Φαρμακεία-Κιτ Επιβίωσης

Προηγμένη Αναζήτηση


Εμφάνιση 1 έως 41 από 41 (1 Σελ.)

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 500ml

rating

30.00€

Το Esbit Food Jug 0,5 l θερμό θα σας κάνει να πάρετε ένα ζεστό γεύμα μαζί σας που θα επαναφορτίσει τις φυσικές σας μπαταρίες έτσι ώστε να αποκτήσετε δύναμη για περαιτέρω δραστηριότητα. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί εύκολα κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος στην εργασία, σε ένα τουριστικό ταξίδι ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαύσετε τη φυσική γεύση των προηγουμένως παρασκευασμένων πιάτων.Το Esbit Thermos διακρίνεται για την ευελιξία χρήσης και τις παραμέτρους συντήρησης υψηλής θερμοκρασίας. Χάρη σε αυτό, τόσο για καλοκαιρινές π..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 1L

rating

35.00€

Το θερμός  Esbit Iso  1L διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε επίσης μοντέλο κάθε μέρα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας.Το θερμός  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπε..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 500ml

rating

28.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,500 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Iso Ανοξείδωτο Θερμός 750ml

rating

30.00€

Το θερμό Esbit Iso Vacuum Flask 0,750 l διατηρεί τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι στο κάμπινγκ το πρωί, αλλά θα χρησιμοποιείτε επίσης αυτό το μοντέλο κάθε μέρα.Το  Esbit ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για πεζοπορία στο βουνό, ποδηλασία και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά. Ανεξάρτητα από το πού το παίρνετε μαζί σας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητά του που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία για μεγάλο χρον..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,55 L

rating

35.00€

Το ανοξείδωτο θερμός Esbit Pictor  Standard 550 ml είναι ένα τουριστικό μοντέλο που λειτουργεί εξαιρετικά σε καθημερινή βάση στην πόλη και στο δρόμο. Με αυτό, μπορούμε να πάρουμε ένα μέρος ζεστό τσάι ή καφέ, αλλά όχι μόνο, γιατί τις ζεστές μέρες διατηρεί επίσης χαμηλότερη θερμοκρασία δροσερών ποτών.Η διάσημη εταιρεία Esbit είναι διάσημη για τα προϊόντα της, τα οποία είναι γνωστά και εκτιμώνται όχι μόνο στο περιβάλλον των οπαδών του βουνού, αλλά και άλλων τουριστών και κατασκηνωτών. Θερμικές κούπες, θερμότητες ή τουριστικά μπουκάλια με το λογότυπο της εταιρείας είναι τέλεια στην πράξη, ανε..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,35 L

rating

30.00€

Νέο άθραυστο θερμός Esbit  από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 0,350 L. Είναι όμορφο αν κάτι είναι απλά όμορφο. Και ακόμη περισσότερο αν είναι πολύ πρακτικό. Όπως αυτή η ανθεκτικά σχεδιασμένη φιάλη κενού για περιπέτειες στην πόλη ή την ύπαιθρο. Κάθε φορά που λιώνετε  από δίψα, θα λατρέψετε το μεγάλο άνοιγμα του, κάτι  που καθιστά τον καθαρισμό αργότερα πιο εύκολο.Είναι επίσης υπέροχο ότι, χάρη στη δομή του διπλού τοιχώματος, διατηρεί ζεστά ροφήματα όπως καφές και τσάι ζεστά για περισσότερο - ή κρύα ροφήματα δροσερά. Το πρακτικό κλείσιμο βρόχου το καθιστά βολικό στη μεταφορά κα..

SILVA

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Θερμός 0,75 L

rating

40.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel θερμό 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Το Esbit Pictor Insulated Bottle Standard 750 ml είναι ένα μοντέλο χάρη στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε ζεστό τσάι ανεξάρτητα από το αν πηγαίνουμε στο δρόμο για εργασία ή πεζοπορία στο βουνό. Θα διασφαλίσει επίσης τη βέλτιστη θερμοκρασία των δροσερών ποτών, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες.Τα προϊόντα Esbit έχουν πολύ καλό επίπεδο στεγαν..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 350ml

rating

20.00€

Το ανοξέιδωτο παγούρι Esbit Pictor 350 ml είναι μια ευέλικτη προσθήκη στον αστικό, τουριστικό και αθλητικό εξοπλισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να ενυδατώσετε το σώμα και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες εποχές χάρη στον ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι από τον οποίο κατασκευάστηκε.Η πιο ανθεκτική δομή της φιάλης θα λειτουργήσει, π.χ. κατά την αναρρίχηση. Συνδέστε το στο λουρί και κερδίστε την ευκαιρία να γεμίσετε υγρά στις πιο απαιτητικές στιγμές. Ταυτόχρονα, όταν αυτό το μοντέλο πιάνει ένα βράχο, δεν θα σπάσει όπως το κλασικό επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό και η χρήση του είνα..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 550ml

rating

22.00€

Το Esbit Pictor από ανοξείδωτο ατσάλι μπουκάλι 550 ml είναι μια εξαιρετική λύση για ένα ταξίδι. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό τόσο για πεζοπορία στο βουνό, κατά τη διάρκεια του οποίου θα το τοποθετήσουμε άνετα στο σακίδιο, αλλά και όταν θα κάνουμε μια βόλτα στο δάσος και θα ταιριάξουμε στο εσωτερικό.Εάν δεν είστε αδιάφοροι για την προστασία του περιβάλλοντος, μπορείτε εύκολα να το φροντίσετε μόνοι σας. Αντί να χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μοντέλα όπως αυτά που προτείνει η Esbit, τα οποία σίγουρα θα εκπληρώσουν τη λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το&n..

Esbit Pictor Ανοξείδωτο Παγούρι 750ml

rating

25.00€

Το Esbit Pictor Stainless Steel Bottle 750 ml είναι ιδανικό για πεζοπορία στο βουνό ή για κάμπινγκ. Θα επιτρέψει πολύ βολική μεταφορά πόσιμου νερού ή άλλων ποτών που είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του ταξιδιού.Ένα τουριστικό μπουκάλι 750 ml είναι ιδανικό ως εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή πλαστική συσκευασία. Χρησιμοποιώντας μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα μπουκάλι, δεν παράγουμε μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών, τα οποία για πολλά χρόνια πρέπει να αποσυντεθούν στο φυσικό περιβάλλον.Το  Esbit Pictor 750 ml είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/..

Esbit Solid Fuel Cookset Από Ανοξείδωτο Ατσάλι

rating

35.00€

Το σετ μαγειρέματος από ανοξείδωτο χάλυβα Esbit Solid Fuel Cookset είναι ένα σετ που, όταν διπλώνεται, καταλαμβάνει ένα μικρό μέγεθος, χάρη στο οποίο θα βρει τη θέση του σε κάθε σακίδιο για τους λάτρεις των βουνών ή τους λάτρεις του κάμπινγκ.Επιλέγοντας πεζοπορία στο βουνό ή κάμπινγκ με φίλους, έχοντας αυτό το σετ θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε εύκολα και βολικά γεύματα, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την άνεση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας. Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και μια ειδική βάση θα εξασφαλίσει μια ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, η οποία θα κάνει την π..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 1L

rating

40.00€

Το Thermos Esbit Food Jug 1 l διακρίνεται από την ευελιξία χρήσης και τις εξαιρετικές παραμέτρους διατήρησης της θερμοκρασίας. Επομένως, μπορείτε εύκολα να το πάρετε σε ένα ορεινό μονοπάτι, να εργαστείτε ή στο γυμναστήριο, όταν μετά από σωματική προσπάθεια είναι απαραίτητο να επαναφορτίσετε τις εσωτερικές σας μπαταρίες.Το Thermos Esbit επιλέξτε ένα δώρο για τον εαυτό σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο που εκτιμά τις λειτουργικές λύσεις. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του μονώνει τέλεια τα τρόφιμα που αποθηκεύονται εδώ, ώστε να έχετε πάντα ένα ζεστό δείπνο. Το σύνολο είναι ανθεκτικό, επειδή ήταν κατασκευασ..

Esbit Ανοξείδωτο Θερμός Φαγητού 750ml

rating

35.00€

Το θερμό Esbit Food Jug 0,75 l είναι ένα μοντέλο στο οποίο μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα τρόφιμα απολαμβάνοντας τη θερμοκρασία του και έτσι τη φυσική γεύση. Η εξαιρετικά αποτελεσματική μόνωση που προσφέρει αυτή η κατασκευή λειτουργεί εξίσου καλά σε ορεινό μονοπάτι όπως και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων όταν θέλετε να επαναφορτίσετε τις φυσικές σας μπαταρίες.Η μάρκα Esbit είναι διάσημη για τις κατασκευές της, οι οποίες με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο διατηρούν τη θερμοκρασία των αποθηκευμένων τροφίμων. Αυτό είναι σημαντικό επειδή σας επιτρέπει να έχετε ένα ζεστό δείπνο ανεξάρτητα από ..

Esbit Εστία Αλκοόλης

rating

18.00€

Η εστία αλκοόλης  Esbit Alcohol Burner είναι μια ελαφριά εναλλακτική λύση σε σχέση με τη σόμπα υγρού αερίου ή δοχείου. Το μετουσιωμένο αλκοόλ είναι εύκολο να βρεθεί και φθηνότερο στη χρήση από τις εναλλακτικές. Οι σόμπες με αλκοόλ είναι η σόμπα επιλογής για backpackers υπεριωδών και μεγάλων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη ή καυστήρες για φθορά ή θραύση. Απλώς γεμίστε το και ανάψτε το. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αρκεί να έχετε κάποιο είδος υποστήριξης ποτ μαζί σας. Μερικοί υπερφωτιστές χρησιμοποιούν πασσάλους σκηνών για να στηρίξουν τα δοχεία για να εξοικονομήσουν βάρος. Χρ..

Εντομοαπωθητικό Σπρέι Travelsafe Deet 40%

rating

10.95€

Το εντομοαπωθητικό της Travelsafe προστατεύει το δέρμα από τα ευρωπαϊκά και τροπικά κουνούπια, μύγες, αλογόμυγες, ακάρεα του φθινοπώρου, σκνίπες και τα τσιμπούρια.Το δραστικό συστατικό του Travel DEET είναι Diethyl-m-toluamide (DEET).Το σπρέυ με DEET 40%, είναι ισχυρό για μακράς διάρκειας προστασία.Περιεχόμενο: 60mlΣημείωση: Η χρήση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, η χρήση του Travel Safe Travel Deet είναι προτιμότερο να αποφεύγεται...

HERCULES ARMY ACTION

Κιτ Επιβίωσης Easy Carry

rating

39.90€

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα κιτ επιβίωσης εύκολο στη μεταφορά, καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες σας.Το κιτ περιλαμβάνει:1X ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ1X ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΣΠΙΡΤΑ ΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΘΗΚΗ1X ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ1X ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ1X ΡΑΒΔΟΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ5X ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ2X ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ..

CAREPLUS

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

rating

25.60€

H Venimex έρχεται να προσφέρει την τρόμπα αφαίρεσης δηλητηρίων για να σας απαλλάξει από το άγχος ενός ενδεχόμενου τσιμπήματος!!!Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές  αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό. Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα. Βέβαια πολλά τσιμπήματα   μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimex της Ca..

Τροφή Έκτακτης Ανάγκης NRG-5

rating

15.00€

Η επιβίωση είναι θέμα οργάνωσης και τα τρόφιμα έκτακτης ανάγκης NRG-5 καλούνται να το αποδείξουν!!Όταν καλείστε να αγωνιστείτε για την επιβίωση σας τότε μάλλον πρέπει να ξεχάσετε τη λαχταριστή μπριζόλα σας ή τη θεσπέσια καρμπονάρα σας και να βρείτε κάτι ασφαλέστερο και θρεπτικότερο!! Τα εκπληκτικά αυτά μπισκότα θα αποτελέσουν το σωτήρα σας σε δύσκολες στιγμές!Αυτό το σιτηρέσιο μπισκότο έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιείται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς βοήθειας σε περίπτωση καταστροφών. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους καθώς δεν περιέχει ζωικά πρόσθετα. Κάθε συσκευασία περιέχει 500 γραμμάρια..

Τσακμακόπετρα Μαγνησίου

rating

7.00€

Τσακμακόπετρα μαγνησίου από την mil-tec. Αν ετοιμάζεστε με ασκήσεις  επιβίωσης , η φωτιά θα είναι ένα από τα προβλήματα που θα πρέπει να λύσετε. Πρόκειται για μια ειδική πέτρα, που θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Ο όρος τσακμακόπετρα, αναφέρεται σε συγκεκριμένο είδος πετρώματος, αλλά επειδή και άλλα είδη πετρωμάτων πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις, ο όρος αυτός αναφέρεται σε όλα αυτά τα πετρώματα.Οδηγίες χρήσης για την τσακμακόπετρα:Τρίβετε με το ειδικό μαχαιράκι την πλάκα μαγνησίου και δημιουργείτε ρινίσματα.Αφού συγκεντρώσετε όλα τα ρινίσματα,τρίβετε την πλάκα νικελίου για ..

Τσαντάκι Με Παγούρι

rating

12.00€

Τσαντάκι για μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, με παγούρι.Διαθέτει μεγάλο κύριο διαμέρισμα και μία πλευρική τσέπη με φερμουάρ.Η χωρητικότητα του μπουκαλιού είναι 1 λίτρο...

BCB

Υγρο Απωθητικό Καρχαριών

rating

15.00€

Το υγρό απωθητικό καρχαριών περιέχει μια χημική ουσία και μια παχιά μαύρη βαφή που απωθεί και αποπροσανατολίζει τους καρχαρίες. Όταν δοκιμάστηκε από σε πειραματικές ασκήσεις του αμερικανικού ναυτικού BCB ήταν το μόνο προϊόν ανάμεσα σε 24  που πέτυχε οποιαδήποτε επιτυχία στην απώθηση του καρχαρία, δειυκολύνοντας έτσι τους δύτες του στρατου να κάνουν τη δουλειά τους.Από τότε χρησιμοποιείται από την Navies παγκοσμίως ως εγκεκριμένο απωθητικό καρχαρία.Οδηγίες και χρήσηΌταν ανοίξετε αυτό το φάκελο, η συσκευασία  συμπιέζεται στο νερό και  το κρυσταλλικό οξικό παράγει ένα πυκνό μαύρο σ..

Υγρό Διατήρησης Νερού Dr.Keddo Mikrosept

rating

20.00€

Ο νικητής του τεστ Mikrosept είναι ένας υγρός παράγοντας διατήρησης φρεσκάδας για πόσιμο νερό με βάση ασημένια ιόντα. Το ασήμι έχει εγκριθεί ως πρόσθετο τροφίμων σύμφωνα με το ZZulV Παράρτημα 6α 2007. Το Mikrosept προστατεύει από βακτηριακές παθήσεις του εντέρου και είναι άγευστο και άοσμο στην καθορισμένη δοσολογία, χωρίς χλώριο και νιτρικά άλατα. Τα ασημένια ιόντα δεν είναι κατάλληλα για μεταλλικές δεξαμενές.Η φιάλη των 100 ml με σιφώνιο είναι κατάλληλη για μικρές δεξαμενές εως και 50 λίτρα...

Υδροδοχείο 2,5 LT

rating

25.00€

Υδροδοχείο για την πλάτη, με ιμάντες μεταφοράς για τον ώμο και ρυθμιζόμενο στο στήθος.Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις : περίπου 45 cm x 22 cm x 3 cmΒάρος : 540 grΥλικό : 100 % πολυεστέραςΧωρητικότητα 2,5lt..

Υδροδοχείο Outac Hydro Back 3lt V-CUT Defcon 5

rating

40.00€

Αυτό το σύστημα ενυδάτωσης της Defcon 5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υδροσοχείο σε οποιοδήποτε πακέτο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη σακίδιο πλάτης.Διαθέτει  βαλβίδα ενυδάτωσης με στόμιο.Χαρακτηριστικά:Χωρητικότητα: 100 oz. ή 3 λίτρα.ΜolleΚατασκευασμένο από 600D polyΒάρος: 0,95 KgΔιαστάσεις: 24 cm x 8 cm x 48 cmΒάρος: 0,65 Kg   ..

Υδροδοχείο Με Σύστημα Molle 2.5l Με Θήκη TPU

rating

25.00€

Υδροδοχείο με σύστημα molle και θήκη TPU 2.5l. O ιδανικός και αχώριστος σύντροφος σας σε κάθε εξόρμηση!!!Χαρακτηριστικά:Τσέπη στο πίσω μέρος με συνδετήρα VelcroMolle θηλιές στο μπροστινό  και πίσω  μέρος2 βρόχοι στερέωσης Molle με ασφαλιστικό συνδετήρα στο πίσω μέροςΣυμπεριλαμβανομένης της τσάντας TPU  και επιστόμιο Διαστάσεις: περίπου 18 x 45 x 3 cm (Π x Υ x Β)Βάρος: περίπου 450 γρΥλικό:100% πολυεστέρας..

Υδροδοχείο Παγούρι 2.5l

rating

20.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 2.5 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 8,5 cmΔιαστάσεις:  40 x 17 εκΒάρος: 230 g..

Υδροδοχείο Παγούρι 3L

rating

25.00€

Κλασικό και αγαπημένο υδροδοχείο 3 λίτρων.Χαρακτηριστικά:100% χλωριούχο πολυβινύλιο.Microban αντιβακτηριακό φινίρισμα.Σωλήνας ενυδάτωσης με βαλβίδα.Μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα.Ο σωλήνας πόσης του δοχείου είναι επικαλυμένος με neoprenΧειρολαβή μεταφοράς και 2 οπές στερέωσης στην κορυφήΑσφαλή για τα τρόφιμα και άγευστο (μην γεμίζετε με γάλα, αλκοολούχα, ανθρακούχα, ή όξινα ποτά)Άνοιγμα διαμέτρου: περίπου. 9,5 cmΔιαστάσεις:  45 x 20 εκΒάρος: 250 g..

BCB

Υπνόσακος Επιβίωσης

rating

7.00€

Yπνόσακος επιβίωσης, πολυαιθυλενίου, πλήρους μεγέθους. Συμπαγές και ελαφρύ, είναι ιδανικό ως ασπίδα έναντι των στοιχείων ή ως αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα για υπνόσακο.Χαρακτηριστικά:160 gauge (μεσαίο) πολυαιθυλένιοΣυσκευασία κενούΒάρος: 140g (5oz)ΝΑΤΟ : NSN-8465-99-138-3533..

MIL-TEC

Φακελάκια Πόσιμου Νερού

rating

5.00€

Αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα της λήψης νερού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αν και αυτό διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση (κλίμα, απώλεια υγρών, κούραση, κτλ.). Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ορίζει πως ελάχιστη ποσότητα λήψης νερού είναι 2 λίτρα ανά ημέρα. Προσοχή! Αυτό είναι το ελάχιστο, όχι το προτεινόμενο.  Είναι δυνατόν ένας ανθρώπινος οργανισμός να ζήσει χωρίς τροφή για δύο εβδομάδες ή περισσότερο αλλά χωρίς επαρκή ποσότητα νερού είναι δύσκολο να επιβιώσει για περισσότερο από 3 ή το πολύ 4 ημέρες.Το θέμα του νερού στην επιβίωση είναι υψίστης σημασίας ζήτημα και όσο περισσότερ..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Compact

rating

27.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Compact First Aid Kit περιέχει όλα όσα περιέχονται στο κιτ πρώτων βοηθειών, αλλά σε ελαφρώς μεγαλύτερες ποσότητες. Περιέχει επίσης τον οδηγό πρώτων βοηθειών Care Plus - ένα πολυγλωσσικό φυλλάδιο για να σας..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Emergency

rating

35.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελεί  βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Compact είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Όλα τα κιτ πρώτων βοηθειών είναι συσκευασμένα σε ανθεκτικά νάιλον κόκκινα τσαντάκια τα οποία είναι εύκολα στη μεταφορά τους σε ταξίδια ακόμα και αν ο διαθέσιμος χώρος είναι μειωμένος. Οι συσκευασίες έχο..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Mountaineer

rating

63.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την Careplus ειδικά για τους λάτρεις των εξορμήσεων. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Mountaineer είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Περιεχόμενα κιτ:1  Βιβλίο οδηγιών Α’ Βοηθειών σε διάφορες γλώσσες5 Αποστειρωμένες γάζες  5x5 cm4 Γάζες ταχείας επούλωσης πληγής 10x10 cm1 Επίδεσμο  5x4 cm1 Επίδεσμο 7.5x4 cm5 Αυτοκόλλητες γάζες 19x38 mm5 Αυτοκόλλητες γάζες 25x72 mm5 Αυτοκόλλ..

CAREPLUS

Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Careplus Professional

rating

60.00€

Αυτό το πακέτο έχει δημιουργηθεί από την careplus για όλους εσάς που η ασφάλεια σας αποτελέι βασική μέριμνα σας σε κάθε outdoor εξόρμηση ή tactical αποστολή σας. Δεδομένης της φύσης των δραστηριοτήτων αυτών, κάποιες φορές είναι χρονοβόρο και δύσκολο να φτάσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το περιεχόμενο του Professional είναι η απάντηση σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Care Plus First Aid Kit Professional είναι κατάλληλο για 2 ή περισσότερα άτομα, περιέχει 90 είδη και ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το περιεχόμενο έχει βελτιστοποιηθεί για προορισμούς με κακές συνθήκες υγιειν..

Φίλτρο Νερού Katadyn "Tactical BeFree" 1 l

rating

60.00€

Με το υπερσύγχρονο BeFree 1.0L Tactical, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε περιπέτεια, ανεξάρτητα από το μέγεθος, χωρίς να ανησυχείτε για καθαρό πόσιμο νερό. Είτε πρόκειται για ένα απομακρυσμένο ταξίδι, ποδηλασία βουνού, ή σε ένα μικρό basecamp από τη λίμνη. Απλώς γεμίστε την εύκαμπτη, αναδιπλούμενη δεξαμενή με νερό και συνεχίστε να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Το BeFree 1.0L Tactical είναι ο ιδανικός σύντροφος για πεζοπορίες, ταξίδια ή για καθημερινή χρήση. Για να απολαύσετε τη μέγιστη απόλαυση από το φίλτρο, απλά ανακινήστε το φίλτρο μεμβράνης EZ-Clean. Όσο λιγότερο ανησυχείς τόσο περισσότ..

Φίλτρο Νερού Origin Outdoors BasicNature

rating

40.00€

H  BasicNature παρουσίασε στους λάτρεις του Outdoor το καινούργιο φίλτρο νερού, τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζεται ως το τελειότερο της νέας εποχής. Απλά συμπληρώστε στον παρεχόμενο σάκο, νερό από μια λίμνη ή ποτάμι ή ρυάκι, βιδώστε το  πάνω στο σακουλάκι και πιέστε το ώστε να περάσει το νερό μέσα από αυτό. Η συσκευασία περιλαμβάνει εύκαμπτο σάκο  χωρητικότητος περίπου ενός (1) λίτρου, κατασκευασμένο από ανθεκτικό φύλλο Mylar και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί εκατοντάδες φορές. Το φίλτρο νερού BasicNature είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να φιλτρ..

Φίλτρο Νερού Origin Outdoors UV Water Filter Fairbanks

rating

99.99€

Το φίλτρο νερού  Fairbanks χρησιμοποιεί τη δύναμη του υπεριώδους φωτός και σκοτώνει το 99,9% όλων των βακτηρίων, των παρασίτων, των πρωτόζωων και ακόμη και των ιών (συμπεριλαμβανομένων των Giardia και Cryptosporidia, βακτηρίων και ακόμη και ιών εντός 50 δευτερολέπτων)σε μια πολύ γρήγορη επεξεργασία του πόσιμου νερού.  Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε το καθαρισμένο νερό απευθείας από το μπουκάλι. Το καλύτερο από όλα, σε αυτό το μοντέλο, ο καθαριστής UV είναι ενσωματωμένος στο μπουκάλι νερό, οπότε θα έχετε μια λύση all-in-one για τις ανάγκες καθαρισμού νερού. Το κάτω μέρος της φιάλης ..

Φλασκί Μεταλλικό

rating

10.50€

Ένα φλασκί  αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Χαρακτηριστικά:Διαστάσεις μεγάλου:9,7 x 2,3 x 13 cmΧωρητικότητα μεγάλου: 8 oz (220 ml)Διαστάσεις μεσαίου: 9,7 x 2,3 x 9,5 cmΧωρητικότητα μεσαίου: 5 oz (140 ml)..

MIL-TEC

Φλασκί Χακί

rating

5.00€

Ένα φλασκί (110ml), καλυμμένο με ειδική ματ ελαιώδη βαφή. Αφιερωμένο σε κάθε λάτρη αλκοολούχων ποτών. Χάρη σε μια μοναδική εμφάνιση,λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ή άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν καμουφλάζ. Για να μην χάσετε το καπάκι, είναι προσαρτημένο στη φιάλη με μια άρθρωση. Το χακί χρώμα δεν αντικατοπτρίζει τις ακτίνες του ήλιου. Βάρος: 94gr..

Χορτοφαγικό Έτοιμο Γεύμα Επιβίωσης Trek'n Eat Pasta Με Soya Bolognese

rating

10.00€

Αυτή η χορτοφαγική έκδοση αυτού του πιο αγαπημένου κλασικού γεύματος ζυμαρικών αιχμαλωτίζει τον ουρανίσκο σας με την αλάνθαστη, παραδοσιακή   Bolognese γεύση της. Αυτό κάνει αυτό το πιάτο την επικρατέστερη ίσως επιλογή  για τους υπαίθριους καλοφαγάδες που δεν θέλουν να εξαλείψουν αυτή την κλασική συνταγή από το μενού τους. Με αυτό, ανταμείβονται με μια νέα και πολύ εξατομικευμένη γευστική εμπειρία.Η βάση των πακέτων σχηματίζεται από τροφές  Trek'n Eat που έχουν αποξηρανθεί με ψύξη.Η λυοφιλοποίηση απομακρύνει όλη την υγρασία από το Trek'n Eat και τα τρόφιμα διατηρο..

Χορτοφαγικό Έτοιμο Γεύμα Επιβίωσης Trek'n Eat Tactical Day Ration Pack 1100g Typ 4

rating

35.00€

Το πακέτο "Day Ration Pack" είναι ένα προσαρμοσμένο πακέτο γεύματος για ένα άτομο για 1 ημέρα. Εξασφαλίζει ότι οι στρατιώτες έχουν αρκετό  φαγητό ακόμα κι αν δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν με φαγητό μέσω της κουζινας ή του κυλικείου. Η βάση των πακέτων σχηματίζεται από τροφές  Trek'n Eat που έχουν αποξηρανθεί με ψύξη.Η λυοφιλοποίηση απομακρύνει όλη την υγρασία από το Trek'n Eat και τα τρόφιμα διατηρούνται χωρίς να καταστρέφονται σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα. Το Trek'n Eat εκπληρώνει έτσι τις απαιτήσεις για βέλτιστη διατροφή ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες. Τα πακέτα περιέχουν&n..

Ψωμί Ολικής Άλεσης Trek 'n Eat

rating

5.50€

Ετοιμο ψωμί ολικής αλέσεως, μακράς διάρκειας, σε φέτες, σε κλειστό δοχείο με πλαστικό καπάκι.Συστατικά:αλεύρι ολικής αλέσεως σίκαλης, νερό, αλάτι, μαγιάΑλλεργιογόνα: μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος και σουσάμιΔιατροφικές τιμές ανά 100 g:Ενέργεια σε kJ / kcal: 759/180Λίπος 1,2 g, εκ των οποίων κορεσμένα 0,2 gΥδατάνθρακες 32,3 g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 gΙνες 9,6 g,Πρωτεΐνη 5,2 gΑλάτι 1,1 gΠεριεχόμενο: 500 g..

Εμφάνιση 1 έως 41 από 41 (1 Σελ.)