Κυάλια-Διόπτρες-Τηλεσκόπια-Night vision-Ρολόγια

Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)

Αδιάβροχα Κυάλια Praktica Pioneer BAK4 10x26mm

rating

85.00€

Τα κιάλια 10x26 Pioneer από την Praktica έχουν συμπαγή σχεδίαση που μπορεί να χωρέσει εύκολα σε οποιαδήποτε θήκη ή τσέπη. Τα πρίσματα οροφής είναι κατασκευασμένα από γυαλί BAK4 για να προσφέρουν πραγματικές έγχρωμες εικόνες. Ενώ οι πλήρως επικαλυμμένοι φακοί ενισχύουν τη μετάδοση για καθαρή και ευκρινή εμπειρία προβολής.Μαζί με τον ανοιχτό μεντεσέ σχεδιασμό, τα στρεφόμενα βλέφαρα προσφέρουν άνεση στην προβολή για τους χρήστες θεάματος. Το περίβλημα είναι καθαρισμένο με άζωτο και αδιάβροχο για να αντιστέκεται στην εσωτερική συμπύκνωση και να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τοποθετήστε αυ..

KONUS

Διόπτρα Μεταβλητής Μεγέθυνσης Konushot 3-10x44mm

rating

240.00€

Η διόπτρα είναι μία συσκευή παρατήρησης , που η λειτουργία της βασίζεται στο διαθλαστικό τηλεσκόπιο . Είναι εφοδιασμένη με ένα σταυρόνημα (reticle) στερεωμένο σε μία κατάλληλη θέση του οπτικού της συστήματος, ώστε να παρέχει ένα ακριβές σημείο σκόπευσης . Οι διόπτρες χρησιμοποιούνται σε όλα τα συστήματα που χρειάζονται ακριβή σκόπευση , αλλά κυρίως στα τουφέκια .Στις διόπτρες μεταβλητής μεγέθυνσης η μεγέθυνση μεταβάλλεται χειροκίνητα με έναν μηχανισμό εστίασης . Η μεταβλητή εστίαση παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην σκόπευση σε μεταβλητές αποστάσεις , στόχους και συνθήκες φωτισμού και παρέχ..

KONUS

Διόπτρα Μεταβλητής Μεγέθυνσης Konushot 3-9×32

rating

105.00€

Η διόπτρα είναι μία συσκευή παρατήρησης, που η λειτουργία της βασίζεται στο διαθλαστικό τηλεσκόπιο. Είναι εφοδιασμένη με ένα σταυρόνημα (reticle) στερεωμένο σε μία κατάλληλη θέση του οπτικού της συστήματος, ώστε να παρέχει ένα ακριβές σημείο σκόπευσης. Οι διόπτρες χρησιμοποιούνται σε όλα τα συστήματα που χρειάζονται ακριβή σκόπευση, αλλά κυρίως στα τουφέκια .Στις διόπτρες μεταβλητής μεγέθυνσης η μεγέθυνση μεταβάλλεται χειροκίνητα με έναν μηχανισμό εστίασης. Η μεταβλητή εστίαση παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην σκόπευση σε μεταβλητές αποστάσεις, στόχους και συνθήκες φωτισμού και παρέχει ευρ..

KONUS

Διόπτρα Σταθερής Μεγέθυνσης Konushot 4×32

rating

90.00€

Η διόπτρα είναι μία συσκευή παρατήρησης, που η λειτουργία της βασίζεται στο διαθλαστικό τηλεσκόπιο. Είναι εφοδιασμένη με ένα σταυρόνημα (reticle) στερεωμένο σε μία κατάλληλη θέση του οπτικού της συστήματος, ώστε να παρέχει ένα ακριβές σημείο σκόπευσης. Οι διόπτρες χρησιμοποιούνται σε όλα τα συστήματα που χρειάζονται ακριβή σκόπευση, αλλά κυρίως στα τουφέκια .H Konushot παρουσιάζει μια ξεχωριστή, προσιτή και αξιόπιστη διόπτρα σταθερής μεγέθυνσης. Οι διόπτρες σταθερής μεγέθυνσης , η μεγέθυνση και η διάμετρος του αντικειμενικού φακού διαλέγονται ανάλογα με την χρήση για την οποία προορί..

Επιχειρησιακό Ρολόι Smith Wesson Fire Fighter

rating

105.00€

Το επιχειρησιακό ρολόι Smith & Wesson  Fire Fighter  είναι ένα ρολόι που έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίζει με τον ενεργό τρόπο ζωής σας, διατηρώντας παράλληλα την τολμηρή εμφάνιση και την αξιοπιστία του. Σχεδιασμένο με μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το επιχειρησιακό ρολόι  έχει ένα κόκκινο καντράν με ιαπωνική κίνηση τεταρτημορίων για να μετακινήσει τους τρεις δείκτες  λάμψης στο σκοτάδι που εμφανίζουν τις ώρες και τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Η πίσω θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει αντοχή στο νερό έως 30 μέτρα (99 πόδια) και περιλαμβάνει ένα μαύρο λουράκι από ν..

Επιχειρησιακό Ρολόι Tactical SWAT Smith Wesson

rating

130.00€

Το επιχειρησιακό ροόι Smith & Wesson  S.W.A.T. έχει μία μεγάλη, ευανάγνωστη πρόσοψη, με μεταλλικό λουράκι και θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευασμένο με όλη την ακρίβεια και την αξιοπιστία που έκανε την  Smith & Wesson βασικό στοιχείο στην κοινότητα επιβολής του νόμου, με μια εμφάνιση και αίσθηση που ταιριάζει σε όλες τις ώρες λειτουργίας σας! Αυτό το ρολόι διαθέτει ιαπωνική κίνηση χαλαζία ακριβείας και περιλαμβάνει τρεις δείκτες για να σας δείξει τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Δ ιαθέτει στην οθόνη ένδειξη ημερομηνίας και φέρει ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές ..

Κυάλια 10 x 25

rating

18.00€

Κυάλια υψηλής ευκρίνειας μικρού μεγέθους πλήρως ρυθμιζόμενα ώστε να προσαρμόζουν σε κάθε τύπου προσώπου. Η διάμετρος τους είναι 25 mm και έχει οπτικό πεδίο 101 m/1000 m ενώ η διάμετρος εξόδου φτάνει τα 2.48 mm.Οι εξωτερικές τους διαστάσεις είναι 12 x 7 x 4 cm και έχουν την δυνατότητα να δεκαπλασιάζουν το αντικείμενο παρακολούθησης.Χαρακτηριστικά:10-πλάσια μεγέθυνσηΟπτικό πεδίο: 101m / 1000mΈξοδος μαθητή: 2,48mmΔιορθωτική ρύθμιση διόπτραςΑντικειμενική διάμετρος φακού: 25mmΔιαστάσεις: 12x7x4cmΒάρος με σακούλα: 220gΠεριλαμβάνεται θήκη μεταφοράς με βρόχο ζώνηςΠεριλαμβάνεται το κορδόνιΠεριλαμβάνετα..

Κυάλια 8 x 21

rating

15.00€

Κυάλια υψηλής ευκρίνειας μικρού μεγέθους πλήρως ρυθμιζόμενα ώστε να προσαρμόζουν σε κάθε τύπου προσώπου. Η διάμετρος τους είναι 21 mm και έχει οπτικό πεδίο 126 m/1000 m ενώ η διάμετρος εξόδου φτάνει τα 2.6 mm.Οι εξωτερικές τους διαστάσεις είναι 10 x 7 x 4 cm και έχουν την δυνατότητα να οκταπλασιάζουν το αντικείμενο παρακολούθησης.Χαρακτηριστικά:8-πλάσια μεγέθυνσηΟπτικό πεδίο: 126m / 1000mΈξοδος μαθητή: 2,6mmΔιορθωτική ρύθμιση διόπτραςΑντικειμενική διάμετρος φακού: 21mmΔιαστάσεις: 10x7x4cmΒάρος με σακούλα: 180gΠεριλαμβάνεται θήκη μεταφοράς με βρόχο ζώνηςΠεριλαμβάνεται το κορδόνιΠεριλαμβάνεται κ..

PRAKTICA

Κυάλια Avro 10x42 Praktica

rating

119.00€

Είτε είστε ένθερμοι παρατηρητές πουλιών, είτε απολαμβάνετε τις  περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή απλά θέλετε να κοιτάξετε τον κόσμο με περισσότερες λεπτομέρειες, τα κιάλια PRAKTICA Avro θα προσφέρουν ευχάριστες στιγμές ζωτικής σημασίας. Οι premium φακοί BAK-4, το ευρύ γωνιακό οπτικό πεδίο και η εντυπωσιακή κοντινή απόσταση εστίασης παράγουν μια εικόνα υψηλής ευκρίνειας ακόμα και στις πιο φτωχές συνθήκες φωτισμού. Το αδιάβροχο και καθαρισμένο περίβλημα αζώτου διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε θαύματα της φύσης στα καλύτερα στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες!Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβ..

PRAKTICA

Κυάλια Avro 8x42 Praktica

rating

119.00€

Είτε είστε ένθερμοι παρατηρητές πουλιών, είτε απολαμβάνετε τις  περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή απλά θέλετε να κοιτάξετε τον κόσμο με περισσότερες λεπτομέρειες, τα κιάλια PRAKTICA Avro θα προσφέρουν ευχάριστες στιγμές ζωτικής σημασίας. Οι premium φακοί BAK-4, το ευρύ γωνιακό οπτικό πεδίο και η εντυπωσιακή κοντινή απόσταση εστίασης παράγουν μια εικόνα υψηλής ευκρίνειας ακόμα και στις πιο φτωχές συνθήκες φωτισμού. Το αδιάβροχο και καθαρισμένο περίβλημα αζώτου διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε θαύματα της φύσης στα καλύτερα στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες!Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβ..

BALADEO

Κυάλια Baladeo Foco 10 x 25

rating

35.00€

Πρακτικά, ελαφριά κυάλια με οκτώ φορές μεγέθυνση, φακοί από σκληρυμένο γυαλί και ατσάλινο περίβλημα με ελαστική επίστρωση. Τα κυάλια ρυθμίζονται με τον περιστροφικό τροχό, έχουν διόρθωση συνταγής, είναι πτυσσόμενα και εξοπλισμένα με ιμάντα λαιμού και θήκη ζώνης από νάιλον.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις L 11,3 W 6,5 H 4 cmΜεγέθυνση 10 xστόχος Ø 2,5 εκΒάρος 200 g..

BALADEO

Κυάλια Baladeo Horizon 12 x 50

rating

90.00€

Εύκολο στο χειρισμό, αυτό το μοντέλο σας προσφέρει μια πολύ σταθερή εικόνα. Η διεύρυνση x12 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις λεπτομέρειες αυτού που παρατηρείτε. Η ευρεία διάμετρος των στόχων εγγυάται μια πολύ ευχάριστη φωτεινή εικόνα. Ένα τέλειο μοντέλο για κυνήγι και παρατηρήσεις.Χαρακτηριστικά:Συντελεστής μεγέθυνσης: x 12.Διάμετρος φακού: 50 mm.Φακός με επίστρωση ρουμπίνι.Μεταλλική και PVC δομή, με επίστρωση από καουτσούκ.Ωραία εργονομία για εξαιρετικό κράτημα.Ρύθμιση διόπτρων. Κυλήστε τα καπάκια από καουτσούκ.Παρέχεται με θήκη μεταφοράς, καλώδιο και περσίδες...

BUSHNELL

Κυάλια Bushnell 'Powerview®' 12 x 25

rating

45.00€

Η σειρά Bushnell  'Powerview®' είναι αυτή με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Ένας βέλτιστος συνδυασμός απόδοσης και πιθανών χρήσεων. Με χαρακτηριστικά όπως τα μαλακά μαξιλάρια λαβής και μια καθαρή, φωτεινή, πολυστρωματική ή πλήρως επιχρισμένη εμφάνιση τα κιάλια είναι σχεδιασμένα για να είναι ελαφριά και κομψά, ώστε να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.Οι ταξιδιώτες, οι παρατηρητές της φύσης και οι θεατές της συναυλίας ακούνε τη σειρά power view που προσφέρει τη μεγαλύτερη σειρά προσιτών διοπτρών ποιότητας Bushnell. Ανεξάρτητα από το σκοπό σας, θα βρείτε μια ποικιλία..

BUSHNELL

Κυάλια Bushnell 'Powerview®' 16 x 32

rating

77.00€

Η σειρά Bushnell  'Powerview®' είναι αυτή με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Ένας βέλτιστος συνδυασμός απόδοσης και πιθανών χρήσεων. Με χαρακτηριστικά όπως τα μαλακά μαξιλάρια λαβής και μια καθαρή, φωτεινή, πολυστρωματική ή πλήρως επιχρισμένη εμφάνιση τα κιάλια είναι σχεδιασμένα για να είναι ελαφριά και κομψά, ώστε να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.Οι ταξιδιώτες, οι παρατηρητές της φύσης και οι θεατές της συναυλίας ακούνε τη σειρά power view που προσφέρει τη μεγαλύτερη σειρά προσιτών διοπτρών ποιότητας Bushnell. Ανεξάρτητα από το σκοπό σας, θα βρείτε μια ποικιλία μεγε..

KONUS

Κυάλια Explo Konus 10 x 25

rating

35.00€

Τα KONUS 2755 είναι ειδικά σχεδιασμένα για γενικές παρατηρήσεις με ειδική κόκκινη επίστρωση φακών. Μπλε rubber (για να μην γλιστράνε) και με μεταλλικό σώμα, συρρικνωμένο μέγεθος και θήκη. Ιδανικό για ταξίδια, παρακολούθηση και αθλητικούς αγώνες. ΧαρακτηριστικάΜεγέθυνση: 10 x 25Ειδική κατεργασία φακών (Ruby)Οπτικό πεδίο: 1000 m ως 126 mΤύπος:  CompactΒάρος: 200grΜήκος: 11 cmΔιάμετρος Οθόνης: 25 mmΘήκη Μεταφοράς..

KONUS

Κυάλια Konus Sporty 10x50

rating

85.00€

Τα κιάλια Konus Sporty 10x50 WA είναι ιδανικά για χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν μια άποψη σχετικά με απομακρυσμένους στόχους, όπως σε ένα αθλητικό γεγονός όπως υποδηλώνει το όνομα!Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να παρατηρείτε ρευστά διαφορετικά αντικείμενα σε διαφορετικές αποστάσεις χωρίς να περιστρέφετε έναν τροχό εστίασης για να βλέπετε κάθε στόχο καθαρά, επειδή όλη η εργασία γίνεται με τη φυσική ικανότητα εστίασης των ματιών σας.Ευέλικτο και πάντα έτοιμο για χρήση. Πρόκειται για τα κορυφαία κιάλια της Konus, αυτό που το διαφοροποιεί είναι η ευκολία του να πιάνει γρήγορα τις εικόνες εν κ..

PRAKTICA

Κυάλια Marine Flotilla 10x30 Praktica

rating

119.00€

Συμπαγές, ελαφρύ και εργονομικά σχεδιασμένο, τα κιάλια PRAKTICA Marine Flotilla 10x30 είναι η λογική επιλογή για ιστιοπλοΐα, κωπηλασία και άλλες σκληρές υπαίθριες δραστηριότητες. Οπτικά πλήρως επικαλυμμένα οπτικά και γυαλί BAK-4 μεγιστοποιούν τη μετάδοση φωτός για καθαρές, φωτεινές εικόνες, ενώ το οπτικό σύστημα παρέχει την απαιτούμενη ισχύ και εστίαση για τον εντοπισμό γρήγορα και εύκολα αντικειμένων που κινούνται γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας ή εκτοξεύσεις νερού χάρη στο εσωτερικό που καθαρίζεται με άζωτο.ΧαρακτηριστικάΤα οπτικά πλήρως επιχρισμένα απ..

PRAKTICA

Κυάλια Praktica Explorer 8X42

rating

119.00€

Αποκτήστε όλες τις σημαντικές δυνατότητες που χρειάζεστε για επιτυχία στον τομέα με τα κιάλια PRAKTICA Explorer 8x42. Είτε είστε απλός παρατηρητής, κυνηγός, φίλαθλος ή ταξιδιώτης... το ελαστικό θωρακισμένο σώμα του Explorer προστατεύει τα κυάλια σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Χτισμένο με ένα εντυπωσιακά μακρύ ανάγλυφο ματιών 21,5 mm, οι χρήστες γυαλιών και μη γυαλιών έχουν άφθονο χώρο και ευελιξία για να διασφαλίσουν ότι μπορούν να έχουν την τέλεια θέα.Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μεγάλο, ομαλό τροχό εστίασης και ημι-συνδεδεμένα αντικειμενικά καπάκια φακού, ώστε να μην χρειάζε..

PRAKTICA

Κυάλια PRAKTICA Falcon 10x50 mm

rating

49.90€

Ζεύγος κιάλια ημερήσιας παρατήρησης με μεγέθυνση x10 και διάμετρο αντικειμενικών φακών 50mm. Ελαφριά με συμπαγές μέγεθος, ιδανικά για όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες που απαιτούν την χρήση τους. Οι φακοί  πολλαπλών επιστρώσεων βελτιώνουν εξαιρετικά την αντίθεση και την εστίαση και προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και μεγάλο εύρος παρατήρησης.Η μεγάλη και εύχρηστη περιστροφική ροδέλα εστίασης επιτρέπει τον γρήγορη εντοπισμό ακόμη και κινούμενων αντικειμένων. Παράλληλα ειδική υποδοχή επιτρέπει την προσαρμογή τους σε τρίποδο για πολύωρες παρατηρήσεις.Χαρακτηριστικά:Το Multi-Coated Optics έχει..

PRAKTICA

Κυάλια PRAKTICA Falcon 12x50 mm

rating

54.90€

Ζεύγος κιάλια ημερήσιας παρατήρησης με μεγέθυνση x12 και διάμετρο αντικειμενικών φακών 50mm. Ελαφριά με συμπαγές μέγεθος, ιδανικά για όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες που απαιτούν την χρήση τους. Οι φακοί  πολλαπλών επιστρώσεων βελτιώνουν εξαιρετικά την αντίθεση και την εστίαση και προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και μεγάλο εύρος παρατήρησης.Η μεγάλη και εύχρηστη περιστροφική ροδέλα εστίασης επιτρέπει τον γρήγορη εντοπισμό ακόμη και κινούμενων αντικειμένων. Παράλληλα ειδική υποδοχή επιτρέπει την προσαρμογή τους σε τρίποδο για πολύωρες παρατηρήσεις.Πλήρως φορτωμένα με χαρακτηριστικά απαραίτ..

PULSAR

Κυάλια Pulsar Expert VM 8x40 Marine

rating

235.00€

Το Pulsar Expert VM 8x40 Marine είναι μια φωτεινή, αδιάβροχη παραλλαγή που μπορεί εύκολα να φανεί αν πέσει στο νερό. Η γκάμα εμπειρογνωμόνων των διόπτρων οπτικών μέσων διαθέτει μη αξονική κατασκευή - και τα δύο οπτικά κανάλια βρίσκονται σε ένα μόνο σώμα, το οποίο έχει πολύ αξιόπιστο σχεδιασμό. Η γκάμα Expert είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε κραδασμούς και κραδασμούς. Διαθέτουν ελαφριά σώματα και ταυτόχρονα είναι κατασκευασμένα από ένα από τα ισχυρότερα σύνθετα υλικά. Η ανθεκτικότητα αυτής της γραμμής κιάλια είναι εξαιρετική με βαθμολογία IEC60529 IPX7.Το οπτικό σύστημα καθαρισμού με άζωτο αποτρέπε..

YUKON

Κυάλια Sideview 10x21 Yukon

rating

57.90€

Ελαφρύ και συμπαγέςΤο Sideview είναι ένα από τα πιο συμπαγή μεγέθη κιάλια στην αγορά. Χάρη στο χαμηλό βάρος και τις ελάχιστες διαστάσεις, το Sideview είναι ιδανικό για συνεχή μακροχρόνια χρήση, όπως κυνήγι, παρατήρηση ζώων και παρατήρηση πουλιών, παρατήρηση τοπίου και πόλης, διακοπές, παρατήρηση αθλητικών εκδηλώσεων κ.λπ.Αναδιπλούμενα καλύμματα φακώνΤα ανθεκτικά καλύμματα φακών είναι στερεωμένα στο σώμα των κιάλια για καλύτερη προστασία από απώλεια. Το ανοιχτό κάλυμμα φακού ολισθαίνει προς τα πάνω κατά 270 μοίρες. Τα καπάκια του φακού γειτνιάζουν στενά με το σώμα που τα καθιστά κυριολεκτικά αό..

YUKON

Κυάλια Sideview 8x21 Yukon

rating

53.90€

Ελαφρύ και συμπαγέςΤο Sideview είναι ένα από τα πιο συμπαγή μεγέθη κιάλια στην αγορά. Χάρη στο χαμηλό βάρος και τις ελάχιστες διαστάσεις, το Sideview είναι ιδανικό για συνεχή μακροχρόνια χρήση, όπως κυνήγι, παρατήρηση ζώων και παρατήρηση πουλιών, παρατήρηση τοπίου και πόλης, διακοπές, παρατήρηση αθλητικών εκδηλώσεων κ.λπ.Αναδιπλούμενα καλύμματα φακώνΤα ανθεκτικά καλύμματα φακών είναι στερεωμένα στο σώμα των κιάλια για καλύτερη προστασία από απώλεια. Το ανοιχτό κάλυμμα φακού ολισθαίνει προς τα πάνω κατά 270 μοίρες. Τα καπάκια του φακού γειτνιάζουν στενά με το σώμα που τα καθιστά κυριολεκτικά αό..

SILVA

Κυάλια Silva Expert WaterProof 8 x 32

rating

265.00€

Ένα ελαφρύ ζευγάρι κυάλια είναι πραγματικά ένα αναντικατάστατο εργαλείο ακόμα και στη σημερινή εποχή των GPS και των ψηφιακών ευκολιών. Τα κυάλια δεν είναι μόνο για την μελέτη των πουλιών και άλλων ζώων αλλά χρησιμεύουν σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Χρησιμοποιήστε τα για τον  εντοπισμό μιας ξέρας από το σκάφος ή ενός κατάλληλου σημείου αγκυροβόλησης .Σε μια πεζοπορία για τη διπλανή παραλία βοηθούν στο να εντοπίσετε το κατάλληλο μονοπάτι και να δείτε από μακριά αν καταλήγει στην παραλία που θέλετε. Σε μια εκδρομή όπου οι επιλογές διαδρομής είναι περισσότερες από μια σας βοηθούν να επιλέξετε..

Κυάλια Silva Pocket 10×25

rating

55.00€

Ένα ελαφρύ, συμπαγές ζευγάρι κυάλια τσέπης είναι μια  βοήθεια που ποτέ δεν πρέπει να υποτιμήσετε! Δεν είναι μόνο για την παρακολούθηση πτηνών και άλλων ζώων αλλά κι αν ακόμη  θα πρέπει να βρείτε τις σωστές διαδρομές ανάμεσα στις εκβολές και τα νησιά, τα δάση και τα όρη ώστε να μην κατευθυνθείτε προς λάθος κατεύθυνση. Τα κιάλια μπορούν να βοηθήσουν στις επιλογές διαδρομής μέσω κοιλάδων ή πάνω από λόφους όταν αποφασίσετε να αποδράσετε. Τα κιάλια της Silva είναι συμπαγή και αρκετά ανθεκτικά για τις μεγάλες υπαίθριες δραστηριότητες - φυσικοί συντρόφοι του ταξιδιού σας, που μπορούν να συσ..

SILVA

Κυάλια Silva Pocket 8×21

rating

40.00€

Ένα ελαφρύ ζευγάρι κυάλια είναι πραγματικά ένα αναντικατάστατο εργαλείο ακόμα και στη σημερινή εποχή των GPS και των ψηφιακών ευκολιών. Τα κυάλια δεν είναι μόνο για την μελέτη των πουλιών και άλλων ζώων αλλά χρησιμεύουν σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Χρησιμοποιήστε τα για τον  εντοπισμό μιας ξέρας από το σκάφος ή ενός κατάλληλου σημείου αγκυροβόλησης .Σε μια πεζοπορία για τη διπλανή παραλία βοηθούν στο να εντοπίσετε το κατάλληλο μονοπάτι και να δείτε από μακριά αν καταλήγει στην παραλία που θέλετε. Σε μια εκδρομή όπου οι επιλογές διαδρομής είναι περισσότερες από μια σας βοηθούν να επιλέξετε..

YUKON

Κυάλια Yukon Advanced Optics Solaris 12x50 WP

rating

119.00€

Η γκάμα των Solaris Waterproof Binoculars αποτελείται από 5 μοντέλα με μεγέθυνση από 7x έως 20x και έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματικές χρήσεις για κυνήγι, ψάρεμα και αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.Χαρακτηριστικά:Ελαστικό θωρακισμένο ελαφρύ κράμα αμαξώματοςΥψηλή μεγέθυνσηΑνακούφιση ματιών 10mmΙκανότητα συλλογής υψηλού φωτόςΟπτικό σύστημα Porro PrismΕξαιρετική ποιότητα εικόναςΑδιάβροχο (IPX6)Φακοί πολλαπλών επικαλύψεωνAdapt "προσαρμόσιμο τρίποδοΓρήγορη αποσύνδεση καλύμματα φακώνΠεριλαμβάνει λουράκι λαιμούΔιατίθεται με επένδυση θήκη μεταφοράς και πανί φακού..

YUKON

Κυάλια Yukon Point 8x42 Roof Prism WP

rating

169.00€

Εργονομικά σχεδιασμένο, το Yukon Point 8x42 είναι ένας συνδυασμός βέλτιστου σχεδιασμού και βέλτιστης απόδοσης. Γυάλινο ενισχυμένο πλαστικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή αμαξώματος που προσφέρει αντοχή και αντοχή στο διοφθαλμικό, καθώς και ελαφρύτερο βάρος για εύκολη φορητότητα. Τα γωνιακά φλυτζάνια ματιών παρέχονται για προστασία από τον πλευρικό φωτισμό και προσφέρουν καλύτερη άνετη θέα σε ηλιόλουστο περιβάλλον. Στο εύρος μεγέθυνσης 8x, επιτυγχάνεται υψηλότερο οπτικό πεδίο που διευκολύνει την προβολή του τοπίου και είναι πολύ χρήσιμο σε σπορ δράσης. Ευρύτερος αντικειμενικός φακός, σχεδίασ..

YUKON

Κυάλια Yukon Solaris 10x50 WP

rating

115.00€

Το μοντέλο Solaris της Yukon είναι κιάλια πολλαπλών εργασιών που συνδυάζουν βέλτιστα οπτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Το Yukon Solaris είναι ο διάδοχος της σειράς Yukon futurus. Τα κιάλια έχουν σχεδιαστεί για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές χρήσεις και είναι ιδανικά για:Κυνήγι, ψάρεμα, αθλητικές εκδηλώσειςΤουρισμός, κάμπινγκΠαρατήρηση πουλιών και ζώωνΈρευνα και διάσωσηΧαρακτηριστικά:Ευρεία επιλογή μοντέλου με μεγέθυνση από 10x έως 20xΕυρύ οπτικό πεδίοΜακρά ανακούφιση των ματιώνΥψηλή ικανότητα συγκέντρωσης φωτόςΟπτικό σύστημα porro prismΕξαιρετική ποιότητα εικόναςIPX6 βαθμός αντοχής στο ..

YUKON

Κυάλια Yukon Solaris 16x50 WP

rating

129.90€

Το μοντέλο Solaris της Yukon είναι κιάλια πολλαπλών εργασιών που συνδυάζουν βέλτιστα οπτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Το Yukon Solaris είναι ο διάδοχος της σειράς Yukon futurus. Τα κιάλια έχουν σχεδιαστεί για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές χρήσεις και είναι ιδανικά για:Κυνήγι, ψάρεμα, αθλητικές εκδηλώσειςΤουρισμός, κάμπινγκΠαρατήρηση πουλιών και ζώωνΈρευνα και διάσωσηΧαρακτηριστικά:Ευρεία επιλογή μοντέλου με μεγέθυνση από 10x έως 20xΕυρύ οπτικό πεδίοΜακρά ανακούφιση των ματιώνΥψηλή ικανότητα συγκέντρωσης φωτόςΟπτικό σύστημα porro prismΕξαιρετική ποιότητα εικόναςIPX6 βαθμός αντοχής στο ..

PULSAR

Κυάλια Θερμικής Απεικόνισης Pulsar Accolade-2 LRF XP50

rating

5,160.00€

Απαγορεύεται η εξαγωγή νυχτερινής όρασης με ηλεκτρονική ενίσχυση εικόνας σε χώρες εκτός της ΕΕ.Χαρακτηριστικά:Υψηλή ανάλυση αισθητήραΑισθητήρας640x480 @ 17 μm (NETD <40 mK)Μεγέθυνση x2,5 - x20 . Απόσταση παρατήρησης 1800 μέτρα. Οθόνη AMOLED υψηλής ανάλυσης 640x480. Άνετο για πολύωρη παρατήρηση.Η υψηλή ανάλυση 640x480 pixel διασφαλίζει ότι όλα τα αντικείμενα εντός του οπτικού πεδίου έχουν το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας. Η υψηλή ανάλυση κάνει τα μικρότερα αντικείμενα, δηλ. Κλαδιά, φύλλα, άκρα σώματος ενός ζώου, να φαίνονται εξαιρετικά καθαρά και καθαρά στο φόντο.Μεγάλη απόσταση ανίχνευσηςΗ..

YUKON

Κυάλια Νυχτερινής Οράσεως Yukon Night Vision Device NVB Tracker 3x42

rating

609.00€

Τα κιάλια νυχτερινής όρασης Tracker 3 × 42 σχεδιάστηκαν με βάση το μοντέλο 2 × 24 LT, αλλά έχουν μεγαλύτερη ικανότητα μεγέθυνσης και συγκέντρωσης φωτός. Όπως όλα τα άλλα κιάλια νυχτερινής όρασης Yukon, το Tracker 3 × 42 διαθέτει μικρές διαστάσεις και είναι ελαφρύ. Το εργονομικό, τραχύ σώμα του πολυμερούς με αντοχή σε κρούση με τη μαλακή επίστρωση επιτρέπει στο χρήστη να τα κρατά άνετα ακόμα και με υγρά χέρια. Το μαλακό ελαστικό σκιά ματιών με εκτεταμένες περσίδες προστατεύει τα μάτια του χρήστη από αδέσποτο φλας που κρύβει επίσης τη φωτεινότητα του σωλήνα.Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματ..

MIL-TEC

Μονόκυαλο Miltec

rating

10.00€

Εύχρηστο μονόκυαλο από τη miltec με 10x ζουμ και 25 mm ευρύ προσοφθάλμιο φακό. Κατασκευάζεται από την Fosco Industries. Το μονόκυαλο καλύπτεται με ελαστικό αντιολισθητικό σε μαύρο χρώμα.Ιδανικά κατάλληλο για τους δασικούς περιπάτους και χώρους όπου θα θέλετε κάτι που βλέπετε σε κοντινή απόσταση.Το σετ περιλαμβάνει μια θήκη από πολυεστέρα με συγκρότημα ζώνης, ύφασμα καθαρισμού κορδονιών και μικροϊνών.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις: 113 x 33 mmΒάρος: 63g..

Μονόκυαλο Origin Outdoors 'Tour View'

rating

20.00€

Ελαφρύ και συμπαγές μονόκυαλο. Ο πλήρως επικαλυμμένος γυάλινος φακός μειώνει τις αντανακλάσεις. Επομένως, παρέχει μια φωτεινή και καθαρή εικόνα. Η μεγέθυνση κάνει αυτόν τον συμπαγή φακό μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες, πεζοπόρους, αθλητικές εκδηλώσεις ή θέα στην άγρια φύση. Εκτός από τον έλεγχο συνταγογράφησης, το μονόφθαλμο είναι εξοπλισμένο με θήκη ζώνης και λουράκι λαιμού.Χαρακτηριστικά:Ελαφρύ και συμπαγέςΑντιανακλαστικός γυάλινος φακόςΦωτεινή και καθαρή εικόνα..

SILVA

Μονόκυαλο Silva Pocket 7X

rating

35.00€

Ένα ελαφρύ, συμπαγές ζευγάρι κυάλια τσέπης είναι μια  βοήθεια που ποτέ δεν πρέπει να υποτιμήσετε! Δεν είναι μόνο για την παρακολούθηση πτηνών και άλλων ζώων αλλά κι αν ακόμη  θα πρέπει να βρείτε τις σωστές διαδρομές ανάμεσα στις εκβολές και τα νησιά, τα δάση και τα όρη ώστε να μην κατευθυνθείτε προς λάθος κατεύθυνση. Τα κιάλια μπορούν να βοηθήσουν στις επιλογές διαδρομής μέσω κοιλάδων ή πάνω από λόφους όταν αποφασίσετε να αποδράσετε. Τα κιάλια της Silva είναι συμπαγή και αρκετά ανθεκτικά για τις μεγάλες υπαίθριες δραστηριότητες - φυσικοί συντρόφοι του ταξιδιού σας, που μπορούν να συσ..

YUKON

Μονόκυαλο Spotting Scope Scout 30x50WA Yukon

rating

65.00€

Υψηλή μεγέθυνσηΤο εύρος εντοπισμού Scout είναι μια οπτική συσκευή υψηλής ισχύος που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελεί λεπτομερή παρατήρηση σε μεγάλη απόσταση. Για παρατεταμένη παρατήρηση συνιστάται η χρήση τρίποδου. Τα πεδία είναι εξοπλισμένα με στήριγμα ¼ ίντσας για εγκατάσταση σε τρίποδο.Προσανατολισμός υπόδειξηΤα σημεία ανίχνευσης Scout είναι εξοπλισμένα με μηχανικό προσανατολισμό στο περίβλημα για προσωρινή στόχευση (ειδικά για χρήση σε τρίποδο). Μετά από προκαταρκτική καθοδήγηση, η θέση του πεδίου είναι σταθερή και περαιτέρω καθοδήγηση γίνεται με λεπτές βίδες τρίποδου ρύθμισης.Καουτσούκ θωρ..

YUKON

Μονόκυαλο Spotting Scope Yukon 20-50x50 WA

rating

99.50€

Μεταβλητή μεγέθυνσηΤο Yukon 20-50х50 είναι ιδανικό για λεπτομερή παρατήρηση μεγάλης εμβέλειας. Για παρατεταμένη παρατήρηση συνιστάται η χρήση τρίποδου. Τα πεδία είναι εξοπλισμένα με βάσεις ¼ ίντσας και 3/8 για εγκατάσταση σε τρίποδο.Πεδίο εφαρμογής του Yukon. Υπόδειξη προσανατολισμούΤα σημεία ανίχνευσης Scout είναι εξοπλισμένα με ένα αποσπώμενο πλαστικό περίγραμμα προσανατολισμού στο περίβλημα για προσωρινή στόχευση (ειδικά για χρήση σε τρίποδο). Μετά από προκαταρκτική καθοδήγηση, η θέση του πεδίου είναι σταθερή και περαιτέρω καθοδήγηση γίνεται με λεπτές βίδες τρίποδου ρύθμισης.Προστατευτικά κ..

YUKON

Μονόκυαλο Yukon Patrol 5X60 Night Vision

rating

309.00€

Το Yukon Patrol 5X60 Night Vision Monocular είναι αξιοσημείωτο για την υψηλή χωρητικότητα συγκέντρωσης φωτός και την υψηλή μεγέθυνση ισχύος που ξεπερνά τις τυπικές συσκευές. Λόγω της μεγάλης οπτικής διαμέτρου του αντικειμενικού φακού (60mm) και της βελτιωμένης λειτουργίας μεταφοράς αντίθεσης, οι εικόνες που παράγονται από το NV 5x60 είναι φωτεινές και ευκρινείς με ανάλυση περίπου 40 γραμμών / mm. Το σχήμα της οπτικής μεγέθυνσης - 5 power - είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μεταξύ των συσκευών νυχτερινής όρασης gen.1. Το περίβλημα της μονάδας είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό πλαστικό. Η α..

5.11

Ρολόι Tactical 5.11 Field Ops

rating

230.00€

Το 5.11 Tactical Field Ops Watch  είναι ένα καινοτόμο ρολόι με πολλά ωραία χαρακτηριστικά και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που εξυπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες της επιβολής του νόμου. Το tactical ρολόι thw 5.11 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για καθημερινές δραστηριότητες και περιλαμβάνει ένα επαναστατικό αριθμομηχανή SureShot που δέχεται δεκατρείς κρίσιμες μεταβλητές λήψης για να δώσει στο σημείο χρήστη τη δυνατότητα λήψης λύσεων φωτογράφησης σε απόσταση 1000 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί επίσης να εισάγει τα γνωστά βαλλιστικά δεδομένα του (ύψος διάτρησης,..

ALBAINOX

Ρολόι Χειρός Albainox Digital Tactical

rating

19.90€

Επιχειρησιακό ρολόι χειρός από την Albainox.Χαρακτηριστικά:Ψηφιακή οθόνηΦωςΣυναγερμόςΧρονόμετροΠαρουσίαση: μεταλλικό κουτί..

Ρολόι Χειρός Paracord Albainox

rating

19.50€

Το ρολόι Survival της Albanox με paracord διαθέτει σπινθηριστή, μίνι πυξίδα, θερμόμετρο και σφυρίχτρα. Χαρακατηριστικά:Φωτεινό καντράνΜίνι πυξίδαΘερμόμετροΣφυρίχτραΜίζα πυρκαγιάς μαγνησίου με ξύστρα.Βραχιόλι από πλεκτό paracord με γρήγορη απελευθέρωση. Μήκος: περίπου 220 mm.Διάμετρος: 43 mm.Βάρος: περίπου 45 γρ...

PRAKTICA

Σετ Τρίποδα 4 in 1 Praktica

rating

37.50€

Τραβήξτε την τέλεια φωτογραφία με το PRAKTICA Table Tripod & Monopod Kit. Μικρό και ελαφρύ με μέγιστο ύψος επέκτασης 1330 mm, η λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών στα ταξίδια σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Από selfies στο smartphone σας έως εντυπωσιακά βίντεο στην κάμερα 360 °, αυτό το κιτ είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει όποιον χρειάζεται μονοπόδα ή τρίποδο εν κινήσει. Ποτέ μην ανησυχείτε για χειραψία ξανά!ΧαρακτηριστικάΒασικό σπείρωμα 3/8 "Οι προτεινόμενοι συνδυασμοί σάς βοηθούν να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία στην κάμερα ή το smartphone σαςΣυμβατό με τις περισσότερες κάμερες κάτω των 200g..

Τηλεσκόπειο Praktica Hydan 12-36Χ50mm Blue

rating

98.00€

Περνάτε πολύ χρόνο ψάχνοντας μια γρήγορα κινούμενη άγρια ​​φύση σε μια κρυψώνα ή στο κάτω μέρος ενός γκρεμο; Τότε το Hydan 12-36x50mm μπορεί να είναι το εργαλείο ..ακριβώς για εσάς. Συμπαγές και ελαφρύ, αυτό το Spotting Scope είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα σακίδιο οποιουδήποτε λάτρη της περιπέτειας,  χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Η ευθεία σχεδίαση είναι ιδανική για να παρακολουθεί την κινούμενη άγρια ​​φύση με ευκολία σε ένα επίπεδο, ενώ ο ομαλός τροχός εστίασης προσφέρει ευκρινείς εικόνες υψηλής αντίθεσης Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα περιστρεφόμενο κάλυμμα ματιών για εύκο..

PULSAR

Τηλεσκόπιο Μονόκυαλο Θερμικής Παρατήρησης Front Attachment Pulsar Core FXQ50BW

rating

3,250.00€

Θερμική κάμερα ως εναλλακτική λύση στη θερμική όρασηΗ προσάρτηση μπορεί να γίνει μια καλύτερη εναλλακτική λύση για ένα νυχτερινό όραμα / θερμικό εύρος στην περίπτωση που οι οπτικές βάσεις δεν εξασφαλίζουν γρήγορη τοποθέτηση ή / και επαναλαμβανόμενη εγκατάσταση οπτικών σε σωστή θέση. Η χρήση του εξαρτήματος δεν απαιτεί από τον κυνηγό να αλλάξει στη θέση κράτησης όπλου ή στο στυλ πυροβολισμού. Το μικρό βάρος και το μέγεθος απλοποιούν τα χειριστήρια και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ισορροπία του τουφέκι.Πλεονεκτήματα γυρίσματος νύχταςΗ νυχτερινή λήψη με τον πυρήνα σε συνδυασμό με το οπτικό τουφέκ..

Εμφάνιση 1 έως 44 από 44 (1 Σελ.)