Επιχειρησιακό Γιλέκο Φορέας Qutac Defcon 5

100.00€

Το επιχειρησιακό γιλέκο φορέας Qutac της Defcon 5 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, αδιάβροχη 1000D Cordura. Πρόκειται για έναν φορέα ανθεκτικό τόσο στηη τριβή όσο και στη φθορά. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε όλους τους τύπους σώματος και έχει ρυθμιζόμενα μαξιλάρια ώμων για καλύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή. Διαθέτει αφαιρούμενους ιμάντες ώμου και ρυθμιζόμενο σύστημα σύσφιξης Velcro. Το γιλέκο είναι εξωτερικά συμβατό με το μπροστινό και πλευρικό σύστημα Molle και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή με αυτό το σύστημα. Επιπλέον, δύο βαλιστικές πλά..

  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1500
  • Κατασκευαστής: DEFCON 5
  • Κωδικός Προϊόντος: OT-BAV12
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 11
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: γιλέκο

Το επιχειρησιακό γιλέκο φορέας Qutac της Defcon 5 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, αδιάβροχη 1000D Cordura. Πρόκειται για έναν φορέα ανθεκτικό τόσο στηη τριβή όσο και στη φθορά. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε όλους τους τύπους σώματος και έχει ρυθμιζόμενα μαξιλάρια ώμων για καλύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή. Διαθέτει αφαιρούμενους ιμάντες ώμου και ρυθμιζόμενο σύστημα σύσφιξης Velcro. 

Το γιλέκο είναι εξωτερικά συμβατό με το μπροστινό και πλευρικό σύστημα Molle και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή με αυτό το σύστημα. Επιπλέον, δύο βαλιστικές πλάκες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε αυτό.


Χαρακτηριστικά:

One size

Ρυθμιζόμενο με velcro

Βάρος: 1,30 Kg

1000D Αδιάβροχη Cordura

Σύστημα Molle

Παίρνει βαλιστικές πλάκεςΓράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή