Γιλέκα μάχης & Φορείς

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)

Γιλέκο Επιχειρησιακό USMC Compat

rating

55.00€

Το ρυθμιζόμενο επιχειρησιακό γιλέκο USMC Compat της Mil tec είναι κατασκευασμένο από 100% ανθεκτικό πολυεστερικό πλέγμα, το οποίο παρέχει τέλειο εξαερισμό, ενώ οι δύσκαμπτοι ιμάντες προσαρμογής επιτρέπουν στο γιλέκο να περιβάλλει προσεκτικά το σώμα. Επιπλέον, το γιλέκο μπορεί να ρυθμιστεί σε μέγεθος πάνω από τους ώμους. Το γιλέκο ανοίγει κεντρικά με ένα γερό φερμουάρ και πόρπες. Ο οπίσθιος πίνακας του γιλέκου είναι εφοδιασμένος με ανθεκτικές οριζόντιες βρόγχους ιμάντων που επιτρέπουν την προσάρτηση διαφόρων θηκών και αξεσουάρ. Το επάνω μέρος της πλάτης διαθέτει μια ισχυρή λαβή μεταφοράς.Το γιλ..

PENTAGON

Γιλέκο Μάχης Thorax Pentagon

rating

65.90€

Γιλέκο μάχης για μεταφορά εξοπλισμού Tactical ,μοντέλο Thorax, της εταιρίας Pentagon για ειδικές αποστολές ,βασισμένο κατασκευαστικά σε σύστημα Molle. Το σύστημα Molle εξυπηρετεί να προσαρμόσετε θήκες ίδιου τύπου που διαθέτετε ή επιθυμείτε να αγοράσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας τοποθετώντας τις σε οποιοδήποτε ύψος και θέση σας εξυπηρετεί. Κατασκευασμένο από διάτρητο ποιοτικό δίχτυ αντοχής, έτσι ώστε παρότι μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας, κάτω από συνθήκες πίεσης, αυτό να λειτουργεί ως σύστημα αερισμού φροντίζοντας να διατηρηθεί όσο πιο χαμηλά γίνεται η θερμοκρασία του σώματος. Αριστερά και δεξι..

Γιλέκο Μεταφοράς Γεμιστήρων

rating

20.00€

Αυτό το ελαφρύ γιλέκο μεταφοράς γεμιστήρων είναι ιδανικό για paintball και airsoft, παιχνίδια κυνηγιού και σκοποβολής ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Κάθε μία από τις τέσσερις κεντρικές θήκες μπορεί να χωρέσει 1x G36 mag, 1x M4 / M16 mag, 1x T3 περιοδικά, 1x AK47 mag, 1x A47 mag ή 2x MP5 γεμιστήρες. Δύο μικρές θήκες mag στις άκρες της στήλης μπορούν να χωρέσουν 1x M92 mags έκαστη.Χαρακτηριστικά:6 θήκες για γεμιστήρες με Velcro και τρύπες αποστράγγισηςΡυθμιζόμενο σε μήκος και πλάτος2 μεγάλες πόρπες γρήγορης αποδέσμευσης Πλήρως ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμουΡυθμιζόμενος ιμάντα μέσηςΥλικό: 100%..

Εξαρτήσεις US LC2

rating

8.00€

Αυτές οι εξαρτήσεις  τύπου Υ τύπου LC-2 αποτελούν μέρος του συστήματος ALICE (Ο ελαφρύς εξοπλισμός για όλες τις χρήσεις, που υιοθετήθηκε ως πρότυπο στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Καθώς έχουν σχεδιαστεί για χρήση με τον ιμάντα LC-2, οι πλήρως ρυθμιζόμενοι ιμάντες τους μπορούν να προσαρτηθούν σε ζώνη σε τέσσερα σημεία με αγκίστρι αυτο-κλεισίματος. Επιπλέον, το αριστερό και το δεξί τμήμα του θώρακα έχει ορθογώνιους δακτυλίους Ο για προσάρτηση άλλων εργαλείων ALICE, όπως σακουλάκια ή άλλα αξεσουάρ.Ταιριάζουν παράλληλα σε μερικές ζώνες εργαλείων με δακτυλίους..

DEFCON 5

Επιχειρησιακή Ζώνη Φορέας Defcon 5

rating

100.00€

Αυτή η νέα ζώνη δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με τον φορέα πλάκας SHADOW GEN4 και είναι συμπληρωματικά. Το εργονομικό σχήμα της ζώνης προσφέρει τη βέλτιστη άνεση ακόμη και στην περίπτωση σημαντικών φορτίων, ειδικά στην οσφυϊκή μοίρα. Η κοπή λέιζερ επέτρεψε τη μείωση της ποσότητας του υλικού που απαιτείται, διατηρώντας την ειδική δομοστοιχείτητά της για τα συστήματα MOLLE. Η αντοχή του έχει αυξηθεί χάρη στη μοναδική επένδυση από θερμοσυγκολλημένο PVC. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία του ανυψωτήρα, που έγινε πιο άνετη χάρη στο μαξιλάρι που επιτρέπει στον χειριστή να είναι σε θέση να κάνει όλε..

Επιχειρησιακό Marte Chest Ring Defcon 5

rating

115.00€

Επιχειρησιακό chest ring της Defcon 5.  Αυτή η θωρακική εξέδρα είναι πολύ άνετη και ευέλικτη χάρη στη διαμόρφωσή της και την υψηλή παρουσία των ταινιών MOLLE.Χαρακτηριστικά :Υψηλής ποιότητας αδιάβροχο φερμουάρ "YKK".Στις πλευρές, δύο αδιάβροχες τσέπες χρησιμότητας, για να διασφαλιστεί η προστασία του ευαίσθητου υλικού που περιέχεται στο εσωτερικό.Εσωτερικά, στην μπροστινή πλευρά, μια τσέπη για βαλλιστική πλάκα με σχετικές βάσεις.Τρεις διπλές θήκες γεμιστήρων διαμετρήματος 5.56x45 mm NATO "open split" mod με σύστημα MOLLE.1 θήκη γεμιστήρα για πιστόλι διαμέτρου 9 mm με πτερύγιο Velcro και ε..

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Molle Recon Chest Ring Defcon 5

rating

169.00€

Ένα ξεχωριστό chest ring από την Defcon 5. Αυτό το γιλέκο με ιμάντες ώμου και οσφυϊκή ζώνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε λειτουργία CHEST είτε σε λειτουργία PLATE CARRIER.Μια βαλλιστική πλάκα μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό για την προστασία του στήθους και της κοιλιάς. Οι ιμάντες ώμου είναι αποσπώμενοι και μπορούν να χωρέσουν με δύο τρόπους: αφαιρώντας τη ραχιαία θήκη που διασχίζει τους ιμάντες στην πλάτη (καλύτερη επιλογή για όσους λειτουργούν με όχημα) ή περνώντας τους ιμάντες γύρω από τα χέρια αφήνοντας το πίσω μέρος ελεύθερο να λειτουργήσει αποτελεσματικά με σακίδια.Πλήρως ρυθμιζόμ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Plate Carrier GEN II

rating

65.00€

Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση του επιχειρησιακόυ γιλέκου  είναι αναμφισβήτητα μια απάντηση σε όλες τις ανάγκες μεταφοράς φορτίων που ενδιαφέρουν τους στρατιωτικούς αλλά και τους αστυνομικούς και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναμένονται από τον εξοπλισμό του συστήματος molle. Αυτό το τέλεια σχεδιασμένο και ανθεκτικό γιλέκο έρχεται με κεντρικά τοποθετημένο πάνελ τριπλής θέσης για γεμιστήρες, άνετη θήκη για εύκολη πρόσβαση σε χάρτες, έγγραφα ή βοηθητικά εργαλεία, εσωτερικά διαμερίσματα για μαλακές ή σκληρές θωρακισμένες πλάκες μπροστά και πίσω πλαίσια. Και τα δύο πάνελ συνδέονται στο επ..

PENTAGON

Επιχειρησιακό Γιλέκο Plate Carrier Milon Pentagon

rating

125.90€

Επιχειρησιακό γιλέκο μεταφοράς πλακών από την Pentagon. Είναι το Milon και είναι κατασκευασμένο από 100% νάυλον 500D Cordura®. Το γιλέκο φέρει τρισδιάστατο εσωτερικό πλέγμα στο στήθος και στην πλάτη με δονήσεις που απορροφούν τους κραδασμούς και διαθέτει αναπνεύσιμο υλικό για καλύτερο αερισμό. Ιδανικό γιλέκο φορέας πλακών για τα σώματα ασφαλείας, το προσωπικό φύλαξης ακόμα και για γυμναστική crossfit.Χαρακτηριστικά:100% νάυλον 500D Cordura®Τρισδιάστατο εσωτερικό πλέγμα στο στήθος και στην πλάτη με δονήσεις που απορροφούν τους κραδασμούςΑναπνεύσιμο υλικό για καλύτερο αερισμόΕξαιρετικά..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Plate Carrier Molle

rating

55.00€

Αυτό το επιχειρησιακό γιλέκο μάχης είναι αναμφισβήτητα η απάντηση σε όλες τις ανάγκες μεταφοράς φορτίων και είναι ιδανικό τόσο για στρατιωτικούς όσο και για αστυνομικούς. Αυτό το τέλεια σχεδιασμένο και ελαφρύ γιλέκο έρχεται με μαξιλαράκια εμπρός και πίσω, εσωτερικά διαμερίσματα για μαλακές ή σκληρές θωρακισμένες πλάκες (τα πλακίδια δεν περιλαμβάνονται) και ρυθμιζόμενα εσωτερικά κουμπιά με πλευρικές τσέπες για πρόσθετες βαλλιστικές πλάκες. Το μπροστινό πάνελ διαθέτει κεντρική τσέπη για εύκολη πρόσβαση στους χάρτες, τους γεμιστήρες ή τα βοηθητικά εργαλεία. Και τα δύο πάνελ συνδέονται σ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Μάχης Modular System

rating

52.00€

Το επιχειρησιακό γιλέκο μάχης με οχτώ τσέπες, χάρη στο σχεδιασμό του επιτρέπει σχεδόν οποιαδήποτε διαμόρφωση των θηκών. Ολόκληρο το γιλέκο είναι χτισμένο με βάση ανθεκτικό υλικό πλέγματος, το οποίο στην πρόσοψή του είναι ραμμένο με ιμάντες molle για εύκολη προσάρτηση και τοποθέτηση με θήκες συμβατές με αυτό το σύστημα. Στο σετ με το γιλέκο υπάρχουν οκτώ θήκες, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε άνετα τον πλέον απαραίτητο εξοπλισμό. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τσέπες στο μπροστινό μέρος, ένα από τα οποία έχει μία εσωτερική θήκη για τη μεταφορά G17, G19, Beretta, SigSauer, P99, HK USP, CZ..

-14%

Επιχειρησιακό Γιλέκο Μάχης Μαύρο

rating

120.00€

140.00€

Ένα εξαιρετικό, επιχειρησιακό γιλέκο μάχης σε χρώμα μαύρο. Πρόκειται για ένα αντίγραφο των τακτικών γιλέκων CIRAS Maritime - ναυτική έκδοση.  Διαθέτει 11 διαφορετικού μεγέθους αφαιρούμενες θήκες/τσέπες για να την τοποθέτηση όλων τον επιχειρησιακών αντικειμένων όπως επίσης και θήκη για γεμιστήρα.Προσαρμόζεται εύκολα στον καθένα εξαιτίας των ειδικών και πλήρως ρυθμιζόμενων ιμάντων που διαθέτει στα πλευρά καθώς και του Velcro στην περιοχή των ώμων. Ένα αρθρωτό σύστημα ιμάντα - επιτρέπει την προσάρτηση πρόσθετου εξοπλισμού ενώ υπάρχει και λαβή διάσωσης στην πλάτη. Διαθέτει θέσεις για αντιβαλλ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Μάχης Με 9 Τσέπες

rating

45.00€

Το επιχειρησιακό γιλέκο μάχης με εννιά  τσέπες, χάρη στο σχεδιασμό του επιτρέπει σχεδόν οποιαδήποτε διαμόρφωση των θηκών. Σε αντίθεση με το επιχειρησιακό γιλέκο μάχης με οχτώ τσέπες οι θήκες είναι ραμμένες σταθερά.Χαρακτηριστικά:Διάφορες οπές και πώματα για τη σύνδεση με άλλα εξαρτήματαΛαβή διάσωσης στην πλάτηΙσχυρό μπροστινό φερμουάρ6 τσέπες με velcro και κλείσιμο (μέγεθος: διπλός γεμιστήρας, παγούρι)2 θήκες με κλείσιμο (μέγεθος: χειροβομβίδας)1 διασταυρούμενη τσάνταΆλλες επιλογές στοιβασίας και ρυμουλκούμενου:2 τσέπες στο στήθος με φερμουάρ Napoleon, 4 μεταλλικά δαχτυλίδια.1 πίσω τ..

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Μάχης Φορέας Defcon 5

rating

232.00€

Επιχειρησιακό γιλέκο, φορέας, νέας γενιάς της Defcon 5. Ο φορέας θωράκισης της Defcon 5  έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία σε ολόκληρο το στήθος. Eίναι μαλακός και εύκαμπτος και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στον κάθε χειριστή. Δημιουργήθηκε με τη σωστή συναρμολόγηση του συστήματος ώστε να προσφέρει πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Παράλληλα το σύνολο των πολλαπλών θηκών επιτρέπει την εισαγωγή βαλλιστικών πλακών για την προστασία των ραχιαίων, οσφυϊκών και θωρακικών τμημάτων του σώματος. Επίσης στο πίσω μέρος είναι εύκολα προσβάσιμη η λαβή διάσωσης έκτακτης ανάγκης. Εύκολο ν..

-14%

Επιχειρησιακό Γιλέκο Μάχης Χακί

rating

120.00€

140.00€

Ένα εξαιρετικό, επιχειρησιακό γιλέκο μάχης σε χρώμα χακί. Πρόκειται για ένα αντίγραφο των τακτικών γιλέκων CIRAS Maritime - ναυτική έκδοση.  Διαθέτει 11 διαφορετικού μεγέθους αφαιρούμενες θήκες/τσέπες για να την τοποθέτηση όλων τον επιχειρησιακών αντικειμένων όπως επίσης και θήκη για γεμιστήρα.Προσαρμόζεται εύκολα στον καθένα εξαιτίας των ειδικών και πλήρως ρυθμιζόμενων ιμάντων που διαθέτει στα πλευρά καθώς και του Velcro στην περιοχή των ώμων. Ένα αρθρωτό σύστημα ιμάντα - επιτρέπει την προσάρτηση πρόσθετου εξοπλισμού ενώ υπάρχει και λαβή διάσωσης στην πλάτη. Διαθέτει θέσεις για..

ALBAINOX

Επιχειρησιακό Γιλέκο Με Προστασία Από Μαχαίρι Και Βελόνα Albainox

rating

139.00€

Επιχειρησιακό γιλέκο κατά του μαχαιριού / κατά της παρακέντησης, κατασκευασμένο από 110g μαύρο νάιλονΧαρακτηριστικά:Εσωτερικές πλάκες και επένδυση ABS με αφρό πολυουρεθάνης 100% 174g.Με φερμουάρ YKK2 εσωτερικές πλάκες αλουμινίου επενδεδυμένες με νάιλον και αφρό, για σττήθος και πλάτη, αφαιρούμενες με σύστημα Velcro.Ρυθμιζόμενο σε ύψος και περίμετρο. Αποσπώμενο για εύκολο πλύσιμοΠολύ ελαφριά, γρήγορη προσαρμογήΠιστοποιητικό αρ. 19/2153/00/0161, σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 13688: 2013.Και κατά των μαχαιριών και των κοψίματος που προκαλούνται από μαχαίρι και γροθιά, σύμφωνα με το σημείο 3.3 του ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Πολλαπλών Θηκών

rating

30.00€

Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα 600D,  επικαλυμμένο με πολυουρεθάνη, και με προσαρμογή σε όλους τους σωματότυπους, το παρόν γιλέκο αποτελεί ένα ανθεκτικό και ελαφρύ κομμάτι του τακτικού εξοπλισμού σας. Διαθέτει 4 σταθερές θήκες για γεμιστήρες  M4 / M16 και 2 σταθερές τσέπες για χειροβομβίδες. Φέρει ρυθμιζόμενους επενδυμένους με EVA ώμουςκαι ρυθμιζόμενη μέση. Οι ιμάντες στο κάτω μέρος σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε μία ζώνη μάχης ενώ οι βρόγχοι να προσαρτήσετε τμήματα του εξοπλισμού σας...

PENTAGON

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Aspis Pentagon

rating

71.90€

Επιχειρησιακό γιλέκο, φορέας, Aspis Pentagon. Για κάθε επαγγελματία που φροντίζει για τον εξοπλισμό του!!Χαρακτηριστικά:Αναπνεύσιμο υλικό για καλύτερο εξαερισμόΠρόσθετο αφρώδες υλικό για μεγαλύτερη άνεση για μειωμένη πίεση στους ώμουςΜαλακό υλικό φιλικό προς το σώμα, ανθεκτικό σε δύσκολες καταστάσειςΡυθμιζόμενοι πλευρικοί ιμάντες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση αντικειμένωνΓάντζος και βρόχος εμπρός και πίσω πάνελ για εύκολη τοποθέτηση κονκάρδωνΣύστημα Molle με κόψιμο με λέιζερ για τοποθέτηση αντικειμένωνΣυμβατό με βαλλιστικές πλάκες LVL IV +Ειδικά προσαρμοσμένη βάση στήριξης ..

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Defcon 5

rating

165.00€

Το επιχειρησιακό γιλέκο φορέας της Defco 5 αποτελεί τη νέα εξελιγμένη μορφή κάυε επιχειρησιακού γιλέκου. Είναι εφοδιασμένο με ένα πλήρες σύστημα molle και στο πίσω μέρος του υπάρχει χειρολαβή έκτακτης ανάγκης.Διαθέτει αφαιρούμενα ιμάντα ώμου και ρυθμιζόμενο σύστημα σύσφιξης με velcro. Επιπλέον παίρνει δύο βαλιστικές πλάκες οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε αυτό. Διαθέτει ζώνη συστήματος molle  με μαλακές τσέπες βαλλιστικών πλακών.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένο από 1000D αδιάβροχο ύφασμα CorduraDuraflex ΠόρπεςΣύστημα molleΠαίρνει αντιβαλιστικές πλάκεςΒάρος: 1,75 Kg..

-7%

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Defcon 5

rating

140.00€

150.00€

Έχουν γίνει τέσσερα διαφορετικά πρωτότυπα και αρκετοί μήνες δοκιμών και ανάλυσης προκειμένου να ολοκληρωθεί η δημιουργία του συγκεκριμένου φορέα πλακών. Αυτός ο νέος φορέας πλακών έχει καινοτόμο σχεδιασμό και ταυτόχρονα είναι ελαφρύς και πολύ ανθεκτικός χάρη στον πλήρη φορέα του σε PVC. Η τεχνική της κοπής με λέιζερ σάς επιτρέπει να ελαφρύνετε τον φορέα πλακών ως προς το υλικό και να διατηρείτε τη συγκεκριμένη αρθρωτότητά του για τον εξοπλισμό του συστήματος molle. Ο φορέας πλακών είναι συμβατός με τις περισσότερες βαλλιστικές πλάκες. Είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση των πλαϊνών πλακών. Οι τρε..

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Defcon 5 Thunder

rating

110.00€

Επιχειρησιακό γιλέκο, φορέας, νέας γενιάς  της Defcon 5. Το bav19 είναι χτισμένο σε 900 Polyester Denier και κάθε ραφή είναι ενισχυμένη για να εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή σε περιόδους υψηλής δραστηριότητας.Το σύστημα εσωτερικής επένδυσης στο στήθος, την πλάτη και τους ώμους, σας επιτρέπει να φορέσετε το BAV που αποδεικνύει τη μέγιστη άνεση και αναπνοή.Το μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του ώμου μέσω ιμάντων Velcro και στην πλάτη με έλξη μιας ελαστικής ταινίας.Οι βαλιστικές πλάκες μπορούν να τοποθετηθούν στις κατάλληλες τσέπες.Το bav είναι εξοπλισμένο με ένα αποσπώμενο πάνελ molle μ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Laser Molle

rating

80.00€

Επιχειρησιακό γιλέκο φορέας για κάθε αποστολή αλλά και οποιαδήποτε εξόρμηση σας!!!Χαρακτηριστικά:Υψηλής ποιότητας φορέα με σύστημα εκτόξευσηςΕλαφρύ και άνετοΓεμισμένος ώμος, στήθος και πλάτηΚατασκευασμένο από ύφασμα ματιώνΡυθμιζόμενες ελαστικές ταινίες στο πλάιπάνω περιοχή μπροστά και πίσω με MolleΒρόχους στην κάτω περιοχή, μπροστά και πίσω με κοπή με λέιζερΕπεκτάσιμη λαβή διάσωσης στοΜπροστινή και πίσω τσέπη για προστατευτικάΥλικό: 100% πολυεστέρας..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Modular System

rating

60.00€

Το παρουσιαζόμενο αρθρωτό γιλέκο είναι αναμφίβολα μια απάντηση σε όλες τις μεταφορικές ανάγκες των ατόμων που ενδιαφέρονται για στρατιωτικά. Αυτό το τέλεια σχεδιασμένο γιλέκο έχει ό, τι θα περίμενε κανείς από τον εξοπλισμό του συστήματος MOLLE και προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα μεταφοράς φορτίων χάρη σε 8 σειρές ιμάντες ιμάντα MOLLE 1 "εμπρός και πίσω, 4 σειρές σε κάθε πλευρά, ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου, πέντε κρυφές πλαϊνές τσέπες και ελαστικοί βρόχοι για τοποθέτηση επιπλέον αξεσουάρ.Το γιλέκο έρχεται με εμπρόσθια και πίσω επένδυση πάνελ, και τα δύο με μαλακό πλέγμα αέρα και διαθέτουν ειδικά εσ..

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Molle II

rating

70.00€

Επιχειρησιακό γιλέκο μάχης με αρθρωτό σύστημα. Διαθέτει αποσπώμενα, με velcro,  μαξιλαράκια στους ώμους και το μέγεθος του ρυθμίζεται επίσης με velcro. Το γιλέκο φέρει ενισχύσεις στο μπροστινό και το πίσω μέρος και παίρνει πλάκες προστασίας. Φέρει βρόγχους τόσο στο στήθος όσο και δεξιά για να προσαρμόσεται τον εξοπλισμό σας. Διαθέτει πέντε θήκες εισαγωγής αριστερά  και δεξιά κάτω από τον ιμάντα ζώνης. Το ύψος του είναι ρυθμιζόμενο και διαθέτει λαβή διάσωσης με velcro. Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα και με εσωτερική επένδυση. Φέρει υποδοχή για υδροδοχείο...

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορεάς Outac Molle Recon Defcon 5

rating

75.00€

Ελαφρύ και άνετο CHEST RIG κατάλληλο για φάσεις επίθεσης. Η ρύθμιση του θώρακα σε τρία σημεία: οσφυϊκός ιμάντας, ιμάντας velcro για ρύθμιση των ώμων και δύο ραχιαίοι ιμάντες με αγκράφες για ρύθμιση των ιμάντων ώμου. Εκτελεί επίσης τη λειτουργία CARRIER PLATE επειδή μέσα του μπορεί να φιλοξενήσει προστατευτική πλάκα της θωρακικής και κοιλιακής περιοχής. Το σύστημα MOLLE επιτρέπει την τοποθέτηση τακτικών τσεπών που κάνουν το CHEST έτοιμο για χρήση (για θήκη γεμιστήρα για  πιστόλι, θήκη χρησιμότητας, θήκη ραδιοφώνου, κλπ ...)Χαρακτηριστικά:Βάρος: 1,00 Kg1000D CorduraMolleΑδιάβροχοΠαίρνει 16 ..

DEFCON 5

Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Qutac Defcon 5

rating

100.00€

Το επιχειρησιακό γιλέκο φορέας Qutac της Defcon 5 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, αδιάβροχη 1000D Cordura. Πρόκειται για έναν φορέα ανθεκτικό τόσο στηη τριβή όσο και στη φθορά. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε όλους τους τύπους σώματος και έχει ρυθμιζόμενα μαξιλάρια ώμων για καλύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή. Διαθέτει αφαιρούμενους ιμάντες ώμου και ρυθμιζόμενο σύστημα σύσφιξης Velcro. Το γιλέκο είναι εξωτερικά συμβατό με το μπροστινό και πλευρικό σύστημα Molle και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή με αυτό το σύστημα. Επιπλέον, δύο βαλιστικές πλά..

PENTAGON

Πιάτο Γιλέκου Και Σετ Εκγύμνασης Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon

rating

60.00€

Με το Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon δεν σας προστατεύουμε απλά αλλά μπορούμε και να σας γυμνάσουμε!! Η Pentagon σας προσφέρει το σετ των πλακών για το θρυλικό γιλέκο της Zeus, προσφέροντας σας μέγιστη προστασία κατά τη χρήση του. Ταυτόχρονα όμως σας δίνεται η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και σαν όργανο εκγύμνασης μιας και οι λαβές του σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε στην προπόνηση σας.Χαρακτηριστικά:2 x 3 Kg βάρος8mm μασίφ χάλυβας τύπου St-37Στρογγυλεμένο περίγραμμα και κουρμπαριστή κατασκευήΕργονομική και ανατομική σχεδίασηΕιδικά διαμορφωμένες χειρολαβές (για χρήση της πλ..

PENTAGON

Πιάτο Γιλέκου Και Σετ Εκγύμνασης Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon

rating

55.00€

Με το Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon δεν σας προστατεύουμε απλά αλλά μπορούμε και να σας γυμνάσουμε!! Η Pentagon σας προσφέρει το σετ των πλακών για το θρυλικό γιλέκο της Zeus, προσφέροντας σας μέγιστη προστασία κατά τη χρήση του. Ταυτόχρονα όμως σας δίνεται η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και σαν όργανο εκγύμνασης μιας και οι λαβές του σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε στην προπόνηση σας.Χαρακτηριστικά:2 x  2,6 Kg βάρος8mm μασίφ χάλυβας τύπου St-37Στρογγυλεμένο περίγραμμα και κουρμπαριστή κατασκευήΕργονομική και ανατομική σχεδίασηΕιδικά διαμορφωμένες χειρολαβές (για χρήση της..

PENTAGON

Πιάτο Γιλέκου Και Σετ Εκγύμνασης Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon

rating

55.00€

Με το Metallon Tac- Fitness Plate Pentagon δεν σας προστατεύουμε απλά αλλά μπορούμε και να σας γυμνάσουμε!! Η Pentagon σας προσφέρει το σετ των πλακών για το θρυλικό γιλέκο της Zeus, προσφέροντας σας μέγιστη προστασία κατά τη χρήση του. Ταυτόχρονα όμως σας δίνεται η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και σαν όργανο εκγύμνασης μιας και οι λαβές του σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε στην προπόνηση σας.Χαρακτηριστικά:2 x  4,00 Kg βάρος8mm μασίφ χάλυβας τύπου St-37Στρογγυλεμένο περίγραμμα και κουρμπαριστή κατασκευήΕργονομική και ανατομική σχεδίασηΕιδικά διαμορφωμένες χειρολαβές (για χρήση τη..

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)