Ρούχα Εργασίας

Προηγμένη Αναζήτηση

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)

Κράνος Ασφαλείας

rating

5.00€

Κράνος ασφαλείας με ενιαίο εξωτερικό κέλυφος από πολυαιθυλένιο και με εσωτερικό ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο.Πιστοποίηση: CE EN397..

ILMONDO

Φόρμα εργασίας με τιράντες 8.2

rating

17.00€

Φόρμα εργασίας με τιράντες από ύφασμα sanforized, μεγάλης αντοχής, σύμμεικτο 65% polyester-35% cotton, T/C καμβά. Ανθεκτική και άνετη, κατάλληλη για εσάς που δουλεύετε κάθε μέρα. Διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες και πολλαπλές τσέπες για τα εργαλεία σας.Η πυκνότητα του υλικού είναι 240gr/m². Ο εργονομικός της σχεδιασμός την καθιστούν ως το ιδανικό ρούχο εργασίας!Χαρακτηριστικά:Φόρμα τιράντα από ύφασμα σύμμεικτο 65%polyester-35%cotton 240gr/m2Πολλές τσέπεςΎφασμα sanforized μεγάλης αντοχής..

ILMONDO

Φόρμα Εργασίας Με Τιράντες 8.7

rating

20.00€

Φόρμα εργασίας με τιράντες από ύφασμα sanforized, μεγάλης αντοχής, σύμμεικτο 65% polyester-35% cotton, T/C καμβά. Ανθεκτική και άνετη, κατάλληλη για εσάς που δουλεύετε κάθε μέρα. Διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες και πολλαπλές τσέπες για τα εργαλεία σας.Η πυκνότητα του υλικού είναι 265gr/m². Ο εργονομικός της σχεδιασμός την καθιστούν ως το ιδανικό ρούχο εργασίας!Χαρακτηριστικά:Φόρμα τιράντα από ύφασμα σύμμεικτο 65%polyester-35%cotton 265gr/m2Πολλές τσέπεςΎφασμα sanforized μεγάλης αντοχής..

Φόρμα εργασίας με τιράντες WP

rating

27.00€

Φόρμα εργασίας με τιράντες από ύφασμα σύμμεικτο 65% polyester-35% cotton, T/C καμβά. Ανθεκτική και άνετη, κατάλληλη για εσάς που δουλεύετε κάθε μέρα. Διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες και πολλαπλές τσέπες για τα εργαλεία σας. Τα γόνατα διαθέτουν έξτρα ενίσχυση αφού το σημείο αυτό είναι εκείνο που φθείρεται εντονότερα. Η πυκνότητα του υλικού είναι 270gr/m². Ο εργονομικός της σχεδιασμός την καθιστούν ως το ιδανικό ρούχο εργασίας!Χαρακτηριστικά:Φόρμα τιράντα από ύφασμα σύμμεικτο 65%Polyester,35%Cotton 270gr/m2Ύφασμα ανθεκτικόΠολλές τσέπες millitaireΕργονομικός σχεδιασμός,ειδικές θήκες στα γόνατ..

SAFETY GEAR

Φόρμα ψύχους από POL/PVC ANTARTIDE

rating

70.00€

Φόρμα ψύχους, αδιάβροχη, ολόσωμη, με επένδυση υαλοβάμβακα για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες.  Με 4 προστατευόμενες τσέπες, αποσπώμενη κουκούλα, εσωτερικό κλείσιμο στα μανίκια, φερμουάρ στα μπατζάκια, και σούρα με λάστιχο στη μέση.  Κλείνει με διπλό αντίθετο φερμουάρ και velcro για επικάλυψη του φερμουάρ.  Σε χρώμα μπλε navy με πράσινο χακί.Κατάλληλη για όλες τις εργασίες που απαιτούν προστασία από την υγρασία και το κρύο (εξωτερικές εργασίες σε κρύο, ψυγεία κλπ).Χαρακτηριστικά:Εξωτερικό μέρος από Nylon-PVCΦόδρα Nylon με εσωτερική επένδυση πολυεστερικής β..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)