλληση, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα ασφαλές, ρυθμιζόμενο κράτημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία από θήκες και θήκες Cytac, δίνοντάς σας την ευελιξία να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. Σχεδιασμένο για καταστάσεις εκτός και εκτός υπηρεσίας, αυτό το κλιπ ζώνης είναι η τέλεια επιλογή για χρήση πολιτών και επιβολής του νόμου.Χαρακτηριστικά:Σύνθεση: Πολυμερές στρατιωτικής κλάσηςΠλήρως ρυθμιζόμενος για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε ζώνη πλάτους 2,5 με 5 εκατοστά και οποιουδήποτε πάχουςΜπαί..

AMOMAX

Προσαρμογέας Θήκης Πιστολιών Molle Amomax

rating

8.90€

O προσαρμογέας Amomax Molle είναι ένα προαιρετικό στυλ μεταφοράς σε tactical κατάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σφιχτά σε οποιοδήποτε σύστημα MOLLE, όπως θωράκιση σώματος, γιλέκα, τσάντες και άλλα.Χρειάζεται μόνο μία βίδα για αντικατάσταση, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας πριν από κάθε αποστολή...

AMOMAX

Προσαρμογέας Θήκης Πιστολιών Molle Amomax

rating

8.90€

O προσαρμογέας Amomax Molle είναι ένα προαιρετικό στυλ μεταφοράς σε tactical κατάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σφιχτά σε οποιοδήποτε σύστημα MOLLE, όπως θωράκιση σώματος, γιλέκα, τσάντες και άλλα.Χρειάζεται μόνο μία βίδα για αντικατάσταση, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας πριν από κάθε αποστολή.....

AMOMAX

Προσαρμογέας Ταχείας Απελευθέρωσης Amomax

rating

9.50€

Ο προσαρμογέας προσφέρει γρήγορη σύνδεση και αποκόλληση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή μεταφορά όπλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες θήκες και θήκες Amomax...

Σετ καθαρισμού όπλων G3

rating

15.00€

Σετ για τον καθαρισμό του G3. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα βουρτσάκια  – σιδεροβελο για να κάνετε το όπλο σας καθαρό και επιθεωρήσιμο...

Σετ καθαρισμού όπλων Μ-16, 5, 56

rating

15.00€

Σετ καθαρισμού  που περιέχει όλα τα απαραίτητα για να καθαρίσετε το Μ-16 [5,56 cal] όταν έχετε ελεύθερο χρόνο ή όταν αυτό επιβάλλεται.Διατίθεται με βεργα,βουρτσα και ψυκτρες...

DEFCON 5

Τριπλή Ανοιχτή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5

rating

40.00€

Τριπλή, ανοιχτή θήκη γεμιστήρα από την Defcon 5. Κατασκευασμένη από 1000D αδιάβροχη Cordura.Χαρακτηριστικά:1000D αδιάβροχη CorduraΣύστημα molleΜπορεί να χωρέσει έως και 6 τεμάχια 5.56 γεμιστήρεςΒάρος: 0,10 kgΔιαστάσεις: 16 cm x 4 cm x 14 cm..

DEFCON 5

Τριπλή Θήκη Γεμιστήρα Defcon 5 Για 6 Γεμιστήρες 5.56

rating

40.00€

Τριπλή θήκη γεμιστήρα Defcon 5, κλειστού τύπου, με velcro. Κατάλληλη  για 5.56 γεμιστήρες (δύο σε κάθε θήκη).Χαρακτηριστικά: Σύστημα Molle ρυθμιζόμενο σε οποιεσδήποτε προδιαγραφές moll vest carrierΥδατοαπωθητικό υλικό 1000 DenierΒάρος: 0,10 KgΔιαστάσεις: 16 cm x 4 cm x 14 cm..

BARBARIC

Τσάντα Για Τουφέκι 120cm

rating

49.90€

Τσάντα για τουφέκιΜάρκα: BARBARICΥλικό: 600D NYLON OXFORDΕσωτερικό με επένδυσηΚλείσιμο: ΦερμουάρΜέγεθος: 120 cmΔιαμερίσματα: 4 για περιοδικά, 1 για τουφέκι..

PENTAGON

Τσαντάκι όπλου Runner Pentagon

rating

31.90€

Ένα νέο τσαντάκι όπλου, το Runner, παρουσιάζει η Pentagon. Κατασκευασμένο από 100% Πολυεστέρας 640D/400D rip-stop και με YKK® κεντρικά φερμουάρ, σας προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα και design. Ιδανικό τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες, το Runner δεν αποτελεί απλά μια οπλοθήκη αλλά και ένα τσαντάκι στο οποίο μπορείτε να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα χάρη στην ειδική θήκη που διαθέτει με επένδυση Tricot.Χαρακτηριστικά:100% Πολυεστέρας 640D/400D rip-stopYKK® κεντρικά φερμουάρWooJin® DuraFlex® κλιπςΘήκη πιστολιού αμφίχειραΑποσπώμενο Oxford ύφασμα για τοποθέτηση ..

ARMYMANIA

Τσαντάκι Πιστολιού Armymania

rating

25.00€

Η Armymania παρουσιάζει ένα εξαιρετικού τύπου τσαντάκι μέσης, μεγάλων διαστάσεων, μαύρου χρώματος  με δύο θέσεις και δύο τσέπες στο μπροστινό μέρος. Διαθέτει  θήκη για την μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και τηλεφώνου. Προσαρμόζετε στη μέση  με ειδικό κλιπ.Το πλεονέκτημα του σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι πως δεν είναι ένα κοινό τσαντάκι γιατί διαθέτει θήκη για να κουβαλάτε το πιστόλι σας στις περιπτώσεις που δεν θέλετε να δίνετε στόχο...

Τσαντάκι Πολλαπλών Χρήσεων Molle

rating

14.00€

Πρακτικό τσαντάκι που  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσης,  ώμου ή να φορεθεί πάνω από μια ζώνη. Είναι πρακτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα EDC, ως ιατρικό κιτ ή ως τσάντα απόκρυψης του όπλου σας.Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, ώστε να είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και μερικώς ανθεκτικό στο νερό.Ο αποθηκευτικός χώρος χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα, τα οποία είναι όλα ασφαλισμένα με φερμουάρ.Το κύριο διαμέρισμα έχει ένα εσωτερικό καθαρό διαμέρισμα. Η μπροστινή τσέπη με φερμουάρ διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό. Οι δύο πλαϊνές τσέπες είναι ιδανικές για αντικείμενα στα..

Εμφάνιση 1 έως 93 από 93 (1 Σελ.)