Ακονιστήρια-Πέτρες-Περιποίηση

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)

Original Arkansas Πέτρα Ακονίσματος 6000- 8000 Κόκκων

rating

30.00€

Original Arkansas πέτρα ακονίσματος  6000- 8000 κόκκων. Φτιαγμένη από άριστης ποιότητας κορούνδιο (Al2O3), εξασφαλίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα.Ακόμα και το ακριβότερο και καλύτερο μαχαίρι, μετά από περισσότερο ή λιγότερο σκληρή χρήση, κάποια στιγμή φυσιολογικά χάνει τις αρχικές του επιδόσεις και πρέπει να ακονιστεί και πάλι για να φτάσει στα επίπεδα που ήταν όταν ήταν καινούριο. Η χρήση μιας πέτρας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να επιστρέψει η λάμα του μαχαιριού σας πίσω στη αρχική της μορφή.Θα αποκαταστήσει το θάμπωμα της λεπίδας του μαχαιριού σας σε ελάχιστο χρόνο. Είναι τοποθετημένη ..

Ακονιστήρι Διαμαντιού BlackFox Outdoor

rating

24.00€

Το συμπαγές ακονιστήρι διαμαντιού Blackfox είναι ένα πραγματικό multi-talent. Συνδυάζει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ακονίσματος που θα χρειαστείτε σε καθημερινή ή ημι-τακτική βάση.Υπάρχει ένα ένθετο καρβιδίου σχήματος V για την πολύ τραχιά προ-άλεση. Στη συνέχεια, υπάρχει η τραβηγμένη επιφάνεια κοπής διαμαντιών για τις κανονικές κεραμικές ράβδους λείανσης προ-άλεσης και σχήματος V για το λεπτό άλεσμα, οι οποίες αποθηκεύονται στο περίβλημα για εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά. Ανθεκτικό και αντιολισθητικό πλαστικό περίβλημα (μερικώς καουτσούκ). Το Black Fox Outdoor Sharpener φιλοξε..

MORA

Ακονιστήρι Διαμαντιού Morakniv L Fine

rating

18.00€

Μια λεπτή (600) διαμαντένια ξύστρα που είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσετε τα μαχαίρια ξυλογλυπτικής σας σε καλή κατάσταση. Απλό στη χρήση, καθώς ο επίπεδος χάλυβας ακολουθεί εύκολα τη γωνία της άκρης.Χαρακτηριστικά:Μήκος λεπίδας: 50 mmΠάχος λεπίδας: 4,5 mmΣυνολικό μήκος: 150 mmΒάρος: 47 g..

Ακονιστήρι Μαχαιριών

rating

5.00€

Ένα καλό ακονιστήρι μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλο μαχαίρι σε εργαλείο! Το ακονιστήρι, compact Duo Sharpener, θα είναι κοντά σας καθημερινά για να λύσει τα χέρια. Είναι μικρό, ελαφρύ και προσφέρει δύο στιλβωτικά. Τα πτερύγια ακονίσματος είναι κατασκευασμένα από καρβίδιο και κεραμικό. Το καρβίδιο παρέχει ένα τραχύ, αρχικό φινίρισμα. Χρησιμοποιείται για την επισκευή λεπίδων που έχουν υποστεί βλάβη. Το κεραμικό θα προσφέρει στη λεπίδα ένα λεπτό φινίρισμα. Το συγκεκριμένο ακονιστήρι δεν χρειάζεται λάδι και δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες . Είναι εύκολο στη χρήση και ο σχεδιασμός ..

Ακονιστήρι Μαχαιριών Και Ψαλιδιών Fudo

rating

25.00€

Αυτό το ακονιστήρι μαχαιριού σας προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών, όπως:• Απλή και χωρίς προβλήματα χρήση• Ρυθμιζόμενη γωνία από 14 έως 24 °• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία τύπων μαχαιριών και ψαλιδιών• Ειδική λειτουργία για ακόνισμα ψαλιδιού• Εξαρτήματα που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, τα οποία επιτρέπει η ανταλλαγή στοιχείων ακονίσματος• Αντιολισθητική βάση από καουτσούκΔιαστάσεις περίπου. 26 x 4,5 x 8 cm / div>..

FOX

Διπλή Πέτρα Ακονίσματος Fox

rating

23.00€

Διπλή πέτρα ακονίσματος από τη Fox, σε θήκη. Το σετ διαθέτει μιά λεπτή και μία χοντρή πέτρα.Προειδοποίηση1)Μην ακονίσετε το μαχαίρι σας κρατώντας  τη λάμα κάθετα προς την πέτρα. Κρατώντας τη λεπίδα σε υπερβολικά ευρεία γωνία από την πέτρα θα οδηγήσετε  σε άμβλυνση και τελικά σε  ισοπέδωση της κόψης.2)Καθαρίστε την πέτρα αμέσως μετά τη χρήση με νερό και στεγνώστε την εντελώς.3)Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να ακονίσετε τη λεπίδα, όπως ατσάλι, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής.4) Να ακονίζετε πάντα εν ψυχρώ. Εάν θερμανθεί η λάμα..

Πέτρα Ακονίσματος 1000 κόκκων

rating

20.00€

Πέτρα ακονίσματος 1000 κόκκων. Φτιαγμένη από άριστης ποιότητας κορούνδιο (Al2O3), εξασφαλίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα.Ακόμα και το ακριβότερο και καλύτερο μαχαίρι, μετά από περισσότερο ή λιγότερο σκληρή χρήση, κάποια στιγμή φυσιολογικά χάνει τις αρχικές του επιδόσεις και πρέπει να ακονιστεί και πάλι για να φτάσει στα επίπεδα που ήταν όταν ήταν καινούριο. Η χρήση μιας πέτρας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να επιστρέψει η λάμα του μαχαιριού σας πίσω στη αρχική της μορφή. Θα αποκαταστήσει το θάμπωμα της λεπίδας του μαχαιριού σας σε ελάχιστο χρόνο. Είναι τοποθετημένη σε πλαστική βάση στήριξης για..

FOX

Πέτρα Ακονίσματος Fox

rating

4.00€

Πέτρα ακονίσματος με χοντρούς κόκκους από τη Fox.Προειδοποίηση1)Μην ακονίσετε το μαχαίρι σας κρατώντας  τη λάμα κάθετα προς την πέτρα. Κρατώντας τη λεπίδα σε υπερβολικά ευρεία γωνία από την πέτρα θα οδηγήσετε  σε άμβλυνση και τελικά σε  ισοπέδωση της κόψης.2)Καθαρίστε την πέτρα αμέσως μετά τη χρήση με νερό και στεγνώστε την εντελώς.3)Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να ακονίσετε τη λεπίδα, όπως ατσάλι, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής.4) Να ακονίζετε πάντα εν ψυχρώ. Εάν θερμανθεί η λάμα και αλλάξει χρώμα τότε η λάμα θα έχει καταστραφ..

Πέτρα Ακονίσματος Fudo 600/1000

rating

45.00€

Αυτή η συνθετική λευκή πέτρα έχει δομή ανοιχτού πόρου, ομοιογενή αποθήκευση σωματιδίων και υψηλή απόδοση ακονίσματος.Χρησιμοποιείται μόνο με νερό και είναι ιδανική για το ακόνισμα τόσο μαχαιριών όσο και σπαθιών.Πριν από τη χρήση, η πέτρα πρέπει να βρίσκεται στο νερό για 10 έως 15 λεπτά και επίσης να διαβρέχεται τακτικά κατά την άλεση.Οι κόκκοι έως 1000 είναι κατάλληλοι για εκ νέου όξυνση, υψηλότεροι κόκκοι από 3000 διασφαλίζουν ότι η λεπίδα είναι καλή.Συνδυασμός λευκής πέτρας σε αντιολισθητική βάση από καουτσούκ.Μέγεθος κόκκων 600/1000180 x 60 mmΎψος πέτρας 27 mm..

Πέτρα ακονίσματος Original Arkansas 6000/8000

rating

15.00€

Πέτρα ακονίσματος Original Arkansas διπλής όψης 6000/8000.Ακόμα και το ακριβότερο και καλύτερο μαχαίρι, μετά από περισσότερο ή λιγότερο σκληρή χρήση, κάποια στιγμή φυσιολογικά χάνει τις αρχικές του επιδόσεις και πρέπει να ακονιστεί και πάλι για να φτάσει στα επίπεδα που ήταν όταν ήταν καινούριο. Η χρήση μιας πέτρας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να επιστρέψει η λάμα του μαχαιριού σας πίσω στη αρχική της μορφή.Θα αποκαταστήσει το θάμπωμα της λεπίδας του μαχαιριού σας σε ελάχιστο χρόνο. Είναι τοποθετημένη σε πλαστική βάση στήριξης για ευκολότερο ακόνισμα. Η βάση είναι κατασκευασμένη με τ..

FOX

Πτυσσόμενο Ακονιστήρι Διαμαντιού Black Fox

rating

16.00€

Πτυσσόμενο ακονιστήρι διαμαντιού Black Fox για τέλειο ακόνισμα των μαχαιριών σας.Χαρακτηριστικά:Μήκος (κλειστό): 6,5 cmΜήκος (ανοιχτό): 12,5 cmΒάρος: 60 gr..

FOX

Φυσική Πέτρα Ακονίσματος Fox

rating

9.00€

Φυσική πέτρα ακκονίσματος της Fox η οποία δουλεύει με νερό ή λάδι. Πρόκειται για μία πέτρα ακονίσματος λεπτής υφής και είναι ιδανική για λεπτά μαχαίρια.Made in ItalyΠροειδοποίηση1)Μην ακονίσετε το μαχαίρι σας κρατώντας  τη λάμα κάθετα προς την πέτρα. Κρατώντας τη λεπίδα σε υπερβολικά ευρεία γωνία από την πέτρα θα οδηγήσετε  σε άμβλυνση και τελικά σε  ισοπέδωση της κόψης.2)Καθαρίστε την πέτρα αμέσως μετά τη χρήση με νερό και στεγνώστε την εντελώς.3)Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να ακονίσετε τη λεπίδα, όπως ατσάλι, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευασ..

FOX

Φυσική Πέτρα Ακονίσματος Fox

rating

24.00€

Φυσική πέτρα ακκονίσματος της Fox η οποία δουλεύει με νερό ή λάδι. Πρόκειται για μία πέτρα ακονίσματος λεπτής υφής και είναι ιδανική για λεπτά μαχαίρια.Made in ItalyΧαρακτηριστικά:Υλικό: φυσική τραχιά πέτραΔιαστάσεις: 10 x 5 x 1.5 εκ.Προειδοποίηση1)Μην ακονίσετε το μαχαίρι σας κρατώντας  τη λάμα κάθετα προς την πέτρα. Κρατώντας τη λεπίδα σε υπερβολικά ευρεία γωνία από την πέτρα θα οδηγήσετε  σε άμβλυνση και τελικά σε  ισοπέδωση της κόψης.2)Καθαρίστε την πέτρα αμέσως μετά τη χρήση με νερό και στεγνώστε την εντελώς.3)Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να ακονίσετε τη λ..

FOX

Φυσική Πέτρα Ακονίσματος Fox Σε Ξύλινη Βάση

rating

19.00€

Φυσική, λεπτόκοκκη  πέτρα ακονίσματος της Fox σε ξύλινη βάση.Προειδοποίηση1)Μην ακονίσετε το μαχαίρι σας κρατώντας  τη λάμα κάθετα προς την πέτρα. Κρατώντας τη λεπίδα σε υπερβολικά ευρεία γωνία από την πέτρα θα οδηγήσετε  σε άμβλυνση και τελικά σε  ισοπέδωση της κόψης.2)Καθαρίστε την πέτρα αμέσως μετά τη χρήση με νερό και στεγνώστε την εντελώς.3)Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να ακονίσετε τη λεπίδα, όπως ατσάλι, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής.4) Να ακονίζετε πάντα εν ψυχρώ. Εάν θερμανθεί η λάμα και αλλάξει χρώμα τότε η ..

Φυσική Πέτρα Ακονίσματος Σε Ξύλινη Βάση

rating

20.00€

Κόκκος κόκκινου ψαμμίτη περίπου. 240.Διαστάσεις 200 x 50 mm,ύψος πέτρα 19 mm..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)