Χειροπέδες-Γκλοπ

Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)

Mini Γκλοπ Black Field Με Μπρελόκ

rating

20.00€

Ένα mini γκλοπ από την Black Field έρχεται να γίνει το καλύτερο μέσο αυτοάμυνας. Κατασκευασμένο από χάλυβα και με την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως kubotan όταν είναι κλειστό, το γκλοπ αυτό αποτελεί το δεξί χέρι σας.Χαρακτηριστικά:Μήκος κλειστό 13 cm Μήκο ανοιχτό: 30 cm..

Ανοιχτή Θήκη Για Χειροπέδες

rating

9.00€

Ανοιχτή θήκη για χειροπέδες για ζώνη...

Ανταλλακτικά Κλειδιά για Χειροπέδες Alcyon

rating

3.00€

Ανταλλακτικά  Κλειδιά για Χειροπέδες Alcyon.  Δεν φοβάστε πια μη χάσετε το κλειδάκι σας, αφού υπάρχουν ανταλλακτικά κλειδιά. ..

Γκλοπ Μεταλλικό 16''

rating

20.00€

Γκλοπ πτυσσόμενο ,μεταλλικό ,κανονικού μεγέθους, μόλις 16''  για αστυνομικούς  με anti-slip λαβή ώστε να μην γλιστρά από το χέρι.Το προϊόν συνοδεύεται από υφασμάτινη θήκη μεταφοράς από Cordura που περνάει εύκολα στη ζώνη...

Γκλοπ Μεταλλικό 20''

rating

25.00€

Γκλοπ πτυσσόμενο ,μεταλλικό ,κανονικού μεγέθους, μόλις 20''  για αστυνομικούς  με anti-slip λαβή ώστε να μην γλιστρά από το χέρι.Το προϊόν συνοδεύεται από υφασμάτινη θήκη μεταφοράς από Cordura που περνάει εύκολα στη ζώνη...

Γκλοπ Μεταλλικό 26″

rating

30.00€

Γκλοπ πτυσσόμενο, μεταλλικό, κανονικού μεγέθους, μόλις 26», για αστυνομικούς  με anti-slip λαβή ώστε να μην γλιστρά από το χέρι.Το προϊόν συνοδεύεται από υφασμάτινη θήκη μεταφοράς από Cordura που περνάει εύκολα στη ζώνη...

Γκλοπ Υπηρεσίας ABS

rating

21.00€

Νέο γκλοπ υπηρεσίας τύπου Τ, από ABS με υψηλή αντοχή. Το μέγεθος του είναι 60cm ενώ από την λαβή έως το τελείωμα 25cm. Το τελείωμα της λαβής του έχει αυλακώσεις για να μην γλιστρά εύκολα σε περιπτώσεις εμπλοκής.Στο κάτω μέρος της Τ-Λαβής φέρει τριγωνικό τελείωμα που βοηθάει για εκείνους που γνωρίζουν στο να  ακινητοποιηθεί ο αντίπαλος. Επιπλέον το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σφυρί για τη θραύση κρυστάλλων. Μπορείτε να το παραγγείλετε με τον κρίκο της εταιρείας ESP που περνάει στην ζώνη και φέρει ασφάλεια ώστε να συγκρατείται στην θέση του καθώς περπατάτε ή αν χρειαστεί να τρέξετε...

Θήκη Για Χειροπέδες

rating

10.00€

Θήκη για χειροπέδες. Κατασκευασμένες από 100% πολυεστέρα και με  σύστημα molle...

Θραύστης Κρυστάλλων Blackfield

rating

20.00€

Θραύστης κρυστάλλων για επαγγελματική χρήση με εξαιρετικά ισχυρό ελατήριο και σκληρυμένο πείρο. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ μέταλλο με καπάκι, συμπεριλαμβανομένου ενός μπρελόκ.Χαρακτηριστικά:Μήκος 95 mmΒάρος 60 g..

Κλειδί Για Κάθε Τύπο Χειροπέδας

rating

13.00€

Κλειδί χειροπεδών γενικής χρήσης πασπαρτού με στροφέα της Pielcu.Χαρακτηριστικά:Κορυφαίας ποιότηταςMεγάλο στο μέγεθος σχεδιασμένο να καθιστά το διπλό κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των χειροπεδών γρηγορότερο και πιο εύκολο.Το στέλεχος έχει κυλινδρικό σχήμα και φέρει στην επιφάνεια σειρά μικρών οδοντώσεων για καλύτερο πιάσιμο και ευκολότερο χειρισμό.Η ακίδα στην άκρη του κλειδιού έχει κατασκευαστεί με θερμική επεξεργασία ανθρακούχου χάλυβα για μεγάλη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα.Αποτελείται από μεταλλικό δακτύλιο και κεφαλή με στροφέα για άνετη προσάρτηση στην ζώνη. Είναι κατασκευαστικά τυποποιημέ..

Πτυσσόμενο Γκλοπ ESP 21'' Με Περιστρεφόμενη Θήκη

rating

50.00€

Πτυσσόμενο γκλοπ, ESP 21'' ,κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα, με την εργονομική λαβή από την ESP με την νέα επεξεργασία "HARDENED" για να μην λυγίζει. Χαρακτηριστικά:Hardened (ιδιαίτερα ανθεκτικό σε οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσεις)Αντιολισθητική λαβήΕύκολο και γρήγορο άνοιγμα με μια κίνησηΘήκη ταχείας απελευθερώσεωςΚατάλληλη θήκη για ζώνες Μήκος: 53 cmΜήκος Κλειστό: 21 cmΒάρος : 440 gr..

Πτυσσόμενο Γκλοπ Tonfa

rating

40.00€

Τηλεσκοπικό Tonfa με αποσπώμενη λαβή και κουμπί χειρός στη λαβή. Ξεβιδώστε τη λαβή από το  τηλεσκοπικό μπαστούνι tonfa.Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα. Η λαβή καλύπτεται με αντιολισθητικό καουτσούκ.Χαρακτηριστικά:Με αφαιρούμενη λαβή.Με τη λαβή ξεβιδωμένη, το Tonfa μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πτυσσόμενο κλασικό γκλοπ. Κατασκευασμένη από χάλυβαΗ λαβή καλύπτεται με αντιολισθητικό καουτσούκ.Μήκος κλειστό 32 cmΤο μήκος άνοιξε 53 cmΒάρος ράβδου: 480 gΒάρος ως tonfa: 560 g..

Χειροπέδες Alcyon Με Άκαμπτη Λαβή Και Διπλή Κλειδαριά

rating

40.00€

Η Alcyon παρουσιάζει τις χειροπέδες με άκαμπτο βραχίονα  και διπλό κλείδωμα. Η διπλή οδόντωση και η σταθερή τους κατασκευή τις καθιστούν απόλυτα ασφαλείς και πρακτικές. Στο μαύρο χρώμα προτιμάται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT ομάδες) και στρατιωτικές μονάδες.Η Ισπανική Εταιρία Alcyon ιδρύθηκε το 1918 αρχικά για την κατασκευή μικρών πυροβόλων όπλων. Το 1921 η εταιρεία ξεκίνησε την κύρια δραστηριότητά της μέχρι σήμερα: την κατασκευή χειροπεδών. Η ποιότητα των προϊόντων της βασίζεται στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.Χαρακτηριστικά:Τύπος διασύνδεσης: ΆκαμπτοςΚλειδί: S..

Χειροπέδες Alcyon Με Αλυσίδα Και Διπλή Κλειδαριά

rating

25.00€

Η Alcyon παρουσιάζει τις χειροπέδες με αλυσίδα και διπλό κλείδωμα. Η διπλή οδόντωση και η σταθερή τους κατασκευή τις καθιστούν απόλυτα ασφαλείς και πρακτικές. Στο μαύρο χρώμα προτιμάται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT ομάδες) και στρατιωτικές μονάδες.Η Ισπανική Εταιρία Alcyon ιδρύθηκε το 1918 αρχικά για την κατασκευή μικρών πυροβόλων όπλων. Το 1921 η εταιρεία ξεκίνησε την κύρια δραστηριότητά της μέχρι σήμερα: την κατασκευή χειροπεδών. Η ποιότητα των προϊόντων της βασίζεται στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.Χαρακτηριστικά:Τύπος διασύνδεσης: ΑλυσίδαΚλειδί: StandardΚατασκευή..

Χειροπέδες Alcyon Με Βρόγχο Μονής Άρθρωσης Και Διπλή Κλειδαριά

rating

28.00€

Η Alcyon παρουσιάζει τις χειροπέδες με βρόγχο μονής άρθρωσης και διπλό κλείδωμα. Η διπλή οδόντωση και η σταθερή τους κατασκευή τις καθιστούν απόλυτα ασφαλείς και πρακτικές. Στο μαύρο χρώμα προτιμάται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT ομάδες) και στρατιωτικές μονάδες.Η Ισπανική Εταιρία Alcyon ιδρύθηκε το 1918 αρχικά για την κατασκευή μικρών πυροβόλων όπλων. Το 1921 η εταιρεία ξεκίνησε την κύρια δραστηριότητά της μέχρι σήμερα: την κατασκευή χειροπεδών. Η ποιότητα των προϊόντων της βασίζεται στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.Χαρακτηριστικά:Τύπος διασύνδεσης: Βρόχος  μονής..

Χειροπέδες Alcyon Με Τριπλό Μεντεσέ Και Διπλή Κλειδαριά

rating

30.00€

Η Alcyon παρουσιάζει τις χειροπέδες με τριπλό μεντεσέ και διπλό κλείδωμα. Η διπλή οδόντωση και η σταθερή τους κατασκευή τις καθιστούν απόλυτα ασφαλείς και πρακτικές. Στο μαύρο χρώμα προτιμάται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT ομάδες) και στρατιωτικές μονάδες.Η Ισπανική Εταιρία Alcyon ιδρύθηκε το 1918 αρχικά για την κατασκευή μικρών πυροβόλων όπλων. Το 1921 η εταιρεία ξεκίνησε την κύρια δραστηριότητά της μέχρι σήμερα: την κατασκευή χειροπεδών. Η ποιότητα των προϊόντων της βασίζεται στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.Χαρακτηριστικά:Τύπος ζεύξης: Τριπλός μεντεσέςΚλειδί: Standa..

Χειροπέδες Ποδιών Και Χεριών

rating

40.00€

Ειδικά κατασκευασμένες χειροπέδες για τα πόδια και τα χέρια ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και ασφάλειας. Σας παρέχει πλήρη φύλαξη μιας και δεν επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει ελεύθερα ούτε τα πόδια ούτε τα χέρια του. Ιδανικό για αστυνομικούς και άτομα που εργάζονται σε εταιρίες Security.Χαρακτηριστικά:Υψηλής ποιότητας μανσέτες με "διπλή κλειδαριά"2 συμμετρικές μανσέτες με ασφάλειαΑλυσίδα αύλακας κατασκευασμένη από συγκολλημένες συνδέσεις με περιστροφήΑλυσίδα: περίπου. 44 cmΣυνολικό μήκος: περίπου. 68 cmΥλικό: 100% μέταλλο..

Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)