Κεντημένα T-shirt

Εμφάνιση 1 έως 36 από 36 (1 Σελ.)

GREEK FORCES

Μπλούζα Γ ΜΑΚ 3 ΕΤΕΘ Αετός Greek Forces

rating

22.00€

Μπλούζα Γ ΜΑΚ ( Μονάδα Αμφίβιων Καταδρομών) με κέντημα , εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο στήθος φέρει  κέντημα που απεικονίζει  το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων, Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ, ενώ στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα με τον Αετό, σήμα κατατεθέν της Γ ΜΑΚ 3 ΕΤΕΘ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία . Διαθεσιμότητα:ΧΑΚΙ:M,L,XL,2XLΜΠΕΖ:S,M,L,XL,2XLΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ:LΛΕΥΚΟ:2XL..

GREEK FORCES

Μπλούζα Καταδρομών Greek Forces

rating

15.00€

Μπλούζα Καταδρομών  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας,σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων  Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ αναγράφοντας Δυνάμεις Καταδρομών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης...

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Αήττητοι Greek Forces Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα  Αήττητοι  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι  και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα των 165 γραμμαρίων.Στην πλάτη φέρει ένα  επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει την Ελληνική Σημαία σε μεγάλη διάσταση.Επάνω στην σημαία έχουν κεντηθεί τα λόγια:       Γιατί μόνον εμείς , -(Οι Ελληνες)-αντίθετα απ’ τους βαρβάρους δεν  μετράμεΠΟΤΕ το πλήθος του εχθρού>>!Εμείς πάντα λέμε…<<και ούτος ο αριθμός  <ικανός εστί>>και χυνόμαστε..

HERCULES ARMY ACTION

Μπλούζα Κέντημα '' Αγαπώ Ότι Σας Πονάει''

rating

13.00€

Μπλούζα με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την Hercules Army Action. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο στήθος φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το σημείο του Σταυρού και το IC XC NIKA, την ευχή του κάθε Ορθόδοξου Χριστιανου . Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. Στο πίσω μέρος αναγράφει το κείμενο:   ΑΓΑΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙΘΕΟ...ΠΑΤΡΙΔΑ..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών

rating

15.00€

Μπλούζα   2α  Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  με εξαιρετική λεπτομέρεια την πουλάδα με τις δάφνες και π αναγράφει 2α ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης...

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα   2α  Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα,από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  με εξαιρετική λεπτομέρεια την πουλάδα με τις δάφνες και π αναγράφει 2α ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτω..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα 575 Τάγμα Πεζοναυτών

rating

16.00€

Μπλούζα  575 Τάγμα Πεζοναυτών, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα,από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Μπροστά στο στήθος φέρει κέντημα αρίστης ποιότητας με το έμβλημα των πεζοναυτών και αναγράφει Δυνάμεις Καταδρομών. Στο πίσω μέρος της φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια το έμβλημα του 575 Τάγματος Πεζοναυτών με τον πράσινο μπερέ. Στο κάτω μέρος του εμβλήματος αναγράφει COMMANDOS NEVER DIE. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία...

HERCULES ARMY ACTION

Μπλούζα Κέντημα Άγια Σοφιά

rating

13.00€

Μπλούζα κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε χακί χρώμα, από την Hercules Army Action.Πρόκειται για μία μπλούζα με κοντόμανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο στήθος φέρει επιβλητικό κέντημα  με την Αγια Σοφιά, το μεγαλύτερο Ναό της Ορθοδοξίας μας Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική σημαία. Στο πίσω μέρος αναγράφει το κείμενο:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ       ΘΑΡΣΕΙΤΕ..

PENTAGON

Μπλούζα Κέντημα Αήττητοι Greek Forces

rating

15.00€

Μπλούζα  Αήττητοι  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι  και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα των 165 γραμμαρίων.Στην πλάτη φέρει ένα  επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει την Ελληνική Σημαία σε μεγάλη διάσταση.Επάνω στην σημαία έχουν κεντηθεί τα λόγια:       Γιατί μόνον εμείς , -(Οι Ελληνες)-αντίθετα απ’ τους βαρβάρους δεν  μετράμεΠΟΤΕ το πλήθος του εχθρού>>!Εμείς πάντα λέμε…<<και ούτος ο αριθμός  <ικανός εστί>>και χυνόμαστε..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Δυνάμεις Πεζοναυτών

rating

15.00€

Μπλούζα  Δυνάμεις Πεζοναυτών, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας,από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το έμβλημα των Πεζοναυτών, με το σύνθημα ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ , σε μεγάλη διάσταση και  με μεγάλα καμπυλωτά γράμματα αναγράφει ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Μια εξαι..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Δυνάμεις Πεζοναυτών Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα  Δυνάμεις Πεζοναυτών, με κέντημα , εξαιρετικής ποιότητας, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το έμβλημα των Πεζοναυτών,με το σύνθημα  ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ, σε μεγάλη διάσταση και  με μεγάλα καμπυλωτά γράμματα αναγράφει ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Δυνάμεις Τεθωρακισμένων

rating

15.00€

Μπλούζα Δυνάμεις Τεθωρακισμένων, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει ένα άρμα μάχης με το μαύρο μπερέ και αναγράφει ημικυκλικά ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης...

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Δ’ ΜΚ Ειδικές Δυνάμεις

rating

15.00€

Μπλούζα  Δ ‘ ΜΚ  Ειδικές Δυνάμεις  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων της Δ’ Μοίρας Καταδρομών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης.Μια ειδική μπλούζα για τις Ειδικές Δυνάμεις !..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ε.Δ Τολμων Νικά

rating

15.00€

Μπλούζα Ειδικές Δυνάμεις Τολμών Νικά, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων σε μεγάλη διάσταση και μέσα αναγράφει Τολμών Νικά. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ε.Δ Τολμών Νικά Σημαία Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα Ειδικές Δυνάμεις Τολμών Νικά Σημαία με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που  απεικονίζει την Ελληνική Σημαία  και πάνω της έχει κεντηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια ο μπερές και το μαχαίρι  των Ειδικών Δυνάμεων. Στο πάνω μέρος της παράστασης αυτής αναγράφει ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ενώ από κάτω Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρο..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ε.Δ Τολμων Νικά Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα Ειδικές Δυνάμεις Τολμών Νικά, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων σε μεγάλη διάσταση και μέσα αναγράφει Τολμών Νικά. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είνα..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

rating

15.00€

Μπλούζα με κέντημα , Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Είναι  με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια τον Αετό  του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών . Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης...

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών με κέντημα , εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Είναι  με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια τον Αετό  του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Είναι κατασκευασμένη σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορετικ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Θα Ξαναγυρίσουμε Greek Forces

rating

15.00€

Μπλούζα με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα των 165 γραμμαρίων. Στο αριστερό χέρι φέρει την Ελληνική Σημαία. Στο πίσω μέρος της έχει ένα επιβλητικό κέντημα  που απεικονίζει την Ελληνική Σημαία σε μεγάλη διάσταση. Στο κέντρο της  Σημαίας απεικονίζεται, με  εξαιρετική λεπτομέρεια,  ένας αρχαίος πολεμιστής ο οποίος κοιτάζει προς την πλευρά των Μικρασιατικών παραλίων.Επάνω στην σημαία έχουν κεντηθεί τα λόγια  ‘ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ&n..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Καταδρομών Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα Καταδρομών  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  το έμβλημα των Ειδικών Δυνάμεων Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ αναγράφοντας Δυνάμεις Καταδρομών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης.Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Λ’ ΜΚ Ειδικές Δυνάμεις

rating

15.00€

Μπλούζα Λ’ ΜΚ Ειδικές Δυνάμεις με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει σε μεγάλη διάσταση το έμβλημα της Λ Μοίρας Καταδρομών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης.Μια ειδική μπλούζα για τις Ειδικές Δυνάμεις! ..

Μπλούζα Κέντημα Μακεδονία

rating

18.00€

Μπλούζα κέντημα Μακεδονία, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  με εξαιρετική λεπτομέρεια τον Βασιλιά Αλέξανδρο με τον Βουκεφάλα, σρα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας. Γύρω από αυτό αναγράφει το εξής ρητό:ΟΥΚ ΕΑΛΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΟΥΚ ΕΑΛΩ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣτο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία τον Ήλιο της Βεργίνας. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

rating

15.00€

Μπλούζα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο στήθος φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια έναν αρχαίο πολεμιστή με την ασπίδα του  και από κάτω αναγράφει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία.Άραγε πόσοι από εμάς γνωρίζουμε την έννοια της περίφημης φράσης που είπε ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. όταν ο Ξέρξης του ζήτησε να παραδώσει τα όπλα του; Τότε..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο στήθος φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει   με εξαιρετική λεπτομέρεια έναν αρχαίο πολεμιστή με την ασπίδα του  και από κάτω αναγράφει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα,&..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Χάρτης

rating

15.00€

Μπλούζα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  Χάρτης   με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  με εξαιρετική λεπτομέρεια το χάρτη της Ελλάδας με την Ελληνική Σημαία να γεμίζει το σχέδιο και με τρεις αρχαίους πολεμιστές να κοιτούν προς τα Μικρασιατικά Παράλια. Με μεγάλο κέντημα, πάνω από το χάρτη , αναγράφει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία.Άραγε πόσοι από εμάς γνωρίζο..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Χάρτης Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ  Χάρτης   με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας,σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  με εξαιρετική λεπτομέρεια το χάρτη της Ελλάδας με την Ελληνική Σημαία να γεμίζει το σχέδιο και με τρεις αρχαίους πολεμιστές να κοιτούν προς τα Μικρασιατικά Παράλια. Με μεγάλο κέντημα, πάνω από το χάρτη , αναγράφει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. Είναι κατασκευασμένο σε χαμη..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Νεκροκεφαλή Χειροβομβίδα

rating

15.00€

Μπλούζα Νεκροκεφαλή  Χειροβομβίδα των Ειδικών Δυνάμεων, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα εξαιρετικά επιβλητικό λεπτομερές κέντημα  που αναγράφει ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  και στο κέντρο φέρει κέντημα της Νεκροκεφαλής που κρατά χειροβομβίδα  στο στόμα της. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ο Πόντος Ζει Greek Forces

rating

15.00€

Μπλούζα εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Μπροστά στο στήθος φέρει κέντημα, αρίστης ποιότητας, το οποίο έχει σε μικρογραφία τον Αετό της Ρωμανίας και γράφει Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ. Στο πίσω μέρος της φέρει ένα επιβλητικό κέντημα πλάτης που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια τον Αετό της Ρωμανίας  και κείμενο να αναγράφει:«Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑCΕΝΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ«Μία μπλούζα που θα φορεθεί και που επιβάλλεται να φορεθεί!..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ο.Υ.Κ Σημαία

rating

15.00€

Μπλούζα Ο.Υ.Κ  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει την Ελληνική Σημαία σε μεγάλη διάσταση και μέσα βρίσκεται το σήμα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το έμβλημα της ομάδας.Μια ξεχωριστή μπλούζα για τα Ο.Υ.Κ  !!!..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Ο.Υ.Κ Σημαία Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα ΟΥΚ  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει την Ελληνική Σημαία σε μεγάλη διάσταση και μέσα βρίσκεται το σήμα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το έμβλημα της ομάδας. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΟΥΚ Δύτης

rating

15.00€

Μπλούζα ΟΥΚ  Δύτης  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το έμβλημα των ΟΥΚ. ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΟΥΚ Δύτης Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα ΟΥΚ  Δύτης  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το έμβλημα των ΟΥΚ. Είναι κατασκευασμένο σε χαμηλής ορατότητας συνδυασμό χρωμάτων. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με την κλωστή να α..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΟΥΚ Καρχαρίας

rating

15.00€

Μπλούζα ΟΥΚ  Καρχαρίας  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών με τον Καρχαρία και το Αλεξίπτωτο. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης...

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα ΟΥΚ Καρχαρίας Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα ΟΥΚ  Καρχαρίας  με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας,σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει  την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών με τον Καρχαρία και το Αλεξίπτωτο. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία και στο στήθος διαθέτει σε μικρογραφία το κέντημα της πλάτης. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με την κλωστή να αφή..

GREEK FORCES

Μπλούζα Κέντημα Πατρίδα Ουκ Παραδώσω

rating

17.00€

Μπλούζα Πατρίδα Ουκ Παραδώσω, με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας, σε μαύρο χρώμα, από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα 165 γραμμαρίων. Στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. Στην πλάτη φέρει ένα επιβλητικό κέντημα που απεικονίζει το χάρτη της Ελλάδος με εξαιρετική λεπτομέρεια, σε μεγάλη διάσταση,με την Ελληνική Σημαία να γεμίζει το σχέδιο και έναν αρχαίο πολεμιστή να κοιτάζει  προς τα Μικρασιατικά Παράλια με κείμενο να αναγράφει:  «ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΣΣΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ ΟΣΗΣ..

GREEK FORCES

Μπλούζα Νεκροκεφαλή Χειροβομβίδα Χ.Ο

rating

15.00€

Μπλούζα Νεκροκεφαλή Χειροβομβίδα των Ειδικών Δυνάμεων με κέντημα, εξαιρετικής ποιότητας,σε μαύρο χρώμα,από την ελληνική εταιρία Greek Forces. Πρόκειται για μια μπλούζα με κοντό μανίκι και κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα, 165 γραμμαρίων. Στην πλάτη φέρει ένα λεπτομερές επιβλητικό κέντημα που αναγράφει  ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  και στο κέντρο φέρει κέντημα της Νεκροκεφαλής που κρατά χειροβομβίδα  στο στόμα της. Τέλος στο μανίκι αριστερά φέρει την Ελληνική Σημαία. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού χρωμάτων στο κέντημα είναι κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με την κλωσ..

Εμφάνιση 1 έως 36 από 36 (1 Σελ.)