Επιγονατίδες-Επιαγκωνίδες-Ωτοασπίδες

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)

Επιαγκωνίδες Προστασίας

rating

15.00€

Επιαγκωνίδες  εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ μεγάλη ενίσχυση στα άκρα και ρυθμιζόμενο ύψος.Ιδανικές για πτώσεις και χτυπήματα, ανθεκτικές στο νερό και στη βρωμιά. Τοποθετούνται  στο χέρι με τους ειδικούς ιμάντες με Velcro στο εσωτερικό. Eίναι κατασκευασμένες από 100% Πολυεστέρα ενώ το προστατευτικό κέλυφος είναι από 50 % πολυαμίδιο και 50 %  θερμοπλαστικό  καουτσούκ...

MIL-TEC

Επιαγκωνίδες Προστασίας

rating

15.00€

Επιαγκωνίδες  κατασκευασμένες από τη Γερμανική εταιρία Miltec. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ μεγάλη ενίσχυση στα άκρα και ρυθμιζόμενο ύψος. Προσφέρουν εξαιρετική προστασία στον αγκώνα αφού φέρουν ειδικά σχεδιασμένα προστατευτικά προσαρμόζονται σε όλες τις κινήσεις των χρηστών.Οι ελαστικοί συνδετήρες γάντζου και βρόχου επιτρέπουν τη βέλτιστη ρύθμιση ενώ η μαλακή επένδυση EVA σας παρέχει  μεγαλύτερη άνεση και αντοχή στην κρούση. Κατασκευασμένες από ειδικό 100% θερμοπλαστικό ελαστικό για την προστασία των αγκώνων.Η άνεση αυξήθηκε με ελαστική εσωτερική πλευρά των αγκώνων. Ιδανικές..

Επιγονατίδες Προστασίας

rating

20.00€

Επιγονατίδες  εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ μεγάλη ενίσχυση στα άκρα και ρυθμιζόμενο ύψος. Προσφέρουν εξαιρετική προστασία στα γόνατα αφού φέρουν ειδικά σχεδιασμένα προστατευτικά προσαρμόζονται σε όλες τις κινήσεις των χρηστών.Οι ελαστικοί συνδετήρες γάντζου και βρόχου επιτρέπουν τη βέλτιστη ρύθμιση ενώ η μαλακή επένδυση EVA σας παρέχει  μεγαλύτερη άνεση και αντοχή στην κρούση. Κατασκευασμένες από ειδικό 100% θερμοπλαστικό ελαστικό για την προστασία των γονάτων.Η άνεση αυξήθηκε με ελαστική εσωτερική πλευρά των γονάτων. Ιδανικές για πτώσεις και χτυπήματα, ανθεκτικές στο νερό και στη ..

Επιγονατίδες Προστασίας

rating

20.00€

Επιγονατίδες εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ μεγάλη ενίσχυση στα άκρα και ρυθμιζόμενο ύψος. Ιδανικές για πτώσεις και χτυπήματα, ανθεκτικές στο νερό και στη βρωμιά.Προσαρμόζονται στο πόδι με τους ειδικούς ιμάντες με Velcro στο εσωτερικό. Διαθέτουν επένδυση αφρού Evazote (υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό) που παρέχει εξαιρετική μόνωση...

PENTAGON

Επιγονατίδες Προστασίας Tibia Pentagon

rating

13.90€

Επιγονατίδες Tibia Pentagon.Χαρακτηριστικά100% πολυεστέραςΜαλακό προστατευτικό γόνατος TPUΕπένδυση EVAΠεριστρεφόμενες πόρπες..

Ηλεκτρονικές ωτοασπίδες

rating

40.00€

Οι ωτοασπίδες αυτές έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση. Παρέχουν άριστη προστασία για τα αυτιά σας. Η έκθεση στο θόρυβο αποτελεί την πιο σοβαρή αιτία πρόκλησης μη αναστρέψιμης βαρηκοΐας. Ο ήχος του πυροβολισμού από κοντινή απόσταση είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ακόμη σας και μάλιστα μόνιμα. Κάθε πυροβολισμός κυμαίνεται από 120-180 decibel ανάλογα με το όπλο. Αν είστε εκτεθειμένος σε ένταση 100 decibel πάνω από 15 λεπτά τη μέρα τότε θα προκληθεί μόνιμη βλάβη στην ακοή σας. Όσο ισχυρότερος είναι ο ήχος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ..

Περικνημίδες Διπλής Προστασίας Anti Riot

rating

35.00€

Περικνημίδες διπλής προστασίας Anti Riot. Ιδανικές για οποιονδήποτε επαγγελματία έχει υψηλές απαιτήσεις καθώς προστατεύουν από ισχυρά χτυπήματα. Κατασκευασμένες από ισχυρό κράμα πολυαιθυλενίου με Kevlar προσφέροντας σας έτσι προστασία από χτυπήματα και από μολότοφ. Η εσωτερική επένδυση με αφρό EVA σας προσφέρει έξτρα προστασία. Αντέχουν στα δυνατά χτυπήματα από πέτρες και ρόπαλα ενώ ταυτόχρονα φέρουν ισχυρή προστασία στο πίσω μέρος της γάμπας. Διαθέτουν άριστη εφαρμογή τόσο λόγω των velcro που διαθέτουν αλλά και επειδή εφάπτονται τέλεια πάνω σας χάρη στα ειδικά κλιπ τα οποία δίνουν φ..

Ωτοασπίδες Earplug Xpro Defcon 5

rating

28.00€

Τόσο εν ώρα καθήκοντος όσο και εν ώρα που κρίνεται απαραίτητο.. οι ωτοασπίδες αποτελούν τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προστατέψετε την ακοή σας. Οι κοινές ωτοασπίδες πολλές φορές είναι πέρα από δύσχρηστες έως και επικίνδυνες.Οι ωτοασπίδες  X-Pro θα σας προσφέρουν άνετη προστασία ακοής που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού το X-Pro εγκατασταθεί άνετα στο αυτί σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία ακοής με το πάτημα ενός κουμπιού. Η κλειστή βαλβίδα θα προστατεύσει τώρα την ακοή σας, δίνοντάς σας 30dB ιόντων μείωσης θορύβου με..

Ωτοασπίδες Ηλεκτρονικές

rating

35.00€

Οι ηλεκτρονικές ωτοασπίδες  είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν εξαιρετική προστασία της ακοής σε σκοπευτικές δραστηριότητες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε στρατιωτικούς, εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας αλλά και κυνηγούς.100% πρακτικές και λειτουργικές ηλεκτρονικές ωτοασπίδες , κατάλληλες για σκοποβολή αλλά και για κυνήγι.Χαρακτηριστικά:Αυτόματα διακόπτουν θορύβους που ξεπερνάν τα 85 dBΕνισχύουν χαμηλούς θορύβουςΔιαθέτει ρυθμιστή έντασηςΤο σχήμα τους τις κάνει ιδανικές για κυνηγούς καθώς δεν πιάνουν μεγάλο όγκο όταν τις φοράτεΜαζεύονται για να μεταφέρονται εύκολαΧρησιμοποιού..

Ωτοασπίδες Με Θήκη Μεταφοράς

rating

5.00€

Πρακτικές ωτοασπίδες με θήκη μεταφοράς. Απομονώστε κάθε θόρυβο και συγκεντρωθείτε σε ότι κάνετε..!! Εφαρμόζονται πολύ εύκολα στο αυτί ενώ μπορούν να φορεθούν ακόμη και μέσα από κράνος, προσφέροντας σας πλήρη προστασία από τους θορύβους ακόμη και στις tactical αποστολές σας...

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)