Κάλυψη-Απόκρυψη

Προηγμένη Αναζήτηση

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)

Καλύμμα Κράνους Ελληνική Παραλλαγή

rating

13.00€

Κάλυμμα για κράνος, ελληνικής παραλλαγής, με ιμάντες και εξωτερικό λάστιχο για καλύτερη πρόσφυση. Ιδανικό για κάθε κράνος...

DEFCON 5

Στολή Defcon 5 Combat Uniform Acu

rating

85.00€

ACU Combat Uniform (σακάκι και παντελόνι). Αυτή η  στολή χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ και τις ειδικές δυνάμεις. Το Multicamo του Defcon 5 παρέχει πραγματική απόκρυψη πολλαπλών εδαφών. Τα βιολογικά μοτίβα το καθιστούν αληθινό στη φύση και τα αποκλειστικά επιλεγμένα χρώματα διασφαλίζουν ότι ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.Χρησιμοποιεί την ίδια διάταξη με την τρέχουσα έκδοση US-Army Combat Uniform. Αρχικά δημιουργήθηκε το 2004 ως υποκατάστατο της διάταξης BDU που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ και διαθέτει μια εξαιρετικά βελτιωμένη σχεδίαση. Κατασκευασμένο από ελαφρύ βαμβάκι 65% ..

BCB

Φούμο Βαφή Απόκρυψης Στικ 2 Χρωμάτων

rating

5.00€

Ένα βολικό δίχρωμο στικ camo που δημιουργεί ρίγες που διαταράσσουν το μοτίβο γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς την ανάγκη καθρέφτη. Εύκολο στην εφαρμογή, παραμένει στη θέση του και βολικό - το stick καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. ..

Φούμο Κρέμα Απόκρυψης

rating

5.00€

Μακράς διαρκείας, ευέλικτη  κρέμα απόκρυψης  για το πρόσωπο και το σώμα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συνθήκες. Η κρέμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να αφαιρεθεί (ζεστό νερό και σαπούνι)...

MIL-TEC

Φούμο Κρέμα Καμουφλάζ 2 χρωμάτων

rating

7.00€

Επιχειρησιακό φούμο, κρέμα καμουφλάζ, σε στικ 2 χρωμάτων από την Γερμανική εταιρεία mil-tec. Κατάλληλο για το πρόσωπο αλλά και τα χέρια και όλο το σώμα. Διαθέτει δύο χρώματα-στυλό: καφέ -χακί και μαύρο-χακί.Χαρακτηριστικά:Περιέχει εντομοαπωθητικόΕξαιρετικά ανθεκτικό στον ιδρώταΑφαιρείται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνιΕίναι αντιαλλεργικό..

Φούμο κρέμα καμουφλάζ σετ 3 τεμαχίων

rating

9.00€

Μακράς διαρκείας, ευέλικτη  κρέμα καμουφλάζ απόκρυψης  για το πρόσωπο και το σώμα. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συνθήκες. Η κρέμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να αφαιρεθεί (ζεστό νερό και σαπούνι). Περιεκτικότητα σε g: 30 g / ανά σωλήνα..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)